Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Joensuu

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Joensuu

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi JOE
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 100 €
Keskimääräinen lentoaika 1 tuntia 5 minuuttia

Halvat lennot Helsinki – Joensuu

Halvat lennot Helsinki – Joensuu -välillä löydät kätevästi kauttamme. Finnair lentää Helsingistä Joensuuhun useita kertoja päivässä, joten voit valita juuri sinulle sopivan lennon. Halvimmillaan lennot Helsinki – Joensuu voi saada muutamalla kympillä, kun lennon varaa ajoissa. Lentoaika on yksi tunti. Kun lennät Joensuuhun, muista ihailla maisemia lintuperspektiivistä: lentokoneen ikkunasta katsellessa ymmärrät, miksi Suomea kutsutaan tuhansien järvien maaksi.

Lähde matkaan Helsinki-Vantaalta

Matkasi Helsingistä Joensuuhun alkaa Helsinki-Vantaan lentoasemalta, jonne on noin 18 kilometrin matka Helsingin keskustasta. Jos tulet lentokentälle omalla autollasi, lentoasemalla on paljon edullisia pysäköintipaikkoja terminaalien lähellä. Tarkempia tietoja löydät Finavian verkkosivuilta, mutta viikkohinta on 42 – 145 euroa ja sisältää ilmaisen bussikuljetuksen. Voit varata paikoituksen etukäteen nettipalvelumme kautta. Näin saat varmasti parkkipaikan myös ruuhka-aikoina. Bussilla Helsingin keskustasta matka lentokentälle kestää noin 40 minuuttia. Junalla matka-aika on noin 30 minuuttia. Taksilla pääset lentokentälle Helsingin keskustasta myös puolessa tunnissa, mutta se on huomattavasti kalliimpi kuin bussi- tai junakyyti. Finnairin lennot lähtevät terminaalista 2, ja kotimaan lentojen lähtöselvitysaika on 45 minuuttia.

Lennot Helsingistä Joensuuhun

Lennot Helsinki – Joensuu -välillä laskeutuvat Joensuun lentokentälle, joka sijaitsee Liperin puolella noin kymmenen kilometriä luoteeseen Joensuun keskustasta. Lentoasemalta pääsee keskustaan Savo-Karjalan Linja Oy:n bussilla. Lentokenttäbussi lähtee terminaalin edestä aina lentojen saavuttua ja kuljettaa matkustajat Noljakan kautta keskustaan ja linja-autoasemalle. Myös takseja odottaa terminaalin edessä lentojen aikataulujen mukaan, mutta voit varata kyydin etukäteen, jolloin pääset suoraan jatkamaan matkaa. Vuokra-auto on hyvä ratkaisu, jos aiot liikkua Joensuun ympäristössä enemmän. Auton voit varata suoraan kauttamme samalla kun ostat lentosi.

Pohjoiskarjalaista tunnelmaa

Pyhäselän rannalla sijaitseva Joensuu on Pohjois-Karjalan maakuntakeskus. Kaupungin ilmettä määrittää sen läpi virtaava Pielisjoki, ja sitä ylittävät seitsemän siltaa. Keskustassa Kirkkokadun vastakkaisissa päissä sijaitsee evankelis-luterilainen ja ortodoksinen kirkko katselevat toisiaan kaupungin yli. Etenkin kesäisin Joensuussa riittää koettavaa. Joensuun vilkkaalla torilla tuoksuvat pohjoiskarjalaiset herkut ja torimyyjien puheensorina raikaa. Torilla järjestetään runsaasti markkinoita ja muita tapahtumia. Kaupungista löytyy lisäksi maailman pohjoisin ja Suomen ainoa trooppinen perhospuutarha Botania, joka sijaitsee Linnunlahden kaupunginosassa.

Taiteen ystäville

Joensuun taidemuseossa on monipuolisia kokoelmia ja vaihtuvia näyttelyitä, jotka varmasti kiinnostavat taiteen ystäviä. Muita kohteita ovat esimerkiksi kulttuuri- ja matkailukeskus Carelicum ja entisaikojen tunnelmaa henkivä Taitokortteli. Kesäkauden ulkopuolella Joensuun kaupunginteatteri ja orkesteri viihdyttävät kulttuurinnälkäisiä. Eliel Saarisen suunnittelemassa kaupungintalossa sijaitsevassa Teatteriravintolassa on monipuolista iltaohjelmaa.

