Air France lennot alkaen 112 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Parhaat Air France lentotarjoukset – 2022 / 2023

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen olivat annetulla aikavälillä 100 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 112 € (menopaluu). Sivustomme avulla saat hyvät lentoyhtiön Air France tarjoukset vuosille 2022 ja 2023. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Air France
Air France
Air France
Air France
Air France
Air France
Air France
Air France
Air France
Air France
Air France
Air France
Air France
Air France
Air France
Air France
Air France
Air France
Air France
Air France

Air France – lentokentät
Hyppää lentoyhtiön Air France lennolle tänään ja matkaa moniin eri kohteisiin näiltä maan sisäisiä tai kansainvälisiä lentoja tarjoavilta lentokentiltä:
Lentoasemakoodi
Maa
Lentokentän nimi
Lentojen määrä
CDGFRARoissy-Charles de Gaulle21
PTPGLPPointe-a-Pitre Intl.19
ATLUSAHartsfield-Jackson Atlanta Intl.19
AMSNLDSchiphol13
FDFMTQMartinique Aime Cesaire Intl.10
HNDJPNHaneda10
SVORUSSheremetyevo9
LAXUSALos Angeles Intl.9
CANCHNBaiyun Intl.5
PVGCHNPudong Intl.5

Air France edulliset lennot

Air France on hollantilais-ranskalaisen Air France-KLM -lentoyhtiökonsernin tytäryhtiö. KLM:n ja Air Francen lisäksi konserniin kuuluu halpalentoyhtiö Transavia. Air France –KLM on Euroopan suurin lentoyhtiö ja konserni kuuluu SkyTeam-allianssiin. Yhtiön kanta-asiakasohjelma on nimeltään Flying Blue.

Minne Air France lentää kotimaassa?

Air France lentää lukuisiin kohteisiin Suomessa. Halpoja kotimaan lentoja on tarjolla useampaan kuin tusinaan kaupunkiin, mukaan lukien Helsinkiin, Tampereelle, Turkuun, Vaasaan, Rovaniemelle, Kuusamoon ja Kajaaniin. 

Minne Air France lentää maailmanlaajuisesti?

Suosituimmat Air Francen reitit ovat: 

  • IST - CDG (yli 2180 lentoa kuukaudessa)
  • DXB - CDG (yli 2060 lentoa kuukaudessa)
  • SVO - CDG (yli 1930 lentoa kuukaudessa)
  • DOH - CDG (yli 1490 lentoa kuukaudessa)
  • MUC - CDG (yli 1380 lentoa kuukaudessa)

Air France on paras valinta kenelle tahansa Eurooppaan suuntaavalle. Air France tarjoaa lentoja ympäri maailman, ja voit helposti varata lennon Air Francelta myös esimerkiksi Amerikan ja Aasian kohteisiin. Löydämme sinulle parhaan mahdollisen hinnan lennollesi, missä luokassa haluatkin matkustaa. Varausjärjestelmämme kautta löydät halvimmat lennot kohteisiin ympäri maailman. 

 

Air Francen kotikenttä sijaitsee Pariisin Charles de Gaullen kansainvälisellä lentoasemalla. Vuonna 2014 Air Francella lensi 87,3 miljoonaa ihmistä ja se kuljetti 1,3 tonnia rahtia. Samaisena vuonna yhtiön hallussa oli yhteensä 546 konetta. Yhtiö lentää 185 kohteeseen 85 maassa ja Air Francen lennoilla tavoittaa Euroopan kohteiden lisäksi Etelä-Amerikan, Aasian, Lähi-idän ja Afrikan kohteet.

Matkustaminen Air Francella

Air France tarjoaa kansainvälisen kaukoliikenteen lentomatkustajille mahdollisuuden matkustaa pääosin neljässä eri luokassa. Matkustajilla on mahdollisuus lentää ensimmäisessä luokassa, Business-luokassa, Premium Economy- luokassa tai Economy- luokassa. Euroopan sisäisillä, lyhyemmillä lennoilla, matkustusmahdollisuudet on rajattu kolmeen alhaisimpaan luokkaan.

Minne Air France lentää?

