Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
30.10. - 1.11.

Varatuimmat hotellit Pattaya

63 €
Dusit Thani Pattaya

Dusit Thani Pattaya

5.0 kautta 5.0 240/2 Pattaya Beach Road, Pattaya, Chonburi
Dusit Thani Pattaya on saanut mainiota palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pattayan ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 2 ulkouima-allasta. Tässä 5 tähden hotellissa on 457 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
129 €
Cape Dara Resort

Cape Dara Resort

5.0 kautta 5.0 256 Dara Beach, Soi 20, Pattaya-Naklua Road, Pattaya, Chonburi
Cape Dara Resort on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Art in Paradise (3D-taidemuseo). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja 2 ulkouima-allasta. Tässä 5 tähden lomakylässä on 264 huonetta 25 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
40 €
Mercure Pattaya Ocean Resort

Mercure Pattaya Ocean Resort

4.0 kautta 5.0 463/100 Moo 9, Nongprue, Banglamung, Pattaya, Chonburi
Mercure Pattaya Ocean Resort on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pattayan rantakatu. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 210 huonetta 16 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
74 €
Grande Centre Point Pattaya

Grande Centre Point Pattaya

5.0 kautta 5.0 456, 777, 777/1 M.6 Na Kluea, Pattaya, Chonburi
Grande Centre Point Pattaya on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Pattayan ranta on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 2018 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 396 huonetta 32 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
95 €
Renaissance Pattaya Resort & Spa

Renaissance Pattaya Resort & Spa

5.0 kautta 5.0 9/9 Moo 3, Na Jomtien, Sattahip, Chonburi
Renaissance Pattaya Resort & Spa on saanut loistavaa palautetta perheystävällisistä palveluistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ban Amphurin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 257 huonetta 10 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja LED-television.
95 €
U Pattaya

U Pattaya

5.0 kautta 5.0 70/14 Moo 8, Soi Na-Chomtien 56/3, Sattahip, Chonburi
U Pattaya on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Cartoon Network Amazone. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ulkouima-altaan. Tässä 5 tähden lomakylässä on 44 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
105 €
Centara Grand Mirage Beach Resort Pattaya

Centara Grand Mirage Beach Resort Pattaya

5.0 kautta 5.0 277-8 Moo 5 Naklua, Pattaya, Chonburi
Centara Grand Mirage Beach Resort Pattaya on saanut loistavaa palautetta majoitusliikkeen yleiskunnosta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Wong Amat Beach. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 4 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 5 tähden lomakylässä on 555 huonetta 18 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet.
27 €
Centre Point Prime Hotel Pattaya

Centre Point Prime Hotel Pattaya

4.5 kautta 5.0 275 Moo 6, Sukhumvit Rd, Naklua, Pattaya, Chonburi
Centre Point Prime Hotel Pattaya on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Mini Siam. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset ostoskeskuskuljetukset. Tässä vuonna 2018 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 555 huonetta 33 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Citrus Grande Hotel Pattaya by Compass Hospitality

Citrus Grande Hotel Pattaya by Compass Hospitality

5.0 kautta 5.0 579 Khao Phra Tam Nak, Pattaya, Chonburi
Citrus Grande Hotel Pattaya by Compass Hospitality on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Walking Street (ravintolakatu). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ulkouima-allasta ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 512 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
23 €
ibis Pattaya

ibis Pattaya

3.0 kautta 5.0 463/79 Moo 9, Pattaya, Chonburi
Ibis Pattaya on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pattayan ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3 tähden hotellissa on 254 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
52 €
One Patio Hotel Pattaya

One Patio Hotel Pattaya

4.5 kautta 5.0 464/59 Moo 9, Pattaya 2nd Road, Nongprue, Banglamung, Pattaya, Chonburi
One Patio Hotel Pattaya sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä ja lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pattayan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 133 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja takat.
89 €
InterContinental Pattaya Resort

InterContinental Pattaya Resort

5.0 kautta 5.0 437 Phra Tamnak Road, Pattaya, Chonburi
InterContinental Pattaya Resort on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pattayan messukeskus, Peach. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2005 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 156 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen.
Hae hinnat
Arize Hotel Sri Racha

