Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Bangkok

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tieto lennoista

Kohdelentokenttä Bangkok

Lennot Bangkok

Bangkokissa yhdistyvät kiehtovalla tavalla kaupunki- ja rantalomien sekä kaukomatkojen parhaat piirteet. Tuhansien tarinoiden kaupunkina tunnetun Bangkokin kaupunkikuvaa värittävät viehättävät temppelit ja katujen varsilla sijaitsevat ostoskojut. Alhaisen hintatasonsa vuoksi kaupunki on ihanteellinen myös pienemmällä budjetilla matkustaville. Haluaisitko kuitenkin säästää vielä lisää? eBookersin kautta varaat edulliset lennot Bangkokiin helposti ja nopeasti. Markkinoiden parhaasta hakukoneesta löydät yli 400 lentoyhtiön tarjoukset kerralla. Klikkaa itsesi Thaimaan lämpöön!

Saapuminen Bangkokiin

Suvarnabhumin lentokentälle laskeutuvat kaikki Bangkokiin saapuvat kansainväliset lennot. Kenttä on yksi Kaakkois-Aasian vilkkaimmista, ja se toimii myös yhtenä tärkeimmistä välilaskukentistä kaukolennoilla. Suvarnabhum sijaitsee 25 kilometrin päässä kaupungin keskustasta.

Taksi on yksi helpoimmista ja nopeimmista tavoista siirtyä kentältä Bangkokin ytimeen. Matkan hinta lentokenttämaksut ja tietullit huomioiden on noin 350 bahtia, ja se kestää ruuhkista riippuen puolesta tunnista tuntiin. Matkailijan tulee ehdottomasti napata kyyti suoraan oikeasta taksijonosta: riski joutua pimeiden taksien huijaamaksi on merkittävä.

Selvästi edullisempi vaihtoehto on hypätä AE-lentokenttäbussiin, joissa kyyti maksaa vain 150 bahtia. Matka-aika on 40-50 minuuttia. Huomaathan, että lentokenttäbusseja on neljä, ja niillä kaikilla on erilliset päätepisteet.

Myös metro on varteenotettava kulkupeli matkalla majapaikalle, ja se kulkee samoja reittejä ilmajunan kanssa. Metroa kannattaa kuitenkin suosia lähinnä silloin, kun määränpääsi sijaitsee lähellä ilmajuna-asemaa; vaihtoihin palaa helposti sekä rahaa että aikaa.

Bangkok on todellinen itäinen paratiisi, jonka valkoiset hiekkarannat ja turkoosit vedet levittäytyvät sulassa sovussa vilkkaan suurkaupungin rinnalle. Säkenöivän metropolin sykkeessä et taatusti ehdi tylsistyä! Kätevän hakukoneemme avulle voit etsiä sopivia lentoja Bangkokiin useilla eri hakukriteereillä. Kun varaat eBookersilta lentojen lisäksi myös muita tuotteita, voit säästää hinnoista jopa 40%. Esitämme kokonaishinnat aina selkeästi, eikä esimerkiksi veroja lisätä tilaukseen vasta loppuvaiheessa. Loma auringossa odottaa juuri sinua, hyppää kanssamme siiville!

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Bangkok?

Norwegian Air International Ltd, Turkish Airlines, Aeroflot-Russian Airlines, Qatar Airways, Etihad Airways, Emirates, Finnair, Cathay Pacific, Lufthansa

Kartta

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.