Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Karachi

119 €
Pearl Continental Hotel Karachi

Pearl Continental Hotel Karachi

4.5 kautta 5.0 Club Road, PO Box# 8513, Karachi
Pearl Continental Hotel Karachi on saanut hyvää palautetta huonepalvelustaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Frere Hall (historiallinen rakennus). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä vuonna 1964 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 286 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
108 €
Mövenpick Hotel Karachi

Mövenpick Hotel Karachi

4.0 kautta 5.0 Club Road, Karachi
Mövenpick Hotel Karachi on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Frere Hall (historiallinen rakennus). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä 4 tähden hotellissa on 407 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
Ramada by Wyndham Karachi Creek

Ramada by Wyndham Karachi Creek

3.5 kautta 5.0 Zulfiqar Street 1 Phase-VIII, Karachi
Ramada by Wyndham Karachi Creek on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Cliftonin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 45 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
96 €
Ramada Plaza by Wyndham Karachi Airport Hotel

Ramada Plaza by Wyndham Karachi Airport Hotel

3.5 kautta 5.0 Star Avenue Terminal 1, Jinnah International Airport, Karachi
Ramada Plaza by Wyndham Karachi Airport Hotel sijaitsee lähellä kohdetta Karachin yliopisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen valet-pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 170 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
26 €
Luxury Inn

Luxury Inn

3.0 kautta 5.0
Luxury Inn sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä ja kävelymatkan päässä kohteesta Pakistan Defence Officers Housing Authorityn päämaja. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden hotellissa on 20 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
Hae hinnat
Marriott Karachi Hotel

Marriott Karachi Hotel

4.0 kautta 5.0 09 Abdullah Haroon Road, Karachi
Marriott Karachi Hotel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Frere Hall (historiallinen rakennus). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä vuonna 2006 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 217 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.
115 €
Avari Towers Karachi

Avari Towers Karachi

4.5 kautta 5.0 Fatima Jinnah Road, Karachi
Avari Towers Karachi on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Holy Trinity Cathedral (kirkko). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen valet-pysäköinnin. Tässä vuonna 1985 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 190 huonetta 16 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja takat.
126 €
Dreamworld Resort, Hotel & Golf Course

Dreamworld Resort, Hotel & Golf Course

4.5 kautta 5.0
Dreamworld Resort, Hotel & Golf Course on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 5 ravintolaa. Tässä vuonna 1996 rakennetussa 4,5 tähden lomakeskuksessa on 84 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
55 €
Hotel Galaxy

Hotel Galaxy

3.5 kautta 5.0 164, B.C.H.S., Shahra-e-Faisal, Karachi, Karachi, Karachi
Hotel Galaxy sijaitsee lähellä kohdetta Pakistanin ilmavoimien museo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 3 ravintolaa. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 92 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
45 €
Koti Plus Huoneisto 2 Moderni ja Vain Kolmen Minuutin Kävelymatkan Päässä Rannalta

Koti Plus Huoneisto 2 Moderni ja Vain Kolmen Minuutin Kävelymatkan Päässä Rannalta

Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Cliftonin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi aamiaisen (lisämaksusta). Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa 2 kylpyhuonetta.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Karachi

Katso kaikki kohteen Karachi vuokra-autot

Karachi – Matkat

Jos olet valmis jättämään työt vähäksi aikaa, suuntaa seikkailemaan uuteen kohteeseen. Hyvä valinta on esimerkiksi Karachi – matkat kaupunkiin järjestyvät käden käänteessä, kun kaikki tiedot ovat helposti saatavilla ja apunasi on ebookers!

Karachi – Lennot ja hotelli

Lennot ja majoitus sekä kaikki ihanat seikkailut – ebookers pitää huolta siitä, että houkutteleva Karachi on varmasti unohtumaton kohde onnistuneelle lomalle.

Varaamalla lennot ja majoituksen yhdessä säästät enimmillään jopa 7.7%^.

Valikoimassamme on runsaat 500 lentoyhtiökumppania ja yli 500 000 majoituskohdetta, ja ne ovat aivan kättesi ulottuvilla. Nyt on siis aika lopettaa viivyttely ja toteuttaa haaveet.

Meillä on tarjolla kaiken muun lisäksi myös hintatakuu! Tämä tarkoittaa sitä, että jos satut löytämään edullisemman tarjouksen 48 tunnin sisällä varauksesta, vastaamme siihen maksamalla erotuksen takaisin.

Pakkaa laukkusi, sillä loma alkaa nyt! Me autamme matkakuumeen parantamisessa – kaipasitpa sitten aavikon hiekoille tai vuoristoon, tai vaikkapa niiden väliin jääviin rantaparatiiseihin.

