Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Mekka

Hae hinnat
Movenpick Hotel & Residence Hajar Tower Makkah

Movenpick Hotel & Residence Hajar Tower Makkah

5.0 kautta 5.0 Abraj Al-Bait, Mekka
Movenpick Hotel & Residence Hajar Tower Makkah on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Masjid al-Haram on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 4 ravintolaa ja kahvilan. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 1036 huonetta 31 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
Hae hinnat
Swissotel Makkah

Swissotel Makkah

5.0 kautta 5.0 King Abdul Aziz Endowment, Mekka
Swissotel Makkah on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Zamzamin lähde. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 3 ravintolaa ja baari. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 1487 huonetta 43 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille LCD-televisiot ja jääkaapit.
101 €
Hotel Pullman ZamZam Makkah

Hotel Pullman ZamZam Makkah

5.0 kautta 5.0 Abraj Al-bait., Central Area Ajyad, Mekka
Hotel Pullman ZamZam Makkah on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Abraj Al Bait -tornitalot on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja kahvilan. Tässä vuonna 2005 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 1315 huonetta 33 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja Select Comfort -patjallisen sängyn.
Hae hinnat
Makkah Clock Royal Tower - A Fairmont Hotel

Makkah Clock Royal Tower - A Fairmont Hotel

5.0 kautta 5.0 King Abdul Aziz Endownment, Mekka
Makkah Clock Royal Tower - A Fairmont Hotel on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Kaaba on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 10 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylä. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 1650 huonetta 60 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi pesukoneen/kuivausrummun ja Select Comfort -patjallisen sängyn.
103 €
Jabal Omar Hyatt Regency Makkah

Jabal Omar Hyatt Regency Makkah

5.0 kautta 5.0 Jabal Omar, Ibrahim Al Khalil Street, Mekka
Jabal Omar Hyatt Regency Makkah on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Masjid al-Haram on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja 2 kahvilaa. Tässä 5 tähden hotellissa on 656 huonetta 19 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
118 €
Hilton Suites Makkah

Hilton Suites Makkah

5.0 kautta 5.0 Ibrahim Al Khalil Road, Mekka
Hilton Suites Makkah on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Masjid al-Haram on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 ravintolaa ja 3 kahvilaa. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 484 huonetta 19 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
95 €
DoubleTree by Hilton Makkah Jabal Omar

DoubleTree by Hilton Makkah Jabal Omar

Ash Shubaikah Jabal Omar, Mekka
DoubleTree by Hilton Makkah Jabal Omar on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, ja Masjid al-Haram sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja 2 ravintolaa. Tässä hotellissa on 676 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
142 €
Conrad Makkah

Conrad Makkah

5.0 kautta 5.0 Ibrahim Al Khalil, Mekka
Conrad Makkah on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Masjid al-Haram. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 4 ravintolaa ja 2 kahvilaa. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 438 huonetta 19 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
68 €
Sheraton Makkah Jabal Al Kaaba Hotel

Sheraton Makkah Jabal Al Kaaba Hotel

5.0 kautta 5.0
Sheraton Makkah Jabal Al Kaaba Hotel on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kuningas Fahdin portti. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja kahvilan. Tässä 5 tähden hotellissa on 412 huonetta 24 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa pillowtop-patjallisen sängyn ja LED-television.
174 €
Le Meridien Towers Makkah

Le Meridien Towers Makkah

5.0 kautta 5.0 Kudai Road, Mekka
Le Meridien Towers Makkah on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Abraj Al Bait -tornitalot. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 1321 huonetta 15 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Mekka

Katso kaikki kohteen Mekka vuokra-autot

Mekka – Matkat

Kaipaatko lomaa kaukana tutuista kuvioista? Ala suunnitella reissua ja valitse kohteeksi Mekka – lomat tässä kaupungissa tarjoavat mahdollisuuden uusiin seikkailuihin.

Mekka – Lennot ja hotelli

Kun huomaat, että on tullut aika sulkea työpaikan ovi ja kokea Mekka ja sen aarteet, ebookers tarjoaa sinulle houkuttelevat tarjoukset lennoista, majoituksista, retkistä ja autonvuokrauksista!

Kukapa kieltäytyisi hyvästä tarjouksesta? Kun hankit kauttamme sekä lentoliput että hotellihuoneet, etusi on jopa 7.7%^.

