Halvat lennot Uuteen-Seelantiin alkaen 638 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Uusi-Seelanti suosituimpiin kaupunkeihin

Halvat menopaluulennot Uusi-Seelanti

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Uusi-Seelanti olivat annetulla aikavälillä 638 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 1 103 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Qatar Airways
Finnair
Finnair
Lufthansa
Finnair
Malaysia Airlines

Uuden-Seelannin matkat vievät toiseen maailmaan

Uusi-Seelanti on Australian kaakkoispuolella sijaitseva kahdesta saaresta koostuva valtio. Maan suurimmat kaupungit ovat poissaarella sijaitseva Auckland sekä pääkaupunki Wellington, joka sijaitsee pohjoissaaren eteläpäässä. Uuden-Seelannin matkat tehdään Suomesta käsin vähintään yhden välilaskun voimin, sillä suoria lentoja ei kohteeseen ole maiden pitkän välimatkan vuoksi. Myös edulliset lennot Uuteen-Seelantiin ovat harvassa, mutta tarjolla on useita eri reittivaihtoehtoja, joista jokainen löytää varmasti mukavan ja omaan budjettiinsa sopivan vaihtoehdon.

Suomesta lomalle Uuteen-Seelantiin

Suomesta voi matkustaa Uuteen-Seelantiin ilman viisumia korkeintaan kolmeksi kuukaudeksi. Lentoihin Helsinki-Vantaalta Aucklandiin, Wellingtoniin tai Christchurchiin menee suuntaa kohden tyypillisesti reilu vuorokausi. Konetta vaihdetaan useimmiten Aasian suurissa kaupungeissa, kuten Hongkongissa tai Singaporessa, ja yhden välilaskun lentoja Uuteen-Seelantiin tarjoavat yksin tai yhteistyössä muun muassa Finnair, Singapore Airlines, Air New Zealand, Hong Kong Airlines ja Cathay Pacific.

Uusi-Seelanti on turvallinen matkakohde, jossa selviää hyvin englannilla, joka on yksi maan virallisista kielistä. Koska Uusi-Seelantiin sijaitsee päiväntasaajan eteläpuolella, maan vuodenajat ovat päinvastaiset Suomeen nähden: suosituinta sesonkiaikaa on Uuden-Seelannin kesä eli Suomen talvi. Uuden-Seelannin keskilämpötila tammi–maaliskuussa on 20 asteen tienoilla, ja tällöin myös lennot ovat yleisesti kalliimpia.

Sopivin lento Uuteen-Seelantiin löytyy helpoiten, kun vertailet eri reittivaihtoehtojen ja matkustusajankohtien hintoja ebookersin sivustolla. Hae lentoja tiettyyn sesonkiin tai etsi halvat lennot Uuteen-Seelantiin ajankohdasta välittämättä. Ebookersilla unelmiesi loma on vain muutaman napsautuksen päässä!

Halvat lennot Uuden-Seelannin merkittäviin kaupunkeihin

Helsinki-Vantaalta voi lentää yhdellä välilaskulla Uuden-Seelannin suurimpiin kaupunkeihin. Noin puolentoista miljoonan asukkaan Auckland ja vajaan puolen miljoonan asukkaan kaupungit Wellington ja Christchurch ovat kaikki vierailun arvoisia kohteita, joissa on paljon nähtävää ja koettavaa.

Aucklandin kansainvälinen lentoasema sijaitsee 21 kilometriä kaupungin keskustasta luoteeseen. Siirtyminen kaupungin ja lentoaseman välillä onnistuu taksilla tai bussilla. SkyBus-lentokenttäbussi liikennöi lentoasemalta kahta eri reittiä, ja matka keskustaan kestää 40–60 minuuttia. Bussin hinta on suuntaansa noin 20 Uuden-Seelannin dollaria. Taksimatka keskustaan kustantaa keskimäärin 75–90 dollaria. Auckland tarjoaa matkailijalle paitsi upeat urbaanit nähtävyytensä, myös huippusijainnin tulivuorenhuippujen, sademetsäisten kukkuloiden ja kirkkaitten vetten välissä.

Pääkaupunki Wellington on saarivaltion kulttuurin keskus. Kaupungissa on sen tärkeän aseman vuoksi paljon nähtävää ja koettavaa, mutta liikkuminen kaupungin sisällä on sen pienehkön koon ansiosta helppoa ja nopeaa. Lentoasemalta keskustaan pääsee Airport Flyer -lentokenttäbussilla tai taksilla, jonka voi napata pääterminaalin ulkopuolelta tasolta 0. Myös eteläsaarella sijaitseva Christchurch on sopivan kompakti rentouttavaan kaupunkilomaan, mutta silti täynnä toimintaa. Lentokenttäbussi numero 29 yhdistää Christchurchin lentoaseman kaupunkiin, ja bussimatka maksaa suuntaansa vajaa kymmenen dollaria.

Uuden-Seelannin luonto vetää puoleensa

Yksi yleisimmistä syistä matkustaa Uuteen-Seelantiin on maan uskomattoman kaunis ja monimuotoinen luonto. Vuoristo on ihanteellinen ympäristö patikointiin ja pyöräilyyn, ja Uudesta-Seelannista löytyy myös useita kristallinkirkkailla vesillä varustettuja sukelluskohteita. Koskenlasku ja surffaaminen ovat niin ikään suosittuja aktiviteettejä niin paikallisten kuin turistienkin keskuudessa. Hurjapäisimmille matkailijoille sopivat extreme-lajit, kuten riippuliito ja benji-hyppy. Kohteesta toiseen voi liikkua suhteellisen edullisesti linja-autoilla, mutta hyvä vaihtoehto on myös vuokrata paikan päältä auto. Jos vasemmanpuolinen liikenne ei tuota ongelmia, on Uudessa-Seelannissa pääsääntöisesti helppo ja mukava ajaa, vaikkakin välimatkat ovat melko pitkiä: koko valtion pituus on noin kaksi tuhatta kilometriä. Suomalaisella ajokortilla Uudessa-Seelannissa saa ajaa vuoden ajan ennen paikallisen ajokortin tarvetta.

Autonvuokraustarjoukset Uusi-Seelanti

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.