Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Beirut

135 €
Saifi Suites

Saifi Suites

4.5 kautta 5.0 Maroun Naccache Avenue, Beirut
Saifi Suites on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta St. Marounin kirkko. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 70 huonetta 11 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkaukset.
182 €
Movenpick Hotel Beirut

Movenpick Hotel Beirut

5.0 kautta 5.0 General De Gaulle Avenue, Raouche 2038, Beirut
Movenpick Hotel Beirut on saanut loistavaa palautetta ravintolastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pigeon Rocks (saaret). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ulkouima-allasta ja 5 ravintolaa. Tässä vuonna 2002 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 292 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
36 €
Mayflower Hotel

Mayflower Hotel

4.0 kautta 5.0 Yafet Street Hamra, Beirut
Mayflower Hotel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hamra Street. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 3 ravintolaa. Tässä vuonna 1957 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 81 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
91 €
Radisson Blu Hotel, Beirut Verdun

Radisson Blu Hotel, Beirut Verdun

5.0 kautta 5.0 Dunes Centre, Verdun Street, Beirut
Radisson Blu Hotel, Beirut Verdun on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Rue Verdun on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kahvilan. Tässä 5 tähden hotellissa on 127 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja minibaarin.
104 €
Louis V Hotel Beirut

Louis V Hotel Beirut

5.0 kautta 5.0 Beirut Bay Side, Dbayeh
Louis V Hotel Beirut on saanut mahtavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Cilician museo on kävelyetäisyydellä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja ravintola. Tässä 5 tähden hotellissa on 62 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
96 €
1866 Court & Suites

1866 Court & Suites

5.0 kautta 5.0 Bliss Street, Hamra, Beirut
1866 Court & Suites on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hamra Street. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja 2 kahvilaa. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 92 huonetta 19 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet/patiot.
138 €
Hilton Beirut Downtown

Hilton Beirut Downtown

4.0 kautta 5.0 Mir Majid Arslan street, Minet El Hosn, Beirut
Hilton Beirut Downtown on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Zaitunay Bay -venesatama. Majoitusliikkeessä on saatavilla täyden palvelun kylpylä, ravintola ja ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus. Tässä vuonna 2002 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 158 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja parvekkeen.
87 €
Coral Beach Hotel and Resort Beirut

Coral Beach Hotel and Resort Beirut

5.0 kautta 5.0 Jnah Avenue, Ghobeiry
Coral Beach Hotel and Resort Beirut on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Camille Chamoun Sports Cityn stadion. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi 2 ulkouima-allasta, 2 ravintolaa ja kuntoklubin. Tässä vuonna 1969 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 98 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.
90 €
Four Points by Sheraton Le Verdun

Four Points by Sheraton Le Verdun

5.0 kautta 5.0 Saeb Salam Boulevard, Beirut
Four Points by Sheraton Le Verdun on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rue Verdun. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja ulkouima-altaan. Tässä 5 tähden hotellissa on 132 huonetta 12 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
78 €
Ramada by Wyndham Downtown Beirut

Ramada by Wyndham Downtown Beirut

4.0 kautta 5.0 Mina El Hosn Chateaubriand St, Beirut
Ramada by Wyndham Downtown Beirut on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Planet Discovery (museo). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja baarin. Tässä vuonna 1996 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 99 huonetta 12 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Beirut

Katso kaikki kohteen Beirut vuokra-autot

Beirut – Matkat

Jos haluat taukoa työkuvioista, suuntaa reissulle johonkin kiehtovaan kohteeseen. Hyvä valinta on esimerkiksi Beirut – matkat sinne on helppo järjestää, kun kaikki tarvittavat tiedot ovat käden ulottuvilla ja apunasi on ebookers!

Beirut – Lennot ja hotelli

Kun huomaat, että on tullut aika vapautua arjen kahleista ja nähdä Beirut ja sen viehätys, ebookers tarjoaa sinulle viimeisimmät tarjoukset kaikesta matkalla tarvitsemastasi!

Hanki lentoliput ja majoitus yhtä aikaa meidän avullamme, ja alennuksesi voi olla jopa 7.7%^.

Perehdy yli 500 lentoyhtiökumppanin ja 500 000 majoituspaikan kattavaan kansainväliseen valikoimaan. Lennä tyylillä ja lepää, suuntasitpa sitten mihin tahansa.

Jos varaat pakettimatkan ebookers-palvelusta ja löydät jostakin edullisemman hinnan kahden vuorokauden sisällä varauksen tekemisestä, vastaamme tarjoukseen hyvittämällä sinulle erotuksen. Miksi enää odottelisit?

Anna meidän auttaa toteuttamaan unelmasi! Halusitpa sitten uida delfiinien kanssa, nauttia luksushotellin palveluista tai kokea muunlaisia elämyksiä, me voimme tehdä haaveistasi totta.

Varausehtoja sovelletaan.

Beirut – Matkat

Kaupungissa asuu 1 900 000 henkeä.

Planet Discovery (museo) ja Animal Encounterin eläintarha ovat paikkoja, joissa koko perheellä on varmasti superhauskaa. Ovatko lapset edelleen täynnä energiaa? Watergate-vesipuisto ja Waves Aqua Park ovat täydellisiä paikkoja jatkaa seikkailua.

Casino du Liban on täydellinen paikka aloittaa illanvietto erällä rulettia tai venttiä kirkkaina vikkuvien valojen loisteessa. Se on oikea osoite aloittaa loman hauskin ilta.

