Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Etelä-Australia

72 €
Oaks Glenelg Plaza Pier Suites

Oaks Glenelg Plaza Pier Suites

4.5 kautta 5.0 16 Holdfast Promenade Glenelg, Glenelg, SA
Oaks Glenelg Plaza Pier Suites on saanut loistavaa palautetta huoneistojen hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Glenelg Beach (ranta). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja kuntokeskuksen. Tässä 4,5 tähden huoneistohotellissa on 199 huoneistoa 7 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille Wi-Fi-yhteyden ja tallelokeron.
61 €
ibis Adelaide

ibis Adelaide

4.0 kautta 5.0 122 Grenfell Street, Adelaide, SA
Ibis Adelaide on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rundle Mall (ostoskeskus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kuntokeskus. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 311 huonetta 17 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
60 €
Hotel Grand Chancellor Adelaide

Hotel Grand Chancellor Adelaide

4.5 kautta 5.0 65 Hindley Street, Adelaide, SA
Hotel Grand Chancellor Adelaide on saanut loistavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rundle Mall (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 220 huonetta 12 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
Adelaide Riviera Hotel

Adelaide Riviera Hotel

4.0 kautta 5.0 31 34 North Terrace, Adelaide, SA
Adelaide Riviera Hotel on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Royal Adelaide Hospital. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuivapesulapalvelut ja kokoushuoneet. Tässä 4 tähden hotellissa on 84 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
78 €
Pullman Adelaide

Pullman Adelaide

5.0 kautta 5.0 16 Hindmarsh Square, Adelaide, SA
Pullman Adelaide on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rundle Mall (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 308 huonetta 15 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
66 €
iStay Precinct Adelaide

iStay Precinct Adelaide

4.5 kautta 5.0 185 Morphett Street, Adelaide, SA
IStay Precinct Adelaide on saanut mahtavaa palautetta huoneistojen tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Rundle Mall (ostoskeskus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, sisäuima-allas ja poreallas. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 4,5 tähden huoneistohotellissa on 183 huoneistoa 18 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja pesukoneen/kuivausrummun.
77 €
Atura Adelaide Airport

Atura Adelaide Airport

1 Atura Circuit, Adelaiden lentokenttä, SA
Atura Adelaide Airport on saanut mahtavaa palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Glenelg Beach (ranta). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä hotellissa on 165 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
66 €
Mantra Hindmarsh Square

Mantra Hindmarsh Square

4.0 kautta 5.0 55 - 67 Hindmarsh Square, Adelaide, SA
Mantra Hindmarsh Square on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rundle Mall (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2003 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 179 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille keittonurkkaukset ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
Peppers Waymouth Hotel

Peppers Waymouth Hotel

5.0 kautta 5.0 55 Waymouth Street, Adelaide, SA
Peppers Waymouth Hotel on saanut mahtavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rundle Mall (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä 5 tähden hotellissa on 168 huonetta 18 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
105 €
Mayfair Hotel

Mayfair Hotel

5.0 kautta 5.0 45 King William Street, Adelaide, SA
Mayfair Hotel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rundle Mall (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 170 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Etelä-Australia

Katso kaikki kohteen Etelä-Australia vuokra-autot

Löydä itsellesi täydellinen lomamatka kohteesta Etelä-Australia

Jos Etelä-Australia on valikoitunut kohteeksesi seuraavalle kaupunkilomallesi, teet reissusta unohtumattoman ja itsesi näköisen helposti. Helppokäyttöisten hakutyökalujen avulla voit tarkastella monenlaisia hotellivaihtoehtoja sekä nopeimpia ja halvimpia lentoja vaivatta. Kohteen Etelä-Australia lomamatkat ovat niin monipuoliset, että matkapaketteja löytyy jokaiseen budjettiin, etsit sitten ylellistä kaupunkikämppää keskustasta tai budjettiystävällisempää majoitusta urbaanille seikkailullesi. Tämän lisäksi voit järjestää myös kuljetukset ja aktiviteetit samalta sivustolta!

Saa enemmän vähemmällä: lomatarjoukset Etelä-Australia

Kohteen Etelä-Australia lomien hinnat päivitetään jatkuvasti, joten saat tyylikkään kaupunkiloman edullisesti ja helposti. Syötä hakukoneeseen vain valitsemasi päivämäärät, ja saat nopeasti listan kohteen Etelä-Australia hotelleista, jotka ovat saatavilla matkustuspäivinäsi. Tarkkojen hotellikuvausten ja kuvien avulla päätöksen tekeminen on myös helppoa. Seuraavaksi voitkin sitten valita lentosi, sillä voit säästää jopa 7.7% matkasi kokonaishinnasta, jos varaat lennot ja hotellit samalla kertaa. Ja jos pystyt tämän lisäksi joustamaan matkustuspäivissäsi, saatat löytää vielä parempia lomatarjouksia kohteesta Etelä-Australia, sillä hinnat vaihtelevat eri päivien välillä joskus huomattavasti.

Vietä hauska matka lomakohteessa Etelä-Australia

Kaupunkilomalla pärjää yleensä helposti julkisten kulkuvälineiden ja omien jalkojen avulla. Jos kuitenkin haluat vierailla kaupungin ulkopuolella ja tehdä päiväretkiä lähialueille, voi olla hyvä idea vuokrata auto. Tutustumalla saatavilla oleviin
autonvuokraustarjouksiin voit kierrellä lähialueilla vapaasti ja varata menopelin odottamaan heti lentosi laskeutumista. Voit tutustua myös paikallisiin nähtävyyksiin Aktiviteetit-hakukoneella päättääksesi, mitä sinä haluat lomasi aikana tehdä ja nähdä.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.