Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Soul

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Soul

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi ICN
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 475 €
Keskimääräinen lentoaika 15 tuntia 45 minuuttia

Lennot Helsingistä Souliin uuden ja vanhan kohtauspaikalle

Koe hämmästyttävä Etelä-Korea ja varaa halvat lennot Helsingistä Souliin! Tämä Etelä-Korean pääkaupunki on valtava, moderni metropoli, jossa uusi ja vanha elävät uskomattomassa sopusoinnussa: modernit pilvenpiirtäjät, luotijunat, popkulttuuri ja buddhalaiset temppelit, palatsit ja korttelitorit. Tutustu futuristiseen muotoilun ja kulttuurin keskukseen Dongdaemun Design Plazaan sekä Gyeongbokgungin palatsiin, joka kerran piti sisällään yli 7000 huonetta unohtamatta myöskään Jogyesan buddhalaista temppeliä. Soul on tätä kaikkea ja paljon muuta. Nyt sinulla on tilaisuus lähteä Helsingistä kokemaan vastakohtien Soul!

Helsingistä kohti Soulia

Finnair lentää Helsingistä Souliin ilman välilaskua, ja matka-aika on vain 8,5 tuntia! Muilla yhtiöillä ei Helsingistä suoria lentoja Souliin ole, mutta yhdellä välilaskulla sinne pääsee useammallakin yhtiöllä. Qatar Airwaysilla on todella mielenkiintoinen lento Helsingistä Souliin, koska Qatarissa, Hamadin kansainvälisellä lentoasemalla (DOH) tehtävä välilasku on vain 2 tuntia 25 minuuttia, ei lentoaika nouse kohtuuttomaksi. Kohtalainen lento löytyy myös Aeroflotilta Moskovan kautta, jossa välilasku on Šeremetjevon kansainvälisellä lentoasemalla (SVO). Air China lentää Souliin Pekingin kautta yhdellä välilaskulla, ja Etihad Airways kahdella välilaskulla. Lennon liikennöi Air Berlin. Paras aika varata halvat lennot Helsingistä Souliin on suunnilleen kaksi kuukautta ennen lähtöä. Vuoden halvin kuukausi lentää Souliin on helmikuu ja kalleimmat kuukaudet ovat tammikuu ja heinäkuu. Etelä-Korean valuutta on Etelä-Korean Won. Talvet ovat maassa kuivia ja kylmiä, kun taas kesäisin on kosteaa ja kuumaa, joten Soulin matka kannattaa ajoittaa näiden väliin, huhti-kesäkuuhun tai sitten loppukesän käännyttyä syksyksi. Kuumimpia kesäkuukausia kannattaa välttää, samoin kuin keskitalvea, ellei ole äärimmäisyyksien ystävä.

Lennot Helsingistä Souliin lähtevät Helsinki-Vantaan lentoasemalta (HEL). Sinne on Helsingin keskustasta matkaa noin 20 kilometriä. Helsinki-Vantaan lentoasemalle kulkee Helsingin keskustasta suora junayhteys ja sekä paikallisbussi että Finnairin lentokenttäbussi Citybus. Muualta Suomesta lentoasemalle pääsee linja-autolla suoraan terminaalin eteen tai sitten junalla vaihtamalla junaa Tikkurilassa. Henkilöautolla saapuville Helsinki-Vantaan lentoasemalla on hyvät paikoitustilat, joista on ilmainen bussikuljetus terminaaleihin. Muista aina tarkistaa matkavarauksesta tai lentoyhtiön kotisivuilta, kummasta terminaalista lentosi lähtee.

Souliin saapuminen

Lennot Helsingistä Souliin lennetään Incheonin kansainväliselle lentoasemalle (ICN), joka sijaitsee Incheonin kaupunkiin kuuluvalla saarella, noin 50 kilometriä Soulin keskustasta länteen. Kyseessä on Etelä-Korean suurin lentokenttä ja yksi Aasian suurimmista lentoasemista. Se on myös tärkeä matkustaja- ja tavaraliikenteen solmukohta Itä-Aasiassa ja yksi Aasian teknologisesti kehittyneimmistä. Matkustajamääriltään Incheonin kenttä on Aasian kuudenneksi vilkkain. Lentoasemalla on selkeä opastus ja sieltä löytyvät kaikki mahdolliset, matkustajan kuvittelemat palvelut, jopa sauna ja optikkoliike sekä pieni ostoskeskus. Siellä on myös kaksi turisti-infoa ja kansainvälisten pankkien palveluja. Kentältä pääsee Souliin 43 minuutissa suoralla AREX-paikallisjunalla, joka lähtee puolen tunnin välein lentoasemalta, samoin kuin metrolla, jolla matka kestää muutaman minuutin enemmän. Liput molempiin ostetaan juna-aseman automaatista tai laiturilta. Kentältä on myös luotijunayhteydet Soulin kautta Etelä-Korean muihin suuriin kaupunkeihin. Soul on varsin turvallinen matkakohde luonnollisesti aina normaalia varovaisuutta noudattaen. Liikenteessä kannattaa olla varovainen, ja taifuunikaudella tänne ei ole järkevää matkustaa.

