Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Hotellitarjoukset kohteessa Etelä-Korea

Suosituimmat hotellit Etelä-Korea

206 €
Lotte Hotel Jeju

Lotte Hotel Jeju

5.0 kautta 5.0 35, Jungmungwangwang-ro 72beon-gil, Seogwipo, Jeju Island
Lotte Hotel Jeju on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Jejun nallemuseo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä 5 tähden lomakeskuksessa on 500 huonetta 12 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
67 €
Shilla Stay Haeundae

Shilla Stay Haeundae

4.0 kautta 5.0 46, Haeun-daero 570beon-gil, Haeundae-gu, Busan
Shilla Stay Haeundae on saanut hyvää palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Haeundaen ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä 4 tähden hotellissa on 407 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
65 €
St. John's Hotel

St. John's Hotel

4.0 kautta 5.0 307, Changhae-ro, Gangneung-si, Gangneung, Gangwon
St. John's Hotel on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Gangmunin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 4 ravintolaa. Tässä vuonna 2018 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 1091 huonetta 16 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
269 €
The Shilla Jeju

The Shilla Jeju

5.0 kautta 5.0 75, Jungmungwangwang-ro 72beon-gil, Seogwipo, Jeju Island
The Shilla Jeju on saanut loistavaa palautetta perheystävällisistä palveluistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Jungmun Golf Club on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä 5 tähden lomakeskuksessa on 429 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
73 €
Novotel Ambassador Seoul Yongsan - Seoul Dragon City

Novotel Ambassador Seoul Yongsan - Seoul Dragon City

4.5 kautta 5.0 95, Cheongpa-ro 20-gil, Yongsan-gu, Soul
Novotel Ambassador Seoul Yongsan - Seoul Dragon City on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Yongsanin elektroniikkamarkkinat on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 621 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
73 €
L7 Gangnam by LOTTE

L7 Gangnam by LOTTE

4.0 kautta 5.0 415, Teheran-ro, Gangnam-gu, Soul, Gangnam
L7 Gangnam by LOTTE on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Teheranno. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 330 huonetta 27 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
161 €
Paradise Hotel Busan

Paradise Hotel Busan

5.0 kautta 5.0 296, Haeundaehaebyeon-ro, Haeundae-gu, Busan, Busan
Paradise Hotel Busan on saanut mahtavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Haeundaen ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 7 ravintolaa ja 20 baaria. Tässä vuonna 1987 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 532 huonetta 18 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
305 €
SIGNIEL SEOUL

SIGNIEL SEOUL

5.0 kautta 5.0 Lotte World Tower 76F-101F, 300 Olympic-ro, Songpa-gu, Soul
SIGNIEL SEOUL on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Lotte World -teemapuisto on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 4 ravintolaa. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 235 huonetta 26 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
63 €
Skybay Hotel Gyeongpo

Skybay Hotel Gyeongpo

4.0 kautta 5.0 476 Haean-ro, Gangneung
Skybay Hotel Gyeongpo on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Gyeongpoho-järvi. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä 4 tähden hotellissa on 538 huonetta 20 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.

Etsi hotellitarjous kohteessa Etelä-Korea

Kohteessa Etelä-Korea löytyy niin paljon majoitusvaihtoehtoja, että joudut helposti valinnanvaikeuden eteen niitä etsiessäsi. Hyvällä hakukoneella löydät etsimäsi kuitenkin helposti ja voit varata halvan majoituksen kohteesta Etelä-Korea hetkessä. Voit tarkastella hotelleja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen, mitkä nähtävyydet sijaitsevat minkäkin hotellin lähistöllä.

Voit itse asiassa jopa etsiä majoituspaikkaa tiettyjen nähtävyyksien ja maamerkkien lähistöltä, ja suodattaa hakutuloksia hinnan tai tähtiluokituksen mukaan. Kattavien hotellikuvausten avulla voit päättää nopeasti ja helposti, mitkä huoneet ja palvelut vastaavat parhaiten tarpeitasi ja lomatoiveitasi.

 

Matkustaminen majoituksellesi kohteessa Etelä-Korea

Matkustit paikan päälle sitten läheltä tai kaukaa, on hyvä varata kuljetukset hotellillesi kohteessa Etelä-Korea etukäteen. Lennot kohteeseen Etelä-Korea löytyvät nopeasti ja näet saman tien, mitkä saatavilla olevista lentoyhtiöistä ja reiteistä ovat nopeimpia ja edullisimpia.

Voit sen jälkeen tutustua myös autonvuokraustarjouksiimme järjestääksesi ajoneuvon odottamaan laskeutumistasi, jotta pääset siirtymään saumattomasti lentokentältä hotellille. Omalla autolla pääset myös helposti tutustumaan lähialueisiin ja tehdä päiväretkiä naapurikyliin ja kaupunkeihin. Tutustu kohteeseesi omalla tavallasi ja tahdillasi.

 

Tekemistä läheltä hotelliasi kohteessa Etelä-Korea

Jos totta puhutaan, on yksi loman kohokohdista juuri se, ettei tarvitse tehdä mitään. Jo pelkkä majapaikassa loikoilu ja rentoutuminen on tarpeeksi tekemistä! Kohteessa Etelä-Korea riittää kuitenkin paljon tekemistä ja nähtävää, joten jos kaipaat ideoita, mitä lomalla kannattaa tehdä, voit tutustua Aktiviteetit-hakutyökaluumme. Sen avulla saat listan nähtävyyksistä ja aktiviteeteista varaamasi majoituksen läheltä kohteessa Etelä-Korea, etsit sitten seikkailua tai koko perheen kohteita.

Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Etelä-Korea

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.