Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
23.11. - 25.11.
Ensi viikonloppuna
30.11. - 2.12.

Aina edulliset hotellit – Oulu

Lapland Hotels Oulu 111 €
Lapland Hotels Oulu

Lapland Hotels Oulu

Kirkkokatu 3, Oulu
   
  4,4
  /5 (33 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  Oulun tuomiokirkko, Oulun taidemuseo ja Tietomaa sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Toripolliisi-patsas ja Raatin stadion ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Oulun rautatieasema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä.

  Scandic Oulu Station 100 €
  Scandic Oulu Station

  Scandic Oulu Station

  Kajaaninkatu 17, Oulu
    
   3,7
   /5 (42 arvostelua)
   3.5 kautta 5.0

   Oulun tuomiokirkko ja Oulun taidemuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tietomaa ja Oulun Energia-areena ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Oulun rautatieasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä.

   Best Western Hotel Apollo 76 €
   Best Western Hotel Apollo

   Best Western Hotel Apollo

   Asemakatu 31-33, Oulu
     
    3,8
    /5 (94 arvostelua)
    3.0 kautta 5.0

    Oulun tuomiokirkko, Oulun Energia-areena ja Oulun taidemuseo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tietomaa ja Toripolliisi-patsas ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Oulun rautatieasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä.

    Radisson Blu Hotel, Oulu 108 €
    Radisson Blu Hotel, Oulu

    Radisson Blu Hotel, Oulu

    Hallituskatu 1, Oulu
      
     4,2
     /5 (142 arvostelua)
     4.0 kautta 5.0

     Toripolliisi-patsas, Oulun tuomiokirkko ja Raatin stadion ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä meren rannalla sijaitsevasta hotellista. Mannerheimin puisto ja Oulun taidemuseo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Oulun rautatieasema sijaitsee 13 minuutin kävelymatkan päässä.

     Parhaat edulliset hotellit – Oulu

     Scandic Rukahovi 92 €
     Scandic Rukahovi

     Scandic Rukahovi

     Rukankylantie 15, Kuusamo
       
      3,8
      /5 (29 arvostelua)
      3.5 kautta 5.0

      Nämä hotellit sijaitsevat eri puolilla kaupunkia.

      Kartta

      Löydä ja varaa parhaat hotellit kohteessa Oulu

      Jos matkakohteesi on Oulu, voit alkaa seuraavaksi etsiä sopivia majoitusvaihtoehtoja. Sopivan hakukoneen avulla päätöksen tekeminen on helppoa. Syöttämällä pelkät päivämääräsi saat kohteen Oulu hotellit nopeasti eteesi kätevänä listana. Voit myös tarkastella hotellien sijainteja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen millaiselta alueelta olet majapaikkaa varaamassa. Voit suodattaa hakua myös tiettyjen nähtävyyksien mukaan, mikä on kätevää, jos tiedät jo valmiiksi, mitkä maamerkit haluat ehdottomasti nähdä. Hotellikuvauksissa pääset katselemaan kuvia ja lukemaan kunkin majoitusliikkeen tarjoamista palveluista ja huonetyypeistä: sopivan majoituksen löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

      Siirtyminen lentokentältä kohteen Oulu hotellille nopeasti

      Hotellien lisäksi voit etsiä myös maakuljetuksia, jotta varaamasi kohteen Oulu hotelli löytyy helposti ja nopeasti heti laskeuduttuasi. Lentoja kohteeseen Oulu on myös tarjolla, ja voit valita sinulle sopivat lennot niin lentoyhtiön, reitin kuin hinnankin perusteella suosimillasi päivämäärillä. Lentokentältä hotellille pääset siirtymään yleensä nopeasti autolla, joten kannattaa tutustua saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin. Auto on kätevä kulkupeli etenkin silloin, jos aiot tehdä retkiä kaupungin laitamille tai ulkopuolelle.

      Löydä hauskaa tekemistä läheltä kohteen Oulu hotellia

      Kohteesta Oulu löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää, joten päätöksen tekeminen voi olla vaikeaa. Voit hakea inspiraatiota Aktiviteetit-työkalulla, jolla saat haettua nähtävyyksiä ja aktiviteetteja varmaasi kohteen Oulu hotellin läheltä. Tekemistä löytyy aina rennoista riennoista kuuluisiin nähtävyyksiin ja arkkitehtuurisiin aarteisiin ja perheystävällisiin kohteisiin, jotta lomasi kohteessa Oulu olisi varmasti ikimuistoinen.

      Viimeisimmät hotelliarvostelut – Oulu

      Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.