Halvat lennot Bangkok

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat menopaluulennot Bangkok

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Bangkok olivat annetulla aikavälillä 347 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 621 € (menopaluu). Sivustomme avulla saat hyvät lentotarjouksen kohteeseen Bangkok vuodelle 2023. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Halvat lennot Bangkokiin

Thaimaan pääkaupunki Bangkok on vilkas Aasian-matkailun liikennekeskittymä. Lennot Thaimaahan tarjoavat nimittäin mahdollisuuden matkata myös muualle Aasiaan helposti. Lennot Bangkokiin ovat valtavan suosittuja kaikkialta maailmasta, ja kaupungista pääsee vastaavasti jatkamaan matkaa melkein minne tahansa. Thaimaan-lennot kulkevat suurella todennäköisyydellä Bangkokin kautta, oli lopullinen määränpää missä päin maata tahansa. Toki kaupunki on itsessäänkin suosittu matkakohde, joka houkuttelee tutustumaan aitoon thai-kulttuuriin ja kiehtoviin kaupunkikulttuurin vivahteisiin. Halvat lennot Bangkokiin ovatkin monilla jatkuvassa haussa, sillä kaukomatkailijoille kaupunki on merkittävässä roolissa sekä matkakohteena että risteysasemana. Aasian vilkkaimpiin kuuluva Bangkokin Suvarnabhumin kansainvälinen lentoasema (BKK) tulee monelle Kaakkois-Aasiassa matkailevalle tutuksi vähintään vaihtoyhteyden kautta, ellei matka kohdistu juuri Bangkokiin.

Kattava valikoima lentoja Bangokiin

Lennot Thaimaahan ovat pitkiä, ja niiden hintatasossa on suuria vaihteluita. Vertailemalla eri vaihtoehtojen hintoja ja olemalla hyvissä ajoin asialla voi löytää hyvinkin edullisia lentoja. Suorat lennot Bangkokiin kestävät noin 10 tuntia, ja lisäksi tarjolla on paljon erilaisia vaihtoyhteydellisiä lentoja. Kokonaismatka-aika voi välilaskun pituudesta riippuen venyä jopa kokonaiseksi vuorokaudeksi. Usein vaihtoyhteydelliset lennot ovat kuitenkin edullisempia, ja hinnoissa voi olla merkittäviäkin eroja. Vertailu kannattaa aina! Toisille on tärkeämpää päästä suoralla lennolla mahdollisimman vähällä vaivalla perille, ja toiset reissaajat juhlivat löytäessään huippuedullisen lennon vaikkakin sitten matka-ajan kustannuksella. Lentoja on tarjolla useita päivittäin, joten kaikkien aikatauluihin sopiva vaihtoehto löytyy varmasti budjetista riippumatta. Halvat ja nopeat lennot eivät aina mahdu samaan yhtälöön, mutta mahdotonta sellaisten löytäminen ei ole. Varaamalla lennot hyvissä ajoin saa usein hyvän hinnan, mutta laajan valikoiman ansiosta lyhyelläkin varoitusajalla on mahdollista päästä matkaan kohtuuhintaan. Yleisesti ottaen pari kuukautta etukäteen varatut lennot ovat merkittävästi viime hetken varauksia edullisempia. Aasiaan matkaavien on hyvä tutustua etukäteen kohdemaan rajoituksiin ja vaatimuksiin esimerkiksi viisumien ja lentokenttämaksujen suhteen. Näin matkanteko on sujuvaa ja hauskaa kaikin puolin.

Halvalla Bangkokiin

Suomesta pääsee suorilla lennoilla Finnairin kyydillä Bangkokiin. Vaihtoyhteydellisiä lentoja puolestaan on tarjolla hyvin monilla eri lentoyhtiöillä ja niiden yhdistelmillä esimerkiksi Istanbulin, Moskovan ja Amsterdamin kautta. Lennot Thaimaahan ovat hyvin suosittuja, minkä vuoksi niitä onkin paljon tarjolla ja päivittäin lennetään useita eri yhteyksiä. Edullisinta lentäminen Bangkokiin on huhtikuusta kesäkuuhun, jolloin sesonki on alhaisimmillaan. Suosituinta aikaa Aasian-matkailulle ovat talven kuukaudet joulukuusta helmikuuhun, jolloin lentäminen on myös kalleimmillaan. Hyvissä ajoin varatut lennot ovat edullisempia. Kannattaa aina vertailla myös eroja hinnoissa eri viikonpäivien välillä. Viikonloppuisin hinnat tapaavat olla korkeampia kuin arkipäivinä.

Bangkokiin halvalla matkustavalla hyvät yhteydet keskustaan

Bangkokin kansainvälinen lentoasema, Suvarnabhum, sijaitsee noin 25 kilometrin etäisyydellä kaupungin keskustasta. Se toimii Bangkokin kansainvälisen liikenteen keskuksena, ja sen kautta lennetään paljon myös muualle Aasiaan sekä muihin thaimaalaiskaupunkeihin. Lentoasemalta on erinomaiset kulkuyhteydet keskustaan. Nopein tapa välimatkan taittamiseen on Airport Rail Link -juna, joka lähtee suoraan terminaalin alimmasta kerroksesta. Radalla liikkuu erilaisia linjoja, jotka kuljettavat matkailijat nopeasti ja vain muutaman kolikon hinnalla keskustaan. Express-linja ei pysähdy pääteasemien välillä ja on siksi nopein tapa päästä keskustaan. City Line -linja puolestaan tekee muutamia välipysähdyksiä eri asemilla matkan varrella ja on siksi hieman hitaampi. Käytännössä puhutaan kuitenkin vain muutamien minuuttien eroista. Varsinkin ruuhka-aikaan juna on paras vaihtoehto, sillä tieliikenteen sumat eivät vaikuta raideliikenteeseen. Taksillakin pääsee kätevästi lentoasemalta keskustaan, mutta aamun ja iltapäivän ruuhka-aikoihin se voi olla turhan hidas tapa liikkua. Taksit ovat Suomen hintoihin nähden hyvin edullisia, joten pieneenkin budjettiin sopii yleensä taksikyyti suoraan lentoasemalta hotellille.

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Bangkok?

✔️ Lennot kohteeseen Bangkok maksavat yleensä 621 €–905 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Bangkok, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 347 €.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Bangkok?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Bangkok yhdensuuntaiselle matkalle on marraskuussa ja menopaluulennolle maaliskuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Bangkok?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Bangkok helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Bangkok saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Bangkok?

✔️ Voit muuttaa kohteen Bangkok lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista.

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Bangkok?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Bangkok helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Bangkok lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Bangkok sinne lentävät seuraavat lentoyhtiöt: Turkish Airlines, Scandinavian Airlines, Austrian Airlines, Finnair, China Southern Airlines, Qatar Airways, Etihad Airways. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

❓Voinko lentää kohteeseen Bangkok (BKK) lomalle?

✔️Jos suunnittelet lomaa kohteeseen Bangkok (BKK), saat viimeisimmät tiedot COVID-19-matkailuneuvojaltamme.

Bangkok Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi
BKK
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt
Turkish Airlines, Scandinavian Airlines, Austrian Airlines, Finnair, China Southern Airlines, Qatar Airways, Etihad Airways
Halvin lento
621 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento
Kohdelentokenttä
Don Muangin kansainvälinen lentoasema
Menopaluumatkan hinta
112 €

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Bangkok?

Turkish Airlines, Scandinavian Airlines, Austrian Airlines, Finnair, China Southern Airlines, Qatar Airways, Etihad Airways

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.