Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Sansibar

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Sansibar

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi DAR
Lennon hinta 408 €

Unelmien loma trooppisilla saarilla Tansanian rannikolla – varaa nyt lennot Helsingistä Sansibariin, jolla on mielenkiintoinen menneisyys takanaan.

Kun puhutaan Sansibarin saaresta, tarkoitetaan yleensä Tansanian itärannikolla Intian valtameressä sijaitsevan trooppisen saariryhmän Ungujaa. Se on saariryhmän suosituin kohde yhdessä Pemban kanssa. Trooppiset saaret ovat täydellinen lomakohde kaikkina vuodenaikoina, minkä takaavat tasaisena pysyttelevä lämpötila ja varma aurinko. Päivälämpötila on mukavat +25 celsiusastetta eikä elohopea juuri laske öisinkään. Jonkin verran sateita saadaan huhti- ja toukokuussa, mutta ei kuitenkaan lomanvieton esteeksi asti. Lennot Helsingistä Sansibariin ovat edullisimmillaan suomalaisittain vuoden pimeimpään aikaan, loka–marraskuussa, joten myöhäinen syysloma Sansibarissa voi olla erinomainen idea. Joulukuussa hinnat jo jonkin verran nousevat, joten halvat lennot Helsingistä Sansibariin on varattava muuhun ajankohtaan.

Helsinki–Sansibar-lennot

Suoria lentoja Helsingistä Sansibariin ei ole tarjolla, ja kaikkiin lentoyhteyksiin sisältyy kaksi koneenvaihtoa. Kalleinta matkustusaikaa ovat joulu- ja heinäkuu. Viikonpäivistä edullisin on keskiviikko, kallein taas perjantai. Jos varaat liput viimeistään 52 päivää ennen matkaa, säästät lennoissa sievoisen summan. Kaikkiin tarjolla oleviin lentoyhteyksiin sisältyy siis yleensä kaksi koneenvaihtoa, joista ensimmäinen on yleensä Euroopassa ja toinen jossakin Afrikan maassa reitistä riippuen. Nopeimmasta päästä ovat esimerkiksi KLM:n ja Kenya Airwaysin lennot Amsterdamin ja Nairobin kautta – lentoaika on niillä vain reilut 15 tuntia. Paluumatkalle löytyy harvinainen poikkeus, yhden välilaskun lennot Condorilta ja Finnairilta tai Lufthansalta Frankfurtin kautta – lentopäiviä hakukoneeseen vaihtelemalla saatat toisinaan löytää samat lennot myös menomatkalle, jos voit valita matkustusajankohtasi vapaasti. Lentoaika jää silloin reiluun 13 tuntiin. Myös Air Francen yhteydet Pariisin ja Nairobin kautta ovat hyvä vaihtoehto, samoin kuin Finnairin ja Qatar Airwaysin lennot Oslon ja Dohan kautta. Kaikkein edullisimpiin yhteyksiin sisältyy kolme koneenvaihtoa ja matka-aika venyy noin 20 tuntiin.

Matka Sansibariin alkaa Helsinki-Vantaalta

Helsinki-Vantaan lentoasema sijaitsee Vantaalla, 18 kilometrin päässä Helsingin keskustasta. Lentokentälle pääset kätevästi joko julkisen liikenteen bussilla, I- ja P-paikallisjunilla Kehärataa pitkin tai Finnair City Busilla. Matka kestää vaihtoehdosta riippumatta puolisen tuntia, ja lähtöpaikka Helsingin ydinkeskustassa on kaikille suunnilleen sama. Omalla autolla saapuville on runsaasti parkkitilaa lentoaseman pysäköintihalleissa ja parkkialueilla sekä hieman kauempana lentoparkeissa, joista on kentälle ilmainen bussikuljetus. Jos lähdet matkalle muualta Suomesta, voit saapua Helsinki-Vantaalle kotimaanlennolla ja tarvittaessa varata yöpymisen jostakin lähellä sijaitsevasta lentokenttähotellista.

