Lennot Laos

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Laos suosituimpiin kaupunkeihin

Halvat menopaluulennot Laos

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Laos olivat annetulla aikavälillä 617 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 997 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lufthansa
Scandinavian Airlines
Qatar Airways
Lufthansa
Qatar Airways
Qatar Airways
Vietnam Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Lufthansa
Lufthansa
Thai Airways International

Laosin matkat kauttamme − näe aitoa Aasiaa

Jos haluat suunnata Aasian-matkasi paikkaan jonne laajat turistivirrat eivät vielä ole löytäneet, on Laos erinomainen vaihtoehto. Sisämaavaltio Vietnamin, Thaimaan, Kiinan ja Kambodžan välissä tarjoaa taatusti unohtumattomia elämyksiä ja ainutlaatuisen loman. Laosin viehätys perustuu sen aitouteen ja alkuperäisyyteen; Laosissa matkaaja kohtaa iloisen hymyileväisiä ihmisiä, jotka suhtautuvat vieraisiin kunnioituksella ja vilpittömällä vieraanvaraisuudella. Laosin matkat voit varata sivustomme kautta helposti ja nopeasti.

Milloin Laosiin kannattaa matkustaa?

Syvien laaksojen ja korkeiden vuorien Laosissa vallitsee kolmen vuodenajan subtrooppinen ilmasto, joka jakautuu kuumaan ja kuivaan jaksoon (maalis−toukokuu), sadekauteen (kesä−lokakuu) ja viileään kauteen (marras−helmikuu). Lämpötilat voivat vaihdella paljonkin maan eri osissa; etelässä lämpötila on ympäri vuoden +25−35 astetta, kun taas vuoristoseuduilla on selvästi viileämpää. Paras ajankohta matkalle Laosiin on Suomen talveen ajoittuva kuiva kausi, jolloin keskilämpötila pysyy miellyttävänä eivätkä sateet ja tulvat hankaloita matkustamista.

Milloin voin saada halvat lennot Laosiin?

Lennot Suomesta Laosiin voit varata joko maan nykyiseen pääkaupunkiin Vientianeen tai historialliseen pääkaupunkiin Luang Prabangiin. Halvimmat lennot ajoittuvat tavallisesti kuivan kauden alkuun tai loppuun eli marras−joulukuulle tai helmi−maaliskuulle. Helsingistä pääset Laosiin useilla eri lentoyhtiöillä, ja matkaan sisältyy useimmiten kaksi tai kolme välilaskua, joista yksi on tavallisesti jollakin Keski-Euroopan kentällä (esim. Lontoon Heathrow, Frankfurt Saksassa tai Tukholman Arlanda Ruotsissa) ja muut Aasiassa.

Yhteydet Helsinki-Vantaan lentokentältä

Vuonna 1952 Helsingin olympialaisia varten avattu Helsinki-Vantaan lentoasema (HEL) on Suomen vilkkain lentokenttä. Koko Euroopankin mittakaavassa se on merkittävä Aasian-lentoliikenteen solmukohta. Helsingin keskustasta on Helsinki-Vantaan lentoasemalle matkaa noin 20 kilometriä ja sinne on Helsingin keskustasta suora junayhteys. Muualta Suomesta Helsinki-Vantaan lentoasemalle pääsee kätevästi linja-autolla, ja henkilöautolla saapuville lentoasemalla on runsaasti pysäköintitilaa. Varmista matkavarauksesta tai lentoyhtiön kotisivuilta, kummasta Helsinki-Vantaan terminaalista lentosi ensimmäiseen välilaskukohteeseen lähtee.

Yhteydet Laosin lentokentiltä eteenpäin

Jos lento Laosiin laskeutuu Vientianen Wattayn lentokentälle (VIE), kentältä pääsee nopeasti keskustaan, koska se sijaitsee vain kolmen kilometrin päässä Vientianesta pohjoiseen. Useat kansainväliset lentoyhtiöt, mm. AirAsia, Thai Airways ja Vietnam Airlines, operoivat lentoja Vientianeen. Vientianen lentoasemalta voi matkaa jatkaa taksilla tai pikkubussilla; taksilippu ostetaan lentokentän palvelutiskiltä.

Luan Prabangin kansainväliseltä lentoasemalta (LPQ) matkaa Luan Prabangin keskustaan on nelisen kilometriä. Lentoasemalla on yksi terminaalirakennus, josta operoidaan sekä maan sisäiset että kansainväliset lennot. Luan Prabangiin liikennöivät mm. Bangkok Airways, Lao Airlines sekä Vietnam Airlines. Lentoasemalta pääset jatkamaan matkaasi joko taksilla tai tuk-tuk-riksalla.

Miten voin viettää aikaani Laosissa?

Mekong-joen mutkassa aivan Thaimaan rajalla sijaitseva Vientiane on rauhallinen pääkaupunki, jossa kolonialismin jäljiltä ranskalaisvaikutteet ovat edelleen hyvin nähtävissä esimerkiksi rakennuksissa ja ravintolakulttuurissa. Mielenkiintoisia vierailukohteita Vientianessa ovat lukuisat temppelit ja esimerkiksi Talat Saon aamumarkkinat. Vientianea on kutsuttu myös maailman rennoimmaksi pääkaupungiksi, ja tuo rentous täytyy itse kokea ennen kuin sen voi todella ymmärtää.

Laosin historiallinen pääkaupunki Luang Prabang on yksi Kaakkois-Aasian arvostetuimmista maailmanperintökohteista. Kaupunki sijaitsee Pohjois-Laosissa kahden joen risteyskohdassa vehreiden vuorien ympäröimänä ja se on kuin kokoelma temppeleiden ja siirtomaa-aikakauden rakennustaidetta. Luang Prabang on Laosin ehkä merkittävin nähtävyys; vanhan kuningaskunnan keskuksena toimineen kaupungin tunnelma on ainutlaatuinen ja sen voi pienen koon ansiosta helposti kokea kävellen. Myös Luang Prabangin ulkopuolelta löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää vesiputouksista ja luolista norsujen suojelualueeseen.

Kuinka liikkua Laosissa?

Paras tapa paikasta toiseen siirtymiseen Laosissa on linja-auto, sillä Laosin tieverkkoa on kehitetty ja paranneltu viime vuosina paljon. Hinta-laatusuhteeltaan Laosin bussit jakautuvat kolmeen kategoriaan: express, express aircon ja VIP. Näistä viimeksi mainittu on suunnattu ensisijaisesti turisteille ja onkin matkailijoille suositeltavin vaihtoehto. Pitkien matkojen taittamiseen maan sisällä voi käyttää myös lentokonetta; Laosin sisäiset lennot liikennöi Lao Airlines. Varaa halvat lennot Laosiin nyt!

Autonvuokraustarjoukset Laos

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.