Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille San Francisco - Kööpenhamina

Lähtölentokentän IATA-koodi SJC
Kohdelentokentän IATA-koodi CPH
Lentovaihtoehtoja 1
Keskimääräinen lentoaika 19 tuntia 40 minuuttia

Lennot San Francisco–Kööpenhamina

Oletko suuntaamassa kohteeseen Kööpenhamina? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot San Francisco–Kööpenhamina löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Kööpenhamina on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala.

Lennot San Francisco–Kööpenhamina – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja San Francisco–Kööpenhamina etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta San Francisco kohteeseen Kööpenhamina saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento San Francisco–Kööpenhamina ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin!

Miksi varata lento kohteeseen Kööpenhamina?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Kööpenhamina, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Kööpenhamina nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot San Francisco–Kööpenhamina

Tätä reittiä lentää yhteensä lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin edestakainen lento San Francisco–Kööpenhamina maksaa tällä hetkellä vain , kallein puolestaan jopa . Halvin yhdensuuntainen lento puolestaan maksaa ainoastaan . Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Lennot San Francisco – Kööpenhamina

Onko kohteiden San Francisco ja Kööpenhamina välillä suoria lentoja?

Miten ajattelit matkustaa kohteesta San Francisco, CA (SFO-San Franciscon kansainvälinen lentoasema)) kohteeseen Kööpenhamina (CPH-Kastrup)? Vaihtoehtoihin kuuluu SAS ja 1 muuta yhtiötä, jotka lentävät reitillä San Francisco, CA (SFO-San Franciscon kansainvälinen lentoasema)) – Kööpenhamina (CPH-Kastrup). Vaihtoehtoisesti Norwegian Air Shuttle lentää välillä Oakland, CA (OAK-Oaklandin kansainvälinen lentoasema) – Kööpenhamina (CPH-Kastrup).

Kuinka kauan suora lento kohteiden San Francisco ja Kööpenhamina välillä kestää?

Kohteiden San Francisco ja Kööpenhamina välinen matka on 8 800 km ja lentoaika on suurin piirtein 10 tuntia 43 minuuttia. Mutta sään salliessa lentoon voi mennä niinkin vähän aikaa kuin 10 tuntia 40 minuuttia. Jos haluat varata suoran lennon, American Airlines ja Finnair tarjoavat usein loistavia vaihtoehtoja.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden San Francisco ja Kööpenhamina välisille lennoille?

Jos mietit miten voit matkustaa kohteiden San Francisco ja Kööpenhamina välillä, tässä ovat yleisimmät lentoreitit:

  • San Francisco, CA (SFO-San Franciscon kansainvälinen lentoasema)) - Kööpenhamina (CPH-Kastrup) – 48 lentoa viikossa
  • San Jose, CA (SJC-Norman Y. Mineta San Josen kansainvälinen lentoasema) - Kööpenhamina (CPH-Kastrup) – 7 lentoa viikossa
  • Oakland, CA (OAK-Oaklandin kansainvälinen lentoasema) - Kööpenhamina (CPH-Kastrup) – 5 lentoa viikossa
Mitkä ovat suosituimpia kohteiden San Francisco ja Kööpenhamina välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Lentoa hakiessaan monet hakevat tiettyjä lennonaikaisia mukavuuksia, kuten maistuvaa ruokaa tai hyvää palvelua. Vertaile näitä suosittuja lentoyhtiöitä löytääksesi sen, mikä tarjoaa haluamasi palvelut:

  • American Airlines, 61 lentoa kuussa
  • Finnair, 61 lentoa kuussa
  • British Airways, 61 lentoa kuussa
  • Singapore Airlines, 43 lentoa kuussa
  • Air Canada, 39 lentoa kuussa
  • SAS, 30 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden San Francisco ja Kööpenhamina välillä on?

7 päivittäistä lentoa reitillä San Francisco – Kööpenhamina takaavat, että loman varaaminen kohteeseen Kööpenhamina käy helposti.

Varatuimmat hotellit Kööpenhamina

Näytä kaikki 783 majoitusliikettä kohteessa Kööpenhamina
114 €
Ascot Hotel

Ascot Hotel

4.0 kautta 5.0 Studiestræde 61, Kööpenhamina
Ascot Hotel on saanut loistavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kööpenhaminan Tivoli. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 144 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
175 €
Skt. Petri

Skt. Petri

5.0 kautta 5.0 Krystalgade 22, Kööpenhamina
Skt. Petri on saanut loistavaa palautetta baaristaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kööpenhaminan yliopisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 ravintolaa ja kuntokeskus. Tässä vuonna 1928 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 288 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
147 €
Clarion Hotel Copenhagen Airport

Clarion Hotel Copenhagen Airport

4.0 kautta 5.0 Ellehammersvej 20, Kastrup
Clarion Hotel Copenhagen Airport on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike on lentokentän yhteydessä, minkä lisäksi Den Blå Planet -akvaario on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ravintolan. Tässä vuonna 2001 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 383 huonetta 12 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.