Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Oslo Helsinki

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Oslo - Helsinki

Lähtölentokentän IATA-koodi OSL
Kohdelentokentän IATA-koodi HEL
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 78 €
Keskimääräinen lentoaika 2 tuntia 25 minuuttia

Kaupunkiloma modernissa mutta kompaktissa suurkaupungissa odottaa, kun varaat lennot Oslosta Helsinkiin.

Etsi ja varaa lennot Oslosta Helsinkiin ja vietä mukavaa kaupunkilomaa pohjoisessa pääkaupungissa, joka uudistuu kovaa kyytiä. Helsingin parhaita puolia on sen kohtuullinen koko yhdistettynä vilkkaaseen suurkaupungin menoon.

Oslo–Helsinki-lennot

Oslon ja Helsingin välillä on tarjolla mukavasti suoria lentoja, joten välilaskullisia lentoja tuskin kannattaa harkitakaan. Lentoaika on noin tunti ja 20 minuuttia, ja lentoja on tarjolla viikon jokaisena päivänä. Halvin matkapäivä on maanantai, lauantai taas on kallein. Halvat lennot Oslosta Helsinkiin on tarjolla Finnairilla, SASilla ja Norwegianilla, ja runsaan kilpailun takia hinnat ovat tosiaan varsin kohtuulliset. Liput kannattaa varata noin pari kuukautta ennen matkaa tai jotakin viime hetken tarjousta hyödyntämällä.

Matkalle Oslosta

Oslon Gardermoenin lentoasema (OSL) sijaitsee 48 kilometrin päässä Oslon keskustasta. Kentällä sijaitsee Euroopan suurin verovapaa myymälä, josta voit tehdä edullisia ostoksia ennen lentoa Oslosta Helsinkiin. Lentoaseman alla on rautatieasema, jolle liikennöivällä Flytogetilla pääsee Oslon keskustasta lentoasemalle 18 minuutissa. Samalle asemalle kulkee myös NSB:n paikallisjunia. Matkan voi taittaa myös julkisen liikenteen bussilla tai SASin Flybussenilla, joka kulkee 20 minuutin välein. Matka sujuu myös taksilla, jolla on lentoasemalle kiinteät hinnat tai joko omalla tai autovuokraamon autolla. Lentoasemalla on useita autovuokraamoita, kaksi pysäköintitaloa ja kuusi pysäköintialuetta, joilla on kaikkiaan lähes 20 000 parkkipaikkaa.

Helsinkiin

Helsinki-Vantaan lentoasema (HEL) sijaitsee Vantaalla, 18 kilometrin päässä Helsingin keskustasta pohjoiseen. Lentoasema on äänestetty useita kertoja maailman parhaimpien joukkoon, ja palvelut sen kahdessa terminaalissa ovatkin monipuoliset. Lentoasemalta on hyvät yhteydet Helsingin keskustaan ja muualle pääkaupunkiseudulle. Voit valita julkisen liikenteen bussin, Kehärataa pitkin huristavan uuden paikallisjunan ja Finnair City Busin välillä. Matka Helsingin keskustaan vie vain puolisen tuntia. Toki kentältä liikennöivät myös taksit, joita on saatavilla molempien terminaalien edustalla. Lentoasemalla toimii myös useita autovuokraamoja, joiden tiskit löytyvät terminaalien välillä kulkevasta käytävästä tulohallien tasolta. Oman auton varalle on runsaasti pysäköintitilaa terminaalien vieressä. Kauempana sijaitsevien lentoparkkien hintaan sisältyy aina bussikuljetus terminaalin ja parkkialueen välillä.

Parhaat majoitusvinkit Helsinkiin

Helsingistä löydät isot ketjuhotellit, viehättävät pikkuhotellit, hostellit, aamiaismajoituspaikat, huoneistohotellit ja leirintäalueen mökkeineen. Majoitus kannattaa aina varata hyvissä ajoin etukäteen.

Nähtävää Helsingissä

Suurkaupungissa ei koskaan ole tylsää. Tutustu merilinnoitus Suomenlinnaan, Kauppatorin ja Senaatintorin kortteleihin, Tuomiokirkkoon, Esplanadin puistoon ja vaikkapa Seurasaaren ulkomuseoon ja ulkoilureitteihin. Huvittele Linnanmäen huvipuistossa ja tee retki Korkeasaaren eläintarhaan. SkyWheel Helsinki Kauppatorilla tarjoaa upeimmat näköalat ylhäältä, ja sen juurella toimii ympäri vuoden avoinna oleva merikylpylä Allas. Ateneumin taidemuseossa, nykytaiteen museo Kiasmassa ja Suomen kansallismuseossa on aina jotakin kiinnostavaa ja ajankohtaista nähtävää. Lapsiperheiden ykköskohde on Luonnontieteellinen museo. Helsingin tiheän julkisen liikenteen verkoston – johon kuuluvat bussit, paikallisjunat, metro ja raitiovaunut – turvin liikut edullisesti ja nopeasti paikasta toiseen. Jos teet useita matkoja vuorokauden sisällä, edullisin vaihtoehto on vuorokausilippu. Kesällä voit ottaa käyttöön myös edullisen kaupunkipyörän ja hurauttaa sillä hetkessä keskustan alueen kohteesta toiseen. Pyörän voi palauttaa mihin tahansa palautuspisteeseen, joita on ympäri kaupunkia.

