Halvat lennot Rovaniemi

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat menopaluulennot Rovaniemi

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Rovaniemi olivat annetulla aikavälillä 50 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 100 € (menopaluu). Sivustomme avulla saat hyvät lentotarjouksen kohteeseen Rovaniemi vuodelle 2023. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Rovaniemi?

✔️ Lennot kohteeseen Rovaniemi maksavat yleensä 100 €–150 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Rovaniemi, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 50 €.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Rovaniemi?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Rovaniemi yhdensuuntaiselle matkalle on marraskuussa ja menopaluulennolle marraskuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Rovaniemi?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Rovaniemi helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Rovaniemi saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Rovaniemi?

✔️ Voit muuttaa kohteen Rovaniemi lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista.

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Rovaniemi?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Rovaniemi helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Rovaniemi lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Rovaniemi sinne lentävät seuraavat lentoyhtiöt: Norwegian Air International Ltd, Norwegian Air Shuttle, Finnair. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

❓Voinko lentää kohteeseen Rovaniemi (RVN) lomalle?

✔️Jos suunnittelet lomaa kohteeseen Rovaniemi (RVN), saat viimeisimmät tiedot COVID-19-matkailuneuvojaltamme.

Halvat lennot Rovaniemelle

Joulupukin virallinen kotikunta Rovaniemi on Suomen pohjoisin kaupunki ja ympärivuotinen portti Lapin ja joulun ihmemaahan. Käytännöllisin tapa matkustaa sinne eteläisestä Suomesta on etsiä halpa lento Rovaniemelle, sillä maanteitse tai junalla matka voi kestää koko päivän. Rovaniemi sijaitsee Ounasjoen ja Kemijoen risteyskohdassa, ja jokien lisäksi maisemaa hallitsee kaupungin itäpuolella kahdensadan metrin korkeuteen kohoava Ounasvaara. Rovaniemellä on 63 000 vakituista asukasta, mutta erityisesti talven matkailusesongin aikaan kaupungilla riittää vilskettä. Rovaniemi on hyvä kotimaanloman kohde kulttuurista ja ulkoilma-aktiviteeteista kiinnostuneille matkailijoille sekä tietenkin perheen pienille jouluintoilijoille.

Rovaniemen lentoasema

Rovaniemen lentoasema sijaitsee noin kymmenen kilometrin päässä Rovaniemen keskustasta. Se on Suomen kolmanneksi vilkkain lentoasema Helsingin ja Oulun jälkeen, minkä lisäksi sillä on kunnia olla Joulupukin virallinen lentokenttä. Rovaniemelle järjestetään useita päivittäisiä lentoja Helsingistä ympäri vuoden, ja etenkin talvikaudella Rovaniemen lentokentälle laskeutuu päivittäin lentoja useista Euroopan maista. Kun lento Rovaniemelle on laskeutunut, voit jatkaa matkaasi Rovaniemen keskustaan taksilla tai lentokenttäbussilla, joista jälkimmäisellä matka taittuu noin 20 minuutissa. Lisäksi Rovaniemen lentoasemalta on säännölliset linja-autoyhteydet moniin Lapin kuntiin ja Länsi-Lapin hiihtokeskuksiin.

Rovaniemen nähtävyydet

Perheen pienempien mielestä Rovaniemen nähtävyyksien ehdoton ykkönen on varmastikin Joulupukin pajakylä. Ympäri vuoden avoinna olevassa Joulupukin pajakylässä Joulupukki on tavattavissa omassa kammarissaan joka päivä maksutta. Matkalla Joulupukin kammariin on monta ihmeellistä asiaa, joista yksi on maapallon pyörimisnopeuden säädin, jota vain Joulupukki osaa käyttää. Joulupukin pajakylässä työskentelee ahkeria tonttuja, jotka ikuistavat lasten tapaamiset Joulupukin kanssa ja postittavat heidän kirjeensä ja joulutervehdyksensä eri puolille maailmaa.

