Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Top 20 suosituimmat loma-asunnot Pietari

Katso kaikki loma-asunnot kohteessa Pietari
51 €
Staybridge Suites St. Petersburg

Staybridge Suites St. Petersburg

5.0 kautta 5.0 Moskovsky Prospekt 97v, Pietari
5/5
(3 arvostelua)
Moskovan riemukaari on 0,3 kilometrin ja Mariinski-teatteri on 4,8 kilometrin päässä tästä luksusluokan huoneistohotellista. Pietarin valtiollinen nukketeatteri "skazki" ja Venäjän pienoismallimuseo Grand Maket ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Moskovskije Vorotan metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Frunzenskajan metroasema 18 minuutin kävelymatkan päässä.
Arvosteltu 6.11.2013

Sejour au 15ème étage, tout était impeccable, l'hotel nous a fournis "un voucher" gratuitement par mail et fax, la chambre est grande et moderne, cuisine, SDB, très bien équipé, au top.

Nevsky Grand Apartments

Nevsky Grand Apartments

3.0 kautta 5.0 10 Bolshaya Konyushennaya, Pietari
3/5
(3 arvostelua)
Arkadi Raykinin varieteeteatteri, DLT:n tavaratalo ja Pietarin painomuseo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä huoneistohotellista. Neuvostoliitonaikaisten arcade-pelien museo ja Kazanin katedraali ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Nevski prospektin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Admiraltejskajan metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.
Arvosteltu 7.12.2019

Varasin majoituksen Nevski Grand HOTELliin, minulle ei etukäteen kerrottu, että se oli muuttunut APARTMENTiksi. Aamiainen oli talon ulkopuolella, vaatimattomampi kuin aikaisempi. Yhden yön jälkeen meille ilmoitettiin, että koko talo tyhjennetään ja meidät siirrettiin saman ketjun Hotel Art Halliin. ...

31 €
Moika 16 Apartment

Moika 16 Apartment

3.5 kautta 5.0 Embankment River Moyka 16, Pietari
Palatsiaukio, Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi ja Kristuksen ylösnousemuksen katedraali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Kazanin katedraali ja Venäläisen taiteen museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Admiraltejskajan metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nevski prospektin metroasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.
Top End 2 Bedroom, 2 Bath, Central, 250 Metrin Päässä Palace Square ja Hermitage

Top End 2 Bedroom, 2 Bath, Central, 250 Metrin Päässä Palace Square ja Hermitage

Bolshaya Morskaya 11, 11, Pietari, Saint Petersburg
Nevski Prospekt ja Palatsiaukio sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisesta huoneistohotellista. Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi ja Kazanin katedraali ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Admiraltejskajan metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Nevski prospektin metroasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.
31 €
Comfort Apart Hotel

Comfort Apart Hotel

3.0 kautta 5.0 Ligovsky Prospect 84/2, Lit B, Ap.6 H, of.1, Pietari, St. Petersburg
4/5
(1 arvostelua)
Ligovski prospekt, Kazanin katedraali ja Venäläisen taiteen museo sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi ja Kristuksen ylösnousemuksen katedraali ovat myös 5 kilometrin päässä. Ligovski prospektin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Obvodny kanalin metroasema 12 minuutin kävelymatkan päässä.
Arvosteltu 8.5.2018

Asunto oli iloinen yllätys.Kaikki oli siistiä ja keittiössä jopa mikro ja iso jääkaappi, lisäksi vedenkeitin ja keittolevyt. Vähän kaukana keskustasta mutta metro ihan vieressä, vaati vähän vaihtoja. Kylpyhuone myöskin siisti, joskin hyllyä mihin 3 naisen beatyboxit olisi saanut, kaivattiin. Henkilökunta ...

The Faces Historical center

The Faces Historical center

4.0 kautta 5.0 Malaya Morskaya 5, Pietari
Nevski Prospekt, Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi ja Palatsiaukio sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Kazanin katedraali ja Iisakinkirkko ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Admiraltejskajan metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Nevski prospektin metroasema 12 minuutin kävelymatkan päässä.
21 €
By Hermitage House

By Hermitage House

3.5 kautta 5.0 42 Moyka emb., Pietari
Nevski Prospekt, Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi ja Palatsiaukio sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Kazanin katedraali ja Kristuksen ylösnousemuksen katedraali ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Admiraltejskajan metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Nevski prospektin metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.
45 €
1715 Duplex Hotel

