Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Masqat – Matkat

Tarvitsisitko irtiottoa arkielämästä? Ala suunnitella reissua ja valitse kohteeksi Masqat – lomat siellä tarjoavat paljon uusia elämyksiä ja kokemuksia.

Masqat – Lennot ja hotelli

Tiedämme, että kaikki turistit ovat erilaisia, ja siksi ebookers loihtii juuri sinun haaveittesi mukaisen matkan. Lennoista hotellihuoneisiin ja vuokra-autosta erikoisretkiin – Masqat odottaa jo sinua.

Kukapa kieltäytyisi tarjouksesta? Jos varaat kauttamme sekä lentoliput että hotellihuoneet, hinnanalennus on jopa 9%*.

Yli 500 kumppanilentoyhtiön ja 500 000 majoitusliikkeen joukosta on helppo löytää haluamansa lomamatka.

Hintatakuu tarkoittaa sitä, että kun olet varannut paketin ebookers-palvelusta ja satutkin löytämään edullisemman tarjouksen kahden vuorokauden sisällä, vastaamme tarjoukseen hyvittämällä erotuksen. Et kai aio enää odotella?

Pakkaa matkalaukkusi, sillä nyt on aika lähteä matkaan! Me voimme auttaa sisäisen seikkailijasi vapauttamisessa – kaipasitpa sitten aavikon kuumuuteen tai lumen peittämään vuoristoon, tai vaikkapa niiden väliin levittäytyville rannoille. Varausehtoja sovelletaan.

Masqat – Matkat

Kun ottaa huomioon, että kaupunkialueelta löytyy vakituisia asukkaita 800 000, uusiin ihmisiin tutustuminen ei voi olla vaikeaa!

Onko sinulla tarkoitus viettää hauskoja iltapäiviä perheen pienempien kanssa? Marah Landin huvipuisto ja Masqatin lastenmuseo ovat paikkoja, jotka saavat hymyn kaikkien huulille.

Jos tahdot syventää tietojasi paikallisista kasvilajeista ja ihailla samalla tyylikästä puutarhaa, Omanin kasvitieteellinen puutarha on oikea osoite.

Jos haluat lähteä piknikille tai potkia palloa, Masqat on täynnä useita erilaisia hurmaavia viheralueita, jotka sopivat loistavasti rentoon oleiluun. Riyamin puisto, Qurumin puisto ja Kalbuhin puisto ovat paikkoja, joissa voit päästää irti nykyaikaisen elämän aiheuttamasta stressistä.

Jos haluat nähdä uusia asioita tai pelkästään rentoutua rauhallisessa ympäristössä, valitse vierailukohteiksi Sultanin puolustusvoimien museo ja PDO Oil & Gas Exhibition Centre. Ethän unohda kysyä järjestettävistä tapahtumista. Bayt Al Zubairin museo ja Masqatin porttimuseo ovat myös mielenkiintoisia vierailukohteita museoista kiinnostuneille.

Ota suunnaksi PDO-planetaario, ja opit varmasti paljon uutta. Kysy myös, järjestetäänkö tällä hetkellä mitään näyttelyitä. Kiinnostavaa nähtävää on varmasti paljon!

On onni, että sinun ei tarvitse lähteä vaivalloiselle tutkimusmatkalle päästäksesi tutustumaan luonnon moniin ihmeisiin ja kulttuurihistorian aarteisiin. Siitä pitää huolen Omanin luonnonhistoriallinen museo, joka pursuaa harvinaisia näyttelyesineitä ja merkittäviä löydöksiä.

Ihastu ja nauti kohteen Bait Muznan galleria omaperäisistä kokoelmista. Jos jokin töistä jää vaivaamaan mieltäsi, kannattaa selvittää voitko saaada jotakin lisätietoa taiteilijasta.

Jos haluat ymmärtää nykyisyyttä, paras tapa siihen on katsoa menneisyyteen. Omanin kansallismuseo on hyvä paikka oppia lisää niistä ihmisistä ja historiallisista tapahtumista, jotka ovat tehneet tästä seudusta sen, millaisena me tunnemme sen tänään.

