Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Soul

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Soul

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi ICN
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 518 €
Keskimääräinen lentoaika 14 tuntia 50 minuuttia

Lennot Helsingistä Souliin uuden ja vanhan kohtauspaikalle

Koe hämmästyttävä Etelä-Korea ja varaa halvat lennot Helsingistä Souliin! Tämä Etelä-Korean pääkaupunki on valtava, moderni metropoli, jossa uusi ja vanha elävät uskomattomassa sopusoinnussa: modernit pilvenpiirtäjät, luotijunat, popkulttuuri ja buddhalaiset temppelit, palatsit ja korttelitorit. Tutustu futuristiseen muotoilun ja kulttuurin keskukseen Dongdaemun Design Plazaan sekä Gyeongbokgungin palatsiin, joka kerran piti sisällään yli 7000 huonetta unohtamatta myöskään Jogyesan buddhalaista temppeliä. Soul on tätä kaikkea ja paljon muuta. Nyt sinulla on tilaisuus lähteä Helsingistä kokemaan vastakohtien Soul!

Helsingistä kohti Soulia

Finnair lentää Helsingistä Souliin ilman välilaskua, ja matka-aika on vain 8,5 tuntia! Muilla yhtiöillä ei Helsingistä suoria lentoja Souliin ole, mutta yhdellä välilaskulla sinne pääsee useammallakin yhtiöllä. Qatar Airwaysilla on todella mielenkiintoinen lento Helsingistä Souliin, koska Qatarissa, Hamadin kansainvälisellä lentoasemalla (DOH) tehtävä välilasku on vain 2 tuntia 25 minuuttia, ei lentoaika nouse kohtuuttomaksi. Kohtalainen lento löytyy myös Aeroflotilta Moskovan kautta, jossa välilasku on Šeremetjevon kansainvälisellä lentoasemalla (SVO). Air China lentää Souliin Pekingin kautta yhdellä välilaskulla, ja Etihad Airways kahdella välilaskulla. Lennon liikennöi Air Berlin. Paras aika varata halvat lennot Helsingistä Souliin on suunnilleen kaksi kuukautta ennen lähtöä. Vuoden halvin kuukausi lentää Souliin on helmikuu ja kalleimmat kuukaudet ovat tammikuu ja heinäkuu. Etelä-Korean valuutta on Etelä-Korean Won. Talvet ovat maassa kuivia ja kylmiä, kun taas kesäisin on kosteaa ja kuumaa, joten Soulin matka kannattaa ajoittaa näiden väliin, huhti-kesäkuuhun tai sitten loppukesän käännyttyä syksyksi. Kuumimpia kesäkuukausia kannattaa välttää, samoin kuin keskitalvea, ellei ole äärimmäisyyksien ystävä.

Lennot Helsingistä Souliin lähtevät Helsinki-Vantaan lentoasemalta (HEL). Sinne on Helsingin keskustasta matkaa noin 20 kilometriä. Helsinki-Vantaan lentoasemalle kulkee Helsingin keskustasta suora junayhteys ja sekä paikallisbussi että Finnairin lentokenttäbussi Citybus. Muualta Suomesta lentoasemalle pääsee linja-autolla suoraan terminaalin eteen tai sitten junalla vaihtamalla junaa Tikkurilassa. Henkilöautolla saapuville Helsinki-Vantaan lentoasemalla on hyvät paikoitustilat, joista on ilmainen bussikuljetus terminaaleihin. Muista aina tarkistaa matkavarauksesta tai lentoyhtiön kotisivuilta, kummasta terminaalista lentosi lähtee.

Souliin saapuminen

Lennot Helsingistä Souliin lennetään Incheonin kansainväliselle lentoasemalle (ICN), joka sijaitsee Incheonin kaupunkiin kuuluvalla saarella, noin 50 kilometriä Soulin keskustasta länteen. Kyseessä on Etelä-Korean suurin lentokenttä ja yksi Aasian suurimmista lentoasemista. Se on myös tärkeä matkustaja- ja tavaraliikenteen solmukohta Itä-Aasiassa ja yksi Aasian teknologisesti kehittyneimmistä. Matkustajamääriltään Incheonin kenttä on Aasian kuudenneksi vilkkain. Lentoasemalla on selkeä opastus ja sieltä löytyvät kaikki mahdolliset, matkustajan kuvittelemat palvelut, jopa sauna ja optikkoliike sekä pieni ostoskeskus. Siellä on myös kaksi turisti-infoa ja kansainvälisten pankkien palveluja. Kentältä pääsee Souliin 43 minuutissa suoralla AREX-paikallisjunalla, joka lähtee puolen tunnin välein lentoasemalta, samoin kuin metrolla, jolla matka kestää muutaman minuutin enemmän. Liput molempiin ostetaan juna-aseman automaatista tai laiturilta. Kentältä on myös luotijunayhteydet Soulin kautta Etelä-Korean muihin suuriin kaupunkeihin. Soul on varsin turvallinen matkakohde luonnollisesti aina normaalia varovaisuutta noudattaen. Liikenteessä kannattaa olla varovainen, ja taifuunikaudella tänne ei ole järkevää matkustaa.