1715 Duplex Hotel

4.0 kautta 5.0 Millionnaya St. 4/1, Lit. B, Pietari
Marmoripalatsi, Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi ja Kristuksen ylösnousemuksen katedraali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Palatsiaukio ja Venäläisen taiteen museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Nevski prospektin metroasema on 15 minuutin kävelymatkan päässä, ja Admiraltejskajan metroasema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.
17 €
ColorSpb ApartHotel Artist's House

ColorSpb ApartHotel Artist's House

3.0 kautta 5.0 Inzhenernaya street 7, Pietari
Pietarin jääbaletti ja Venäläisen taiteen museo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Kristuksen ylösnousemuksen katedraali ja Kazanin katedraali ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Gostinyi Dvorin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nevski prospektin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.
6 €
Semeiniy ochag

Semeiniy ochag

3.0 kautta 5.0 Aleksandra Nevskogo 6, Pietari
Nevski Prospekt on 0,2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi ja Venäläisen taiteen museo sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Kazanin katedraali ja Kristuksen ylösnousemuksen katedraali ovat myös 5 kilometrin päässä. Ploštšad Aleksandra Nevskogon metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Pietarin Moskovan asema 19 minuutin kävelymatkan päässä.
194 €
MillCreek

MillCreek

5.0 kautta 5.0 Klubnaya st. 1, Seuloskoi
Pietarin leipämuseo, Arktisten alueiden ja Etelämantereen Venäjän valtionmuseo ja Pietarin jääbaletti sijaitsevat 32 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä huoneistohotellista. Pietarin eläintarha ja Vasili Dokutšaevin maaperätieteiden museo ovat myös 32 kilometrin päässä.
15 €
Sokroma Fontanniy Dom Aparts

Sokroma Fontanniy Dom Aparts

3.0 kautta 5.0 101 Fontanka River Embankment, Pietari
Fontanka-joen pato, Kazanin katedraali ja Iisakinkirkko sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi ja Mariinski-teatteri ovat myös 3 kilometrin päässä. Sennaja ploštšadin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sadovajan metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.
22 €
Apart-hotel Vertical

Apart-hotel Vertical

3.0 kautta 5.0 Moskovsky Prospect 73, Building 3A, Pietari
Kristuksen ylösnousemuksen kirkko Obvodnyi-kanavan varrella on 1 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi ja Mariinski-teatteri sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Iisakinkirkko ja Kazanin katedraali ovat myös 5 kilometrin päässä. Frunzenskajan metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Moskovskije Vorotan metroasema 19 minuutin kävelymatkan päässä.
19 €
Apartments Salut plus

Apartments Salut plus

2.5 kautta 5.0 Pulkovskoe Highway 14 E, Pietari
Katariinan palatsi ja puisto Tsarskoje Selossa, Palatsiaukio ja Kazanin katedraali sijaitsevat 20 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Kesäpuutarha ja Pietarin ja Paavalin linnoitus ovat myös 32 kilometrin päässä. Zvjoznajan metroasema on 20 minuutin kävelymatkan päässä, ja Moskovskajan metroasema on 29 minuutin kävelymatkan päässä.
29 €
Kaleidoscope on Nevskiy

Kaleidoscope on Nevskiy

4.0 kautta 5.0 Nevskiy pr., 61, Pietari
4/5
(1 arvostelua)
Nevski Prospekt, Venäläisen taiteen museo ja Kazanin katedraali sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi ja Kristuksen ylösnousemuksen katedraali ovat myös 3 kilometrin päässä. Majakovskajan metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Ploštšad Vosstanijan metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.
Arvosteltu 29.12.2019

Ystävällinen ja avulias henkilökunta. Suihku oli usein kylmä ja heikko, mutta ongelma on enemmänkin maanlaajuinen kuin hotellikohtainen.

36 €
Agent Flat Apartment

Agent Flat Apartment

3.5 kautta 5.0 Voznesenskiy prospect 3-5, Pietari
Sininen silta ja Iisakinkirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Mariinski-teatteri ja Palatsiaukio ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Admiraltejskajan metroasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sennaja ploštšadin metroasema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.
8 €
Semeiniy Ochag on Kurlandskaya

Semeiniy Ochag on Kurlandskaya

3.0 kautta 5.0 Kurlandskaya, 8, Pietari
Mariinski-teatteri, Jusupovin palatsi ja Iisakinkirkko sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Palatsiaukio ja Kazanin katedraali ovat myös 5 kilometrin päässä. Baltian asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Narvskajan metroasema on 23 minuutin kävelymatkan päässä.
30 €
Avenue-Apart

