Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Parhaat lentotarjoukset – Air France

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen olivat annetulla aikavälillä 138 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 216 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.


Air France edulliset lennot

Air France on hollantilais-ranskalaisen Air France-KLM -lentoyhtiökonsernin tytäryhtiö. KLM:n ja Air Francen lisäksi konserniin kuuluu halpalentoyhtiö Transavia. Air France –KLM on Euroopan suurin lentoyhtiö ja konserni kuuluu SkyTeam-allianssiin. Yhtiön kanta-asiakasohjelma on nimeltään Flying Blue.

Minne Air France lentää kotimaassa?

Air France lentää lukuisiin kohteisiin Suomessa. Halpoja kotimaan lentoja on tarjolla useampaan kuin tusinaan kaupunkiin, mukaan lukien Helsinkiin, Tampereelle, Turkuun, Vaasaan, Rovaniemelle, Kuusamoon ja Kajaaniin. 

Minne Air France lentää maailmanlaajuisesti?

Suosituimmat Air Francen reitit ovat: 

  • IST - CDG (yli 2180 lentoa kuukaudessa)
  • DXB - CDG (yli 2060 lentoa kuukaudessa)
  • SVO - CDG (yli 1930 lentoa kuukaudessa)
  • DOH - CDG (yli 1490 lentoa kuukaudessa)
  • MUC - CDG (yli 1380 lentoa kuukaudessa)

Air France on paras valinta kenelle tahansa Eurooppaan suuntaavalle. Air France tarjoaa lentoja ympäri maailman, ja voit helposti varata lennon Air Francelta myös esimerkiksi Amerikan ja Aasian kohteisiin. Löydämme sinulle parhaan mahdollisen hinnan lennollesi, missä luokassa haluatkin matkustaa. Varausjärjestelmämme kautta löydät halvimmat lennot kohteisiin ympäri maailman. 

 

Air Francen kotikenttä sijaitsee Pariisin Charles de Gaullen kansainvälisellä lentoasemalla. Vuonna 2014 Air Francella lensi 87,3 miljoonaa ihmistä ja se kuljetti 1,3 tonnia rahtia. Samaisena vuonna yhtiön hallussa oli yhteensä 546 konetta. Yhtiö lentää 185 kohteeseen 85 maassa ja Air Francen lennoilla tavoittaa Euroopan kohteiden lisäksi Etelä-Amerikan, Aasian, Lähi-idän ja Afrikan kohteet.

Matkustaminen Air Francella

Air France tarjoaa kansainvälisen kaukoliikenteen lentomatkustajille mahdollisuuden matkustaa pääosin neljässä eri luokassa. Matkustajilla on mahdollisuus lentää ensimmäisessä luokassa, Business-luokassa, Premium Economy- luokassa tai Economy- luokassa. Euroopan sisäisillä, lyhyemmillä lennoilla, matkustusmahdollisuudet on rajattu kolmeen alhaisimpaan luokkaan.