Halpa autonvuokraus Rovaniemi

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Rovaniemi

Etkö löydä etsimääsi?

Katso kaikki vuokra-autot kohteessa Rovaniemi
Näytä kaikki vuokra-autot

Kuinka paljon autonvuokraus Rovaniemellä maksaa?

Autoa vuokraavalle Suomi on yksinkertainen maa, sillä maassamme vuokrahinnoissa ei ole järin merkittävää vaihtelua. Hintojen yhdenmukaisuutta vahvistaa etenkin se, että vuokraustoimintaa harjoittavat lähinnä suuret ketjut, joilla autoja toden totta riittää. Näin myös Rovaniemellä. Kaikkein halvimpia Lapin keskuskaupungissa ovat pienet ja minikokoiset henkilöautot, joiden vuorokausihinta voi olla vain kolmisen kymppiä.

Eniten vuokra-auton hintaan vaikuttavat auton malli ja vuokrajakson pituus. Ensin mainituissa yhtälö on simppeli: mitä halvempi auto on, sitä halvempi se on myös vuokrata. Pikkuautojen jälkeen seuraavaan hintaluokkaan kuuluvat porrasperä- ja farmarimallit, kalleimpia ovat puolestaan katumaasturit ja pakettiautot. Näiden kolmen perusluokan lisäksi tarjolla on usein myös jokunen luksus- ja urheiluauto. Pikkuautoihin verrattuna ne ovat huomattavan kalliita, mutta tulee hinnalle toki myös vastinetta.


Minkälaisia vuokra-autoja Rovaniemen autovuokraamoista löytää?

Rovaniemen vuokra-autotarjonta ei todellakaan petä. Kuorma- ja linja-autot pois lukien tarjolla on jokseenkin kaikki yleisimmät automallit ja -merkit, joista löytyy kulkupeli mihin tahansa tarkoitukseen. Yksin tai kaksin matkaaville paras vaihtoehto lienee pikkuauto, perheille puolestaan farmari ja muuttajille ja porukoille tietysti tila-auto. Merkeistä tarjolla ovat yleensä ainakin Volkswagen, Ford, Toyota, Nissan, Peugeot, Skoda, Opel, Volvo, Audi, BMW ja Mercedes-Benz. Muutamista on tarjolla myös hybridimalleja.

Autojen varustelu vaihtelee, joten se kannattaa tarkistaa ennen varauksen tekemistä. Moniin malleihin voi varata myös lisämaksullisia lisävarusteita, kuten lastenistuimen, turvakaukalon tai suksiboksin. Myös lisävarusteiden hintoja kannattaa vertailla – osa veloittaa niistä hurjasti. Kalleimpia ovat suksitelineet ja -boksit. Hinnan ollessa kova kannattaa vuokrata sellaisen sijaan suurempi auto.

Mihin tarkoituksiin vuokrata auto kohteessa Rovaniemi?  

Jos aiot matkata Rovaniemeltä Lapin erämaihin tai tuntureille, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu, kun käytössäsi on oma vuokra-auto. Itse Rovaniemen kaupungissa auto voi puolestaan olla tarpeen esimerkiksi muuttoa tai työhön liittyviä tarkoituksia varten. Jos suuntaat Lappiin kesällä ja/tai aiot vuokrata sukset ja muut välineet määränpäästäsi, sinulle voi riittää edullinen pikkuauto. Perheen tai omien varusteiden kanssa matkustavien on kuitenkin syytä valita jokin suurempi menopeli. Oma lukunsa ovat Lapin vaihtelevat keliolosuhteet. Ne on syytä huomioida etenkin, jos olet suuntaamassa Rovaniemeltä Lapin syrjäisempiin kolkkiin. Niissä tehokas ja suurilla renkailla varustettu auto on pakollinen kaikkina vuodenaikoina. Yleensä autoon kannattaa vuokrata myös kaikki vähänkään tarpeellisilta vaikuttavat lisävarusteet, kuten varuste-/suksiboksi ja navigointijärjestelmä. Lisäksi kannattaa panostaa ajomukavuuteen – Lapissa etäisyydet ovat pitkiä.

Hotellit, joissa on pysäköintimahdollisuus paikassa Rovaniemi

Halvat hotellit Rovaniemi