Avenue-Apart

3.0 kautta 5.0 Ulitsa Akademika Pavlova 7A, Petrogradskiy, Pietari
Kasvitieteellinen puutarha on 1,3 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Pietarin ja Paavalin linnoitus ja Kristuksen ylösnousemuksen katedraali sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Pietarin lelumuseo ja Pietarin pediatrinen lääketieteellinen valtionyliopisto ovat myös 3 kilometrin päässä. Petrogradskajan metroasema on 20 minuutin kävelymatkan päässä, ja Tšornaja Retškan metroasema on 22 minuutin kävelymatkan päässä.
39 €
Kaleidoscope on Moyka

Kaleidoscope on Moyka

3.0 kautta 5.0 Aptekarskiy per. 5, Pietari
4/5
(2 arvostelua)
Kristuksen ylösnousemuksen katedraali, Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi ja Venäläisen taiteen museo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Palatsiaukio ja Kazanin katedraali ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Nevski prospektin metroasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Gostinyi Dvorin metroasema on 16 minuutin kävelymatkan päässä.
Arvosteltu 24.1.2020

Hôtel, très bien situé, personnel adorable, chambre très propre et bien équipée. Seul bémol sur l'absence totale d'insonorisation des chambres ( bruit de pas, des portes, voix des chambres voisines....) Et attention au lit en mezzanine ne convient pas à tout le monde.

Ptitsa Hotel

Ptitsa Hotel

3.5 kautta 5.0 Tambovskaya Street, 45, Pietari
Ligovski prospekt on 0,3 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi ja Kazanin katedraali sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Venäläisen taiteen museo ja Kristuksen ylösnousemuksen katedraali ovat myös 5 kilometrin päässä. Obvodny kanalin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Ligovski prospektin metroasema on 17 minuutin kävelymatkan päässä.
Kartta

Kohteen Pietari vuokrattavat loma-asunnot

Kun lähdet lomalle kohteeseen Pietari, voit majoittua joko perinteisesti hotelliin tai kokeilla jotain uutta ja jännittävää varaamalla oman loma-asunnon. Loma-asunnot, huoneistot, huvilat ja mökit houkuttelevat hintojenkin puolesta, sillä niiden päivähinnat ovat usein huomattavasti hotellihuoneita edullisempia. Pennien venyttäminen ei kuitenkaan ole ainoa etu, jonka loma-asunnossa yöpyminen tarjoaa.

Vuokrattavassa loma-asunnossa tunnet itsesi nopeasti ennemmin paikalliseksi kuin tavalliseksi turistiksi. Loma-asunto kohteessa Pietari alkaa tuntua kodilta saman tien, kun astut ovesta sisään, sillä pääset rentoutumaan omassa olohuoneessa ja tekemään ruokaa omassa keittiössä – kenties tuoreista paikallisista raaka-aineista, jotka kävit hakemassa aamulla läheisiltä markkinoilta.

Kohteen Pietari loma-asunnoissa saat nauttia myös yksityisyydestä. Valitsit majapaikaksesi sitten tyylikkään lomahuoneiston, kauniin huvilan tai kodikkaan mökin, pääset kauaksi turistitemppeleiden henkilökunnasta ja muista asiakkaista, ja nautit lomastasi omassa rauhassa ja omaan tahtiisi. Voit syödä aamiaisen ilman aikatauluja keittiöpöydän ääressä, keskustella päivän suunnitelmista olohuoneessa ja lähteä kiertelemään kaupungille ja nähtävyyksille tietäen, että pääset aina lepäämään ja rauhoittumaan lomallasi omaan asuntoon päivän päätteeksi.

Valinnanvaraa loma-asunnoissa riittää, ja ebookersin avulla löydät sopivan majoituksen helposti. Voit hakea nykyaikaisia ja modernisti sisustettuja lomahuoneistoja, jotka sopivat loistavasti romanttiselle lomalle, tai isoja huviloita, joissa jokaisella perheenjäsenellä on oma huone ja rauha.

Löydät sopivan loma-asunnon kohteesta Pietari helposti katsomalla kartasta suosituimpien maamerkkien ja nähtävyyksien sijainnit ja valitsemalla sen mukaan huvilat, mökit tai loma-asunnot joko tapahtumien keskiöstä tai rauhallisemmalta alueelta. Syötä hakukoneeseen vain haluamasi matkapäivät, ja löydät sopivimmat ja viimeksi päivitetyt loma-asunnot kohteesta Pietari hetkessä.


*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.