Lennot Latvia

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Latvia suosituimpiin kaupunkeihin

Halvat menopaluulennot Latvia

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Latvia olivat annetulla aikavälillä 60 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 114 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Air Baltic
Air Baltic
Finnair
Air Baltic
Finnair
Air Baltic
Air Baltic
Air Baltic
Air Baltic
Finnair
Air Baltic
Finnair

Parhaat Latvian-matkat voit varata muutamalla klikkauksella – voit siirtyä suoraan lomasuunnitelmiin.

Lentojen varaaminen on vaivatona ja onnistuu muutamassa minuutissa. Latvia on täydellinen kohde esimerkiksi lyhyelle viikonloppubreikille, koska se sijaitsee lähellä ja lentoyhteydet ovat kaiken lisäksi erinomaiset. Myös hintataso on suomalaiselle kukkarolle varsin sopiva, matkustipa sitten vaikka hiukan tiukemmallakin budjetilla. Latvian-matkat on helppo suunnitella kotisohvalta niin, ettei perillä tarvitse käyttää aikaa kartan tuijotteluun tai aikataulujen laatimiseen. Saat Latviasta ja sen kohokohdista enemmän irti, kun kaikki on etukäteen valmiina matkaa varten. Itseoikeutettu vierailukohde on pääkaupunki Riika, johon tutustuminen kannattaa kaikkina vuodenaikoina. Latvian hyviin puoliin kuuluu kuitenkin juuri se, että kompaktin kokoisessa maassa voi yhdellä matkalla kokea niin kaupunki-, maaseutu- kuin rantalomaakin eikä matkustamiseen eri kohteiden välillä tuhraannu kallisarvoista lomaa. Riian ja sen Unescon maailmanperintöluetteloon kuuluvan vanhankaupungin ja erinomaisten shoppailumahdollisuuksien lisäksi tunnetuimpia kohteita lienee Jurmalan pitkä hiekkaranta, jossa voi viettää parasta rantalomaa etelän malliin. Latviassa on myös monipuoliset kylpyläpalvelut, joiden hinnat eivät taatusti ole este. Jurmala tai jokin kylpylä sopii hyvin myös kaupunkilomalaisen päiväretkikohteeksi. Aktiivisen on helppo liikkua Latviassa vaikkapa pyöräillen, sillä maasto on verrattain tasaista ja kaunista luontoa riittää. Eniten kysyntää halvoille lennoille Latviaan on kesällä, koska silloin sää on parhaimmillaan. Toisaalta Latvian talvet ovat pohjoisempaan Suomeen verrattuna leutoja eikä kovia pakkasia yleensä ole. Myös keväät ja syksyt ovat erinomaista aikaa varata lento Latviaan – halvimmat kuukaudet lentää Helsingistä Riikaan ovat touko- ja syyskuu.

Halvat lennot Latviaan

Nopeat, suorat lennot Helsingistä Riikaan on tarjolla sekä Finnairilla että airBalticilla. Lentoaika on vain reilu tunti, ja lentoja on tarjolla runsaasti kaikkina vuorokaudenaikoina. Reitillä on runsaasti kilpailua ja Riiasta on hyvät jatkoyhteydet moneen muuhun suuntaan, mikä tarkoittaa hyviä tarjoushintoja. Kannattaa toimia mieluummin ajoissa kuin liian myöhään, sillä todella halvat matkat Latviaan varataan keskimäärin noin kaksi kuukautta ennen matkaa. Toki halvimmat tarjoukset koskevat aina vain tiettyjä päiviä ja lentoja, mutta jos aikataulusi on joustava, voit onnistua nappaamaan lentoliput Latviaan lähes pilkkahintaan, jolloin matkakassaa jää enemmän kulutettavaksi itse lomalla. Kannattaa ottaa huomioon, että edullisin lentopäivä Helsingistä Riikaan on maanantai ja kallein lauantai, ja varaamalla iltapäivälennon aamulennon sijasta saatat myös säästää sievoisen summan.

Perille Latviaan

Riian kansainvälinen lentoasema (RIX) sijaitsee Skultessa, noin 13 kilometrin päässä Riian keskustasta lounaaseen. Kentältä keskustaan pääset kätevästi joko bussilla tai taksilla. Toki kentältä voi myös vuokrata auton – se kannattaa tehdä jo etukäteen kotoa käsin.

Lomaa Latviassa

Riiassa on helppo liikkua paikasta toiseen kävellen, sillä ydinkeskusta on pieni ja kaikki nähtävyydet lähellä. Jos liikut pääkaupungin ulkopuolella, voit valita erinomaisista bussi- ja junayhteyksistä. Junamatka esimerkiksi Jurmalaan kestää vain noin puoli tuntia. Myös majoitus on Latviasta helppo löytää – Riiassa hotellihinnat ovat muuta maata korkeampia mutta eivät kuitenkaan lainkaan kohtuuttomia. Tarjolla on myös hostelleja ja aamiaismajoitusta.

Yli 800-vuotiaassa Riiassa riittää upeaa arkkitehtuuria ja historiaa, ja pakollisiin käyntikohteisiin kuuluvat Raatihuoneentori, Riian linna, Tuomiokirkko ja Pyhän Pietarin katedraali. Sekä keskiaikaiset että jugend-tyylin rakennukset suorastaan hivelevät silmiä. Mukavaa nähtävyyksien koluamisesta tekee se, että lähes joka kadulta löytyy huipputason ravintoloita ja mukavia kahviloita sekä elämännälkäisille myös yöelämää ja baareja. Kesäisin myös olutterassit heräävät eloon. Ja kun kaipaat taukoa suurkaupungin vilinästä, voit suunnata Jurmalan puolen kilometrin valkohiekkaiseen rantaparatiisiin, joka hakee vertaistaan Itämeren rannalla. Varaa nyt edulliset lennot Latviaan ja suuntaa elämäsi lomalle.

Autonvuokraustarjoukset Latvia

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.