Toteuta ihanteellinen lomamatka valitsemalla omasi yli 500 lentoyhtiökumppanin ja runsaan 500 000 majoitusliikkeen joukosta.

Jos haluat olla varma siitä, että saat varmasti edulliset hinnat, älä ota turhaa stressiä. Ebookers-hintatakuu tarkoittaa, että jos matkan varattuasi löydätkin sattumalta muualta paremman tarjouksen seuraavan kahden vuorokauden kuluessa, me vastaamme siihen ja palautamme erotuksen.

Meidän tehtävämme on auttaa parantamaan matkakuumeesi Haluatpa sitten tutkia tuntemattomia maita, nauttia herkullisesta ruoasta tai toteuttaa muut matkaunelmasi, me voimme auttaa.

Varausehtoja sovelletaan.

Mekka – Matkat

Kannattaa muistaa, että minkään kaupungin ilmapiiriä eivät pysty luomaan rakennukset ja monumentit yksinään – yhtä tärkeässä asemassa ovat paikalliset ihmiset. Tältä alueelta asukkaita löytyy 1 300 000.

Suuntaamalla kohteesta 780 km koilliseen saavut koko valtion pääkaupunkiin (Riad). Jos sen sijaan seikkailet 45 km itään, voit tutustua lähimpään kaupunkiin, joka on Al Hada.

Laita jalkaasi vaelluskengät ja valmistaudu seikkailuun. Tällä alueella on useita luonnonsuojelualueita, jotka vain odottavat löytäjäänsä. Puhdas ilma ja upea luonto kohteissa Arafat-vuori ja Jabal al-Nour virkistävät mielesi tuossa tuokiossa. Jos kaipaat vielä lisäaikaa luonnon helmassa, ota suunnaksesi Hira-luola tai Al-Safa ja Al-Marwah.

Al Malaa -hautausmaa ja Kuningas Fahdin portti ovat todella käymisen arvoisia, jos haluat vierailla historiallisissa paikoissa. Jos haluat enemmän, poikkea kohteessa Zamzamin lähde.

Oletko kiinnostunut hengellisistä asioista? Tällöin hyviä vierailukohteita matkakohteessasi ovat Kaaba ja Masjid al-Haram. Masjid Al-Rajhi -moskeija ja Masjid Faqih -moskeija ovat myös paikkoja, joilla on tärkeä merkitys seudun kulttuuriselle identiteetille.

Abraj Al Bait -tornitalot on useimpien matkailijoiden pakollisten vierailukohteiden listan kärjessä. Varmistathan siis, että lomakalenterissasi on tilaa tälle nähtävyydelle.

Jos sinun pitää ostaa matkallasi joitain perustarvikkeita ja ehkä myös napata mukaan pari matkamuistoa, Makkahin ostoskeskus ja Souk Al Hijaz ovat hyviä shoppailupaikkoja. Onko matkakassassa vielä varoja jäljellä? Souk Al Diyafa on hyvä paikka tehdä lisää ostoksia.

Mekka – Hotellit

Oletko jo halukas valitsemaan majoituksesi? Mikä onnen pekka! ebookersin sivustolla on tälläkin hetkellä varattavissa yli 103 majoitusliikettä tällä paikkakunnalla.

Kohteessa Mekka et joudu maksamaan itseäsi kipeäksi päästäksesi yöpymään mukavaan huoneeseen. Qasr Ajyad Alsad Hotel osoitteessa Ajyad Alsad, King Abdulaziz Rd ja Rawasi Al Barakah Hotel osoitteessa Sedki Street ovat kumpikin hyviä mutta pikkubudjetillekin sopivia majoitusliikkeitä. Tekisikö mielesi kuitenkin hemmotella itseäsi? Taitava henkilökunta majoitusliikkeissä Bakkah ARAC Hotel ja Hyatt Regency Makkah tekee siitä mahdollista.

Löydä halvat matkat kohteeseen Mekka

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Mekka. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Mekka lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Mekka?

Juuri nyt halvin pakettimatka kohteeseen Mekka maksaa vaivaiset . Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Mekka itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Mekka ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Mekka matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Mekka löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Mekka?

Kohteen Mekka suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Mekka halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.