Tärkeää: tässä kohteessa saattaa olla käytössä COVID-19:ään liittyviä rajoituksia, jotka saattavat vaikuttaa majoittumiseen. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

Lennot Patmos alkaen 81 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halpoja menopaluulentoja kohteeseen Patmos

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Patmos olivat annetulla aikavälillä 81 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 168 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

to 26.8.
HEL
Helsinki
ATH
Ateena
81 €
SAS
la 28.8.
HEL
Helsinki
ATH
Ateena
82 €
Norwegian Air Shuttle
ti 21.9.
HEL
Helsinki
ATH
Ateena
88 €
Vueling Airlines
pe 23.7.
HEL
Helsinki
ATH
Ateena
117 €
Aegean
ti 21.9.
HEL
Helsinki
ATH
Ateena
127 €
Air Baltic
ke 22.9.
HEL
Helsinki
ATH
Ateena
132 €
Turkish Airlines
la 18.9.
HEL
Helsinki
ATH
Ateena
142 €
KLM
ke 1.9. - to 2.9.
HEL
Helsinki
ATH
Ateena
168 €
SAS
pe 12.11. - ti 16.11.
HEL
Helsinki
ATH
Ateena
186 €
Aegean
ma 27.9. - la 9.10.
HEL
Helsinki
ATH
Ateena
187 €
KLM
ke 18.8. - la 28.8.
HEL
Helsinki
ATH
Ateena
188 €
Norwegian Air Shuttle
la 12.3. - pe 25.3.
HEL
Helsinki
ATH
Ateena
197 €
Lufthansa
to 19.8. - ma 6.9.
HEL
Helsinki
ATH
Ateena
231 €
Turkish Airlines
ti 20.7. - ti 27.7.
HEL
Helsinki
ATH
Ateena
246 €
Air Baltic

Etsi parhaat lennot – Patmos

Täydellinen lomakohde on löytynyt, ja nyt on aika etsiä lennot kohteeseen ATH. Asettamalla haluamasi päivämäärät hakuehtoihin näet helposti mitkä lentoyhtiöt ja reitit ovat edullisimmat haluamallesi ajankohdalle. Voit rajata hakutuloksia myös monilla muilla kriteereillä, ja pääset tarkastelemaan esimerkiksi vain hyvitettäviä lentoja tai usean kohteen matkoja. Lisäksi voit rajata hakutulokset myös suosimasi lentoyhtiön mukaan, jotta näet onko heillä saatavilla lentoja kohteeseen ATH. 

Edulliset lennot kohteeseen ATH

Jos haluat säästää matkakustannuksissa, kannattaa lennot kohteeseen Patmos hakea huolellisesti. Hinnat vaihtelevat huomattavasti vuodenaikojen ja sesonkien lisäksi myös päivien mukaan. Tämän vuoksi kohteen ATH lennot löytyvät yleensä edullisemmin, jos pystyt joustamaan matkapäivissä. Toinen tapa säästää matkakustannuksissa on varata kohteen ATH hotelli lentovarauksen yhteydessä. Voit saada jopa 15 % alennuksen loppusummasta, jos varaat lennot ja hotellit yhdessä, ja tarkkojen hotellikuvausten avulla sopivan majoituksen löytäminen on helppoa ja nopeaa.

Varaslähtö lomalle kohteeseen Patmos

Jos suunnitelmissasi on pysytellä koko loman ajan kohteessa Patmos, tarkenet mitä todennäköisimmin julkisilla kulkuvälineillä ja apostolin kyydillä. Seikkailut kaupungin rajojen ulkopuolelle onnistuvat helpommin omalla autolla, joten jos sellaiset kiinnostavat, kannattaa tutustua autonvuokraustarjouksiin ja varata sopiva menopeli hyvissä ajoin ennen matkaa. Näin voit varmistaa, että vuokra-autosi on jo odottamassa lentokentällä, kun varaamasi lento kohteeseen Patmos laskeutuu. Jos et ole vielä miettinyt tai päättänyt, mitä aiot tehdä lomallasi kohteessa Patmos, voit tutustua saatavilla oleviin vaihtoehtoihin Aktiviteetit-sivulla.


Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Patmos?

✔️ Lennot kohteeseen Patmos maksavat yleensä 168 €–246 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Patmos, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 81 €. Halpaa lentoa kohteeseen Patmos etsiessäsi kannattaa ottaa huomioon, että syyskuussa on halvin kuukausi.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Patmos?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Patmos on elokuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Patmos?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Patmos helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Patmos saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Patmos?

✔️ Voit muuttaa kohteen Patmos lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista .

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Patmos?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Patmos helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Patmos lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Patmos, tulet huomaamaan, että tähän kohteeseen lentää useita lentoyhtiöitä. Yksi näistä on SAS, Norwegian Air Shuttle, Vueling Airlines, Aegean, Air Baltic, Turkish Airlines, KLM, Lufthansa. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

❓Voinko lentää kohteeseen Patmos (ATH) lomalle?

✔️Jos suunnittelet lomaa kohteeseen Patmos (ATH), saat viimeisimmät tiedot COVID-19-matkailuneuvojaltamme.

Patmos Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi ATH
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt SAS, Norwegian Air Shuttle, Vueling Airlines, Aegean, Air Baltic, Turkish Airlines, KLM, Lufthansa
Halvin lento 168 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Patmos?

SAS, Norwegian Air Shuttle, Vueling Airlines, Aegean, Air Baltic, Turkish Airlines, KLM, Lufthansa

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

Economy Chevrolet Spark

Economy

Chevrolet Spark tai vastaava
  • 4 henkilöä
Chevrolet Spark
Compact Ford Focus

Compact

Ford Focus tai vastaava
  • 4 henkilöä
Ford Focus
Midsize Toyota Corolla

Midsize

Toyota Corolla tai vastaava
  • 5 henkilöä
Toyota Corolla
SUV Jeep Compass

SUV

Jeep Compass tai vastaava
  • 5 henkilöä
Jeep Compass

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.