Saapuminen Sansibariin

Sansibarin lentokenttä (ZNZ) oli ennen nimeltään Kisaunin lentokenttä, mutta nykyisin se tunnetaan hieman pidemmin – saarten ensimmäisen presidentin mukaan – Abeid Amani Karumen kansainvälisenä lentokenttänä. Se sijaitsee Ungujan saarella, noin viiden kilometrin päässä Sansibarin pääkaupungista etelään. Siihen kuuluu nykyisin kaksi eri terminaalia. Kentältä kaupunkiin ei ole julkisia liikenneyhteyksiä, sillä julkisen liikenteen käsite on koko saaristossa oikeastaan aika lailla tuntematon. Edullinen kyyti on silti tarjolla yksityisten yhtiöiden turvin – erilaisia takseja, katettuja avolava-autoja ja minibusseja on yleensä valmiina lentokentällä matkustajia odottelemassa. Takseissa ei ole taksamittaria, vaan matkan hinta sovitaan aina erikseen ennen matkaa. Minibussit ajavat ainakin periaatteessa tiettyjen aikataulujen mukaisesti, ja aikataulutiedot saa esimerkiksi hotellista. Minibussin voi myös varata omaan käyttöön, jos liikkuu isommalla porukalla. Sansibarissa voi liikkua myös vuokra-autolla, jonka voi pyytää toimittamaan omalle hotellille, tai sen voi vuokrata heti lentokentältä. Ota kuitenkin huomioon, että tiet voivat olla huonokuntoisia ja liikenne melko holtitonta.

Majoitus Sansibarissa

Sansibarissa on tarjolla monenlaista majoitusta edullisista ja vaatimattomista bambumajoista luksushotelleihin. Vilkkaimman turistikauden ulkopuolella hinnoissa on usein neuvotteluvaraa, etenkin jos viivyt useita öitä samassa paikassa. Varaa halvat lennot Helsingistä Sansibariin ja koe loma paratiisissa palmujen katveessa, turkoosin meren äärellä.

Helsinki - Sansibar Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Helsinki – Sansibar?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Helsinki -- Sansibar on 409 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Sansibar. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Helsinki -- Sansibar on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Helsinki – Sansibar on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Helsinki -- Sansibar on tarjolla 21 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Helsinki – Sansibar?

  reitillä Helsinki -- Sansibar liikennöi 6 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Helsinki – Sansibar -lennoille?

  Löysimme alueelta Helsinki vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Sansibar: Vantaa (HEL). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Zanzibar Intl. (ZNZ), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Haluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Sansibar.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Helsinki – Sansibar?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Helsinki -- Sansibar hintaan 409 €! Reitillä Helsinki -- Sansibar 6 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Helsinki liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Helsinki (HEL) -- Sansibar (ZNZ)\n * Finnair\n * Scandinavian Airlines\n * Turkish Airlines\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Helsinki – Sansibar useimmin?

  * Helsinki (HEL) -- Sansibar (ZNZ)\n * Finnair -- 4 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- ZNZ\n \n\n * Scandinavian Airlines -- 4 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- ZNZ\n \n\n * Turkish Airlines -- 4 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- ZNZ\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Helsinki lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Sansibar joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 4 lentoa reitillä Helsinki -- Sansibar. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Helsinki (HEL) liikennöidään viikoittain 21 lentoa kohteeseen Sansibar (ZNZ).\n
 • Onko reitillä Helsinki – Sansibar tarjolla suoria lentoja?

  Reitillä Helsinki -- Sansibar ei ole tarjolla suoria lentoja. Lyhyin löytämämme lento kestää 15 tuntia, 25 minuuttia. Lennettävä etäisyys on 7 560,69 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 20 tuntia, 15 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 17 tuntia, 34 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Helsinki – Sansibar?

  * Lento reitillä Helsinki (HEL) -- Sansibar (ZNZ)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 00.10\n * Aikaisin saapumisaika: 03.10\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 18.00\n * Myöhäisin saapumisaika: 16.25\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Helsinki – Sansibar?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Hotellit Sansibar

Näytä kaikki 684 majoitusliikettä kohteessa Sansibar
Park Hyatt Zanzibar

Park Hyatt Zanzibar

Shangani Street, Stone Town, Zanzibar Town
  5.0 kautta 5.0
   
   
  5,0/5 (3 arvostelua)

  Old Fort, Forodhani Gardens (puisto) ja House of Wonders (rakennus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla historiallisella alueella sijaitsevasta ...

  Park Hyatt Zanzibar335 €

  Park Hyatt Zanzibar335 €
  DoubleTree by Hilton Hotel Zanzibar - Stone Town

  DoubleTree by Hilton Hotel Zanzibar - Stone Town

  90 / 90A Shanghani, Zanzibar Town
   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,8/5 (4 arvostelua)

   Old Fort ja Forodhani Gardens (puisto) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Christ Church Cathedral ja Prison ...

   DoubleTree by Hilton Hotel Zanzibar - Stone Town109 €

   DoubleTree by Hilton Hotel Zanzibar - Stone Town109 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.