Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Suosituimmat Huvilat Kanariansaaret

Hae hinnat
Coral Villas La Quinta

Coral Villas La Quinta

4.0 kautta 5.0 Vinagrera con Retama, Urbanizacion La Quinta, Santa Ursula, Tenerife
Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Lago Martiánez -maauimala. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 4 tähden huvilassa on 3 huvilaa 2 kerroksessa. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
Hae hinnat
Anfi Opal Villas

Anfi Opal Villas

5.0 kautta 5.0
Anfi Opal Villas on saanut hyvää palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Playa de Amadoresin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kuivapesulapalvelun. Tässä 5 tähden huvilassa on 15 huvilaa. Jokainen huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
Hae hinnat
Anahi Home Dracaena 2

Anahi Home Dracaena 2

3.5 kautta 5.0
Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Playa de Corralejon ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Kaunis Beachfront Villa

Kaunis Beachfront Villa

Calle Fragate, Las Olas, La Oliva, Kanariansaaret
Tämä lomakeskus on saanut loistavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa Waikiki. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi vesipuiston ja ulkotenniskentän. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja pation.
Hae hinnat
Ylellinen Ylellinen Huvila Yhdellä Los Gigantesin Parhaimmista Paikoista

Ylellinen Ylellinen Huvila Yhdellä Los Gigantesin Parhaimmista Paikoista

Calle Tabaiba 32, Villa Pinnacle / 11, Santiago del Teide, Kanariansaaret
tämä huvila on saanut mainiota palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Los Gigantesin ranta. Huvila tarjoaa yksityisen uima-altaan ja keittiön.
Hae hinnat
156 - Villa Valentina

156 - Villa Valentina

Faro Park 108, Yaiza, Kanariansaaret
Tämä lomakeskus sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Playa Pechiguera. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa yksityisen uima-altaan ja keittiön.
Hae hinnat
Alondra Villas & Suites

Alondra Villas & Suites

4.0 kautta 5.0
Alondra Villas & Suites on saanut loistavaa palautetta ravintolastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Puerto del Carmenin uimaranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä 4 tähden huvilassa on 41 huvilaa. Jokainen huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Villas Monte Solana

Villas Monte Solana

4.0 kautta 5.0
Tämä huvila on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Matorralin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 4 tähden huvilassa on 17 huvilaa. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi syvän kylpyammeen ja kalustetun parvekkeen/pation.
Hae hinnat
Villa Barranco de los Cerníacalos

Villa Barranco de los Cerníacalos

3.0 kautta 5.0
Villa Barranco de los Cerníacalos sijaitsee lähellä kohdetta Real Club de Golf Las Palmas. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä ulkouima-altaan ja porealtaan. Jokainen huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Villas de Tauro

Villas de Tauro

3.5 kautta 5.0 Avenida Canadá 45-61, Playa Tauro, Mogan
Villas de Tauro on saanut hyvää palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Playa del Cura. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3,5 tähden huvilassa on 7 huvilaa. Kaikki huvilat tarjoavat asiakkaille yksityiset uima-altaat ja keittiöt.
Hae hinnat
Playa Blanca Beach Mate

Playa Blanca Beach Mate

3.5 kautta 5.0
Tämä huvila on saanut loistavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Marina Rubicon. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3,5 tähden huvilassa on 11 huvilaa. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
Hae hinnat
Kamezí Boutique Villas

Kamezí Boutique Villas

4.5 kautta 5.0 Calle Monaco, 2, Playa Blanca, Yaiza, Lanzarote
Kamezí Boutique Villas on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa Pechiguera. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 4,5 tähden huvilassa on 36 huvilaa. Kaikki huvilat tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityiset uima-altaat.
Hae hinnat
Villas Lanzasuites

Villas Lanzasuites

3.5 kautta 5.0
Villas Lanzasuites on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa Flamingo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2018 rakennetussa 3,5 tähden huvilassa on 15 huvilaa 1 kerroksessa. Jokainen huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Sun Bay Villas

Sun Bay Villas

3.5 kautta 5.0 Cornical 9, San Miguel de Abona
Sun Bay Villas on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Amarillan golfklubi. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3,5 tähden huvilassa on 42 huvilaa. Kaikki huvilat tarjoavat keittiöt ja plasmatelevisiot.
Hae hinnat
Viviendas Vacacionales Sol Deluxe

Viviendas Vacacionales Sol Deluxe

3.0 kautta 5.0
Viviendas Vacacionales Sol Deluxe sijaitsee lähellä kohdetta Playa de Corralejon ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3 tähden huvilassa on 5 huvilaa. Jokainen huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.