Air France lentää yli 200 kohteeseen Euroopassa, Amerikassa, Aasiassa ja Australiassa. Suomesta pääset sillä Pariisiin ja sieltä esimerkiksi Ranskan merentakaisille alueille ja entisiin siirtomaihin. Suurinta osaa Air Francen reiteistä liikennöidään ympäri vuoden, eli sillä pääset haluamaasi kohteeseen myös lomakausien ulkopuolella. Yhtiön reittikartalta löytyy todella eksoottisia paikkoja, kuten Pau, Djibouti ja Guadeloupe. Air France onkin erinomainen valinta niille, jotka haluavat matkustaa täysin uusiin maisemiin. Tai Ranskaan – sielläkin kohdekenttiä on hurjat 30.

Vuodesta 2004 Air France on kuulunut samaan konserniin hollantilaisen KLM:n kanssa. Yhdessä ne lentävät lähes 500 eri kohteeseen. Konsernin suurin omistaja on Ranskan valtio. Osin tästä johtuen Air France lentää edelleen lähes kaikille Ranskan merentakaisille pikkusaarille ja entisiin siirtomaihin.

Miten löydän parhaat ebookers-tarjoukset Air Francelle?

ebookers tarjoaa kaikkien lentoyhtiöiden lennot markkinoiden kilpailukykyisimpään hintaan. Air Francen lentoja etsivän kannattaa huomioida etenkin niiden suuri määrä. Yhtiön reittivalikoima on valtava, ja moniin kohteisiin lennetään vuoden jokaisena päivänä, osaan jopa muutaman tunnin välein. Koska Air Francen lentojen hinta määräytyy ennen muuta varaustilanteen mukaan, niitä kannattaa aina etsiä vähintään muutaman päivän ajalta. Mitä suositumpi lennon lähtöajankohta on, sitä enemmän niistä joutuu yleensä maksamaan. Halvimmat hinnat löydät puolestaan loma-aikojen ulkopuolelta, ja keskeltä arkipäivää. Täysin säännönmukaista tämäkään ei tosin ole.

Kaikkein suurimmat säästöt saat, kun lisäät samaan ebookersin varaukseen myös majoituksen, vuokra-auton ja/tai aktiviteetteja. Samaan pakettiin varattuina niistä saa usein tuntuvan alennuksen, minkä lisäksi pääset keräämään ebookersin BONUS+-etua. Kannattaa myös huomata, että kun kaikki on varattu yhdestä paikasta, myös mahdolliset ongelmat ratkeavat helpommin. Et joudu esimerkiksi perumaan tai siirtämään kaikkea erikseen, vaan asia hoituu kerralla asiakaspalvelumme kautta.

Millaista on lentää Air Francella?

Air France on tasokas kansallinen lentoyhtiö, joka tarjoaa matkalaisille klassista eleganssia ja huippuluokan palvelut. Matkustusluokkia on neljä: Economy, Economy Premium, kaukolennoilta löytyvä Business sekä harvinainen La Première. Euroopan lennoilla kaksi ensimmäistä ovat hyvin samanlaisia kuin klassinen economy- ja business-luokka. Pitkillä lennoilla Economy Premium on puolestaan economy-luokan ja business-luokan välimuoto, jossa on lähes kaikki jälkimmäisen mukavuudet, kuitenkin ilman business-luokan sängyksi muuntuvaa istuinta. Vain tietyiltä kaukoreiteiltä löytyvässä La Première -luokassa mukavuus on viety kaikkein pisimmälle: tarjolla on muun muassa suuret, puusta ja nahasta valmistetut istuimet, koko matkan palveleva maailmanluokan à la carte -ravintola, sekä pitkä lista muita luksusmukavuuksia. Lisäksi lipun hintaan sisältyy aina autokuljetus lentokentälle ja sieltä pois.

Kuinka paljon matkatavaroita Air Francen lennoille voi ottaa?

Kaikille Air Francen lennoille saa lipputyypistä riippumatta tuoda yhden käsimatkalaukun, jonka mitat ovat enintään 55 x 35 x 25 cm, sekä yhden henkilökohtaisen tavaran, jonka mitat ovat enintään 40 x 30 x 15 cm (esim. käsilaukku tai tietokone). Halvimmissa lippuluokissa käsimatkatavarat saavat painaa enintään 12 kg, muissa painoraja on 18 kg.

