Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa


American Airlines

American Airlines on yksi vanhemmista ja myös turvallisempana pidetyistä lentoyhtiöistä maailmassa. Yli tuhannen lentokeen laivastollaan se on myös eniten matkustajia kuljettava lentoyhtiö.

American Airlines on jo nimestäänkin päätellen yhdysvaltalainen lentoyhtiö ja se on perustettu vuonna 1930. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Texasissa Dallas-Forth Worthing lentokentän tuntumassa ja samainen kenttä on myös yhtiön lentämien reittien tärkein solmukohta. Muita tärkeitä pääkenttiä yhtiön toiminnassa ovat Chicagon O’Hare, Miamin ja Floridan kansainväliset kentät sekä New Yorkin John F. Kennedyn kenttä.

Nykyään yhtiö lentää 273 kohteeseen 40 maassa ja se kuljettaa noin 110 miljoonaa matkustajaa vuosittain. American Airlines lentää päivittäin jopa noin 2600 lentoa. Suomesta American Airlines lentää päivittäin yhden suoran lennon Boeing 767-koneella Chicagoon.

American Airlines on jäsenenä Oneworld- allianssissa, johon myös Finnair kuuluu, joten mikäli olet Finnairin Plus-asiakas, saat lentopisteitä myös American Airlinesin lennoista.

American Airlines lennoille on mahdollisuus ostaa lentolippuja kolmeen eri luokkaan, ensimmäiseen luokkaan, Business-luokkaan ja turistiluokkaan.