Kohteen Kanariansaaret Huvilat – lomaile tilasta ja mukavuuksista tinkimättä

Jos etsit kohteen Kanariansaaret parasta majoitusta, sinun kannattaa ehdottomasti huomioida myös tällä alueella sjaitsevat Huvilat. Näissä majapaikoissa on sitä jotain – tarjolla on esimerkiksi suuren uima-altaan ja puutarhan tarjoavia luksushuviloita, joiden tilat kelpaisivat vaikka kuninkaallisille. Sisätilaa on reippaasti ja se on sisustettu tyylillä. Tarjolla voi olla esimerkiksi modernia taidetta, paikallisia koriste-esineitä tai kiehtovia värisommitelmia. Kenties kaikkein parasta on kuitenkin huvilan tarjoama yksityisyys – täällä kaikki on vain ja ainoastaan teidän, eikä lomaanne häiritse kukaan.

Suurissa hotelleissa on toki puolensa, mutta täydellistä vapautta ne eivät koskaan tarjoa. Joudut esimerkiksi syömään aamiaisen määrättynä aikana, ruokalista on mikä on ja aurinkotuolitkin on varattava. Huvilassa kaikki on toisin. Sen suojissa et joudu tekemään mitään kompromisseja – teet mitä haluat, milloin haluat ja miten haluat. Kun toisia asiakkaita ei ole, saat aina sen paikan, jonka haluat. Itse asiassa kaikki on aivan kuin kotonasi!

Kohteen Kanariansaaret Huvilat – tilaa, vapautta ja kaikki haluamasi mukavuudet

Huvila valitaan aina ennen muuta oman rauhan, vapauden ja ylivertaisten tilojen vuoksi. Kylpylää, ravintolaa tai muita hotellipalveluita sen tiloista ei löydy, mutta tämä on harvoin ongelma, sillä kaikki mainitut löytää usein helposti huvilan lähialueelta. Yleensä jopa hyvin lähellä keskustaa sijaitsevat huvilat on sijoitettu johonkin suojaiseen nurkkaan tai kolkkaan, johon lähialueen häly ja melu tai vieraiden katseet eivät yllä. Sen sisätiloista löytyy aina suuri oleskelutila, jossa on usein muhkeita sohvia ja tilava ruokapöytä. Valtaosan yhteydessä on myös tilava piha-alue, jolta saattaa löytyä uima-allas, puutarha tai molemmat. Lisäksi tarjolla on yleensä aurinkotuoleja sekä kalustettu patio. Suurten ulko- ja sisätilojen arvoa nostaa etenkin se, että voit tehdä niissä tasan mitä haluat. Jos väkeä on reilummin, jokaiselle löytyy taatusti omaa tilaa, eikä kylpyhuoneisiinkaan tarvitse suuremmin jonottaa. Myös altaalla on aina tilaa – nouset sitten aikaisin tai et.

Kohteen Kanariansaaret Huvilat – paikallinen tyyli, kotoa tutut mukavuudet

Kohteen Kanariansaaret Huvilat tarjoavat aina jotain täysin ainutlaatuista. Ne ovat usein täydellinen yhdistelmä paikallista estetiikkaa ja kotoa tuttuja mukavuuksia, mikä varmistaa loman, joka on samaan aikaan sekä unohtumaton että äärimmäisen miellyttävä. Erityisen paljon paikallinen estetiikka näkyy sisustuksessa, joka voi parhaimmillaan olla hyvin kaukana tavanomaisesta. Esimerkiksi elektroniikka on sen sijaan yleensä täsmälleen samaa kuin kotonasi. Kuulostaako hyvältä? ebookersin tarjonnan kohteessa Kanariansaaret näet helposti sivustomme hakukoneella. Vaihtoehtoja on moneen makuun, joten niihin kannattaa tutustua huolellisesti ennen varauksen tekemistä.

Löydä ebookersin hakukoneella parhaat Huvilat kohteessa Kanariansaaret

Kohteen Kanariansaaret Huvilat tarjoavat loistavaa majoitusta kaikille pariskunnista suurperheisiin. Etsi kohteen Kanariansaaret Huvilat sivustollamme nyt ja lähde lomalle, jolta ei tilaa ja vapautta puutu. Sivustomme hakutyökaluilla löydät helposti juuri sinulle sopivan huvilan. Hakusuodattimien avulla pystyt varmistamaan, että saat käyttöösi kaikki haluamasi mukavuudet. Kätevää karttatyökalua käyttämällä voit lisäksi valita vain haluamallasi alueella sijaitsevat huvilat tai etsiä niitä lähialueen syrjäisimmistä nurkista.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.