Arize Hotel Sri Racha

5.0 kautta 5.0 8/88 Sukhumvit Road, Surasak, Si Racha, Chonburi
Arize Hotel Sri Racha on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Surasak Montrin puisto on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 379 huonetta 38 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
32 €
Centra by Centara Maris Resort Jomtien

Centra by Centara Maris Resort Jomtien

4.0 kautta 5.0 98/2 Moo 1, Na Jomtien, Sattahip, Pattaya, Chonburi
Centra by Centara Maris Resort Jomtien on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Jomtienin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset rantakuljetukset ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 225 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet.
94 €
Royal Cliff Beach Hotel

Royal Cliff Beach Hotel

5.0 kautta 5.0 353 Phra Tamnuk Road, Pattaya, Chonburi
Royal Cliff Beach Hotel on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Cosy Beach. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 6 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 1974 rakennetussa 5 tähden lomakylässä on 474 huonetta 20 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Pattaya

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Pattaya

Näytä kaikki

Kohteen Pattaya hotellit

Harkitsetko lomaa kohteeseen Pattaya? Jos haluat löytää majoituspaikan, joka on lähellä nähtävyyksiä, syötä lomapäiväsi ja käytä hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi hotellin, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä kuten Pattayan ranta, Jomtienin ranta ja Bangsaenin ranta. Voit valita 4231 hotellista ja muusta majoitustilasta kohteessa Pattaya löytääksesi itsellesi sopivan yöpymispaikan.

Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Pattaya, koko perheelle sopivia majoitusliikkeitä tai majoituksia, joihin voit ottaa lemmikkisi mukaan, Pattaya tarjoaa useita erilaisia majoituspaikkoja, joista voit löytää itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon:

 • 276 lentokenttähotellia
 • 146 halpaa hotellia
 • 575 lapsiystävällistä hotellia
 • 60 luksushotellia
 • 57 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Pattaya

Kun etsit yöpymispaikkaa kohteessa Pattaya, voit käyttää ebookersin sivustoa löytääksesi hotellin, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, uima-altaan tai ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Voit käyttää suodattimia rajataksesi hotellihakuasi, jotta näet vain sinulle tärkeät palvelut, kuten huoneessa olevan keittiön ja ilmastoinnin.

Asiakkaat pitävät näistä hotelleista kohteessa Pattaya niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Evergreen Pattaya Serviced Residences
 • Suntosa Resort
 • BB House Beach Residences

Nämä kohteen Pattaya hotellit ovat suosittuja matkailijoiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Siam@Siam Design Hotel Pattaya
 • Royal Cliff Beach Hotel
 • Hard Rock Hotel Pattaya

Asiakkaat, jotka yöpyivät näissä kohteen Pattaya hotelleissa pitivät paikan päällä olevasta kuntokeskuksesta:

 • Aster Hotel and Residence (Formerly known as At Mind Premier Suites)
 • Siam@Siam Design Hotel Pattaya
 • March Hotel Pattaya

Kohteeseen Pattaya tutustuminen

Pattaya on tunnettu viihteestään, elävästä musiikista ja ravintoloista. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Pattaya ja sen lähellä kuuluu:

 • CentralFestival Pattaya Beach -ostoskeskus
 • Pattayan rantakatu
 • Pattayan ranta
 • Walking Street (ravintolakatu)
 • Jomtienin ranta
 • Pattayan kelluvat markkinat
 • Cartoon Network Amazone

Kun suunnittelet matkaasi kohteeseen Pattaya, voit varata ebookersin kautta myös lennot kohteeseen Utapao (UTP-Utapaon kansainvälinen lentokenttä). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi tarpeitasi vastaavan vaihtoehdon.

Milloin on paras aika vierailla kohteessa Pattaya?

Jos mietit parasta mahdollista aikaa käydä kohteessa Pattaya, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista matkaa suunnitellessasi. Huhtikuu ja toukokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Pattaya, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä joulukuu ja tammikuu. Toukokuu ja kesäkuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas tammikuu ja joulukuu ovat kuivimmat.

Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 35 °C ja öisin 21 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 193 mm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 35 °C päivisin ja 26 °C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 829 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila heinäkuusta syyskuuhun on päivisin 34 °C ja öisin 24 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 998 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 33 °C ja 20 °C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 406 mm.
 • Vuoden keskimääräinen sademäärä kohteessa Pattaya on 2425 cm.

Viimeksi varatut hotellit Pattaya

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.