Rockia ja luontoelämyksiä

Heinäkuussa Ilosaarirock kerää vuosittain Joensuun Laulurinteelle 20 000 musiikin ystävää ja tuo estradille kymmenittäin suosittuja artisteja ulkomaisista tähdistä kotimaan kuumiin nimiin. Festari onkin ollut useimpina vuosina loppuunmyyty. Talkoohenkinen Ilosaarirock järjestetään vapaaehtoisin voimin ja on erityisen tunnettu rennosta ilmapiiristään. Joensuu on kesäisin muutenkin todellinen musiikkikaupunki, sillä Ilosaarirockin ohella ohjelmassa on POPkatu, Ilovaarirock ja Vekararock. Klassisen musiikin ystäviä ilahduttaa kaksiosainen Joensuun musiikkijuhlat kesä- ja heinäkuussa.

Lähiseudun helmiä

Itä-Suomen luonto tarjoaa myös hienoja elämyksiä. Enon, Kiihtelysvaaran, Tuupovaaran ja Pyhäselän alueilla on monipuolisia retkeilymaastoja. Enon alueella sijaitsevat muun muassa 25 kilometrin mittainen Kaltimon kierto sekä Kolvananuuron luontopolku. Vesiretkeilyyn ja kalastukseen löytyy runsaasti vaihtoehtoja myös Kiihtelysvaarasta ja Tuupovaarasta. Pyhäselän alueella tunnetuin reitti on kalliojyrkänteiden läheisyydessä kulkeva Kalliojärven kierros. Varaa siis kauttamme lennot Helsingistä Joensuuhun ja lähde nauttimaan Itä-Suomen maisemista ja aidosta pohjoiskarjalaisesta tunnelmasta.

Helsinki - Joensuu Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Helsinki – Joensuu?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Helsinki -- Joensuu on 100 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Joensuu. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Helsinki -- Joensuu on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Helsinki – Joensuu on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Helsinki -- Joensuu on tarjolla 21 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Helsinki – Joensuu?

  reitillä Helsinki -- Joensuu liikennöi 1 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Helsinki – Joensuu -lennoille?

  Löysimme alueelta Helsinki vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Joensuu: Vantaa (HEL). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Joensuu (JOE), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Haluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Joensuu.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Helsinki – Joensuu?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Helsinki -- Joensuu hintaan 100 €! Reitillä Helsinki -- Joensuu 1 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Helsinki liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Helsinki (HEL) -- Joensuu (JOE)\n * Finnair\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Helsinki – Joensuu useimmin?

  * Helsinki (HEL) -- Joensuu (JOE)\n * Finnair -- 21 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- JOE\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Helsinki lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Joensuu joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 21 lentoa reitillä Helsinki -- Joensuu. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Helsinki (HEL) liikennöidään viikoittain 21 lentoa kohteeseen Joensuu (JOE).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Helsinki – Joensuu?

  Suora lento reitillä Helsinki -- Joensuu kestää yleensä noin 1 tunti, ja lennetty etäisyys on 358,81 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 1 tunti. Lennon keskimääräinen kesto on 1 tunti.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Helsinki – Joensuu?

  * Lento reitillä Helsinki (HEL) -- Joensuu (JOE)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 07.25\n * Aikaisin saapumisaika: 00.40\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 23.40\n * Myöhäisin saapumisaika: 21.15\n

Lentoyhtiö Lento Lähtee: HEL Saapuu: JOE ke
26.2
to
27.2
pe
28.2
la
29.2
su
1.3
ma
2.3
ti
3.3
Välilaskut
AY 341 07:20 am 08:25 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta - - Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
AY 343 10:50 am 11:55 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
AY 345 04:10 pm 05:15 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
AY 347 08:10 pm 09:15 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta - Tarkista hinta - Tarkista hinta 0 välilasku(a)
AY 349 11:40 pm 12:45 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta - Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)

Varatuimmat hotellit Joensuu

Näytä kaikki 89 majoitusliikettä kohteessa Joensuu
69 €
GreenStar Hotel Joensuu

GreenStar Hotel Joensuu

2.5 kautta 5.0 Torikatu 16, Joensuu
GreenStar Hotel Joensuu on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Carelicum. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2,5 tähden hotellissa on 83 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvat.
104 €
Original Sokos Hotel Kimmel

Original Sokos Hotel Kimmel

4.0 kautta 5.0 Itäranta 1, Joensuu
Original Sokos Hotel Kimmel on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Joensuun taidemuseo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja 2 baaria. Tässä vuonna 1977 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 230 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
107 €
Original Sokos Hotel Vaakuna Joensuu

Original Sokos Hotel Vaakuna Joensuu

4.0 kautta 5.0 Torikatu 20, Joensuu
Original Sokos Hotel Vaakuna Joensuu on saanut hyvää palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Joensuun taidemuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 3 ravintolaa. Tässä vuonna 1942 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 144 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.