Soulin metropolialueella asuu lähes puolet koko Etelä-Korean 50 miljoonasta asukkaasta, joten voit varautua suuren kaupungin vilinään ja ihmismassoihin. Soul on paras mahdollinen paikka korealaiseen keittiöön tutustumiseksi, sillä jo katumarkkinoilla pääset maistamaan perinteisiä herkkuja! Soulin huippuravintoloissa puolestaan voit tutustua eurooppalais-korealaiseen fuusiokeittiöön. Soul on myös Etelä-Korean kulttuurillinen keskus museoineen ja taidenäyttelyineen. Palatsien ja Kansallismuseon historiallisen annin lomassa voit nauttia Soulissa kulttuurista myös kaupungilla, vaikkapa Hanjoen varrella.

Lennot Helsinki – Soul

Onko kohteiden Helsinki ja Soul välillä suoria lentoja?

Onko Finnair yksi suosikkilentoyhtiöistäsi? Jos on, sinua takuulla kiinnostaa tietää, että se on yksi 1 lentoyhtiöstä, joka tarjoaa suoria lentoja kohteiden Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) ja Soul (ICN-Incheonin kansainvälinen lentoasema) välillä.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Helsinki ja Soul välillä kestää?

Tähän matkaan menee suurin piirtein 8 tuntia ja 50 minuuttia, ja kohteiden Soul ja Helsinki välinen etäisyys on keskimäärin 7 000 km.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Helsinki ja Soul välisille lennoille?

Suunnitteletko matkaa kohteiden Helsinki ja Soul välille? Tässä ovat useimmin liikennöidyt lentoreitit tällä välillä:

  • Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) – Soul (ICN-Incheonin kansainvälinen lentoasema): 19 lentoa viikossa
  • Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) – Soul (GMP-Gimpon kansainvälinen lentoasema): 6 lentoa viikossa
Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Helsinki ja Soul välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Jos haluat aloittaa lomasi oikein, tarkista tarjoukset, joita China Eastern Airlines tarjoaa. Vaikka monet tunnetut lentoyhtiöt lentävät kohteiden Helsinki ja Soul välillä, tämä on monien usein matkustavien kestosuosikki. Mutta jos haluat tietää saavasi rahoillesi vastinetta, kannattaa verrata myös muita vaihtoehtoja. JAL on toinen loistava valinta, ja se tarjoaa 24 lentoa kuukaudessa.

Kuinka monta lentoa kohteiden Helsinki ja Soul välillä on?

3 päivittäistä lentoa välillä Helsinki – Soul takaavat, että loma kohteessa Soul käy helposti.

Varatuimmat hotellit Soul

Näytä kaikki 2 063 majoitusliikettä kohteessa Soul
333 €
SIGNIEL SEOUL

SIGNIEL SEOUL

5.0 kautta 5.0 Lotte World Tower 76F-101F, 300 Olympic-ro, Songpa-gu, Soul
SIGNIEL SEOUL on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Lotte World Tower on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 4 ravintolaa. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 235 huonetta 26 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
189 €
Grand Hyatt Seoul

Grand Hyatt Seoul

5.0 kautta 5.0 322, Sowol-ro, Yongsan-gu, Soul, Seoul
Grand Hyatt Seoul on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Namsanin puisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 6 ravintolaa ja 3 baaria. Tässä 5 tähden hotellissa on 615 huonetta 20 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja LED-televisiot.
53 €
ENA Suite Hotel Namdaemun

ENA Suite Hotel Namdaemun

4.0 kautta 5.0 36, Sejong-daero 11-gil, Jung-gu, Soul, Seoul
ENA Suite Hotel Namdaemun on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Namdaemunin markkinat. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, sisäuima-allas ja ravintola. Tässä 4 tähden hotellissa on 182 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.