Helsingin ravintoloita

Ravintoloita tuntuu olevan Helsingissä joka kulmalla. Etsitpä sitten uutta pohjoista keittiötä, suomalaisia perinneruokia, pikaruokaa tai esimerkiksi kiinalaista, nepalilaista, venäläistä tai italialaista ruokaa, Helsingistä löydät varmasti etsimäsi. Lisäksi kaupungissa on runsaasti kahviloita, joiden tiskit notkuvat herkullisten tarjottavien alla. Eikä mikään estä vaikkapa lounastamasta aitoon helsinkiläiseen tapaan kauppahallissa, jollainen löytyy sekä Kauppatorin tuntumasta että Hakaniemestä. Toripäivinä kauniin sään salliessa voit nauttia kahvit ja munkit ulkoilmassa. Myös baareja, pubeja, katuruokatapahtumia ja yöelämää riittää enemmän kuin ehdit lomasi aikana kokea.

Varaa heti halvat lennot Oslosta Helsinkiin ja lennähdä nauttimaan modernin mutta omaleimaisen Helsingin parhaista antimista.

Oslo - Helsinki Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Oslo – Helsinki?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Oslo -- Helsinki on 78 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Helsinki. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Oslo -- Helsinki on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Oslo – Helsinki on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Oslo -- Helsinki on tarjolla 183 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Oslo – Helsinki?

  reitillä Oslo -- Helsinki liikennöi 9 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Oslo – Helsinki -lennoille?

  Suosituimmat lähtölentokentät kohteessa Oslo ovat:\n\n* Gardermoen (OSL)\n* Torp (TRF)\nHaluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Helsinki.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Oslo – Helsinki?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Oslo -- Helsinki hintaan 78 €! Reitillä Oslo -- Helsinki 9 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Oslo liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Oslo (OSL) -- Helsinki (HEL)\n * Scandinavian Airlines\n * Finnair\n * Air Baltic\n\n\n\n* Lennot reitillä Oslo (TRF) -- Helsinki (HEL)\n * Widerøe\n * Finnair\n * Scandinavian Airlines\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Oslo – Helsinki useimmin?

  * Oslo (OSL) -- Helsinki (HEL)\n * Scandinavian Airlines -- 84 viikoittaista lentoa reitillä OSL -- HEL\n \n\n * Finnair -- 16 viikoittaista lentoa reitillä OSL -- HEL\n \n\n * Air Baltic -- 15 viikoittaista lentoa reitillä OSL -- HEL\n\n\n\n* Oslo (TRF) -- Helsinki (HEL)\n * Widerøe -- 20 viikoittaista lentoa reitillä TRF -- HEL\n \n\n * Finnair -- 15 viikoittaista lentoa reitillä TRF -- HEL\n \n\n * Scandinavian Airlines -- 7 viikoittaista lentoa reitillä TRF -- HEL\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Oslo lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Helsinki joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Scandinavian Airlines, liikennöivät viikoittain 84 lentoa reitillä Oslo -- Helsinki. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Oslo (OSL) liikennöidään viikoittain 141 lentoa kohteeseen Helsinki (HEL).\n* Lentoasemalta Oslo (TRF) liikennöidään viikoittain 42 lentoa kohteeseen Helsinki (HEL).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Oslo – Helsinki?

  Suora lento reitillä Oslo -- Helsinki kestää yleensä noin 1 tunti, 20 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 767,49 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 8 tuntia, 45 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 4 tuntia, 30 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Oslo – Helsinki?

  * Lento reitillä Oslo (OSL) -- Helsinki (HEL)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 08.45\n * Aikaisin saapumisaika: 00.35\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 22.10\n * Myöhäisin saapumisaika: 23.35\n\n\n\n* Lento reitillä Oslo (TRF) -- Helsinki (HEL)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 06.05\n * Aikaisin saapumisaika: 00.45\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 18.30\n * Myöhäisin saapumisaika: 23.30\n
 • Minkälaisia koneita reitillä Oslo – Helsinki liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät?

  Reitillä Oslo -- Helsinki liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät muun muassa seuraavanlaisia lentokoneita.\n\n| **Lentoyhtiö** | **Lentokone** |\n|-----------------------|---------------|\n| Scandinavian Airlines | Airbus A319 |\n| Finnair | Airbus A319 |\n| Air Baltic | Airbus A319 |\n| Widerøe | Airbus A319 |\n| Djibouti Airlines | Airbus A319 |\n\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Oslo – Helsinki?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Lentoyhtiö Lento Lähtee: OSL Saapuu: HEL ma
24.2
ti
25.2
ke
26.2
to
27.2
pe
28.2
la
29.2
su
1.3
Välilaskut
D8 303 08:15 am 10:45 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta - - 0 välilasku(a)
AY 912 08:50 am 11:10 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
AY 914 01:15 pm 03:40 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
SK 2702 02:00 pm 04:25 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta - Tarkista hinta 0 välilasku(a)
AY 916 05:15 pm 07:35 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
D8 313 06:20 pm 08:50 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta - Tarkista hinta 0 välilasku(a)
AY 918 08:25 pm 10:55 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)

Varatuimmat hotellit Helsinki

Näytä kaikki 1 029 majoitusliikettä kohteessa Helsinki
117 €
GLO Hotel Helsinki Kluuvi

GLO Hotel Helsinki Kluuvi

4.0 kautta 5.0 Kluuvikatu 4, Helsinki
GLO Hotel Helsinki Kluuvi on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Stockmannin tavaratalo on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 184 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevisiot.
122 €
Hilton Helsinki Airport

Hilton Helsinki Airport

4.0 kautta 5.0 Lentaejaenkuja 1, Vantaa
Hilton Helsinki Airport on saanut loistavaa palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Suomen ilmailumuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2006 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 330 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille LCD-televisiot ja minibaarit.
99 €
Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki

Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki

4.0 kautta 5.0 Ruoholahdenranta 3, Helsinki
Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hietalahden kirpputori. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1990 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 349 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjalliset sängyt.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.