Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Sansibar

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Sansibar

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi DAR
Lennon hinta 498 €

Unelmien loma trooppisilla saarilla Tansanian rannikolla – varaa nyt lennot Helsingistä Sansibariin, jolla on mielenkiintoinen menneisyys takanaan.

Kun puhutaan Sansibarin saaresta, tarkoitetaan yleensä Tansanian itärannikolla Intian valtameressä sijaitsevan trooppisen saariryhmän Ungujaa. Se on saariryhmän suosituin kohde yhdessä Pemban kanssa. Trooppiset saaret ovat täydellinen lomakohde kaikkina vuodenaikoina, minkä takaavat tasaisena pysyttelevä lämpötila ja varma aurinko. Päivälämpötila on mukavat +25 celsiusastetta eikä elohopea juuri laske öisinkään. Jonkin verran sateita saadaan huhti- ja toukokuussa, mutta ei kuitenkaan lomanvieton esteeksi asti. Lennot Helsingistä Sansibariin ovat edullisimmillaan suomalaisittain vuoden pimeimpään aikaan, loka–marraskuussa, joten myöhäinen syysloma Sansibarissa voi olla erinomainen idea. Joulukuussa hinnat jo jonkin verran nousevat, joten halvat lennot Helsingistä Sansibariin on varattava muuhun ajankohtaan.

Helsinki–Sansibar-lennot

Suoria lentoja Helsingistä Sansibariin ei ole tarjolla, ja kaikkiin lentoyhteyksiin sisältyy kaksi koneenvaihtoa. Kalleinta matkustusaikaa ovat joulu- ja heinäkuu. Viikonpäivistä edullisin on keskiviikko, kallein taas perjantai. Jos varaat liput viimeistään 52 päivää ennen matkaa, säästät lennoissa sievoisen summan. Kaikkiin tarjolla oleviin lentoyhteyksiin sisältyy siis yleensä kaksi koneenvaihtoa, joista ensimmäinen on yleensä Euroopassa ja toinen jossakin Afrikan maassa reitistä riippuen. Nopeimmasta päästä ovat esimerkiksi KLM:n ja Kenya Airwaysin lennot Amsterdamin ja Nairobin kautta – lentoaika on niillä vain reilut 15 tuntia. Paluumatkalle löytyy harvinainen poikkeus, yhden välilaskun lennot Condorilta ja Finnairilta tai Lufthansalta Frankfurtin kautta – lentopäiviä hakukoneeseen vaihtelemalla saatat toisinaan löytää samat lennot myös menomatkalle, jos voit valita matkustusajankohtasi vapaasti. Lentoaika jää silloin reiluun 13 tuntiin. Myös Air Francen yhteydet Pariisin ja Nairobin kautta ovat hyvä vaihtoehto, samoin kuin Finnairin ja Qatar Airwaysin lennot Oslon ja Dohan kautta. Kaikkein edullisimpiin yhteyksiin sisältyy kolme koneenvaihtoa ja matka-aika venyy noin 20 tuntiin.

Matka Sansibariin alkaa Helsinki-Vantaalta

Helsinki-Vantaan lentoasema sijaitsee Vantaalla, 18 kilometrin päässä Helsingin keskustasta. Lentokentälle pääset kätevästi joko julkisen liikenteen bussilla, I- ja P-paikallisjunilla Kehärataa pitkin tai Finnair City Busilla. Matka kestää vaihtoehdosta riippumatta puolisen tuntia, ja lähtöpaikka Helsingin ydinkeskustassa on kaikille suunnilleen sama. Omalla autolla saapuville on runsaasti parkkitilaa lentoaseman pysäköintihalleissa ja parkkialueilla sekä hieman kauempana lentoparkeissa, joista on kentälle ilmainen bussikuljetus. Jos lähdet matkalle muualta Suomesta, voit saapua Helsinki-Vantaalle kotimaanlennolla ja tarvittaessa varata yöpymisen jostakin lähellä sijaitsevasta lentokenttähotellista.

