Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Salalah

Hae hinnat
Hilton Salalah Resort

Hilton Salalah Resort

5.0 kautta 5.0 Sultan Qaboos Street, PO Box 699, Salalah, Dhofar
Hilton Salalah Resort on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Salalahin satama. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 4 ravintolaa. Tässä vuonna 1999 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 147 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
Hae hinnat
Salalah Rotana Resort

Salalah Rotana Resort

5.0 kautta 5.0 Salalah Beach Resort, Taqah Road, Salalah
Salalah Rotana Resort on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja 2 ulkouima-allasta. Tässä 5 tähden hotellissa on 400 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja takat.
146 €
Millennium Resort Salalah

Millennium Resort Salalah

5.0 kautta 5.0 PC 215, Ar Rubart Street, Salalah, Dhofar
Millennium Resort Salalah on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Suitsukkeiden maa -museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä 5 tähden lomakeskuksessa on 285 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Fanar Hotel and Residences

Fanar Hotel and Residences

5.0 kautta 5.0 Salalah, Salalah
Fanar Hotel and Residences on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 400 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen.
81 €
Salalah Gardens Hotel

Salalah Gardens Hotel

4.0 kautta 5.0 Al Rabat Street, Salalah
Salalah Gardens Hotel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Salalah Gardens Mall on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 3 ravintolaa. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 166 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkaukset.
Hae hinnat
Al Baleed Resort Salalah by Anantara

Al Baleed Resort Salalah by Anantara

5.0 kautta 5.0 Al Mansurah Street, Al Baleed, Salalah, Dhofar
Al Baleed Resort Salalah by Anantara on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Al Baleedin arkeologinen alue. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 3 ravintolaa. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 136 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
121 €
Crowne Plaza Resort Salalah

Crowne Plaza Resort Salalah

5.0 kautta 5.0 Al Khandaq Street, Po Box 870, Salalah
Crowne Plaza Resort Salalah on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Suitsukkeiden maa -museo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä vuonna 1979 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 153 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
Kairaba Mirbat Resort

Kairaba Mirbat Resort

5.0 kautta 5.0 Al Fatah St., Mirbat, Dhofar
Kairaba Mirbat Resort sijaitsee lähellä kohdetta Mohammed Bin Alin hauta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ravintolaa. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 237 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
84 €
Belad Bont Resort

Belad Bont Resort

4.0 kautta 5.0 North Awquad, Salalah, Dhofar Kuvernoraatti
Belad Bont Resort sijaitsee lähellä kohdetta Salalahin puisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen valet-pysäköinnin. Tässä 4 tähden lomakeskuksessa on 99 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
Hae hinnat
Juweira Boutique Hotel

Juweira Boutique Hotel

4.0 kautta 5.0 Salalah Beach Resort - Taqa Road, P.O. Box 153, Salalah
Juweira Boutique Hotel on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 82 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Salalah

Katso kaikki kohteen Salalah vuokra-autot

Salalah – Matkat

Ei ole väliä, minkälaisesta lomakokemuksesta tavallisesti haaveilet: matkat kohteeseen Salalah tarjoavat rajattomasti mahdollisuuksia, ja ebookers auttaa sinua löytämään tarvitsemasi tiedot unelmalomaa varten.

Salalah – Lennot ja hotelli

Lomailu on ennen kaikkea elämyksistä nauttimista. Jos Salalah ja sen kiehtovat nähtävyydet ovat haaveittesi täyttymys, ebookers on valmiina tarjoamaan asiantuntija-apua mahtavien tarjousten etsimisessä. Ebookers tekee seikkailustasi uskomattoman.

Taskuusi jää enemmän käyttörahaa, kun hankit lentoliput ja hotellihuoneet kauttamme samalla kertaa. Voit säästää jopa 7.7%^.

Haluaisitko saada valmiiksi pöyhityt tyynyt ja aamiaisen kattoterassilla? Ei hätää. Valikoimassamme on yli 500 kumppanilentoyhtiötä sekä yli 500 000 majoituskohdetta, joissa riittää valinnanvaraa. Me teemme kaikesta mahdollista.