Miltä kuulostaisi muutama tunti ruohikolla maaten ja taivaan pilviä katsellen? Nauti aurinkoisesta päivästä kaupungin vihreissä puistoissa, joita ovat muiden muassa Rene Mouawadin puutarha ja Horsh Beirutin puisto.

Kaikilla meillä on tavoitteena saavuttaa parempi olo niin henkisesti kuin fyysisestikin, eikö vain? Unohda kuntosalikäynnit ja erinäisten ruokien välttely. Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavutat kohteiden Pigeon Rocks (saaret) ja Jeitan luola rentouttavien maisemien keskellä.

Jos haluat avartaa maailmankuvaasi tai pelkästään viettää aikaa hiljaisessa ympäristössä, ota kohteeksi Cilician museo. Robert Mouawadin yksityismuseo ja Audin mosaiikkimuseo ovat lisäksi ovat kiinnostavia kohteita. Kysy paikan päällä onko opastettuja kierroksia saatavilla.

On käsittämätöntä, kuinka paljon kiehtovia näyttelyesineitä ja löydöksiä maailmalta Beirutin kansallismuseo ja AUB-museo ovat saaneet kerättyä pariin rakennukseen. Kierros näissä museoissa pitää sinua otteessaan monen tunnin ajan. Luonnon ja ihmiskunnan historia on niin rikas ja monimuotoinen, ettei kaikkeen mielenkiintoiseen voi koskaan tutustua, mutta aina voi yrittää! Lisää lomaohjelmaasi vielä Beirutin roomalainen kylpylä ja sen mielenkiintoinen kokoelma luonnon- ja kulttuurihistorian aarteita.

Nappaa mukaan iso kupillinen kahvia — sinulla on edessä vilkas päivä taidegallerioissa. Agialin taidegalleria on todella vaikuttava paikka aloittaa tutkimusmatka. Kun yhdet kokoelmat on nähty, voit lähteä ihmettelemään ja ihastumaan kohteiden Alice Mogabgabin galleria ja Sursockin museo upeisiin mestariteoksiin.

Voit luoda silmäyksen menneisyyteen tutkiessasi ja vieraillessasi muutamassa seudun historiallisesti merkittävistä kohteista. Vaihtoehtoja on monia, mutta esimerkiksi Kellotorni ja Beirutin amerikkalainen yliopisto ovat aivan ehdottomia. Jos haluat tietää lisää, Université Saint-Joseph ja Libanonin parlamenttirakennus ovat varmasti jo listallasi.

Beiteddinen palatsi on yksi alueen tärkeimmistä rakennuksista, joka voi ylpeillä pitkällä listallaan tunnettuja asukkaita.

Libanonin Pyhän Marian patsas ja Saint Nicholas Greek Orthodox Cathedral (kirkko) ovat tunnettuja uskonnollisesta ja historiallisesta merkityksestään ja ovat mielenkiintoisia tutustumiskohteita, vaikket olisikaan kiinnostunut uskonnollisista asioista. Mohammed Al Aminin moskeija ja Pyhän Yrjön maroniittikatedraali ovat myös paikkoja, joilla on tärkeä merkitys kaupungin kulttuuriselle identiteetille.

Lomabudjettia suunnitellessa sinun kannattaa pitää mielessä paikkakunnan lukuisat ostoskeskukset. Le Mall Sin El Fil ja Beirut Souks -ostoskeskus ovat paikkoja, joissa on helppo kuluttaa enemmän rahaa kuin olit alun perin suunnitellut! Seuraavana vuorossa ovat ABC-ostoskeskus ja ABC-ostoskeskus – Verdun, joista löydät paljon lisää houkuttelevia ostosliikkeitä. Shoppailuterapiasta ei voi saada koskaan tarpeekseen!

Libanonin golfklubi on oikea paikka opetella putterin ja puukolmosen ero ja nauttia samalla raittiista ilmasta.

Kun olet lomalla, muista, että joskus vähemmän tunnetut maamerkit ovat niitä, joita muistelet vielä pitkään jälkeenpäin. Kaksi sellaista näkemisen arvoista paikkaa täällä ovat Our Lady of Lebanon -köysirata ja Beirutin taidekeskus. Lisäksi Zaitunay Bay -venesatama ja Saifi Village ovat kokemisen arvoisia paikkoja.

Beirut – Hotellit

Vahvista majoitus jo nyt, niin sinulle jää enemmän aikaa suunnitella reittisi tässä dynaamisessa pääkaupungissa. Kun varaat yli 149 ebookersin hotellioppaasta löytyvän majoitusliikkeen joukosta, parhaan paikan löytäminen on lastenleikkiä!

Majoitusvaihtoehdot kohteessa Beirut vaihtelevat perustason huoneista luksushuoneisiin, joihin kuuluvat kaikki kuviteltavissa olevat mukavuudet. Jos etsit majapaikkaa, joka ei rasita matkakassaa turhan paljon, varteenotettavia vaihtoehtoja ovat Minto Suites osoitteessa Hamra Street ja Quality Room osoitteessa Lebanese University Street. Jos kuitenkin olet lomanviettäjä, joka tahtoo ympäröidä itsensä luksuksella maailmaa kiertäessään, Le Gray tai Four Seasons Hotel Beirut vetoaa sinuun ehkä eniten.

Löydä halvat matkat kohteeseen Beirut

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Beirut. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Beirut lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Beirut?

Juuri nyt halvin pakettimatka kohteeseen Beirut maksaa vaivaiset . Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Beirut itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Beirut ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Beirut matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Beirut löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Beirut?

Kohteen Beirut suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Beirut halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.