Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Lontoo Bangkok

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Lontoo - Bangkok

Lähtölentokentän IATA-koodi LHR
Kohdelentokentän IATA-koodi BKK
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 477 €
Keskimääräinen lentoaika 18 tuntia 26 minuuttia

Lennot Lontoo–Bangkok

Oletko suuntaamassa kohteeseen Bangkok? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Lontoo–Bangkok löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Bangkok on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala.

Lennot Lontoo–Bangkok – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Lontoo–Bangkok etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Lontoo kohteeseen Bangkok saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Lontoo–Bangkok ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin!

Miksi varata lento kohteeseen Bangkok?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Bangkok, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Bangkok nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Lontoo–Bangkok

Tätä reittiä lentää yhteensä 6 lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin lento Lontoo–Bangkok maksaa tällä hetkellä vain 478 €, kallein puolestaan jopa 599 €. Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Lontoo - Bangkok Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Lontoo – Bangkok?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Lontoo -- Bangkok on 478 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Bangkok. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Lontoo -- Bangkok on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Lontoo – Bangkok on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Lontoo -- Bangkok on tarjolla 1 155 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Lontoo – Bangkok?

  reitillä Lontoo -- Bangkok liikennöi 51 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Lontoo – Bangkok -lennoille?

  Suosituimmat lähtölentokentät kohteessa Lontoo ovat:\n\n* Gatwick (LGW)\n* Heathrow (LHR)\n* London City (LCY)\n\nSaapuessasi kohteeseen Bangkok voit säästää aikaa ja rahaa laskeutumalla jollekin seuraavista lentokentistä:\n\n\n\n* Suvarnabhumi Intl. (BKK)\n* Don Mueang Intl. (DMK)\nHaluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Bangkok.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Lontoo – Bangkok?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Lontoo -- Bangkok hintaan 478 €! Reitillä Lontoo -- Bangkok 51 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Lontoo liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Lontoo (LHR) -- Bangkok (BKK)\n * British Airways\n * Lufthansa\n * Virgin Atlantic Airways\n\n\n\n* Lennot reitillä Lontoo (LGW) -- Bangkok (BKK)\n * Emirates Airline\n * Qantas\n * Turkish Airlines\n\n\n\n* Lennot reitillä Lontoo (LCY) -- Bangkok (BKK)\n * British Airways\n * Lufthansa\n * Swiss International Air Lines\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Lontoo – Bangkok useimmin?

  * Lontoo (LHR) -- Bangkok (BKK)\n * British Airways -- 276 viikoittaista lentoa reitillä LHR -- BKK\n \n\n * Lufthansa -- 70 viikoittaista lentoa reitillä LHR -- BKK\n \n\n * Virgin Atlantic Airways -- 49 viikoittaista lentoa reitillä LHR -- BKK\n\n\n\n* Lontoo (LGW) -- Bangkok (BKK)\n * Emirates Airline -- 18 viikoittaista lentoa reitillä LGW -- BKK\n \n\n * Qantas -- 17 viikoittaista lentoa reitillä LGW -- BKK\n \n\n * Turkish Airlines -- 14 viikoittaista lentoa reitillä LGW -- BKK\n\n\n\n* Lontoo (LCY) -- Bangkok (BKK)\n * British Airways -- 36 viikoittaista lentoa reitillä LCY -- BKK\n \n\n * Lufthansa -- 12 viikoittaista lentoa reitillä LCY -- BKK\n \n\n * Swiss International Air Lines -- 12 viikoittaista lentoa reitillä LCY -- BKK\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Lontoo lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Bangkok joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten British Airways, liikennöivät viikoittain 276 lentoa reitillä Lontoo -- Bangkok. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Lontoo (LHR) liikennöidään viikoittain 1 003 lentoa kohteeseen Bangkok (BKK).\n* Lentoasemalta Lontoo (LGW) liikennöidään viikoittain 85 lentoa kohteeseen Bangkok (BKK).\n* Lentoasemalta Lontoo (LCY) liikennöidään viikoittain 67 lentoa kohteeseen Bangkok (BKK).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Lontoo – Bangkok?

  Suora lento reitillä Lontoo -- Bangkok kestää yleensä noin 11 tuntia, 30 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 9 592,86 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 1 tunti, 5 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 17 tuntia, 57 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Lontoo – Bangkok?

  * Lento reitillä Lontoo (LHR) -- Bangkok (BKK)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 12.30\n * Aikaisin saapumisaika: 06.00\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 21.35\n * Myöhäisin saapumisaika: 15.05\n\n\n\n* Lento reitillä Lontoo (LGW) -- Bangkok (BKK)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 08.20\n * Aikaisin saapumisaika: 01.10\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 21.45\n * Myöhäisin saapumisaika: 23.30\n\n\n\n* Lento reitillä Lontoo (LCY) -- Bangkok (BKK)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 07.00\n * Aikaisin saapumisaika: 05.30\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 17.50\n * Myöhäisin saapumisaika: 14.10\n
 • Minkälaisia koneita reitillä Lontoo – Bangkok liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät?

  Reitillä Lontoo -- Bangkok liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät muun muassa seuraavanlaisia lentokoneita.\n\n| **Lentoyhtiö** | **Lentokone** |\n|-------------------------|-------------------------------------|\n| British Airways | AIRBUS INDUSTRIE A380-800 PASSENGER |\n| Lufthansa | AIRBUS INDUSTRIE A380-800 PASSENGER |\n| Virgin Atlantic Airways | AIRBUS INDUSTRIE A380-800 PASSENGER |\n| Qatar Airways | AIRBUS INDUSTRIE A380-800 PASSENGER |\n| Emirates Airline | AIRBUS INDUSTRIE A380-800 PASSENGER |\n\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Lontoo – Bangkok?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Varatuimmat hotellit Bangkok

Näytä kaikki 4 178 majoitusliikettä kohteessa Bangkok
128 €
Novotel Bangkok Suvarnabhumi Airport

Novotel Bangkok Suvarnabhumi Airport

4.5 kautta 5.0 999 Suvarnabhumi Airport Hotel, Moo 1 Nongprue, Bang Phli, Samut Prakan
Novotel Bangkok Suvarnabhumi Airport on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike on lentokentän yhteydessä, ja The Paseo Mall (ostoskeskus) sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 612 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.
66 €
Grand Sukhumvit hotel Bangkok

Grand Sukhumvit hotel Bangkok

5.0 kautta 5.0 99 Sukhumvit Road Soi 6 Klongtoey, Bangkok, Bangkok
Grand Sukhumvit hotel Bangkok on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nana Square -ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 2006 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 386 huonetta 35 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja 2 kylpyhuonetta.
63 €
Mandarin Hotel Managed by Centre Point

Mandarin Hotel Managed by Centre Point

4.5 kautta 5.0 662 Rama IV Road, Bangkok, Bangkok
Mandarin Hotel Managed by Centre Point on saanut mahtavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Patpongin yömarkkinat. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset ostoskeskuskuljetukset. Tässä vuonna 1965 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 374 huonetta 14 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.