Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Lahore

Hae hinnat
Avari Xpress Gulberg

Avari Xpress Gulberg

4.0 kautta 5.0 Main Boulevard Gulberg 13-K, Lahore
Avari Xpress Gulberg sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta M.M. Alam Road. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 210 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
95 €
Pearl Continental Lahore

Pearl Continental Lahore

4.5 kautta 5.0 Shahrah-e-Quaid-e-Azam, The Mall, Lahore
Pearl Continental Lahore on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Lahoren eläintarha. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 607 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
44 €
OBAN Hotel

OBAN Hotel

3.5 kautta 5.0
OBAN Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta M.M. Alam Road. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 56 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
90 €
Avari Lahore

Avari Lahore

5.0 kautta 5.0 87 Shahrah E Quaid E Azam, Lahore
Avari Lahore on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Lahoren eläintarha. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä 5 tähden hotellissa on 188 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
50 €
Hotel One The Mall Lahore

Hotel One The Mall Lahore

3.0 kautta 5.0 105 A, The Mall, Lahore
Hotel One The Mall Lahore sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Bagh-e Jinnah (historiallinen puisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden hotellissa on 31 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
146 €
Royal Swiss Lahore

Royal Swiss Lahore

Royal Swiss Lahore on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike on lentokentän yhteydessä, ja M.M. Alam Road sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä hotellissa on 350 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
96 €
Defence Raya Golf & Country Club

Defence Raya Golf & Country Club

4.5 kautta 5.0
Defence Raya Golf & Country Club sijaitsee lähellä kohdetta Packages Mallin ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ravintolaa. Tässä 4,5 tähden lomakeskuksessa on 30 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
73 €
The Residency Hotel

The Residency Hotel

4.0 kautta 5.0
The Residency Hotel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta M.M. Alam Road. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä 4 tähden hotellissa on 43 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
61 €
Hotel One Gulberg

Hotel One Gulberg

3.5 kautta 5.0 40 A/2 Mehmood Ali Kasoori Rd, Gulberg lll, Lahore
Hotel One Gulberg sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta M.M. Alam Road. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaisen kiinteän internetyhteyden. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 47 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
19 €
Hotel Tulip Inn

Hotel Tulip Inn

3.0 kautta 5.0
Hotel Tulip Inn sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta M.M. Alam Road. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 60 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

Halvat meno-paluu lennot Lahore

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Lahore

Katso kaikki kohteen Lahore vuokra-autot

Lahore – Matkat

Olisiko jo aika lähteä ihailemaan uusia maisemia kiehtovaan kaupunkikohteeseen? Matka kohteeseen Lahore on varmasti hyvä valinta.

Lahore – Lennot ja hotelli

Lentoliput ja hotellihuoneet sekä kaikki taianomaiset elämykset – ebookers huolehtii siitä, että mielenkiintoinen Lahore on varmasti unohtumaton määränpää.

Varaa lentoliput ja huoneet yhtä aikaa palveluidemma kautta, ja saat alennusta jopa 7.7%^.

Ihanteellisen matkan toteuttaminen ei ole koskaan ennen ollut näin helppoa, koska kaikki tarvitsemasi on yhdessä ja samassa paikassa. Yli 500 kumppanilentoyhtiön ja 500 000 majoituskohteen kattavan kansainvälisen valikoiman avulla voit suunnata seikkailuihin nopeammin kuin uskotkaan.

Ehkä tämä auttaa päättämisessä: jos löydät edullisemman matkapaketin 48 tunnin sisällä matkapaketin varaamisesta, pistämme paremmaksi ja hyvitämme sinulle hintojen välisen erotuksen.

Carpe diem! Hyödynnä tilaisuus ja aloita pakkaaminen. Uudet kokemukset odottavat vaikka maapallon toisella puolella, ja me voimme auttaa sinua nauttimaan niistä täysillä.

Varausehtoja sovelletaan.

Lahore – Matkat

Kaupunkialueella asuu vakituisesti suunnilleen 6 300 000 henkeä.

Jotta pääset kohteeseen Lahore pääkaupungista (Islamabad), sinun täytyy matkata 270 km kaakkoon päin. Toinen hyvä maamerkki on kohteesta koilliseen sijaitseva lähikaupunki Kiralgarh, jonne on matkaa 25 km.

Lahoren eläintarha on myös aikuisten suosima retkikohde. Kaikenikäisillä vierailijoilla on täällä mahdollisuus nähdä villieläimiä lähietäisyydeltä hienosti suunnitelluissa näyttelyissä.

Haluat sitten istuskella auringossa tai antautua katselemaan ohikulkijoita, Lahore kätkee sisälleen ihastuttavia puistoja, joihin voit tutustua. Valitse vaikka Shalimarin puutarhat tai Bagh-e Jinnah (historiallinen puisto).

Voi olla innostavaa ja ajatuksia herättävää tajuta, miten suuri määrä erilaisia luonnonihmeitä ja ihmisen luomia aarteita maailmastamme löytyy. Lahoren museo mahdollistaa tutustumisen moniin mukavasti saman katon alla.

Päivä kohteissa Punjabin yliopisto ja National College of Arts (koulu) antaa ihanteellisen tilaisuuden ymmärtää paljon paremmin tämän alueen historiaa ja kulttuuria.

Voit käydä ihmettelemässä myös kahden sellaisen vaikuttavan puolustustukikohdan kuten Lahoren linnoitus ja Sheesh Mahal (historiallinen rakennus) uniikkia arkkitehtuuria ja tutustua niiden myrskyisään historiaan.

Badshahin moskeija on hyvä paikka seurata paikallista uskonnollista elämää.

Vaikka useimmat kaupungeissa olevat rakennelmat on suunniteltu palvelemaan käytännön tarkoitusta, niin on myös niitä, joilla on runollisempi merkitys. Tämän alueen muovautumiseen myötävaikuttaneet tärkeät ihmiset ja tapahtumat on tallennettu erilaisiin muistomerkkeihin, joihin kuuluvat muun muassa Minar-e-Pakistan (minaretti) ja Jahangirin hauta.

Lahore – Hotellit

Jos aiot jäädä yöksi, on viisasta varata heti, sillä tarjolla on vain 6 majoitusliikettä. Älä turhaan mieti vaan katsasta ebookersin sivusto ja varaa heti!

Kun saatavilla on useita hyväksi todettuja vaihtoehtoja, kuten Hotel One Gulberg ja Hotel One Down Town, pääset matkalaukut noudettuasi sileiden lakanoiden väliin ennätysajassa.

Löydä halvat matkat kohteeseen Lahore

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Lahore. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Lahore lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Lahore?

Juuri nyt halvin pakettimatka kohteeseen Lahore maksaa vaivaiset . Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Lahore itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Lahore ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Lahore matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Lahore löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Lahore?

Kohteen Lahore suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Lahore halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.