Saapuminen Sansibariin

Sansibarin lentokenttä (ZNZ) oli ennen nimeltään Kisaunin lentokenttä, mutta nykyisin se tunnetaan hieman pidemmin – saarten ensimmäisen presidentin mukaan – Abeid Amani Karumen kansainvälisenä lentokenttänä. Se sijaitsee Ungujan saarella, noin viiden kilometrin päässä Sansibarin pääkaupungista etelään. Siihen kuuluu nykyisin kaksi eri terminaalia. Kentältä kaupunkiin ei ole julkisia liikenneyhteyksiä, sillä julkisen liikenteen käsite on koko saaristossa oikeastaan aika lailla tuntematon. Edullinen kyyti on silti tarjolla yksityisten yhtiöiden turvin – erilaisia takseja, katettuja avolava-autoja ja minibusseja on yleensä valmiina lentokentällä matkustajia odottelemassa. Takseissa ei ole taksamittaria, vaan matkan hinta sovitaan aina erikseen ennen matkaa. Minibussit ajavat ainakin periaatteessa tiettyjen aikataulujen mukaisesti, ja aikataulutiedot saa esimerkiksi hotellista. Minibussin voi myös varata omaan käyttöön, jos liikkuu isommalla porukalla. Sansibarissa voi liikkua myös vuokra-autolla, jonka voi pyytää toimittamaan omalle hotellille, tai sen voi vuokrata heti lentokentältä. Ota kuitenkin huomioon, että tiet voivat olla huonokuntoisia ja liikenne melko holtitonta.

Majoitus Sansibarissa

Sansibarissa on tarjolla monenlaista majoitusta edullisista ja vaatimattomista bambumajoista luksushotelleihin. Vilkkaimman turistikauden ulkopuolella hinnoissa on usein neuvotteluvaraa, etenkin jos viivyt useita öitä samassa paikassa. Varaa halvat lennot Helsingistä Sansibariin ja koe loma paratiisissa palmujen katveessa, turkoosin meren äärellä.

Lennot Helsinki – Sansibar

Onko kohteiden Helsinki ja Sansibar välillä suoria lentoja?

Etsitkö suoraa lentoa kohteiden Helsinki ja Sansibar välillä? Niitä ei tällä hetkellä ole valitettavasti tarjolla. Mutta älä ole huolissasi – löydät lukuisia yhtiöitä, jotka liikennöivät välilaskullisia lentoja.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Helsinki ja Sansibar välisille lennoille?

Oletko matkalla kohteiden Helsinki ja Sansibar välillä etkä tiedä varmasti lähtö- tai saapumiskenttääsi? Lähtölentokenttäsi tulee mitä todennäköisemmin olemaan Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) ja saapumiskenttäsi Sansibar (ZNZ-Sansibarin kansainvälinen lentoasema).

Kuinka monta lentoa kohteiden Helsinki ja Sansibar välillä on?

Oletko pitkään jo haaveillut vierailevasi kohteessa Sansibar? Kohteesta Helsinki operoidaan sinne 30 lentoa kuukaudessa, joten nyt on täydellinen hetki toteuttaa unelmasi.

Varatuimmat hotellit Sansibar

Näytä kaikki 783 majoitusliikettä kohteessa Sansibar
Hae hinnat
Riu Palace Zanzibar - All Inclusive - Adults Only

Riu Palace Zanzibar - All Inclusive - Adults Only

5.0 kautta 5.0 Nungwi Road, Nungwi
Riu Palace Zanzibar - All Inclusive - Adults Only on saanut loistavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kendwan ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 100 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.
311 €
Park Hyatt Zanzibar

Park Hyatt Zanzibar

5.0 kautta 5.0 Shangani Street, Stone Town, Zanzibar Town
Park Hyatt Zanzibar on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Shanganin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 67 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
538 €
The Residence Zanzibar

The Residence Zanzibar

5.0 kautta 5.0 Mchangamle, Kizimkazi
The Residence Zanzibar on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mchangamblen ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 66 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityiset uima-altaat.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.