Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Ein Gedi – Lennot ja hotelli

Lomailu tarkoittaa ennen kaikkea uusista elämyksistä nauttimista. Jos Ein Gedi ja sen houkuttelevat nähtävyydet ovat haaveittesi täyttymys, ebookers on valmiina tarjoamaan apua mahtavien tarjousten saalistamisessa. Ebookers tekee lomastasi ennennäkemättömän.

Voit saada alennusta jopa 9.6%^, jos päätät ostaa meiltä lentoliput ja hotellihuoneet yhtenä pakettina.

Unelmiesi loman suunnittelu ei ole koskaan ennen ollut näin helppoa, koska kaikki tarvitsemasi löytyy yhdestä paikasta. Yli 500 lentoyhtiökumppanin ja 500 000 majoituskohteen kattavan kansainvälisen valikoiman avulla pääset kokemaan unohtumattomia elämyksiä heti, kun niin haluat.

Harkitsetko vielä? Tiimimme haluaa tarjota hyvät matkatarjoukset, joten jos löydät jostakin edullisemman hinnan kuin meiltä varausta seuraavien 48 tunnin kuluessa, sitoudumme vastaamaan siihen hyvittämällä erotuksen. Mitä siis vielä odotat?

Vihdoinkin on koittanut aika toteuttaa elinikäiset unelmat. Suuntasitpa sitten vuoristomökin suojiin tai kuumalle aavikolle, me autamme sinua herättämään sisäisen seikkailijasi.

Varausehtoja sovelletaan.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Ein Gedi

Näytä kaikki 39 majoitusliikettä kohteessa Ein Gedi
Ein Gedi Kibbutz Hotel

Ein Gedi Kibbutz Hotel

Kibbutz Ein Gedi, Ein Gedi
   
   
  4,4/5 (9 arvostelua)

  Ein Gedi Kibbutz Hotel on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Ein Gedi Botanical Garden ...

  Ein Gedi Kibbutz Hotel122 €

  Ein Gedi Kibbutz Hotel122 €
  Hi Ein Gedi Hostel

  Hi Ein Gedi Hostel

  Beit Sarah, Ein Gedi
    
    

   Hi Ein Gedi Hostel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ein Gedi -ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen ...

   Hi Ein Gedi Hostel109 €

   Hi Ein Gedi Hostel109 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.