Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Jyväskylä Helsinki

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Jyväskylä - Helsinki

Lähtölentokentän IATA-koodi JYV
Kohdelentokentän IATA-koodi HEL
Lentovaihtoehtoja 2
Lennon hinta 116 €
Keskimääräinen lentoaika 1 tuntia 37 minuuttia

Halvat lennot Jyväskylästä Helsinkiin

Keski-Suomen kauniit järvimaisemat ja vehreät kuusimetsät luovat ihastuttavan ympäristön asua ja elää, mutta pitäähän sitä aina joskus käydä katsomassa, miten maailma makaa Kehä III:n sisäpuolella. Etsi halvat lennot Jyväskylästä Helsinkiin ebookersin sivuilta ja ota haltuun pääkaupunkiseudun vilske ja vilinä. Helsingin elämänmenosta voi toki olla montaa mieltä, mutta Stadi on kiistatta kingi, kun puhutaan kulttuuririennoista tai shoppailumahdollisuuksista. Samalla reissulla voi käydä ostoksilla Kampissa, eläinkierroksella Korkeasaaressa ja taidenäyttelyssä Kiasmassa. Yksi hyvä syy varata lennot Jyväskylästä Helsinkiin on myös varsin laaja jatkolentojen valikoima. Helsinki-Vantaan lentoasemalta pääsee lähes minne päin maailmaa tahansa. Kiireisille bisnesmatkailijoille Jyväskylän ja Helsingin väliset lennot ovat silkkaa säästöä, sillä aika on tunnetusti rahaa ja valuuttaa kertyy runsaasti ilmojen teitä matkatessa.

Kätevästi lentäen Keski-Suomesta pääkaupunkiseudulle

Lentomatkailun ehdoton valtti muihin liikennemuotoihin on nopeus. Omalla tai vaikkapa anopin autolla matka Jyväskylästä Helsinkiin kestää ainakin kolme tuntia, eikä siihen ole laskettu edes kahvipaussia. Joukkoliikenteeseen turvautuminen ei tilannetta pelasta, sillä junalla matka-aika on vähintään samaa luokkaa kuin autolla ja bussissa aikaa kuluu vieläkin enemmän. Säästä aikaa ja hermojasi vertailemalla lentoja Jyväskylästä Helsinkiin ebookersin sivuilla. Noin 230 kilometrin lentomatka taittuu suurin piirtein kolmessa vartissa, joten kovin kauaa et ehdi koneen penkkiä kuluttaa. Etenkin liikematkailijat on otettu huomioon Helsinki–Jyväskylä‑reitillä, sillä lentoja on maanantaista perjantaihin tarjolla ympäri vuoden. Kesäisin viikonloppulennot ovat tauolla, ja suurimpana osana vuotta myös sunnuntailennot jäävät haaveeksi, mutta talvi tuo tullessaan ympäriviikkoiset lentovuorot.

Suorat lennot Jyväskylästä Helsinkiin

Lentoyhtiöiden kilpailuttaminen Jyväskylä–Helsinki‑välillä on melkoisen haastavaa, sillä ainoa palveluntarjoaja on tuttu ja luotettava Finnair. Lento Jyväskylästä Helsinkiin löytyy vuodenajasta riippuen joko aamuvarhaisella tai iltapäivän tunteina, tosin viikonloppulentojen vähyys kannattaa pitää mielessä matkasuunnitelmia tehtäessä. Aamukuuden maissa lähtevä lento Helsinkiin päin ei varmasti nostata riemunkiljahduksia Keski-Suomesta maailmalle suuntaavien matkailijoiden keskuudessa, mutta se mahdollistaa monenlaiset jatkoyhteydet kauemmas ulkomaille. Helsinki‑Vantaan lentoasemalta on runsaasti lähtöjä klo 6–8.30 välillä, joten aikainen aamuherätys on vaivan arvoinen. Lentoja Helsingistä Jyväskylään päin kulkee iltapäivisin ja aivan puolenyön tienoilla, mutta kesäisin perjantait ja lauantait ovat vailla lentoja ja lauantain kuiva kausi jatkuu pitkälle talvikauteen saakka.

Lähtö Jyväskylän lentoasemalta

Tikkakosken taajamassa noin 22 kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta sijaitsevalta lentoasemalta on helppo lähteä matkaan, sillä kaikki pakolliset kuviot ennen lentoa hoituvat yhdessä ja samassa terminaalissa. Jyväskylän keskustan ja lentoaseman välillä ei ole bussiliikennettä, mutta kentän kautta kulkevat kaukoliikenteen vuorot kannattaa tarkistaa Matkahuollon kautta. Lentoasema on auki lähtevien ja saapuvien lentojen mukaan. Arkisin ravintola Sky Cafe & Food tarjoilee kahvia ja herkkuja lentoa odottaville matkalaisille. Jyväskylän lentoasemalla ei tarvitse varata tuhottomasti aikaa lähtöselvityksen ja turvatarkastuksen hoitamiseen, sillä pienellä kentällä kaikki sujuu joutuisasti. Finnairin kotimaan lennoilla lähtöselvityksen tulee olla hoidettuna vähintään 45 minuuttia ennen matkaa, mutta sen voi hoitaa jo reilusti etukäteen netissä.

Saapuminen Helsinki-Vantaalle

Helsinki‑Vantaan lentoasemalla loma pääsee heti vauhdikkaaseen alkuun, sillä pääkaupunkiseudulla joukkoliikenneyhteyksistä ei ole pulaa. Helsingin keskustaan pääsee terminaaleista 1 ja 2 Finnair City Busilla tai HSL:n linjalla numero 615. Terminaalien välissä on myös Aviapolisin asema, jolta pääset päärautatieasemalle kätevästi kehärataa pitkin. Juna- tai bussimatka kestää puolesta tunnista kolmeen varttiin. Jos jatkat matkaa Helsinki‑Vantaalta eteenpäin ja jatkolentosi on kirjattu samalle lipulle, voit siirtyä suoraan jatkolentosi portille tai käydä ensin kiertelemässä lentoaseman putiikkeja ja kahviloita. Eri lipulle kirjatulla lennolla lähtöselvitys ja turvatarkastus tulee hoitaa uudestaan, joten varaa tähän riittävästi aikaa.

Lentoyhtiö Lento Lähtee: JYV Saapuu: HEL pe
30.10
la
31.10
su
1.11
ma
2.11
ti
3.11
ke
4.11
to
5.11
Välilaskut
AY 645 11:05 am 11:50 am - - - Tarkista hinta - - - 0 välilasku(a)
AY 647 08:35 pm 11:05 pm - - - - - Tarkista hinta - 1 välilasku(a)

Varatuimmat hotellit Helsinki

Näytä kaikki 1 702 majoitusliikettä kohteessa Helsinki
97 €
Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki

Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki

4.0 kautta 5.0 Ruoholahdenranta 3, Helsinki
Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hietalahden kirpputori. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1990 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 349 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille memory foam -patjalliset sängyt ja LED-televisiot.
85 €
Marski by Scandic

Marski by Scandic

4.0 kautta 5.0 Mannerheimintie 10, Helsinki
Marski by Scandic on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Stockmannin tavaratalo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntoklubin. Tässä 4 tähden hotellissa on 363 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
120 €
Clarion Hotel Helsinki

Clarion Hotel Helsinki

4.0 kautta 5.0
Clarion Hotel Helsinki on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Länsiterminaali on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 baaria ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 425 huonetta 16 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.