Voit kurkata aikojen taa kohteessa Vanha vahtitorni, joka on yksi tämän alueen suurimmista historiallisista nähtävyyksistä.

Pidätkö sotahistoriasta? Teepä retki kohteisiin Nakhalin linnoitus ja Al Jalalin linnoitus, niin saat paljon tietoa sekä tärkeimmistä puolustuslinnoituksista että myös heistä, jotka olivat puolustamassa niitä. Mutrahin linnake ja Al Miranin linnake ovat menneiden vuosien aikana myös kokeneet monia kovia yhteenottoja.

Hyvin merkittävät henkilöt ovat kutsuneet kohdetta Qasr Al Alamin kuninkaallinen palatsi kodiksi. Aina näyttävistä huonekaluista häikäisevään fasadiin saakka, tämä arvokas asumus ei lakkaa hämmästyttämästä.

Vieraillessasi kohteissa An Namanin linna ja As Sifahin linna voit kuvitella itsesi hetken aikaa kuninkaaksi tai kuningattareksi.

Sulttaani Qaboosin moskeija ja Jamiya Islam Masjid ovat pari uskonnollista kohdetta, jotka tarjoavat mahdollisuuden hiljentymiseen.

Matkakassaa suunnitellessasi sinun kannattaa pitää mielessä paikkakunnan erinäiset ostosalueet Muttrahin basaari ja Muscat City Centren ostoskeskus ovat paikkoja, joissa lompakko saattaa keventyä aivan huomaamatta! Seuraavana listalla ovat Barka Souq ja Markaz Al Bahjan ostoskeskus, joista löydät runsaasti muita houkuttelevia kauppoja. Shoppailuterapiasta ei voi saada koskaan tarpeekseen!

Masqat tarjoaa paljon huvittelumahdollisuuksia. Yksi hyvä paikallinen vaihtoehto on Muscatin kuninkaallinen ooppera, joka tarjoaa mahdollisuuden viihdyttävään illanviettoon.

Onko asentosi hutera? Entä onko otteesi liian tiukka? Ei syytä huoleen. Almouj Golf ja Ghala Wentworth Golf Club ovat paikkoja, joissa innokkaat golffarit voivat harjoitella taitojaan. Et ehkä ole maailmanluokan pelaaja, mutta Ras Al Hamra Golf Club on varmasti myös sinun mieleesi.

Masqat – Hotellit

Valitse majoitus jo nyt, niin sinulla on aikaa järjestää tekemistä tässä tunnetussa pääkaupungissa. Kun varaat yli 67 ebookersin hotellioppaassa tarjolla olevan majoitusliikkeen joukosta, parhaan paikan löytäminen on lastenleikkiä!

Majoitusvaihtoehdot kohteessa Masqat vaihtelevat yksinkertaisista huoneista luksushuoneisiin, joihin kuuluvat kaikki mahdolliset palvelut ja ekstrat. Mikäli suunnittelet etsiväsi majoitusliikettä, joka ei rasita luottokorttiasi liikaa, varteenotettavia vaihtoehtoja ovat Safeer Hotel Suites - Aparthotel osoitteessa Al-Khuwair Round About ja Samara Hotel osoitteessa 3522 Way. Jos luksus ja hyvä palvelu kiinnostavat sinua enemmän, hyviä vaihtoehtoja ovat The Chedi Muscat ja Grand Hyatt Muscat.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Masqat

Katso kaikki 1 aktiviteettia kohteessa Masqat

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Masqat

Näytä kaikki 180 majoitusliikettä kohteessa Masqat
Kempinski Hotel Muscat

Kempinski Hotel Muscat

335 Street 6, Muscat, Muscat
  5.0 kautta 5.0
   
   
  4,9/5 (7 arvostelua)

  Kempinski Hotel Muscat on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Al Moujin venesatama. Majoitusliike ...

