Pääosion alkuosa
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
17.7. - 19.7.
Ensi viikonloppuna
24.7. - 26.7.

Suositut Karavaanialueet Taiwan

74 €
Matsu E19 - Campsite

Matsu E19 - Campsite

2.0 kautta 5.0
Tämä leirintäalue sijaitsee lähellä kohdetta Jinbanjing Tianhoun palatsi. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 2 tähden leirintäalueessa on 2 majoitustilaa. Majoitustila tarjoaa 3 kylpyhuonetta ja kalustetun parvekkeen/pation.
95 €
Kenting Houbihu Camping car

Kenting Houbihu Camping car

2.0 kautta 5.0 No.79-64, Daguang Rd, Hengchun, Pingtungin maakunta
Tämä leirintäalue on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kentingin kansallispuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2 tähden leirintäalueessa on 8 majoitustilaa. Majoitustila tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
Hae hinnat
Bubble WOW Bali

Bubble WOW Bali

1.0 kautta 5.0 No. 1, Waziwei St., Bali, New Taipei City
Bubble WOW Bali on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Shihsanhengin arkeologinen museo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 1 tähden leirintäalueessa on 20 majoitustilaa.
Hae hinnat
Nayi Villa

Nayi Villa

2.0 kautta 5.0 No.8-2, Erjie Road, Jiaoxi, Yilanin maakunta
Nayi Villa sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Jūnbǎobèi Bówùguǎn Jì Guānguāng Gōngchǎng. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2 tähden leirintäalueessa on 20 majoitustilaa. Kaikki majoitustilat tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet.
172 €
The Tale of Butterfly

The Tale of Butterfly

2.0 kautta 5.0 No.92-5, Chaoyuan, Meinong District, Kaohsiung
The Tale of Butterfly sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Jian Shan. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 2 tähden leirintäalueessa on 20 majoitustilaa.
Hae hinnat
Liyutan Campground

Liyutan Campground

2.0 kautta 5.0 No.90, Sec.2, Chihnan Rd, Shoufeng, Hualienin maakunta
Liyutan Campground sijaitsee lähellä kohdetta Dong Hwan kansallinen yliopisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja täyden palvelun kylpylä. Tässä 2 tähden leirintäalueessa on 70 majoitustilaa.
Hae hinnat
Statt de Vallee

Statt de Vallee

2.0 kautta 5.0 No. 130-72, Heping Rd., Liouguei District, Kaohsiung
Statt de Vallee tarjoaa asiakkaille sellaisia palveluja kuten ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 2 tähden leirintäalueessa on 12 majoitustilaa. Kaikki majoitustilat tarjoavat asiakkaille patiot ja untuvapeitot.
43 €
Taipei Hua Zhung Campsite

Taipei Hua Zhung Campsite

2.0 kautta 5.0 End of Wanda Rd., Left side of Hua Zhung River Park, Taipei
Taipei Hua Zhung Campsite sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Lungshanin temppeli. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 2 tähden leirintäalueessa on 30 majoitustilaa. Jokainen majoitustila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa taulutelevision ja jääkaapin.
21 €
Sanbanqiao Leisure Farm

Sanbanqiao Leisure Farm

2.0 kautta 5.0 No. 138, Shuangliantan, Sanyi Township, Sanyi, Miaolin lääni
Sanbanqiao Leisure Farm sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Guaizihu. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 2 tähden leirintäalueessa on 5 majoitustilaa. Jokainen majoitustila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa 11 kylpyhuonetta.

Kohteen Taiwan Karavaanialueet – ikimuistoinen loma perheen kanssa

Jos haluat lomaltasi upeita muistoja, tällöin kohteen Taiwan Karavaanialueet ovat täydellinen vaihtoehto. Ne sopivat erityisen hyvin lapsiperheiden lomailuun, sillä ilmapiiri on rento ja hintataso edullinen. Perheen kesken vietetty aika onkin loman parasta antia. Päivisin on mukava tutustua kohteen Taiwan luontoon, ja iltaisin pimeän laskeuduttua voi esimerkiksi grillailla ja viettää aikaa rennosti yhdessä. Tällaisista lomapäivistä jää ihania muistoja pitkäksi aikaa.

Karavaanialueet tarjoavat myös monia muita ajanviettomahdollisuuksia. Näihin voivat kuulua esimerkiksi pelihuoneet, uima-altaat, leikkikentät ja ravintolat, joten aika ei käy pitkäksi, kun vietätte lomaa kohteessa Taiwan.

Kohteen Taiwan Karavaanialueet – vietä loma ulkoilmaelämästä nauttien

Jos haluat sisällyttää lomaasi seikkailua ja ulkoilma-aktiviteetteja, kohteen Taiwan Karavaanialueet saattaisivat olla sinulle oikea vaihtoehto majoituspaikaksi. Ne sopivat hyvin myös lapsiperheiden lomanviettopaikaksi ja sijaitsevat yleensä rauhallisemmassa ympäristössä kuin perinteiset hotellit. Pääset siis nauttimaan kohteen Taiwan luonnosta ja sen tarjoamasta rauhasta aivan majoituspaikkasi läheisyydessä. Mukaan kannattaakin ottaa kävelyretkille sopivat varusteet.

Kohteen Taiwan Karavaanialueet – katso parhaat tarjoukset

Jos suunnittelet lomaa pienemmällä budjetilla, kohteen Taiwan Karavaanialueet ovat sopiva vaihtoehto. Palveluissa ja varustuksessa on huomioitu erityisesti lapsiperheiden tarpeet, ja yöpymiseen on erilaisia vaihtoehtoja telttamajoituksesta lomamökkeihin. Ja mikä parasta, majoittuminen on edullista isoihin hotelleihin ja lomakeskuksiin verrattuna. Myöskään lomabudjettiin ei tarvitse varata paljoa rahaa, sillä luonnossa vietetty aika ei maksa mitään.

Löydä ebookersilta kohteen Taiwan parhaat Karavaanialueet

Aloita matkan suunnittelu jo hyvissä ajoin, jotta löydät kohteen Taiwan parhaat Karavaanialueet. Käytä majoituksen etsimisessä apuna haku-asetuksia ja kätevää karttatoimintoamme, joilla voit rajata vaihtoehtoja. Kartan avulla löydät helposti kohteesta Taiwan toiveitasi vastaavat majoitusvaihtoehdot ja näet niiden sijainnin. Jos haluat jättää arkipäivän kiireet taaksesi tai lähteä ikimuistoiselle lomalle perheen kesken luonnon rauhaan, asuntovaunualueella vietetty loma on täydellinen ratkaisu tähän.

Suosituimmat hotellit Taiwan

Näytä kaikki 8 671 majoitusliikettä kohteessa Taiwan
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.