Kirjattavien matkatavaroiden määrä riippuu lipputyypistä. Halvimpiin economy-luokan lippuihin niitä ei sisälly lainkaan, vaan jokaisesta laukusta on maksettava erillinen lisämaksu. Muihin economy-lippuihin sisältyy yleensä yksi enintään 23 kg painava matkatavara, jonka sivujen yhteismitta saa olla enintään 158 cm. Economy Premium -luokassa mittarajat ovat samat, mutta laukkuja saa tuoda kaksi. Business ja La Première -luokissa yksittäisen matkatavaran painoraja on puolestaan 32 kg, ja niitä saa kirjata 2 tai 3.

Miten teen lähtöselvityksen ja mistä löydän Air France -lentojeni tiedot?

Air Francen lentojen lähtöselvitys onnistuu helpoiten verkossa. Yleensä sen voi tehdä 30 tuntia ennen koneen lähtöä, joko yhtiön verkkosivuilla tai mobiililaitteeseen ladattavan Air Francen sovelluksen kautta. Halutessasi voit hoitaa lähtöselvityksen myös kentällä. Siellä se on tehtävä Air Francen tunnuksilla varustetussa lähtöselvitysautomaatissa, joita löydät yleensä lentoaseman sisääntuloaulasta. Automaatista voi lisäksi tulostaa kirjattaviin matkatavaroihin lisättävät tunnistetarrat. Huomaa kuitenkin, että kentällä voit tehdä lähtöselvityksen vain rajoitetun ajan. Yleensä sitä ei voi tehdä erillisillä lähtöselvitystiskeillä, mutta kentällä on aina automaattien käytössä avustavaa henkilökuntaa. Kentällä tehtävän lähtöselvityksen aikarajat vaihtelevat lähtöpaikan mukaan; tarkat tiedot löydät omasta ebookersin matkasuunnitelmastasi, ebookersin sivustolta ja/tai lähtökentän kotisivuilta.

Air Francen lentojesi tiedot löydät helpoiten ebookersin käyttäjätililtä ja ebookersin sovelluksesta. Myös lentoja koskevat muutokset päivittyvät automaattisesti molempiin. Lähtöpäivänä lennon lähtöaika kannattaa tarkistaa myös lähtökentän kotisivulta.

Voinko ansaita Air Francen lentopisteitä, jos varaan lentoni ebookersin kautta?

Kyllä. Jos olet liittynyt Air Francen Flying Blue -kanta-asiakasohjelmaan, saat kaikki sen perusteella sinulle kuuluvat edut ja lentomailit myös ebookersin kautta varaamistasi lennoista. Flying Blue -ohjelmaan voit liittyä yhtiön omien verkkosivujen kautta. Ohjelman jäsenet keräävät lentomaileja ja Experience (XP) -pisteitä. Ensin mainittuja voi käyttää esimerkiksi lentojen ja ostosten maksamiseen, jälkimmäisillä voi puolestaan päästä korkeampiin asiakkuusluokkiin, joissa lentomaileja kertyy nopeammin. Kanta-asiakasohjelmaa hallinnoidaan erillisen Flying Blue -sivuston kautta, jolta voit myös tarkistaa omat mailisi ja XP-luokkasi. Kanta-asiakasohjelmaan kannattaa ehdottomasti liittyä, jos lennät Air Francella edes satunnaisesti.

Voinko perua ebookersin kautta varaamani Air Francen lennot?

Kyllä. Jos olet varannut hyvitettävät Air Francen lentoliput, voit perua ne tavalliseen tapaan. Jos taas lipputyyppi on ei-hyvitettävä, niiden peruminen onnistuu kyllä, mutta hinta hyvitetään yleensä vain, jos asianmukainen lento on peruttu. Ennen lippujen peruuttamista kannattaa huomioida, että ebookers vähentää lippujen hyvityssummasta aina pienen lisämaksun. Tarkempia tietoja löydät asianmukaisen lentoyhtiön verkkosivuilta ja ebookersin asiakaspalveluportaalista.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.