Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Abu Dhabi

32 €
Premier Inn Abu Dhabi Int Airport

Premier Inn Abu Dhabi Int Airport

3.0 kautta 5.0 Abu Dhabi International Airport, Opposite Terminals 1 & 3, Abu Dhabi
Premier Inn Abu Dhabi Int Airport on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike on lentokentän yhteydessä, ja Yasin venesatama sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä 3 tähden hotellissa on 300 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
146 €
Shangri-la Hotel Qaryat Al Beri, Abu Dhabi

Shangri-la Hotel Qaryat Al Beri, Abu Dhabi

5.0 kautta 5.0 Khor Al Maqta, Abu Dhabi
Shangri-la Hotel Qaryat Al Beri, Abu Dhabi on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Souq Qaryat Al Beri on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 214 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat parvekkeet/patiot ja LCD-televisiot.
59 €
Traders Hotel Qaryat Al Beri Abu Dhabi, by Shangri-la

Traders Hotel Qaryat Al Beri Abu Dhabi, by Shangri-la

4.0 kautta 5.0 Qaryat Al Beri Complex, Abu Dhabi
Traders Hotel Qaryat Al Beri Abu Dhabi, by Shangri-la on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Souq Qaryat Al Beri. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset ostoskeskuskuljetukset. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 301 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
100 €
Bab Al Qasr Hotel

Bab Al Qasr Hotel

5.0 kautta 5.0 Road Corniche West, Abu Dhabi
Bab Al Qasr Hotel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Abu Dhabi Corniche. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 4 ravintolaa. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 677 huonetta 36 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
89 €
Dusit Thani Abu Dhabi

Dusit Thani Abu Dhabi

5.0 kautta 5.0 Al Muroor Street No 4, Abu Dhabi
Dusit Thani Abu Dhabi on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Al Jazaeera Sports Club (urheilukeskus). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 4 ravintolaa. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 402 huonetta 37 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
Hae hinnat
Radisson Blu Hotel, Abu Dhabi Yas Island

Radisson Blu Hotel, Abu Dhabi Yas Island

4.0 kautta 5.0 Golf Plaza, Yas Island, Abu Dhabi
Radisson Blu Hotel, Abu Dhabi Yas Island on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Yas Marinan rata. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä 4 tähden hotellissa on 397 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
251 €
Park Hyatt Abu Dhabi Hotel & Villas

Park Hyatt Abu Dhabi Hotel & Villas

5.0 kautta 5.0 Saadiyat Island, Abu Dhabi
Park Hyatt Abu Dhabi Hotel & Villas on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Manarat Al Saadiyat. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä 5 tähden hotellissa on 306 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
Hae hinnat
Park Inn by Radisson Abu Dhabi Yas Island

Park Inn by Radisson Abu Dhabi Yas Island

3.0 kautta 5.0 Golf Plaza, Yas Island, Abu Dhabi
Park Inn by Radisson Abu Dhabi Yas Island on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Yas Marinan rata. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 204 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja Select Comfort -patjalliset sängyt.
133 €
Jumeirah At Etihad Towers

Jumeirah At Etihad Towers

5.0 kautta 5.0 West Corniche, Abu Dhabi
Jumeirah At Etihad Towers on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Abu Dhabi Corniche on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 3 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 382 huonetta 66 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
137 €
Andaz Capital Gate Abu Dhabi – a concept by Hyatt

Andaz Capital Gate Abu Dhabi – a concept by Hyatt

5.0 kautta 5.0 Abu Dhabi National Exhibition Centre, Al Khaleej Al Arabi Street, Abu Dhabi
Andaz Capital Gate Abu Dhabi – a concept by Hyatt on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Abu Dhabin kansallinen messukeskus on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 188 huonetta 35 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

Halvat meno-paluu lennot Abu Dhabi

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Abu Dhabi

Katso kaikki kohteen Abu Dhabi vuokra-autot

Abu Dhabi – Matkat

Onko seuraava kohteesi mahdollisesti Abu Dhabi? Loma on hyvä aloittaa tutustumalla kaupungin parhaisiin nähtävyyksiin. Jos et ole varma, mitä ne ovat, ebookers auttaa mielellään.

Abu Dhabi – Lennot ja hotelli

Pitkään suunnitteilla olleista lomista spontaaneihin viikonloppumatkoihin – ebookers räätälöi kaikki lentoliput, majoitukset ja elämykset juuri sinun toiveittesi mukaisesti.

Varaamalla lentoliput ja majoituksen yhdessä saat alennusta jopa 7.7%^.

Toteuta unelmiesi lomamatka etsimällä haluamasi yli 500 kumppanilentoyhtiön ja 500 000 majoitusliikkeen joukosta.

Jos varaat matkapaketin ebookers-palvelusta ja löydät edullisemman tarjouksen kahden vuorokauden kuluessa, vastaamme siihen hyvittämällä sinulle erotuksen. Miksi enää miettisit?

Älä enää jahkaile, vaan anna periksi kiusaukselle ja vastaa kaukomaiden kutsuun. Houkuttelevia kaupunkikohteita ja seikkailulomia – vain oma mielikuvituksesi on rajana.

Varausehtoja sovelletaan.

Abu Dhabi – Matkat

Kaupungin asukasluku on 600 000 henkilöä.

Abu Dhabi sijaitsee 35 km:n etäisyydellä lähimmästä kaupungista, joka on Baniyas, ja 2 km:n matkan päässä valtion pääkaupungista (Abu Dhabi).

Todennäköisesti tiedät jo, että Sheikh Zayedin suuri moskeija on ohittamaton paikka. Mitä ikonisiin nähtävyyksiin tulee, se on yksi tunnetuimmista.