  Kempinski Hotel Muscat199 €

  Kempinski Hotel Muscat199 €
  Shangri-La Barr Al Jissah Resort & Spa

  Shangri-La Barr Al Jissah Resort & Spa

  Barr Al Jissah, Po Box 644, Muscat
   5.0 kautta 5.0
    
    
   4,4/5 (49 arvostelua)

   Shangri-La Barr Al Jissah Resort & Spa on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Qantabin ranta. Majoitusliikkeessä ...

   Shangri-La Barr Al Jissah Resort & Spa161 €

   Shangri-La Barr Al Jissah Resort & Spa161 €
   Hilton Garden Inn Muscat Al Khuwair

   Hilton Garden Inn Muscat Al Khuwair

   Dohat al Adab Street, Muscat
    4.0 kautta 5.0
     
     
    3,0/5 (1 arvostelua)

    Hilton Garden Inn Muscat Al Khuwair on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Muscatin kuninkaallinen ooppera. Majoitusliikkeessä ...

    Hilton Garden Inn Muscat Al Khuwair74 €

    Hilton Garden Inn Muscat Al Khuwair74 €
    Grand Hyatt Muscat

    Grand Hyatt Muscat

    Shatti Al Qurm, Muscat
     5.0 kautta 5.0
      
      
     3,9/5 (10 arvostelua)

     Grand Hyatt Muscat on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Muscatin kuninkaallinen ooppera. Majoitusliike ...

     Grand Hyatt Muscat145 €

     Grand Hyatt Muscat145 €
     Shangri-La Al Husn Resort & Spa

     Shangri-La Al Husn Resort & Spa

     Shangri-La Husn Resort & Spa, P.O. Box 644, Muscat
      5.0 kautta 5.0
       
       
      4,9/5 (10 arvostelua)

      Shangri-La Al Husn Resort & Spa on saanut hyvää palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Qantabin ranta. Majoitusliike ...

      Shangri-La Al Husn Resort & Spa247 €

      Shangri-La Al Husn Resort & Spa247 €
      The Chedi Muscat

      The Chedi Muscat

      North Ghubra 32 Way No. 3215, Street No. 46, Muscat
       5.0 kautta 5.0
        
        
       4,7/5 (15 arvostelua)

       The Chedi Muscat on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Sulttaani Qaboosin moskeija. Majoitusliikkeessä ...

       The Chedi Muscat347 €

       The Chedi Muscat347 €
       Centara Muscat Hotel Oman

       Centara Muscat Hotel Oman

       Way 6816, Ghala Heights, Wilyat Bausher, Muscat
        3.0 kautta 5.0
         
         
        4,3/5 (6 arvostelua)

        Centara Muscat Hotel Oman on saanut hyvää palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Sulttaani Qaboosin moskeija. ...

        Centara Muscat Hotel Oman52 €

        Centara Muscat Hotel Oman52 €
        Grand Millennium Muscat

        Grand Millennium Muscat

        Dohat al Adab Street Al Khuwair, Muscat
         5.0 kautta 5.0
          
          
         4,2/5 (4 arvostelua)

         Grand Millennium Muscat on saanut mainiota palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Muscat Grand Mallin ...

         Grand Millennium Muscat105 €

         Grand Millennium Muscat105 €
         Crowne Plaza Muscat

         Crowne Plaza Muscat

         BLDG 1730, Qurum Street, Muscat
          4.0 kautta 5.0
           
           
          4,5/5 (25 arvostelua)

          Crowne Plaza Muscat on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Qurumin ranta. Majoitusliike ...

          Crowne Plaza Muscat132 €

          Crowne Plaza Muscat132 €
          Radisson Collection Hotel, Hormuz Grand Muscat

          Radisson Collection Hotel, Hormuz Grand Muscat

          Airport Heights, PC 111, Seeb, Muscat
           5.0 kautta 5.0
            
            
           4,4/5 (5 arvostelua)

           Radisson Collection Hotel, Hormuz Grand Muscat on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Omanin ...

           Radisson Collection Hotel, Hormuz Grand Muscat112 €

           Radisson Collection Hotel, Hormuz Grand Muscat112 €

           ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

           *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.