Pääosion alkuosa
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
17.7. - 19.7.
Ensi viikonloppuna
24.7. - 26.7.

Suositut Majatalot Taiwan

Hae hinnat
Hotel Z,Feng-Chia,Taichung

Hotel Z,Feng-Chia,Taichung

3.5 kautta 5.0 No.61, Fuxing North 1st Street, Xitun District, Taichung
Hotel Z,Feng-Chia,Taichung on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Fengjian yömarkkinat. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja ympäri vuorokauden auki oleva business center. Tässä 3,5 tähden majatalossa on 36 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjallisen sängyn.
Hae hinnat
7days 4seasons cafe B&B

7days 4seasons cafe B&B

3.5 kautta 5.0 No.6-5, Xingchan Rd., Lugu, Nantoun lääni
7days 4seasons cafe B&B on saanut hyvää palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Xitoun hirviökylä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 3,5 tähden majatalossa on 14 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
228 €
BRIGHTHOUSE

BRIGHTHOUSE

3.5 kautta 5.0 No. 1, Kuagang Rd, Suao, Yilanin maakunta
BRIGHTHOUSE on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tofu Capen rannikko. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden majatalossa on 12 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
Hae hinnat
28 The Loft

28 The Loft

3.5 kautta 5.0 No.28, Xiaobei Rd., North Dist., Tainan
28 The Loft on saanut loistavaa palautetta majoitusliikkeen yleiskunnosta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Xiao Bei -yömarkkinat. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden majatalossa on 2 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
Hae hinnat
Howhas

Howhas

3.0 kautta 5.0 No.11, Longzaiwei, Chishang, Taitungin maakunta
Howhas on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Burlang Avenue. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden majatalossa on 5 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
36 €
Gin Jian Commercial Hotel

Gin Jian Commercial Hotel

3.0 kautta 5.0 No.459, Feiji Rd, Xiaogang Dist, Kaohsiung
Gin Jian Commercial Hotel on saanut mahtavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kaohsiung Astronomical Museum (museo). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3 tähden majatalossa on 47 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
The Door Inn

The Door Inn

3.0 kautta 5.0 23 Anxi Street Datong District, Taipei
The Door Inn on saanut loistavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Dihua-katu. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuivapesulapalvelut ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3 tähden majatalossa on 5 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Fun Space Inn

Fun Space Inn

3.0 kautta 5.0 No.208, Shadao Rd., Hengchun, Pingtungin maakunta
Fun Space Inn on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kentingin kansallispuisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3 tähden majatalossa on 9 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja digitaalikanavat.
Hae hinnat
Cape 203 B&B

Cape 203 B&B

3.0 kautta 5.0 No. 1-17, Magong, Penghun maakunta
Cape 203 B&B sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Dongwein kiviveistospuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden majatalossa on 9 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.

Löydä kohteen Taiwan edullisimmat Majatalot

Etkö löytänyt sopivan hintaista hotellia tai lomakeskusta? Siinä tapauksessa sinun kannattaa ehdottomasti tarkastaa myös kohteen Taiwan Majatalot. Hakutuloksista saattaa löytyä juuri se, mitä olet etsinyt! Upeita kokemuksia ja loistavaa hinta-laatusuhdetta etsivän kannattaa suunnata hotellin sijaan historialliseen majataloon. Aivan leirintäalueiden tai hostellien pohjahintoja niistä ei löydy, mutta toisaalta näihin paikkoihin ei tullakaan yksinomaan nukkumaan. Esimerkiksi majatalojen huoneissa on usein upea, historiaa huokuva tunnelma, ja pohjakerroksen ravintola tarjoaa usein täyden kattauksen paikallisia herkkuja.

Majatalot kohteessa Taiwan – näe ja koe jotain unohtumatonta

Jos haluat saada kunnon käsityksen kohteen Taiwan kulttuurista ja elämänmenosta, sinun kannattaa ehdottomasti tarkistaa myös tämän alueen majatalot. Niissä paikallinen kulttuuri ja elämä avautuu nimittäin taatusti pintaa syvemmältä. Jos haluat tavata paikallista väestöä, se onnistuu usein alakerran pubissa. Etenkin syrjäseuduilla majatalon pubi voi olla koko ympäröivän kylän keskuspaikka. Kesäisin pubin toiminta ulottuu usein myös ulkoterassille, jonka yhteydessä saattaa olla myös puutarha. Myös ruoka on näissä majapaikoissa jokseenkin niin paikallista kuin olla ja voi. Jos maan ruokakulttuuri on mieleesi, majatalossa voikin olla tarjolla todella huikeita makukokemuksia. Kiinnostuitko? Tarkasta kaikki kohteen Taiwan Majatalot sivustomme hakukoneella, ja lähde lomalle, jota et vähään aikaan unohda!

Majatalon yhteydestä löytyy lähes aina myös perinteinen ravintola. Juuri tämä seikka erottaa ne esimerkiksi aamiaismajoituksista ja myös monista hotelleista, joista ei usein saa kuin pelkän aamiaisen. Vaikka poikkeuksiakin toki löytyy, useimmiten ruoka on perinteistä isolla p:llä. Tämän ymmärtää, sillä monet majatalot ovat tarjonneet ruokaa ja majoitusta jo useiden vuosisatojen ajan. Kuten tästä voi päätellä, erityisen hyvin kohteen Taiwan majatalot sopivat tämän alueen perinneruoista kiinnostuneille. Uusimmista ruokatrendeistä tai esimeriksi vegaaniruoasta intoileville ne voivat sitä vastoin sopia hieman heikommin.

Majatalot kohteessa Taiwan – majoitusta aidoimmillaan
Sana "majatalo" ei tuo mieleen kiiltävää pilvenpiirtäjää tai 2000-luvulla rakennettua boutique-luomusta. Totta onkin, että myös kohteen Taiwan Majatalot sijaitsevat pääosin melko kaukana modernin elämän ytimestä. Esimerkiksi lemmikkiväelle syrjäinen sijainti sopii kuitenkin hyvin. Tämä on yleensä havaittu myös tämän alueen majataloissa, joihin voi useimmiten saapua myös oman koiran tai kissan kanssa. Monista pääsee nopeasti myös pitkille lenkkipoluille tai vaellusreiteille. Muutkaan luontokohteet eivät yleensä ole järin kaukana.
ebookersilta löydät kaikki kohteen Taiwan parhaat Majatalot

On haussa sitten aivan kylän ytimestä löytyvä majatalo tai kaukana luonnon helmassa sijaitseva vaihtoehto, ebookersin kattavasta valikoimasta löydät varmasti etsimäsi. Sivustomme helppokäyttöisen kartan avulla näet kaikki valitsemasi alueen majatalot kerralla ja voit valita niistä sellaisen, josta on helppo pääsy kaikkiin haluamiisi kohteisiin. Sinun tarvitsee ainoastaan antaa matkapäiväsi, niin ebookers ilmoittaa sinulle kaikki kohteesta Taiwan niiden ajaksi vapaana olevat Majatalot.

Suosituimmat hotellit Taiwan

Näytä kaikki 8 671 majoitusliikettä kohteessa Taiwan
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.