Onko sinulla tarkoitus viettää hauskoja lomapäiviä lasten kanssa? Ferrari World (teemapuisto) ja Yas Waterworld ovat paikkoja, joissa kaikilla on hauskaa.

Emirates Park Zoo on kiinnostava paikka tavata kiehtovia villieläimiä ja saada tietää, mitä niiden hoitaminen vaatii. Retki avaa varmasti koko perheen silmät.

Capital Garden ja Khalifa Park (puisto) ovat paikkoja, joissa voit pitää tauon nähtävyyksien välissä ja istua hetken vehreällä nurmikolla. Lisäksi Mangrove Lagoonin kansallispuisto ja Al Khubeirah -puisto ovat varteenotettavia paikkoja nurmikolla loikoilemiseen ja rennon iltapäivän viettoon.

Onko olemassa mitään rentouttavampaa kuin suolaisen meri-ilman kosketus iholla ja meren synnyttämät äänet? Ota suunnaksi Open Beach (ranta), kun sinulla on sellainen tunne, että kaipaat vähän tilaa hengittää.

Paikassa UAE Pavilion voit tutustua hienoihin näyttelyihin ja kiehtoviin esineisiin. Jos satut paikalle oikeaan aikaan, pääset osallistumaan opastetulle kierrokselle vierailusi aikana.

Abu Dhabin Louvre ja Miraj Museum -taidegalleria saavat varmasti innostumaan, kun vietät unohtumattoman päivän niiden esittelemien vaikuttavien kokoelmien kaksi- ja kolmiulotteisten teosten parissa.

Heritage Village (historiallinen alue) ja The Corniche (bulevardi) tarjoavat lyömättömän tilaisuuden tutustua tämän seudun menneisyyteen. Kaikista suurimmat historian ihailijat listaavat molemmat ehdottomiin käyntikohteisiin.

Suuntaa kohteeseen Al Maqtaa -linnoitus, joka oli ennen avainasemassa puolustuksen hoitamisessa ja kuvittele mielessäsi kamppailuja, joita sen jykevillä kivimuureilla käytiin ennen muinoin.

Vaikka molemmilla on upeat tilukset ja takana suuri määrä kuuluisia asukkaita, usein ne aivan pikkuriikkiset eroavaisuudet vaikkapa kohteen Al-Hosn-palatsi ja Al Manhal -palatsi välillä ovat kaikkein mielenkiintoisinta antia.

Haluatko tutustua lomallasi myös uskonnollisiin kohteisiin? Pyhän Yrjön ortodoksinen katedraali ja Evankelinen kirkko ovat silloin sopivia tutustumiskohteita. Lisäksi St. Joseph's Cathedral ja St. Andrew's Church ovat pidettyjä tutustumiskohteita uskonnollisista asioista kiinnostuneiden matkailijoiden parissa.

Kun sinun pitää päättää, millä nähtävyyksillä kannattaisi vierailla, niin Abu Dhabi Commercial Bank ja Etihad Towers ovat ehdottomasti näkemisen arvoisia kohteita. Näiden maamerkkien kuvia kelpaa esitellä kollegoille töissä, joten muista ottaa kamerasi mukaan!

Matkalle tarvittavaa budjettia suunnitellessa sinun kannattaa ottaa huomioon tämän paikkakunnan moninaiset ostosalueet Abu Dhabi Mall (ostoskeskus) ja Marina Mall (ostoskeskus) ovat paikkoja, joissa matkakassa saattaa huveta aivan huomaamatta! Seuraavana vuorossa ovat Kalatori ja Al Wahda Mall (ostoskeskus), joista voit löytää paljon enemmän houkuttelevia ostosliikkeitä. Shoppailuterapiasta ei voi saada koskaan tarpeekseen!

Käy katsomassa, mitä ohjelmaa kaikkien tuntema Du Arena järjestää lomasi aikana. Illallinen ulkona ja sitä seuraava viihdyttävä show ovat aina nappivalinta!

Abu Dhabi Golf Club ja Saadiyat Beach Golf Club ovat paikkoja, joissa voit viettää päivän viilaamalla lyöntitaitojasi harjoitusalueella tai rennosti pelailemalla matkaseuralaistesi kanssa. Abu Dhabi City Golf Club ja Al Ain Golf Club ovat myös loistavia pelipaikkoja kaikentasoisille golffareille.

On paljon parempi miettiä menneitä ja todeta nähneensä jotain yllättävän hienoa sen sijaan, että harmittelee jotain tärkeää jääneen kokematta. Joten kun kerran olet täällä, sinun kannattaa tutustua myös joihinkin vähemmän tunnettuihin maamerkkeihin, kuten Cultural Foundation (museo) ja Abu Dhabin jäähalli. Yas Kartzone ja Naisten käsityökeskus ovat paikkoja, joissa myös kannattaa pistäytyä.

Abu Dhabi – Hotellit

Oletko valmis valitsemaan majoituksesi? Taitaa olla onnen päiväsi! ebookersin sivustolla on tarjolla juuri nyt varattavissa yli 99 majoitusliikettä tällä paikkakunnalla.

Kohteessa Abu Dhabi et onneksi joudu käyttämään suuria summia päästäksesi majoittumaan mukavaan huoneeseen. Al Diar Dana Hotel osoitteessa 10th Street ja AG Hotel osoitteessa Muroor Road ovat kumpikin mukavia mutta edullisia majoitusvaihtoehtoja. Jos kuitenkin olet lomanviettäjä, joka tahtoo ympäröidä itsensä luksuksella maailmaa kiertäessään, Emirates Palace Abu Dhabi tai Park Hyatt Abu Dhabi Hotel & Villas tarjoaa sinulle kaiken haluamasi.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Abu Dhabi

Katso kaikki 14 aktiviteettia kohteessa Abu Dhabi

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.