Tärkeää: tässä kohteessa saattaa olla käytössä COVID-19:ään liittyviä rajoituksia, jotka saattavat vaikuttaa majoittumiseen. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

Lennot Cervinia alkaen 72 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halpoja menopaluulentoja kohteeseen Cervinia

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Cervinia olivat annetulla aikavälillä 72 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 129 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

ti 21.9.
HEL
Helsinki
MXP
Milano
72 €
Vueling Airlines
ti 21.9.
HEL
Helsinki
MXP
Milano
89 €
SAS
ti 21.9.
HEL
Helsinki
MXP
Milano
109 €
Finnair
pe 24.9.
HEL
Helsinki
MXP
Milano
112 €
Norwegian Air Shuttle
ma 8.11.
HEL
Helsinki
MXP
Milano
115 €
Air Baltic
ma 31.5. - ke 16.6.
HEL
Helsinki
MXP
Milano
129 €
Lufthansa
la 18.9.
HEL
Helsinki
TRN
Torino
131 €
KLM
ti 21.9.
HEL
Helsinki
MXP
Milano
131 €
KLM
to 24.6. - ke 7.7.
HEL
Helsinki
MXP
Milano
146 €
Lufthansa
to 24.6. - ke 7.7.
HEL
Helsinki
MXP
Milano
146 €
Lufthansa
ti 8.6. - ti 22.6.
HEL
Helsinki
MXP
Milano
168 €
Vueling Airlines
su 31.10. - la 13.11.
HEL
Helsinki
MXP
Milano
175 €
Air Baltic
ti 21.9. - pe 24.9.
HEL
Helsinki
MXP
Milano
176 €
SAS
ti 2.11. - pe 19.11.
HEL
Helsinki
TRN
Torino
207 €
Lufthansa

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Cervinia?

✔️ Lennot kohteeseen Cervinia maksavat yleensä 129 €–207 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Cervinia, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 72 €. Halpaa lentoa kohteeseen Cervinia etsiessäsi kannattaa ottaa huomioon, että toukokuussa on halvin kuukausi.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Cervinia?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Cervinia on syyskuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Cervinia?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Cervinia helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Cervinia saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Cervinia?

✔️ Voit muuttaa kohteen Cervinia lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista .

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Cervinia?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Cervinia helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Cervinia lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Cervinia, tulet huomaamaan, että tähän kohteeseen lentää useita lentoyhtiöitä. Yksi näistä on Vueling Airlines, SAS, Finnair, Norwegian Air Shuttle, Air Baltic, Lufthansa, KLM. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

Cervinia Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi AOT
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt Vueling Airlines, SAS, Finnair, Norwegian Air Shuttle, Air Baltic, Lufthansa, KLM
Halvin lento 129 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Cervinia?

Vueling Airlines, SAS, Finnair, Norwegian Air Shuttle, Air Baltic, Lufthansa, KLM

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

Economy

Chevrolet Spark tai vastaava
  • 4 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Chevrolet Spark

Compact

Ford Focus tai vastaava
  • 4 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Ford Focus

Midsize

Toyota Corolla tai vastaava
  • 5 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Toyota Corolla

SUV

Jeep Compass tai vastaava
  • 5 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Jeep Compass

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.