Soulin metropolialueella asuu lähes puolet koko Etelä-Korean 50 miljoonasta asukkaasta, joten voit varautua suuren kaupungin vilinään ja ihmismassoihin. Soul on paras mahdollinen paikka korealaiseen keittiöön tutustumiseksi, sillä jo katumarkkinoilla pääset maistamaan perinteisiä herkkuja! Soulin huippuravintoloissa puolestaan voit tutustua eurooppalais-korealaiseen fuusiokeittiöön. Soul on myös Etelä-Korean kulttuurillinen keskus museoineen ja taidenäyttelyineen. Palatsien ja Kansallismuseon historiallisen annin lomassa voit nauttia Soulissa kulttuurista myös kaupungilla, vaikkapa Hanjoen varrella.

Helsinki - Soul Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Helsinki – Soul?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Helsinki -- Soul on 475 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Soul. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Helsinki -- Soul on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Helsinki – Soul on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Helsinki -- Soul on tarjolla 208 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Helsinki – Soul?

  reitillä Helsinki -- Soul liikennöi 6 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Helsinki – Soul -lennoille?

  Löysimme alueelta Helsinki vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Soul: Vantaa (HEL). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Incheon Intl. (ICN), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Saapuessasi kohteeseen Soul voit säästää aikaa ja rahaa laskeutumalla jollekin seuraavista lentokentistä:\n\n* Incheon Intl. (ICN)\n* Gimpo Intl. (GMP)\nHaluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Soul.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Helsinki – Soul?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Helsinki -- Soul hintaan 475 €! Reitillä Helsinki -- Soul 6 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Helsinki liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Helsinki (HEL) -- Soul (ICN)\n * Finnair\n * Japan Airlines\n * British Airways\n\n\n\n* Lennot reitillä Helsinki (HEL) -- Soul (GMP)\n * Finnair\n * Japan Airlines\n * British Airways\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Helsinki – Soul useimmin?

  * Helsinki (HEL) -- Soul (ICN)\n * Finnair -- 72 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- ICN\n \n\n * Japan Airlines -- 35 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- ICN\n \n\n * British Airways -- 31 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- ICN\n\n\n\n* Helsinki (HEL) -- Soul (GMP)\n * Finnair -- 17 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- GMP\n \n\n * Japan Airlines -- 10 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- GMP\n \n\n * British Airways -- 7 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- GMP\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Helsinki lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Soul joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 72 lentoa reitillä Helsinki -- Soul. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Helsinki (HEL) liikennöidään viikoittain 167 lentoa kohteeseen Soul (ICN).\n* Lentoasemalta Helsinki (HEL) liikennöidään viikoittain 41 lentoa kohteeseen Soul (GMP).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Helsinki – Soul?

  Suora lento reitillä Helsinki -- Soul kestää yleensä noin 8 tuntia, 50 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 7 068,34 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 19 tuntia, 55 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 16 tuntia, 45 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Helsinki – Soul?

  * Lento reitillä Helsinki (HEL) -- Soul (ICN)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 17.30\n * Aikaisin saapumisaika: 08.20\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 17.30\n * Myöhäisin saapumisaika: 08.20\n\n\n\n* Lento reitillä Helsinki (HEL) -- Soul (GMP)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 00.45\n * Aikaisin saapumisaika: 13.00\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 18.20\n * Myöhäisin saapumisaika: 22.25\n
 • Minkälaisia koneita reitillä Helsinki – Soul liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät?

  Reitillä Helsinki -- Soul liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät muun muassa seuraavanlaisia lentokoneita.\n\n| **Lentoyhtiö** | **Lentokone** |\n|---------------------------|---------------------------|\n| Finnair | AIRBUS INDUSTRIE A350-900 |\n| Japan Airlines | AIRBUS INDUSTRIE A350-900 |\n| British Airways | AIRBUS INDUSTRIE A350-900 |\n| Air China | AIRBUS INDUSTRIE A350-900 |\n| Aeroflot Russian Airlines | AIRBUS INDUSTRIE A350-900 |\n\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Helsinki – Soul?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Varatuimmat hotellit Soul

Näytä kaikki 1 917 majoitusliikettä kohteessa Soul
184 €
Lotte Hotel Seoul

Lotte Hotel Seoul

5.0 kautta 5.0 30, Eulji-ro, Jung-gu, Soul, Seoul
Lotte Hotel Seoul on saanut loistavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Soulin kaupungintalo on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 5 ravintolaa. Tässä 5 tähden hotellissa on 1015 huonetta 38 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
69 €
Tmark Grand hotel Myeongdong

Tmark Grand hotel Myeongdong

4.5 kautta 5.0 52, Toegye-ro, Jung-gu, Soul
Tmark Grand hotel Myeongdong on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Namdaemunin markkinat on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja sisäuima-allas. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 576 huonetta 20 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
58 €
ENA Suite Hotel Namdaemun

ENA Suite Hotel Namdaemun

4.0 kautta 5.0 36, Sejong-daero 11-gil, Jung-gu, Soul, Seoul
ENA Suite Hotel Namdaemun on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Namdaemunin markkinat. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, sisäuima-allas ja ravintola. Tässä 4 tähden hotellissa on 182 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.