Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Jyväskylä Riika

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Jyväskylä - Riika

Lähtölentokentän IATA-koodi JYV
Kohdelentokentän IATA-koodi RIX
Lennon hinta 209 €

Lennot Jyväskylä–Riika

Oletko suuntaamassa kohteeseen Riika? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Jyväskylä–Riika löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Riika on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala.

Lennot Jyväskylä–Riika – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Jyväskylä–Riika etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Jyväskylä kohteeseen Riika saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Jyväskylä–Riika ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin!

Miksi varata lento kohteeseen Riika?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Riika, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Riika nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Jyväskylä–Riika

Tätä reittiä lentää yhteensä 2 lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin lento Jyväskylä–Riika maksaa tällä hetkellä vain 209 €, kallein puolestaan jopa 219 €. Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Jyväskylä - Riika Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Jyväskylä – Riika?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Jyväskylä -- Riika on 209 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Riika. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Jyväskylä -- Riika on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Jyväskylä – Riika on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Jyväskylä -- Riika on tarjolla 11 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Jyväskylä – Riika?

  reitillä Jyväskylä -- Riika liikennöi 1 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Jyväskylä – Riika -lennoille?

  Löysimme alueelta Jyväskylä vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Riika: Jyvaskyla (JYV). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Riga Intl. (RIX), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Haluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Riika.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Jyväskylä – Riika?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Jyväskylä -- Riika hintaan 209 €! Reitillä Jyväskylä -- Riika 1 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Jyväskylä liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Jyväskylä (JYV) -- Riika (RIX)\n * Finnair\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Jyväskylä – Riika useimmin?

  * Jyväskylä (JYV) -- Riika (RIX)\n * Finnair -- 11 viikoittaista lentoa reitillä JYV -- RIX\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Jyväskylä lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Riika joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 11 lentoa reitillä Jyväskylä -- Riika. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Jyväskylä (JYV) liikennöidään viikoittain 11 lentoa kohteeseen Riika (RIX).\n
 • Onko reitillä Jyväskylä – Riika tarjolla suoria lentoja?

  Reitillä Jyväskylä -- Riika ei ole tarjolla suoria lentoja. Lyhyin löytämämme lento kestää 3 tuntia, 30 minuuttia. Lennettävä etäisyys on 619,46 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 6 tuntia, 5 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 4 tuntia, 40 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Jyväskylä – Riika?

  * Lento reitillä Jyväskylä (JYV) -- Riika (RIX)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 05.50\n * Aikaisin saapumisaika: 09.40\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 14.55\n * Myöhäisin saapumisaika: 17.35\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Jyväskylä – Riika?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Hotellit Riika

Näytä kaikki 349 majoitusliikettä kohteessa Riika
Hilton Garden Inn Riga Old Town

Hilton Garden Inn Riga Old Town

Grecinieku 25 Riga, Riika
  3.5 kautta 5.0
   
   
  4,6/5 (5 arvostelua)

  Menzendorff-talo ja Riian keskustori sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Pyhän Pietarin kirkko ja Mustapäiden talo ovat myös 5 minuutin ...

  Hilton Garden Inn Riga Old Town51 €

  Hilton Garden Inn Riga Old Town51 €
  Wellton Centrum Hotel & Spa

  Wellton Centrum Hotel & Spa

  33 Kaleju Street, Riika
   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,3/5 (358 arvostelua)

   Pyhän Johanneksen kirkko ja Pyhän Pietarin kirkko sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Suuri kiltatalo ja ...

   Wellton Centrum Hotel & Spa50 €

   Wellton Centrum Hotel & Spa50 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.