Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Suositut reitit kohteesta Helsinki

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Air France edulliset lennot

Air France on hollantilais-ranskalaisen Air France-KLM -lentoyhtiökonsernin tytäryhtiö. KLM:n ja Air Francen lisäksi konserniin kuuluu halpalentoyhtiö Transavia. Air France –KLM on Euroopan suurin lentoyhtiö ja konserni kuuluu SkyTeam-allianssiin. Yhtiön kanta-asiakasohjelma on nimeltään Flying Blue.

Air Francen kotikenttä sijaitsee Pariisin Charles de Gaullen kansainvälisellä lentoasemalla. Vuonna 2014 Air Francella lensi 87,3 miljoonaa ihmistä ja se kuljetti 1,3 tonnia rahtia. Samaisena vuonna yhtiön hallussa oli yhteensä 546 konetta. Yhtiö lentää 185 kohteeseen 85 maassa ja Air Francen lennoilla tavoittaa Euroopan kohteiden lisäksi Etelä-Amerikan, Aasian, Lähi-idän ja Afrikan kohteet.

Air France tarjoaa kansainvälisen kaukoliikenteen lentomatkustajille mahdollisuuden matkustaa pääosin neljässä eri luokassa. Matkustajilla on mahdollisuus lentää ensimmäisessä luokassa, Business-luokassa, Premium Economy- luokassa tai Economy- luokassa. Euroopan sisäisillä, lyhyemmillä lennoilla, matkustusmahdollisuudet on rajattu kolmeen alhaisimpaan luokkaan.