Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Suosituimmat hotellit Indonesia

The Vira Bali Boutique Hotel & Suite 65 €
The Vira Bali Boutique Hotel & Suite

The Vira Bali Boutique Hotel & Suite

Jalan Kartika Plaza No. 127, Tuban, Kuta, Bali
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  The Vira Bali Boutique Hotel & Suite on saanut hyvää palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Waterbom Balin vesipuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 4 tähden hotellissa on 62 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.

  Grand Mirage Resort & Thalasso Bali 107 €
  Grand Mirage Resort & Thalasso Bali

  Grand Mirage Resort & Thalasso Bali

  Jalan Pratama 74 Tanjung Benoa, Nusa Dua, Bali
    
   4.5 kautta 5.0 Tähteä

   Grand Mirage Resort & Thalasso Bali on saanut mainiota palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tanjung Benoa. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen valet-pysäköinnin sekä 3 ulkouima-allasta ja 8 ravintolaa. Tässä vuonna 1993 rakennetussa 4,5 tähden lomakeskuksessa on 377 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja lähdevesialtaan.

   Grand Hyatt Bali 148 €
   Grand Hyatt Bali

   Grand Hyatt Bali

   Kawasan Wisata Nusa Dua BTDC, Nusa Dua, Bali
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Grand Hyatt Bali on saanut hyvää palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nusa Duan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 5 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 1991 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 636 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja lähdevesialtaan.

    Kuta Paradiso Hotel 76 €
    Kuta Paradiso Hotel

    Kuta Paradiso Hotel

    Jl. Kartika Plaza, South of Kuta, Tuban, Kuta, Bali
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Kuta Paradiso Hotel on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lentokentän yhteydessä, ja Waterbom Balin vesipuisto on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä vuonna 1996 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 250 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

     Legian Beach Hotel 98 €
     Legian Beach Hotel

     Legian Beach Hotel

     Jalan Melasti Legian Kelod, Legian, Bali
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Legian Beach Hotel on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Legianin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ulkouima-allasta ja 4 ravintolaa. Tässä vuonna 1974 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 236 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja takan.

      Hilton Bali Resort 102 €
      Hilton Bali Resort

      Hilton Bali Resort

      Jl. Raya Nusa Dua Selatan, PO BOX 18, Nusa Dua, Bali
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Hilton Bali Resort on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Nusa Duan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 407 huonetta 24 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.

       Novotel Bali Ngurah Rai Airport 73 €
       Novotel Bali Ngurah Rai Airport

       Novotel Bali Ngurah Rai Airport

       Jalan Raya Ngurah Rai, Tuban, Bali
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Novotel Bali Ngurah Rai Airport on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike on lentokentän yhteydessä, minkä lisäksi Tubanin ranta on kävelyetäisyydellä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja 3 baaria. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 206 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.

        Hotel Indigo Bali Seminyak Beach 188 €
        Hotel Indigo Bali Seminyak Beach

        Hotel Indigo Bali Seminyak Beach

        Jl. Camplung Tanduk No.10, Seminyak, Bali
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Hotel Indigo Bali Seminyak Beach on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Double Six -ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 4 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 289 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.

         Meliã Bali 126 €
         Meliã Bali

         Meliã Bali

         Kawasan Wisata, BTDC Lot 1, Nusa Dua, Bali
           
          5.0 kautta 5.0 Tähteä

          Meliã Bali on saanut mahtavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nusa Duan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 5 ravintolaa. Tässä vuonna 1985 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 494 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi LCD-television ja minibaarin.

          Courtyard By Marriott Bali Seminyak Resort 103 €
          Courtyard By Marriott Bali Seminyak Resort

          Courtyard By Marriott Bali Seminyak Resort

          Jalan Camplung Tanduk No 103 Sp, Dhyana, Seminyak, Bali
            
           4.5 kautta 5.0 Tähteä

           Courtyard By Marriott Bali Seminyak Resort on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Gado Gadon ranta on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 287 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.

           Jakarta Airport Hotel Managed by Topotels 53 €
           Jakarta Airport Hotel Managed by Topotels

           Jakarta Airport Hotel Managed by Topotels

           Terminal 2E International Departure, Soekarno-Hatta Intl. Airport, Tangerang
             
            3.0 kautta 5.0 Tähteä

            Jakarta Airport Hotel Managed by Topotels on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike on lentokentän yhteydessä, ja Soewarna Business Park sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja business centerin. Tässä vuonna 1997 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 82 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.

            The Grove Suites 85 €
            The Grove Suites

            The Grove Suites

            Kawasan Rasuna Epicentrum, Jl. H.R. Rasuna Said, Kuningan, Jakarta, Jakarta
              
             4.5 kautta 5.0 Tähteä

             The Grove Suites on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kultainen kolmio. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 151 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkaukset.

             Etsi hotellitarjous kohteessa Indonesia

             Kohteessa Indonesia löytyy niin paljon majoitusvaihtoehtoja, että joudut helposti valinnanvaikeuden eteen niitä etsiessäsi. Hyvällä hakukoneella löydät etsimäsi kuitenkin helposti ja voit varata halvan majoituksen kohteesta Indonesia hetkessä. Voit tarkastella hotelleja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen, mitkä nähtävyydet sijaitsevat minkäkin hotellin lähistöllä.

             Voit itse asiassa jopa etsiä majoituspaikkaa tiettyjen nähtävyyksien ja maamerkkien lähistöltä, ja suodattaa hakutuloksia hinnan tai tähtiluokituksen mukaan. Kattavien hotellikuvausten avulla voit päättää nopeasti ja helposti, mitkä huoneet ja palvelut vastaavat parhaiten tarpeitasi ja lomatoiveitasi.

              

             Matkustaminen majoituksellesi kohteessa Indonesia

             Matkustit paikan päälle sitten läheltä tai kaukaa, on hyvä varata kuljetukset hotellillesi kohteessa Indonesia etukäteen. Lennot kohteeseen Indonesia löytyvät nopeasti ja näet saman tien, mitkä saatavilla olevista lentoyhtiöistä ja reiteistä ovat nopeimpia ja edullisimpia.

             Voit sen jälkeen tutustua myös autonvuokraustarjouksiimme järjestääksesi ajoneuvon odottamaan laskeutumistasi, jotta pääset siirtymään saumattomasti lentokentältä hotellille. Omalla autolla pääset myös helposti tutustumaan lähialueisiin ja tehdä päiväretkiä naapurikyliin ja kaupunkeihin. Tutustu kohteeseesi omalla tavallasi ja tahdillasi.

              

             Tekemistä läheltä hotelliasi kohteessa Indonesia

             Jos totta puhutaan, on yksi loman kohokohdista juuri se, ettei tarvitse tehdä mitään. Jo pelkkä majapaikassa loikoilu ja rentoutuminen on tarpeeksi tekemistä! Kohteessa Indonesia riittää kuitenkin paljon tekemistä ja nähtävää, joten jos kaipaat ideoita, mitä lomalla kannattaa tehdä, voit tutustua Aktiviteetit-hakutyökaluumme. Sen avulla saat listan nähtävyyksistä ja aktiviteeteista varaamasi majoituksen läheltä kohteessa Indonesia, etsit sitten seikkailua tai koko perheen kohteita.

             Viimeksi varatut hotellit Indonesia

             Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Indonesia

             *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.