Mietitkö, että saattaisit löytää edullisemman tarjouksen muualta? Älä epäröi turhaan, vaan varaa lento- ja hotellipaketti nyt. Jos satut varauksen tehtyäsi huomaamaan muualla edullisemman diilin 48 tunnin kuluessa, ebookers laittaa paremmaksi palauttamalla erotuksen tilillesi.

Nauti elämästä! Tartu tilaisuuteen ja pakkaa matkalaukkusi. Suuret seikkailut odottavat maailman joka kolkassa, ja me voimme auttaa sinua kokemaan ne.

Varausehtoja sovelletaan.

Salalah – Matkat

Uusiin ihmisiin tutustuminen on yksi matkailun hienoimmista puolista. Alueella on noin 160 000 asukasta, joten mahdollisuuksia tuttavuuden tekemiseen paikallisten kanssa on runsaasti.

Kulkemalla siitä 860 km koilliseen saavut koko valtion pääkaupunkiin (Masqat). Jos sitä vastoin seikkailet 35 km itään, voit tutustua lähimpään kaupunkiin, joka on Taqah.

Tekeekö pikkuväki sinut hulluksi? Salalahin puisto on paikka, joka pitää lapset tyytyväisinä muutaman tunnin ajaksi.

Kun olet paikassa Suitsukkeiden maa -museo, kiertele näyttelytiloissa kaikessa rauhassa ja tutustu näytteillä oleviin mielenkiintoisiin asioihin. Esillä olevat esineet ja mielenkiintoiset näyttelyt tarjoavat paljon uutta nähtävää.

Voit syventää tuntemustasi luonnon ihmeistä ja ihmiskunnan historiasta, jos lähdet vierailulle paikalliseen museoon, kuten Sumhuramin arkeologiset kaivaukset. Tarjolla on niin runsaasti tietoa ja kiehtovia näyttelyesineitä, että voit päätyä viettämään museossa koko päivän!

Loma tällä alueella tarjoaa todella herkulllisia mahdollisuuksia mitä tulee historiallisiin paikkohin. Alueen taustat ja historia taas avautuu varmasti paljon selkeämmin kun vierailet kohteissa Al Baleedin arkeologinen alue ja Jobin hauta. Jos historia kiinnostaa edelleen, piipahdapa myös kohteissa Nabi Ayoubin hauta ja Mohammed Bin Alin hauta.

Kukapa ei olisi leikkinyt lapsena prinssiä tai prinsessaa. Taqan linna on kuin suoraan sadusta ja tarjoaa hienon tilaisuuden tutustua kuninkaalliseen elämänmenoon.

Mikäli mielessäsi on ostaa joitain perustarvikkeita, tuliaisia kotiväelle tai vain haukata jotain suuhunpantavaa, Salalah Gardens Mall ja Al Husnin markkinat ovat juuri oikeita paikkoja näihin tarpeisiin.

Salalah – Hotellit

Ethän jätä majapaikan varaamista aivan viime minuuteille. ebookersin matkaoppaassa on saatavilla ainoastaan 10 tällä alueella sijaitsevaa majoitusliikettä, joten on parempi pelata varman päälle ja varata nyt!

Jos tällä kertaa etsit perustason huonetta etkä kaipaa ylellisiä ekstroja, Haffa House osoitteessa Al Matar Street Pc 211 on sinulle sopiva valinta. Toinen paikka, joka tarjoaa asiakkailleen hienoa palvelua mukavaan hintaan, on osoitteessa Sultan Qaboos Street sijaitseva Al Jabal. Vaihtoehtoisesti voit antaa ystävällisen henkilökunnan majoitusliikkeessä Salalah Hilton tai Crowne Plaza Resort Salalah palvella sinua kuin kuningasta. Olet vihdoinkin lomalla, joten hemmottele itseäsi kunnolla!

Löydä halvat matkat kohteeseen Salalah

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Salalah. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Salalah lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Salalah?

Juuri nyt halvin pakettimatka kohteeseen Salalah maksaa vaivaiset . Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Salalah itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Salalah ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Salalah matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Salalah löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Salalah?

Kohteen Salalah suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Salalah halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.