Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Masqat

77 €
Hilton Garden Inn Muscat Al Khuwair

Hilton Garden Inn Muscat Al Khuwair

4.0 kautta 5.0 Dohat al Adab Street, Muscat
Hilton Garden Inn Muscat Al Khuwair on saanut mahtavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Muscatin kuninkaallinen ooppera. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä 4 tähden hotellissa on 232 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
165 €
Shangri-La Barr Al Jissah Resort & Spa

Shangri-La Barr Al Jissah Resort & Spa

5.0 kautta 5.0 Barr Al Jissah, Po Box 644, Muscat
Shangri-La Barr Al Jissah Resort & Spa on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Qantabin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2005 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 460 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
65 €
Novotel Muscat Airport

Novotel Muscat Airport

4.0 kautta 5.0 Al Maardih Street, Al-Seeb District, Muscat
Novotel Muscat Airport on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Omanin kansainvälinen messukeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä 4 tähden hotellissa on 215 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
155 €
Grand Hyatt Muscat

Grand Hyatt Muscat

5.0 kautta 5.0 Shatti Al Qurm, Muscat
Grand Hyatt Muscat on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Muscatin kuninkaallinen ooppera. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä 5 tähden hotellissa on 280 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
68 €
Radisson Blu Hotel, Muscat

Radisson Blu Hotel, Muscat

4.0 kautta 5.0 Al Khuleiah Street, Muscat
Radisson Blu Hotel, Muscat on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Omanin luonnonhistoriallinen museo on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 1999 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 153 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
87 €
Royal Tulip Muscat

Royal Tulip Muscat

4.0 kautta 5.0 Al Marafah Street, Way No. 238, Al Ghoubra, Muscat, Muscat Governorate
Royal Tulip Muscat sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Oman Avenues -ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä 4 tähden hotellissa on 260 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjalliset sängyt.
96 €
Sheraton Oman Hotel

Sheraton Oman Hotel

5.0 kautta 5.0 Ruwi, Muscat
Sheraton Oman Hotel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Masqatin liikekeskusta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 1985 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 230 huonetta 14 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
93 €
Coral Muscat Hotel & Apartment

Coral Muscat Hotel & Apartment

4.0 kautta 5.0 137, Al Qurum, Muscat
Coral Muscat Hotel & Apartment on saanut loistavaa palautetta huoneistojen hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Qurumin kauppakeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja 2 ravintolaa. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 88 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
304 €
Shangri-La Al Husn Resort & Spa

Shangri-La Al Husn Resort & Spa

5.0 kautta 5.0 Shangri-La Husn Resort & Spa, P.O. Box 644, Muscat
Shangri-La Al Husn Resort & Spa on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Qantabin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 180 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
Hae hinnat
Al Falaj Hotel

Al Falaj Hotel

4.0 kautta 5.0 Al Mujamma Street, Ruwi, Muscat
Al Falaj Hotel on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Masqatin liikekeskusta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä 4 tähden hotellissa on 150 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Masqat

Katso kaikki kohteen Masqat vuokra-autot

Masqat – Matkat

Tarvitsisitko irtiottoa arkielämästä? Ala suunnitella reissua ja valitse kohteeksi Masqat – lomat siellä tarjoavat paljon uusia elämyksiä ja kokemuksia.

Masqat – Lennot ja hotelli

Lomailu on unohtumattomia elämyksiä. Jos Masqat ja sen kiehtovat aarteet ovat haaveittesi täyttymys, ebookers on valmiina auttamaan mahtavien tarjousten nappaamisessa. Ebookers tekee matkastasi uskomattoman.

Voit säästää jopa 7.7%^, kun päätät ostaa meiltä lennot ja hotellihuoneet pakettitarjouksena.

Yli 500 lentoyhtiökumppanin ja 500 000 majoituskohteen joukosta eri puolilta maailmaa on vaivatonta löytää omansa.

Jos varaat lento- ja hotellipaketin ebookers-palvelusta ja satut löytämään edullisemman hinnan kahden vuorokauden sisällä varauksen tekemisestä, vastaamme siihen ja hyvitämme sinulle erotuksen. Miksi enää miettisit?

Maailma on pullollaan paikkoja, joissa tekemistä riittää. Kaipaatko suurkaupungin loputonta sykettä vai suojaisaa pakopaikkaa? Valitsitpa kumman tahansa tai jotakin niiden väliltä, vihdoinkin on koittanut aika ottaa passi kouraan, matkalaukku käteen ja pistää jalkaa toisen eteen!

Varausehtoja sovelletaan.

Masqat – Matkat

Kun ottaa huomioon, että kaupunkialueelta löytyy vakituisia asukkaita 800 000, uusiin ihmisiin tutustuminen ei voi olla vaikeaa!

Onko sinulla tarkoitus viettää hauskoja iltapäiviä perheen pienempien kanssa? Marah Landin huvipuisto ja Masqatin lastenmuseo ovat paikkoja, jotka saavat hymyn kaikkien huulille.

Jos tahdot syventää tietojasi paikallisista kasvilajeista ja ihailla samalla tyylikästä puutarhaa, Omanin kasvitieteellinen puutarha on oikea osoite.

Jos haluat lähteä piknikille tai potkia palloa, Masqat on täynnä useita erilaisia hurmaavia viheralueita, jotka sopivat loistavasti rentoon oleiluun. Riyamin puisto, Qurumin puisto ja Kalbuhin puisto ovat paikkoja, joissa voit päästää irti nykyaikaisen elämän aiheuttamasta stressistä.

