Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Australia - Uusi-Seelanti ja eteläinen Tyynimeri suosituimpiin kaupunkeihin

Halvat menopaluulennot Australia - Uusi-Seelanti ja eteläinen Tyynimeri

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Australia - Uusi-Seelanti ja eteläinen Tyynimeri olivat annetulla aikavälillä 642 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 926 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Paras aika lentää kohteeseen

Halvat lennot kohteeseen Australia - Uusi-Seelanti ja eteläinen Tyynimeri

Mistä löydän halvimmat lennot kohteeseen Australia - Uusi-Seelanti ja eteläinen Tyynimeri?

Halvimmat lennot kohteeseen Australia - Uusi-Seelanti ja eteläinen Tyynimeri löydät ebookersin lentohakukoneesta. Löydät helposti parhaat lentotarjoukset ja voit varata edulliset lennot helposti vertaamalla hintoja ja lentoyhtiöitä. Hakukonetta on todella vaivatonta käyttää. Syötä vain lähtöpaikka ja kohteen nimi, haluamasi matkustuspäivät ja kuinka monta henkilöä matkustaa. Klikkaamalla ‘hae’ etsimme sinulle halvimmat lennot kohteeseen Australia - Uusi-Seelanti ja eteläinen Tyynimeri.


Mikä on halvin hinta lennolle kohteeseen Australia - Uusi-Seelanti ja eteläinen Tyynimeri?

Halvin lento kohteesta Helsinki (HEL) kohteeseen Melbourne (MEL) maksaa tällä hetkellä edestakaisena lentona ainoastaan 926 € tai yhdensuuntaisena puolestaan 642 €.


Milloin on paras aika matkustaa kohteeseen Australia - Uusi-Seelanti ja eteläinen Tyynimeri?

Lentojen hintojen vaihtelu riippuu matkasi ajankohdasta sekä miten ajoissa teet lennon varauksen. Yleisesti ottaen saat lentoliput halvalla, kun matkustat sesongin ulkopuoliseen aikaan.

Tämä pätee myös kotimaan matkailuun, sillä paras aika matkustaa Suomessa on yleisten pyhäpäivien ja juhlien ulkopuolella. Myös koulujen lomien aikaan kotimaan lennot saattavat olla erittäin haluttuja, jolloin lennot Helsinkiin tai Tampereelle on hyvä varata kiireettömämpään aikaan. Suositut lennot Kittilään. Ouluun tai Rovaniemelle on hyvä suunnitella loma-aikojen ulkopuolelle.

Halvin aika matkustaa kohteeseen Australia - Uusi-Seelanti ja eteläinen Tyynimeri edestakaisella lennolla on marraskuussa ja yhdensuuntaisella lennolla puolestaan syyskuussa.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Australia - Uusi-Seelanti ja eteläinen Tyynimeri?

Kohteeseen Australia - Uusi-Seelanti ja eteläinen Tyynimeri lentää jopa 12 lentoyhtiötä, joiden väliltä voit valita itsellesi parhaan vaihtoehdon. Hakukoneellamme näet helposti kaikki lentoyhtiöt ja valitset sinulle sopivimman lentomatkan seuraavien lentoyhtiöiden valikoimasta: Air France, KLM, Etihad Airways, Singapore Airlines, Qatar Airways.


Voiko kohteen Australia - Uusi-Seelanti ja eteläinen Tyynimeri lentoja perua COVID-19 tilanteen vuoksi?

Lennon peruminen COVID-19 tilanteen vuoksi kohteeseen Australia - Uusi-Seelanti ja eteläinen Tyynimeri voi olla mahdollista. Voit tarkastaa tililtäsi varauksesi tilan. Jos sinulla on mitä tahansa muita kysymyksiä liittyen aiheeseen, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Kun ostat lentoliput ebookersin kautta, voit lisätä lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Näin pidätät itselläsi oikeuden perua varauksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!


Mitä jos lentoni kohteeseen Australia - Uusi-Seelanti ja eteläinen Tyynimeri peruuntuu?

Lennon peruuntuminen kohteeseen Australia - Uusi-Seelanti ja eteläinen Tyynimeri saattaa johtua monesta syystä. Lennon peruuntuessa ota yhteyttä asiakaspalveluumme joka auttaa sinua lennon peruuntumiseen liittyvissä asioissa.

Kartta

Autonvuokraustarjoukset Australia - Uusi-Seelanti ja eteläinen Tyynimeri

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.