Halvat lennot Sri Lankaan

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Sri Lanka suosituimpiin kaupunkeihin

Halvat menopaluulennot Sri Lanka

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Sri Lanka olivat annetulla aikavälillä 395 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 657 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Turkish Airlines
KLM
Qatar Airways
SriLankan Airlines
Oman Air
Lufthansa

Sri Lankan -matkat tarjoavat erilaisen rantaloman

Sri Lankan saarivaltio sijaitsee Intian valtameressä lähellä Intiaa. Maassa on reilut 21 miljoonaa asukasta, joista lähes neljännes asustaa saaren suurimman kaupungin Colombon metropolialueella. Sri Lankassa vallitsee trooppinen ilmasto, ja se sopii erinomaisesti lomakohteeksi kaikille lämmön perässä matkustaville. Sri Lankassa on lukemattomia kuvankauniita rantoja, joilla voi uimisen ja auringonoton lisäksi muun muassa surffata, sukeltaa ja purjelautailla. Rantojen vastapainoksi Sri Lankassa kannattaa suunnata tutustumaan siirtomaa-aikaisiin kaupunkeihin ja paikallisiin pikkukyliin sekä saaren lukuisisten kansallispuistojen ja luonnonsuojelualueiden viidakkoihin ja vesiputouksiin. Sri Lankan -matkat tarjoavat sinulle siis aivan uudenlaisen rantaloman!

Varaa hyvissä ajoin halvat lennot Sri Lankaan

Sri Lankassa on yhteensä kolme kansainvälistä lentoasemaa, joista ehdottomasti suosituin on Colombosta reilun 30 kilometrin päässä sijaitseva Bandaranaiken kansainvälinen lentoasema. Suomesta ei lennetä tällä hetkellä suoraan Sri Lankaan, vaan matkalla on tehtävä vähintään yksi välilasku. Halvat lennot Sri Lankaan myydään nopeasti, joten lennot kannattaa varata mahdollisimman ajoissa. Edullisimmillaan lennot Sri Lankaan ovat touko- ja kesäkuussa, ja matka Colomboon taittuu Suomesta lyhimmillään reilussa 17 tunnissa. Reitillä liikennöiviä lentoyhtiöitä ovat muun muassa Finnair ja sen yhteistyökumppani British Airways, Sri Lankan Airlines, Turkish Airlines ja Singapore Airlines.

Sri Lankassa keskilämpötilat pysyttelevät ympäri vuoden 25–30 asteen tuntumassa. Matkan ajoituksessa kannattaa kuitenkin ottaa huomioon saaren alueittain jakautuva monsuunikausi. Etelässä sateet osuvat useimmiten touko- ja elokuun välille, kun taas saaren pohjois- ja itäosissa sataa lokakuusta tammikuuhun. Parasta kulttuurikylpyä Sri Lanka tarjoilee huhtikuun puolivälissä järjestettävän sinhalilaisen uudenvuoden aikaan sekä heinä- tai elokuussa, jolloin Kandyssä järjestetään Esala Peraha -niminen juhla. Kumpikin juhla tuo paikalliset kaduille värikkäine asuineen, ja juhlahumu on suorastaan käsin kosketeltavaa.

Käytännöllistä tietoa Sri Lankasta

Sri Lankassa on käytössä kaksi kieltä, sinhala ja tamili, mutta suuremmissa kaupungeissa ja turistikohteissa pärjää useimmiten hyvin myös englannilla. Pienemmissä kylissä vierailtaessa kannattaa paikallista kieltä opetella ainakin muutama tärkeä sana. Temppeleissä ja muissa pyhissä paikoissa on muistettava pukeutua paikallisten sääntöjen mukaisesti. Peittävämpi pukeutuminen on muutenkin suotavaa, joskin uimarannalla saa Sri Lankassa paistatella aivan tavallisessa uima-asussa. Suomalainen matkailija tarvitsee Sri Lankaan viisumin, joka maksaa reilut 20 euroa ja on voimassa kuukauden päivät.

Sri Lankan hintataso on suomalaisnäkökulmasta hyvin edullinen, ja esimerkiksi katuruoka-annoksen saa jo reilusti alle yhdellä eurolla. Myös autonvuokraus on Sri Lankassa edullista, ja samaan hintaan mukaan saa usein myös kuljettajan. Liikenne on saarella vasemmanpuoleista ja melko kaoottista, joten kuljettaja tuleekin hyvään tarpeeseen. Vuokra-autolla on helppo tutustua saareen, sillä välimatkat ovat Sri Lankalla lyhyitä, ja nähtävää ja koettavaa löytyy lähes joka kolkasta.

Lentoliput Sri Lankaan, satojen mahdollisuuksien saarelle

Sri Lankassa voi viettää monenlaista lomaa. Rantakohteita ja vesiurheilukeskuksia on pohjoisimpia osia lukuun ottamatta kaikilla saaren rannikkoalueilla. Luontokohteissa pääsee bongaamaan muun muassa elefantteja, laiskiaisia, piikkisikoja ja apinoita, ja rannikolla voi osallistua valasretkelle, jolla tutustutaan sini-, miekka- ja pallopäävalaisiin. Lisäksi saarelta löytyy paljon mielenkiintoista historiaa ja kahdeksan maailmanperintökohdetta, joihin lukeutuvat muun muassa saaren eteläosassa sijaitseva Gallen linnoituskaupunki ja Sri Lankan viimeisin kuningaskunta Kandy.

Varaa lento Sri Lankaan ebookersilta ja vietä onnistunut loma paratiisisaarella, jolla et varmasti pääse tylsistymään. Edulliset lennot löytyvät näppärästi lentohakumme avulla: hae ja vertaa lentoja eri ajankohtina ja varaa juuri sinun matkaseurueellesi sopiva matka helposti ja nopeasti.

Autonvuokraustarjoukset Sri Lanka

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.