Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
28.6. - 30.6.
Ensi viikonloppuna
5.7. - 7.7.

Varatuimmat hotellit Pattaya

Sleep With Me Pattaya 33 €
Sleep With Me Pattaya

Sleep With Me Pattaya

77/777 Chalermphrakiat 19 Moo 9, Sai 3 Nongprue Banglamong, Pattaya, Chonburi
   
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  Soi L K Metron ostosalue, CentralFestival Pattaya Beach -ostoskeskus ja Big C Extra sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Pattayan ranta ja Pattayan rantakatu ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hilton Pattaya 170 €
  Hilton Pattaya

  Hilton Pattaya

  333/101 Moo 9 Nong Prue, Banglamung, Pattaya, Chonburi
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   CentralFestival Pattaya Beach -ostoskeskus, Pattayan rantakatu ja Pattayan ranta sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Hard Rock Cafe ja Royal Garden Plaza ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

   Centara Grand Mirage Beach Resort Pattaya 141 €
   Centara Grand Mirage Beach Resort Pattaya

   Centara Grand Mirage Beach Resort Pattaya

   277-8 Moo 5 Naklua, Pattaya, Chonburi
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Wong Amat Beach, Pattayan ranta ja Pattayan rantakatu ovat 2 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta lomakeskuksesta. Tiffany's Show ja Terminal 21 Pattayan ostoskeskus ovat myös 2 kilometrin päässä.

    Mercure Pattaya Ocean Resort 62 €
    Mercure Pattaya Ocean Resort

    Mercure Pattaya Ocean Resort

    463/100 Moo 9, Nongprue, Banglamung, Pattaya, Chonburi
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Art in Paradise (3D-taidemuseo), Tiffany's Show ja Pattayan rantakatu sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä meren rannalla sijaitsevasta hotellista. Terminal 21 Pattayan ostoskeskus ja Hard Rock Cafe ovat myös 2 kilometrin päässä.

     Holiday Inn Pattaya 88 €
     Holiday Inn Pattaya

     Holiday Inn Pattaya

     463/68, 463/99 Pattaya Sai 1 Road, Nongprue Banglamung, Pattaya, Chonburi
       
      4.5 kautta 5.0 Tähteä

      Nallekarhumuseo, Pattayan rantakatu ja Pattayan ranta sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä rannalla sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Art in Paradise (3D-taidemuseo) ja Tiffany's Show ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

      Grande Centre Point Pattaya 110 €
      Grande Centre Point Pattaya

      Grande Centre Point Pattaya

      456, 777, 777/1 M.6 Na Kluea, Pattaya, Chonburi
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Tiffany's Show ja Art in Paradise (3D-taidemuseo) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä meren rannalla sijaitsevasta hotellista. Pattayan rantakatu ja Hard Rock Cafe ovat myös 2 kilometrin päässä.

       Siam@Siam Design Hotel Pattaya 75 €
       Siam@Siam Design Hotel Pattaya

       Siam@Siam Design Hotel Pattaya

       390 Moo 9, Tambon Nong Prue, Amphur Banglamung, Pattaya, Chonburi
         
        4.5 kautta 5.0 Tähteä

        Art in Paradise (3D-taidemuseo) ja Alcazar Cabaret (kabaree) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Pattayan ranta ja Terminal 21 Pattayan ostoskeskus ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hard Rock Hotel Pattaya 77 €
        Hard Rock Hotel Pattaya

        Hard Rock Hotel Pattaya

        429 M.9, Pattaya, Chonburi
          
         4.5 kautta 5.0 Tähteä

         Hard Rock Cafe, Pattayan rantakatu ja Pattayan ranta ovat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. CentralFestival Pattaya Beach -ostoskeskus ja Art in Paradise (3D-taidemuseo) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

         Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Pattaya

         Näytä kaikki

         Arvioitu hinta 1 yölle / 2 aikuiselle

         Parhaat luksushotellit Pattaya

         Näytä kaikki

         Arvioitu hinta 1 yölle / 2 aikuiselle

         Hotellit Pattayalla – Siaminlahden lomakeitaassa

         Pattaya on Thaimaan eteläosissa, Siaminlahden itärannikolla, sijaitseva kaupunki ja erittäin suosittu lomakohde erityisesti Pohjois-Eurooppalaisten turistien keskuudessa. Itse Pattayan kaupungin alue alkoi muodostua kaupankäynnin pienoiseksi keskukseksi niinkin varhain kuin 1700-luvun puolivälissä, ja on alkuajoistaan lähtien kasvanut koossa runsaasti niin turismin kuin maan sisäisen muuttoliikkeenkin ansiosta. Vierailijoille Pattaya tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia aktiviteetteja sekä luonnollisesti tasaisen annoksen auringonpaistetta. Hotellit Pattayalla ovat tasokkaita – jokainen vierailija löytää sieltä varmasti omaan tarpeeseen, budjettiin sekä mieltymyksiin sopivan majoitusvaihtoehdon.

         Viikko, kaksi tai puoli vuotta Pattayalla? – sopiva yösija löytyy satavarmasti!

         Hotellit Pattayalla sijaitsevat pääasiassa aivan rannassa välittömässä läheisyydessä, sillä useimmat vierailijat arvostavat meren läheisyyttä ja lisäksi suurin osa kaupungin tarjoamista palveluista ja aktiviteeteista sijaitsee rannalla. Hotellihintojen puolesta paras aika on matkustaa sadekauden aikoihin (heinä-lokakuussa), jolloin turistien määrä on keskimääräisesti huomattavasti alhaisempi. Jos taas et välitä hieman korkeammista hinnoista, ja haluat taattua lämpöä sekä auringonpaistetta, kannattaa sinun ajoittaa matka marras-helmikuulle. Hotellit Pattyalla vastaavat hinnoiltaan muiden Thaimaan lomakohteiden, esimerkiksi Cha Aminhintoja. Kyseiseen vuodenaikaan lämpötilat saattavat päivisin hipoa jopa 40 asteen rajaa, ja sateen todennäköisyys on melko alhainen. Varaa hotelli Pattayalta, pakene sadetta/lumista talvea, lähde kesälomalle tai työmatkalle!

         Aurinkoa, aurinkoa ja aurinkoa

         Miksi ihmiset matkustavat Pattayalle? Yleisin syy on luonnollisesti tasainen auringonpaiste, jota joka puolella maailmaa ei ole selvien vuodenaikojen vuoksi tarjolla. Kaupungin kaksi suurinta rantaa, Pattaya Beach ja Jomtien Beach, tarjoavat matkailijoille mahdollisuuden nauttia pehmeästä hiekasta, kauniista merinäkymästä sekä polttavan kuumasta auringosta. Vesiurheiluun liittyvät aktiviteetit ovat suuressa suosiossa, ja esim. sukellus, snorklaus ja vesijeteillä ajelu ovat vain muutamia vaihtoehtoja loputtoman laajassa tarjonnassa. Kalastusreissut, benji- ja laskuvarjohypyt auringon alla, golfailu ja temppelinähtävyydet saavat loma-ajan päivät kulumaan nopeasti ja vaivattomasti. Hieman vähemmän tekemistä kaipaavat voivat suunnata esim. Pattaya Beachin pohjoispuolella sijaitsevalle, erittäin puhtaalle, Wong Amat Beachille, jossa ei ole kärkkäitä rantakauppiaita tuputtamassa kaikennäköistä tavaraa.

         Päiväreissuja ja matkalaukun täytettä

         Hotellit Pattayalla ovat rannan tuntumassa, josta pääset kätevästi myös tutustumaan lähisaarten kuten Koh Lanin, Koh Krokin ja Koh Sahin tarjontaan. Pattayan kaupungin alueella sijaitsee useita isoja ostoskeskuksia, joten jätä matkalaukkuusi hieman tilaa tuliaisille. Kävelykatu (Walking Street) sekä pääkadut Beach Road ja Second Road sivukatuineen antavat yöelämästä pitäville mahdollisuuden nauttia eurooppalaisittain verrattain halvoista juomahinnoista sekä pitkistä lämpimistä illoista.

         Viimeksi varatut hotellit Pattaya

         Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Pattaya

         Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.