Lennot kohteesta Tervola

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halpoja menopaluulentoja kohteesta Tervola

Halvimmat 7 päivän aikana löydetyt hinnat määritetylle ajanjaksolle kohteeseen ovat meno-paluulennoille 68 € ja yhdensuuntaisille lennoille . Sivustomme avulla löydät lisäksi kohteen lentotarjoukset vuosille 2022 ja 2023. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Finnair
FlexFlight
Finnair
Finnair
Finnair
Air France
Finnair
Turkish Airlines
British Airways
Iberia

Varaa lennot kohteesta Tervola kätevästi

Lennot kohteesta Tervola löytyvät helposti ja nopeasti lentohakukoneiden avulla. Etsi lentoja haluamaasi kohteeseen ja suosimillasi matkapäivillä, ja saat nopeasti listan lähtökohteessasi saatavilla olevista lentoyhtiöistä ja reiteistä. Jos suosit vain jotain tiettyä lentoyhtiötä, ei hätää. Voit suodattaa lentohakutuloksiasi myös lentoyhtiöiden mukaan, ja näet nopeasti, tarjoaako lentoyhtiösi lentoja kohteesta KEM. Muita saatavilla olevia suodattimia ovat muun muassa hyvitettävät lennot ja usean kohteen matkat: löydät itsesi näköiset lennot käden käänteessä.

Näin löydät edulliset lennot kohteeseen KEM

Edullisia lentoja kohteeseen Tervola löytyy helposti, jos pidät pari asiaa mielessä. Voitko esimerkiksi joustaa lähtöpäivissäsi ja -ajoissasi? Matkapäivien siirtäminen vain päivällä suuntaan tai toiseen voi muuttaa hintaa huomattavasti, sillä hinnat vaihtelevat paljon eri päivien välillä. Tämän vuoksi lentoa ei kannata varata ennen kuin olet tehnyt hintavertailua lentohakukoneilla parilla eri yhdistelmällä. On olemassa myös toinen hyvä tapa säästää matkakustannuksissa. Jos varaat majoituksen matkakohteessasi lentovarauksen yhteydessä, voit säästää yhteensä jopa 15 % matkasi kokonaishinnasta. Sopivan majoitusliikkeen löytäminen on sitä paitsi helppoa tarkkojen hotellikuvausten ja asiakasarvioiden ansiosta.

Saapuminen perille

Kun lennot ja hotelli on jo varattu, on syytä tutustua myös matkakohteesi tarjoamiin nähtävyyksiin ja aktiviteetteihin. Voit etsiä niitä esimerkiksi ebookersin Aktiviteetit-sivulta, josta saatat saada hyviä ideoita jo ennen kuin varaamasi lento kohteesta KEM on edes lähtenyt. Jos suunnitelmissasi on tehdä päiväretkiä tai liikkua isommalla alueella, kannattaa tutustua myös kohteesi autonvuokrausmahdollisuuksiin ja varata kulkupeli odottamaan saapumistasi.


Viihtyisimmät hotellit kohteen Tervola lähellä

Holiday Village Gulo Gulo

Holiday Village Gulo Gulo

3.5 out of 5
Rovaniementie 29, Ranua, Lappi
Hinta on 200 € per yö ajalle 18. tammik. viiva 19. tammik.
Tämä huoneistohotelli on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ranua Zoo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 30 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
4.8/5 Exceptional! (5 arvostelua)
"Avaimen nouto oli järjästetty tosi oudosti, emme meinanneet löytää ko paikkaa joka sijaitsi 7 kilometriä kohteesta ja info siitä oli olematonta. Tässä paljon petrattavaa"

Arvosteltu 12.8.2021

Holiday Village Gulo Gulo
Hotel Metsähirvas

Hotel Metsähirvas

3.5 out of 5
Toukolantie 49, Rovaniemi, Hirvas
Hinta on 117 € per yö ajalle 18. tammik. viiva 19. tammik.
Hotel Metsähirvas on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 23 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.
4.6/5 Wonderful! (24 arvostelua)
"Henkilökunta oli erittäin ystävällinen. Hotellihuone oli ulkonäöltään siisti. Sisäilma tuotti ongelmia, etenkin ruokailutilassa ja rappukäytävissä. Jonkin sortin hometta/kosteutta on, kasvoja sekä silmiä kuumotti ja poltteli, henkeen kävi myös. Aamupala oli monipuolinen ja hyvä. Sängyn tyynyt olivat ..."

Arvosteltu 21.12.2021

Hotel Metsähirvas
Hotelli Toivola

Hotelli Toivola

3 out of 5
Kiveliönkatu 1, Kemi
Hinta on 99 € per yö ajalle 18. tammik. viiva 19. tammik.
Hotelli Toivola sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta SnowExperience365. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden hotellissa on 38 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.
4.4/5 Wonderful! (7 arvostelua)
"Kiva ja siisti pikku hotelli, kauniisti remontoidut huoneet. Sijainti erittäin hyvä ja ihana henkilökunta. Varsinaisen hotelliravintolan puuttuminen miinusta. Ruokailu lähikioskissa missä tarjonta painottuu grilliruokaan, ei anniskelua. Aamiainen oli kuitenkin hyvä ja monipuolinen."

Arvosteltu 4.1.2022

Hotelli Toivola

Hinnat voisivat olla vieläkin halvemmat

Jäsenhinnoilla voit säästää heti vähintään 10 % tuhansista majoituspaikoista.
Hotel Olof

Hotel Olof

3.5 out of 5
Hallituskatu 16, Tornio
Hinta on 105 € per yö ajalle 21. tammik. viiva 22. tammik.
Hotel Olof on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Aineen taidemuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 25 huonetta. Tämän majoitusliikkeen tarjoamiin lemmikkipalveluihin kuuluu ruoka- ja vesikulhot. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
4.4/5 Excellent! (45 arvostelua)
"Hyvä hotelli ainut miinus mikä ei liity itse hotelliin oli koko yön hotellin vierestä ajavat autot jotka huudattivat musiikkia mikä kuului huomeeseen todella selvästi."

Arvosteltu 18.10.2021

Hotel Olof
Seaside Glass Villa

Seaside Glass Villa

3 out of 5
Lumilinnankatu 15, Kemi
Hinta on 176 € per yö ajalle 18. tammik. viiva 19. tammik.
Seaside Glass Villa on saanut mahtavaa palautetta huviloiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja SnowExperience365 on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 3 tähden huvilassa on 38 huvilaa. Kaikki huvilat tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkaukset.
4.3/5 Excellent! (9 arvostelua)
"Kaikki ok"

Arvosteltu 23.8.2021

Seaside Glass Villa
Hotel Katkavaara Aurora Apartments

Hotel Katkavaara Aurora Apartments

3 out of 5
1225 Kätkävaarantie, Tervolan rautatieasema
Hinta on 134 € per yö ajalle 18. tammik. viiva 19. tammik.
Hotel Katkavaara Aurora Apartments sijaitsee lähellä kohdetta Kätkävaaran luontopolku. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 5 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hotel Katkavaara Aurora Apartments
Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoituspaikat kohteessa Tervola
Näytä kaikki majoituspaikat
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.