Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Katso hotellien hinnat kohteessa Etelä-Korea

Suosituimmat hotellit Etelä-Korea

239 €
Lotte Hotel Jeju

Lotte Hotel Jeju

5.0 kautta 5.0 35, Jungmungwangwang-ro 72beon-gil, Seogwipo, Jeju Island
Lotte Hotel Jeju on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Jejun nallemuseo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä 5 tähden lomakylässä on 500 huonetta 12 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
72 €
Skybay Hotel Gyeongpo

Skybay Hotel Gyeongpo

4.0 kautta 5.0 476 Haean-ro, Gangneung
Skybay Hotel Gyeongpo on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Gyeongpoho-järvi. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä 4 tähden hotellissa on 538 huonetta 20 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
72 €
St. John's Hotel

St. John's Hotel

4.0 kautta 5.0 307, Changhae-ro, Gangneung-si, Gangneung, Gangwon
St. John's Hotel on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Gangmunin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 4 ravintolaa. Tässä vuonna 2018 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 1091 huonetta 16 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
177 €
Paradise Hotel Busan

Paradise Hotel Busan

5.0 kautta 5.0 296, Haeundaehaebyeon-ro, Haeundae-gu, Busan, Busan
Paradise Hotel Busan on saanut mahtavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Haeundaen ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 7 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä vuonna 1987 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 532 huonetta 18 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
70 €
Ramada Sokcho Hotel

Ramada Sokcho Hotel

3.5 kautta 5.0 106, Daepohanghuimang-gil, Sokcho, Gangwon-do
Ramada Sokcho Hotel on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Daepon satama. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 556 huonetta 20 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
55 €
Ramada Encore Haeundae

Ramada Encore Haeundae

4.0 kautta 5.0 9, Gunam-ro, Haeundae-gu, Busan
Ramada Encore Haeundae on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Haeundaen ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 402 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
153 €
Marriott Jeju Shinhwa World Hotels & Resorts

Marriott Jeju Shinhwa World Hotels & Resorts

5.0 kautta 5.0 38, Sinhwayeoksa-ro 304beon-gil, Andeok-myeon, Seogwipo, Jeju
Marriott Jeju Shinhwa World Hotels & Resorts on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Jeju Shinhwa World on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 4 ravintolaa. Tässä 5 tähden hotellissa on 572 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat syvät kylpyammeet ja LED-televisiot.
67 €
Shilla Stay Haeundae

Shilla Stay Haeundae

4.0 kautta 5.0 46, Haeun-daero 570beon-gil, Haeundae-gu, Busan
Shilla Stay Haeundae on saanut hyvää palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Haeundaen ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kuntokeskus. Tässä 4 tähden hotellissa on 407 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
302 €
SIGNIEL SEOUL

SIGNIEL SEOUL

5.0 kautta 5.0 Lotte World Tower 76F-101F, 300 Olympic-ro, Songpa-gu, Soul
SIGNIEL SEOUL on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Lotte World Tower on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 4 ravintolaa. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 235 huonetta 26 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
218 €
Hilton Busan

Hilton Busan

5.0 kautta 5.0 268-32, Gijanghaean-ro Gijang-eup, Busan
Hilton Busan on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Orangdae. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä 2 ulkouima-allasta ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 310 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa syvän kylpyammeen ja kalustetun parvekkeen.
88 €
Ramada Plaza Jeju Ocean Front

Ramada Plaza Jeju Ocean Front

5.0 kautta 5.0
Ramada Plaza Jeju Ocean Front on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tapdongin rantateatteri. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja 2 kahvilaa. Tässä vuonna 2003 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 400 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
182 €
Grand Hyatt Seoul

Grand Hyatt Seoul

5.0 kautta 5.0 322, Sowol-ro, Yongsan-gu, Soul, Seoul
Grand Hyatt Seoul on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Namsanin puisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 6 ravintolaa ja 3 baaria. Tässä 5 tähden hotellissa on 615 huonetta 20 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja LED-televisiot.
125 €
Hidden Cliff Hotel & Nature

Hidden Cliff Hotel & Nature

4.5 kautta 5.0 542, Yeraehaean-ro, Seogwipo, Jeju-do
Hidden Cliff Hotel & Nature on saanut loistavaa palautetta huonepalvelustaan. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Ripley's Believe It or Not -museo on kävelyetäisyydellä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 3 ravintolaa. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 250 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
193 €
Paradise City

Paradise City

5.0 kautta 5.0 186, Yeongjonghaeannam-ro 321beon-gil, Jung-gu, Incheon
Paradise City on saanut loistavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, ja Incheonin silta sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 5 tähden lomakylässä on 711 huonetta 11 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
112 €
Lahan Select Gyeongju

Lahan Select Gyeongju

4.5 kautta 5.0 338, Bomun-ro, Gyeongju, Pohjois-Gyeongsang
Lahan Select Gyeongju (formerly Hotel Hyundai Gyeongju) on saanut hyvää palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Gyeongjun nallekarhumuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 1992 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 430 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.

Etsi hotellitarjous kohteessa Etelä-Korea

Kohteessa Etelä-Korea löytyy niin paljon majoitusvaihtoehtoja, että joudut helposti valinnanvaikeuden eteen niitä etsiessäsi. Hyvällä hakukoneella löydät etsimäsi kuitenkin helposti ja voit varata halvan majoituksen kohteesta Etelä-Korea hetkessä. Voit tarkastella hotelleja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen, mitkä nähtävyydet sijaitsevat minkäkin hotellin lähistöllä.

Voit itse asiassa jopa etsiä majoituspaikkaa tiettyjen nähtävyyksien ja maamerkkien lähistöltä, ja suodattaa hakutuloksia hinnan tai tähtiluokituksen mukaan. Kattavien hotellikuvausten avulla voit päättää nopeasti ja helposti, mitkä huoneet ja palvelut vastaavat parhaiten tarpeitasi ja lomatoiveitasi.

 

Matkustaminen majoituksellesi kohteessa Etelä-Korea

Matkustit paikan päälle sitten läheltä tai kaukaa, on hyvä varata kuljetukset hotellillesi kohteessa Etelä-Korea etukäteen. Lennot kohteeseen Etelä-Korea löytyvät nopeasti ja näet saman tien, mitkä saatavilla olevista lentoyhtiöistä ja reiteistä ovat nopeimpia ja edullisimpia.

Voit sen jälkeen tutustua myös autonvuokraustarjouksiimme järjestääksesi ajoneuvon odottamaan laskeutumistasi, jotta pääset siirtymään saumattomasti lentokentältä hotellille. Omalla autolla pääset myös helposti tutustumaan lähialueisiin ja tehdä päiväretkiä naapurikyliin ja kaupunkeihin. Tutustu kohteeseesi omalla tavallasi ja tahdillasi.

 

Tekemistä läheltä hotelliasi kohteessa Etelä-Korea

Jos totta puhutaan, on yksi loman kohokohdista juuri se, ettei tarvitse tehdä mitään. Jo pelkkä majapaikassa loikoilu ja rentoutuminen on tarpeeksi tekemistä! Kohteessa Etelä-Korea riittää kuitenkin paljon tekemistä ja nähtävää, joten jos kaipaat ideoita, mitä lomalla kannattaa tehdä, voit tutustua Aktiviteetit-hakutyökaluumme. Sen avulla saat listan nähtävyyksistä ja aktiviteeteista varaamasi majoituksen läheltä kohteessa Etelä-Korea, etsit sitten seikkailua tai koko perheen kohteita.

Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Etelä-Korea

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.