Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Joensuu

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Joensuu

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi JOE
Lennon hinta 100 €

Halvat lennot Helsinki – Joensuu

Halvat lennot Helsinki – Joensuu -välillä löydät kätevästi kauttamme. Finnair lentää Helsingistä Joensuuhun useita kertoja päivässä, joten voit valita juuri sinulle sopivan lennon. Halvimmillaan lennot Helsinki – Joensuu voi saada muutamalla kympillä, kun lennon varaa ajoissa. Lentoaika on yksi tunti. Kun lennät Joensuuhun, muista ihailla maisemia lintuperspektiivistä: lentokoneen ikkunasta katsellessa ymmärrät, miksi Suomea kutsutaan tuhansien järvien maaksi.

Lähde matkaan Helsinki-Vantaalta

Matkasi Helsingistä Joensuuhun alkaa Helsinki-Vantaan lentoasemalta, jonne on noin 18 kilometrin matka Helsingin keskustasta. Jos tulet lentokentälle omalla autollasi, lentoasemalla on paljon edullisia pysäköintipaikkoja terminaalien lähellä. Tarkempia tietoja löydät Finavian verkkosivuilta, mutta viikkohinta on 42 – 145 euroa ja sisältää ilmaisen bussikuljetuksen. Voit varata paikoituksen etukäteen nettipalvelumme kautta. Näin saat varmasti parkkipaikan myös ruuhka-aikoina. Bussilla Helsingin keskustasta matka lentokentälle kestää noin 40 minuuttia. Junalla matka-aika on noin 30 minuuttia. Taksilla pääset lentokentälle Helsingin keskustasta myös puolessa tunnissa, mutta se on huomattavasti kalliimpi kuin bussi- tai junakyyti. Finnairin lennot lähtevät terminaalista 2, ja kotimaan lentojen lähtöselvitysaika on 45 minuuttia.

Lennot Helsingistä Joensuuhun

Lennot Helsinki – Joensuu -välillä laskeutuvat Joensuun lentokentälle, joka sijaitsee Liperin puolella noin kymmenen kilometriä luoteeseen Joensuun keskustasta. Lentoasemalta pääsee keskustaan Savo-Karjalan Linja Oy:n bussilla. Lentokenttäbussi lähtee terminaalin edestä aina lentojen saavuttua ja kuljettaa matkustajat Noljakan kautta keskustaan ja linja-autoasemalle. Myös takseja odottaa terminaalin edessä lentojen aikataulujen mukaan, mutta voit varata kyydin etukäteen, jolloin pääset suoraan jatkamaan matkaa. Vuokra-auto on hyvä ratkaisu, jos aiot liikkua Joensuun ympäristössä enemmän. Auton voit varata suoraan kauttamme samalla kun ostat lentosi.

Pohjoiskarjalaista tunnelmaa

Pyhäselän rannalla sijaitseva Joensuu on Pohjois-Karjalan maakuntakeskus. Kaupungin ilmettä määrittää sen läpi virtaava Pielisjoki, ja sitä ylittävät seitsemän siltaa. Keskustassa Kirkkokadun vastakkaisissa päissä sijaitsee evankelis-luterilainen ja ortodoksinen kirkko katselevat toisiaan kaupungin yli. Etenkin kesäisin Joensuussa riittää koettavaa. Joensuun vilkkaalla torilla tuoksuvat pohjoiskarjalaiset herkut ja torimyyjien puheensorina raikaa. Torilla järjestetään runsaasti markkinoita ja muita tapahtumia. Kaupungista löytyy lisäksi maailman pohjoisin ja Suomen ainoa trooppinen perhospuutarha Botania, joka sijaitsee Linnunlahden kaupunginosassa.

Taiteen ystäville

Joensuun taidemuseossa on monipuolisia kokoelmia ja vaihtuvia näyttelyitä, jotka varmasti kiinnostavat taiteen ystäviä. Muita kohteita ovat esimerkiksi kulttuuri- ja matkailukeskus Carelicum ja entisaikojen tunnelmaa henkivä Taitokortteli. Kesäkauden ulkopuolella Joensuun kaupunginteatteri ja orkesteri viihdyttävät kulttuurinnälkäisiä. Eliel Saarisen suunnittelemassa kaupungintalossa sijaitsevassa Teatteriravintolassa on monipuolista iltaohjelmaa.

Rockia ja luontoelämyksiä

Heinäkuussa Ilosaarirock kerää vuosittain Joensuun Laulurinteelle 20 000 musiikin ystävää ja tuo estradille kymmenittäin suosittuja artisteja ulkomaisista tähdistä kotimaan kuumiin nimiin. Festari onkin ollut useimpina vuosina loppuunmyyty. Talkoohenkinen Ilosaarirock järjestetään vapaaehtoisin voimin ja on erityisen tunnettu rennosta ilmapiiristään. Joensuu on kesäisin muutenkin todellinen musiikkikaupunki, sillä Ilosaarirockin ohella ohjelmassa on POPkatu, Ilovaarirock ja Vekararock. Klassisen musiikin ystäviä ilahduttaa kaksiosainen Joensuun musiikkijuhlat kesä- ja heinäkuussa.

Lähiseudun helmiä

Itä-Suomen luonto tarjoaa myös hienoja elämyksiä. Enon, Kiihtelysvaaran, Tuupovaaran ja Pyhäselän alueilla on monipuolisia retkeilymaastoja. Enon alueella sijaitsevat muun muassa 25 kilometrin mittainen Kaltimon kierto sekä Kolvananuuron luontopolku. Vesiretkeilyyn ja kalastukseen löytyy runsaasti vaihtoehtoja myös Kiihtelysvaarasta ja Tuupovaarasta. Pyhäselän alueella tunnetuin reitti on kalliojyrkänteiden läheisyydessä kulkeva Kalliojärven kierros. Varaa siis kauttamme lennot Helsingistä Joensuuhun ja lähde nauttimaan Itä-Suomen maisemista ja aidosta pohjoiskarjalaisesta tunnelmasta.

Lennot Helsinki – Joensuu

Onko kohteiden Helsinki ja Joensuu välillä suoria lentoja?

Mikään yhtiö ei tällä hetkellä tarjoa suoria lentoja kohteiden Helsinki ja Joensuu välillä. Pari tarjoaa välilaskullisia lentoja, joten ota huomioon, että matkallasi tulee olemaan vähintään yksi välilasku.

Varatuimmat hotellit Joensuu

Näytä kaikki 282 majoitusliikettä kohteessa Joensuu
59 €
GreenStar Hotel Joensuu

GreenStar Hotel Joensuu

2.5 kautta 5.0 Torikatu 16, Joensuu
GreenStar Hotel Joensuu on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Carelicum. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2,5 tähden hotellissa on 83 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvat.
98 €
Scandic Joensuu

Scandic Joensuu

4.0 kautta 5.0 Kirkkokatu 20, Joensuu
Scandic Joensuu on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Joensuun taidemuseo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä ravintolan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 4 tähden hotellissa on 80 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
54 €
Art Village Rajan Loma

Art Village Rajan Loma

3.0 kautta 5.0 Syrjävaarantie 27, Joensuu
Art Village Rajan Loma sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Syrjänjärvi. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden mökissä on 7 mökkiä. Kaikki mökit tarjoavat asiakkaille keittiöt ja takat.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.