Toinen Rovaniemen suosituimmista nähtävyyksistä on tiede- ja museokeskus Arktikum, jota Lapin yliopiston Arktinen keskus ja Lapin maakuntamuseo ylläpitävät yhdessä. Arktikumissa vierailija pääsee tutustumaan napapiirin arktisen luonnon ihmeisiin sekä pohjoisen kulttuureihin ja historiaan ajatuksia herättävällä tavalla. Lisäksi Arktikumissa toimii laadukasta paikallista designia tarjoava museokauppa ja pohjoisen makuihin erikoistunut kahvila, jossa tarjoillaan päivittäin herkullinen buffet-lounas.

Kulttuuritalo Korundi on Rovaniemen taidemuseon ja Lapin kamariorkesterin yhteinen koti, joka avattiin entisen postiautovarikon remontoituihin tiloihin vuonna 2011. Korundi ja jo sitä edeltänyt postiautovarikko on nimetty myös Lapin tähdeksi kutsutun korukiven mukaan. Rovaniemen taidemuseon vaihtuvien näyttelyiden teema on pohjoisuus, ja taidemuseolla on Lapin vastuumuseon tehtävä, jonka puitteissa se muun muassa tutkii ja dokumentoi saamelaista taidetta yhdessä Lapin yliopiston kanssa. Lapin kamariorkesteri puolestaan on Euroopan pohjoisin ammattiorkesteri.

Tekemistä Rovaniemellä

Lapset viihtyvät varmasti kokonaisen päivän Joulupukin pajakylässä, ja seuraavana lomapäivänä onkin hyvä hetki ottaa suunnaksi Tiedekeskus Pilke, joka tarjoaa uudenlaisen, tieteeseen perustuvan näkökulman suomalaiseen metsään. Tiedekeskus Pilke sijaitsee Arktikumin vieressä Ounasjoen rannalla. Vuorovaikutteisten ja elämyksellisten näyttelyiden lisäksi Tiedekeskus Pilke tarjoaa Metsähallituksen palveluita kalastusluvista retkeilyneuvontaan.

Lapin luonto on tietenkin erottamaton osa lomaa Rovaniemellä. Talvisin Rovaniemi on lumilajien harrastajien paratiisi, ja sillä siellä pääset hiihtämään, laskettelemaan tai vaikkapa pulkkamäkeen Joulupukin tonttujen opastuksella. Rovaniemellä on useita maastopyöräilyreittejä, joista niin ikään voi nauttia joko oppaan kanssa tai omatoimisesti. Mukava kesäinen aktiviteetti on esimerkiksi jokiristeily Ounas- ja Kemijoella. Sen aikana Rovaniemen kaupunki ja sitä ympäröivä pohjoinen luonto avautuvat aivan uudenlaisesta näkökulmasta.

Rovaniemen ravintolat

Rovaniemellä on vilkas ravintolaelämä, jonka tarjonnassa pohjoisen maut ja puhtaat paikalliset raaka-aineet yhdistyvät kansainvälisen keittiön tuulahduksiin. Lounaspaikaksi soveltuu vaikkapa katuruokaa rovaniemeläisittäin tarjoava Ravintola Roka Ainonkadulla. Apukka Resortin tilausravintola Aitta puolestaan on erikoistunut suomalaisiin makuihin modernilla otteella. Valtakadulla sijaitseva Café Koti on nimensä mukaisesti kodikas kahvila, josta saa päivittäin aamupalaa ja lounasta sekä vastajauhettua luomukahvia.

Rovaniemi Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi
RVN
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt
Norwegian Air International Ltd, Norwegian Air Shuttle, Finnair
Halvin lento
100 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento
Kohdelentokenttä
Rovaniemi
Liikennöivät lentoyhtiöt
Air France, American Airlines, Austrian Airlines, British Airways, Eurowings, Finnair, Iberia, KLM, Norwegian Air International Ltd, Qatar Airways, Transavia France, Turkish Airlines, easyJet
Menopaluumatkan hinta
100 €

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Rovaniemi?

Norwegian Air International Ltd, Norwegian Air Shuttle, Finnair

Rovaniemi – lento ja hotelli -paketit economy-lennoilla

Arctic Light Hotel
Arctic City Hotel
HAAWE Boutique Apart Hotel
Hotel Aakenus
Scandic Rovaniemi City
Etkö löydä etsimääsi?
Katso kaikki saatavilla olevat matkat: Helsinki –> Rovaniemi
Näytä kaikki matkat
Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.