Varausehtoja sovelletaan.

Karachi – Matkat

Kannattaa muistaa, että kaupungin tunnelmaa eivät pysty luomaan rakennukset ja monumentit yksinään – yhtä tärkeä osa kohdetta ovat paikalliset ihmiset. Tällä alueella asukkaita on yhteensä 11 600 000.

Tämä kaupunkikohde sijaitsee 90 km länteen lähimmästä kaupungista (Thatta (historiallinen rakennus)) ja 1 150 km lounaaseen valtion pääkaupungista (Islamabad).

Karachin eläintieteellinen puutarha ei ole pelkästään lasten suosikkipaikka. Kaikenikäisillä vierailijoilla on täällä tilaisuus nähdä jännittäviä eläimiä lähes kasvokkain huolellisesti koostetuissa näyttelyissä.

Jos kuulet aaltojen kutsun, laita vain aurinkolasit päähän ja ota suunnaksesi Paradise Point (ranta-alue) tai Beach Park (ranta-alue). Voit myös lähteä verkkaiselle kävelyretkelle rantaviivaa pitkin kohteissa French Beach (ranta) ja Manora Beach (ranta)

Valmiina ikimuistoiseen seikkailuun keskellä kauneinta luontoa? Nauti rauhallisesta ympäristöstä, raikkaasta ilmasta ja kauniista maisemista kohteissa Kirtharin kansallispuisto ja Oyster Rocks (luonnonpuist).

Jos sinua kiinnostaa tutustua uusiin asioihin, ota suunnaksi Pakistanin ilmavoimien museo ja tutustu sen kattaviin kokoelmiin. Kysy lisätietoja henkilökunnalta tai osallistu opastetulle kierrokselle, niin saat parhaan hyödyn käynnistäsi.

Lähde tutustumisretkelle paikkaan Pakistanin merimuseo, joka esittelee alueen merenkulkuun liittyviä perinteitä.

Pakistanin kansallismuseo esittelee varsin lumoavien näyttelyjen ja jäännösten välityksellä tämän seudun rikkaan menneisyyden.

Chaukhandin haudat ja Frere Hall (historiallinen rakennus) on varmasti myös muistettava kirjata ylös, kun haluat nähdä ja tutustua joihinkin kaupungin historiallisiin nähtävyyksiin. Jos tämä ei vielä riittänyt, poikkea kohteessa Karachi War Cemetery (hautausmaa).

Voit tehdä kierroksen kohteen Bhanboren linnoitus muurien ympärillä ja hämmästellä samalla tämän koko alueen puolustuksen tukipilarin ja olennaisen puolustustukikohdan myrskyisää menneisyyttä.

Jos ei ole lainkaan helppoa pysyä naapuriesi elintasossa, mietipä hetki naapuriparkoja kohteessa Mohattan palatsi. Tämän arvokkaan rakennuksen upeaa ympäristöä ja ruhtinaallista interiööriä on lähes mahdotonta lyödä laudalta.

Aina joskus on hyvä ajatella asioita syvällisemmin, ja Holy Trinity Cathedral (kirkko) on sopiva paikka juuri tähän.

MCB Tower (rakennus) kuuluu niihin maamerkkeihin, joista otettuja kuvia kelpaa esitellä kotiväelle loman jälkeen.

Muistomerkeillä vierailu on yksinkertainen tapa tutustua paikkakuntaa muovanneisiin tapahtumiin. Täältä löytyvät Mazar-e-Quaid (muistomerkki) ja Abdullah Shah Ghazin mausoleumi ovat pari alueen huomattavinta monumenttia.

Karachi – Hotellit

Jos haluat viipyä muutaman yön, valitse majoitus mahdollisimman pian, ettei tilaisuus mene sivu suun. ebookersin sivustolla on tarjolla ainoastaan 6 tällä alueella sijaitsevaa majoitusliikettä.

Mikäli valitset huoneen yhdestä pidetyimpiin kuuluvista majoitusliikkeistämme, joita ovat muun muassa Marriott Karachi Hotel ja Mövenpick Hotel Karachi, tulet nousemaan sängystä joka aamu iloisena ja energisenä.

Löydä halvat matkat kohteeseen Karachi

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Karachi. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Karachi lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Karachi?

Juuri nyt halvin pakettimatka kohteeseen Karachi maksaa vaivaiset . Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Karachi itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Karachi ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Karachi matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Karachi löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Karachi?

Kohteen Karachi suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Karachi halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.