Jos haluat nähdä uusia asioita tai pelkästään rentoutua rauhallisessa ympäristössä, valitse vierailukohteiksi Sultanin puolustusvoimien museo ja PDO Oil & Gas Exhibition Centre. Ethän unohda kysyä järjestettävistä tapahtumista. Bayt Al Zubairin museo ja Masqatin porttimuseo ovat myös mielenkiintoisia vierailukohteita museoista kiinnostuneille.

Ota suunnaksi PDO-planetaario, ja opit varmasti paljon uutta. Kysy myös, järjestetäänkö tällä hetkellä mitään näyttelyitä. Kiinnostavaa nähtävää on varmasti paljon!

On onni, että sinun ei tarvitse lähteä vaivalloiselle tutkimusmatkalle päästäksesi tutustumaan luonnon moniin ihmeisiin ja kulttuurihistorian aarteisiin. Siitä pitää huolen Omanin luonnonhistoriallinen museo, joka pursuaa harvinaisia näyttelyesineitä ja merkittäviä löydöksiä.

Ihastu ja nauti kohteen Bait Muznan galleria omaperäisistä kokoelmista. Jos jokin töistä jää vaivaamaan mieltäsi, kannattaa selvittää voitko saaada jotakin lisätietoa taiteilijasta.

Jos haluat ymmärtää nykyisyyttä, paras tapa siihen on katsoa menneisyyteen. Omanin kansallismuseo on hyvä paikka oppia lisää niistä ihmisistä ja historiallisista tapahtumista, jotka ovat tehneet tästä seudusta sen, millaisena me tunnemme sen tänään.

Voit kurkata aikojen taa kohteessa Vanha vahtitorni, joka on yksi tämän alueen suurimmista historiallisista nähtävyyksistä.

Pidätkö sotahistoriasta? Teepä retki kohteisiin Nakhalin linnoitus ja Al Jalalin linnoitus, niin saat paljon tietoa sekä tärkeimmistä puolustuslinnoituksista että myös heistä, jotka olivat puolustamassa niitä. Mutrahin linnake ja Al Miranin linnake ovat menneiden vuosien aikana myös kokeneet monia kovia yhteenottoja.

Hyvin merkittävät henkilöt ovat kutsuneet kohdetta Qasr Al Alamin kuninkaallinen palatsi kodiksi. Aina näyttävistä huonekaluista häikäisevään fasadiin saakka, tämä arvokas asumus ei lakkaa hämmästyttämästä.

Vieraillessasi kohteissa An Namanin linna ja As Sifahin linna voit kuvitella itsesi hetken aikaa kuninkaaksi tai kuningattareksi.

Sulttaani Qaboosin moskeija ja Jamiya Islam Masjid ovat pari uskonnollista kohdetta, jotka tarjoavat mahdollisuuden hiljentymiseen.

Matkakassaa suunnitellessasi sinun kannattaa pitää mielessä paikkakunnan erinäiset ostosalueet Muttrahin basaari ja Muscat City Centren ostoskeskus ovat paikkoja, joissa lompakko saattaa keventyä aivan huomaamatta! Seuraavana listalla ovat Barka Souq ja Markaz Al Bahjan ostoskeskus, joista löydät runsaasti muita houkuttelevia kauppoja. Shoppailuterapiasta ei voi saada koskaan tarpeekseen!

Masqat tarjoaa paljon huvittelumahdollisuuksia. Yksi hyvä paikallinen vaihtoehto on Muscatin kuninkaallinen ooppera, joka tarjoaa mahdollisuuden viihdyttävään illanviettoon.

Onko asentosi hutera? Entä onko otteesi liian tiukka? Ei syytä huoleen. Almouj Golf ja Ghala Wentworth Golf Club ovat paikkoja, joissa innokkaat golffarit voivat harjoitella taitojaan. Et ehkä ole maailmanluokan pelaaja, mutta Ras Al Hamra Golf Club on varmasti myös sinun mieleesi.

Masqat – Hotellit

Valitse majoitus jo nyt, niin sinulla on aikaa järjestää tekemistä tässä tunnetussa pääkaupungissa. Kun varaat yli 67 ebookersin hotellioppaassa tarjolla olevan majoitusliikkeen joukosta, parhaan paikan löytäminen on lastenleikkiä!

Majoitusvaihtoehdot kohteessa Masqat vaihtelevat yksinkertaisista huoneista luksushuoneisiin, joihin kuuluvat kaikki mahdolliset palvelut ja ekstrat. Mikäli suunnittelet etsiväsi majoitusliikettä, joka ei rasita luottokorttiasi liikaa, varteenotettavia vaihtoehtoja ovat Safeer Hotel Suites - Aparthotel osoitteessa Al-Khuwair Round About ja Samara Hotel osoitteessa 3522 Way. Jos luksus ja hyvä palvelu kiinnostavat sinua enemmän, hyviä vaihtoehtoja ovat The Chedi Muscat ja Grand Hyatt Muscat.

Löydä halvat matkat kohteeseen Masqat

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Masqat. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Masqat lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Masqat?

Juuri nyt halvin pakettimatka kohteeseen Masqat maksaa vaivaiset . Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Masqat itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Masqat ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Masqat matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Masqat löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Masqat?

Kohteen Masqat suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Masqat halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Masqat

Katso kaikki 1 aktiviteettia kohteessa Masqat

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.