Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
14.8. - 16.8.
Ensi viikonloppuna
21.8. - 23.8.

Varatuimmat hotellit Pattaya

64 €
Dusit Thani Pattaya

Dusit Thani Pattaya

4.5 kautta 5.0 240/2 Pattaya Beach Road, Pattaya, Chonburi
Dusit Thani Pattaya on saanut mainiota palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pattayan ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 2 ulkouima-allasta. Tässä 5 tähden hotellissa on 457 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
115 €
Cape Dara Resort

Cape Dara Resort

5.0 kautta 5.0 256 Dara Beach, Soi 20, Pattaya-Naklua Road, Pattaya, Chonburi
Cape Dara Resort on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Art in Paradise (3D-taidemuseo). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja 2 ulkouima-allasta. Tässä 5 tähden lomakylässä on 264 huonetta 25 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
55 €
Mercure Pattaya Ocean Resort

Mercure Pattaya Ocean Resort

4.0 kautta 5.0 463/100 Moo 9, Nongprue, Banglamung, Pattaya, Chonburi
Mercure Pattaya Ocean Resort on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pattayan rantakatu. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 210 huonetta 16 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
80 €
Grande Centre Point Pattaya

Grande Centre Point Pattaya

5.0 kautta 5.0 456, 777, 777/1 M.6 Na Kluea, Pattaya, Chonburi
Grande Centre Point Pattaya on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Pattayan ranta on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 2018 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 396 huonetta 32 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
113 €
Renaissance Pattaya Resort & Spa

Renaissance Pattaya Resort & Spa

5.0 kautta 5.0 9/9 Moo 3, Na Jomtien, Sattahip, Chonburi
Renaissance Pattaya Resort & Spa on saanut loistavaa palautetta perheystävällisistä palveluistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ban Amphurin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 257 huonetta 10 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja LED-television.
97 €
U Pattaya

U Pattaya

5.0 kautta 5.0 70/14 Moo 8, Soi Na-Chomtien 56/3, Sattahip, Chonburi
U Pattaya on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Cartoon Network Amazone. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ulkouima-altaan. Tässä 5 tähden lomakylässä on 44 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
107 €
Centara Grand Mirage Beach Resort Pattaya

Centara Grand Mirage Beach Resort Pattaya

5.0 kautta 5.0 277-8 Moo 5 Naklua, Pattaya, Chonburi
Centara Grand Mirage Beach Resort Pattaya on saanut loistavaa palautetta majoitusliikkeen yleiskunnosta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Wong Amat Beach. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 4 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 5 tähden lomakylässä on 555 huonetta 18 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet.
41 €
Centre Point Prime Hotel Pattaya

Centre Point Prime Hotel Pattaya

4.5 kautta 5.0 275 Moo 6, Sukhumvit Rd, Naklua, Pattaya, Chonburi
Centre Point Prime Hotel Pattaya on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Mini Siam. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset ostoskeskuskuljetukset. Tässä vuonna 2018 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 555 huonetta 33 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Citrus Grande Hotel Pattaya by Compass Hospitality

Citrus Grande Hotel Pattaya by Compass Hospitality

5.0 kautta 5.0 579 Khao Phra Tam Nak, Pattaya, Chonburi
Citrus Grande Hotel Pattaya by Compass Hospitality on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Walking Street (ravintolakatu). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ulkouima-allasta ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 512 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
23 €
ibis Pattaya

ibis Pattaya

3.0 kautta 5.0 463/79 Moo 9, Pattaya, Chonburi
Ibis Pattaya on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pattayan ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3 tähden hotellissa on 254 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
44 €
One Patio Hotel Pattaya

One Patio Hotel Pattaya

4.5 kautta 5.0 464/59 Moo 9, Pattaya 2nd Road, Nongprue, Banglamung, Pattaya, Chonburi
One Patio Hotel Pattaya sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä ja lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pattayan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 133 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja takat.
81 €
InterContinental Pattaya Resort

InterContinental Pattaya Resort

5.0 kautta 5.0 437 Phra Tamnak Road, Pattaya, Chonburi
InterContinental Pattaya Resort on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pattayan messukeskus, Peach. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2005 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 156 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen.
53 €
Arize Hotel Sri Racha

Arize Hotel Sri Racha

5.0 kautta 5.0 8/88 Sukhumvit Road, Surasak, Si Racha, Chonburi
Arize Hotel Sri Racha on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Surasak Montrin puisto on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 379 huonetta 38 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
42 €
Centra by Centara Maris Resort Jomtien

Centra by Centara Maris Resort Jomtien

4.0 kautta 5.0 98/2 Moo 1, Na Jomtien, Sattahip, Pattaya, Chonburi
Centra by Centara Maris Resort Jomtien on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Jomtienin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset rantakuljetukset ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 225 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet.
105 €
Royal Cliff Beach Hotel

Royal Cliff Beach Hotel

5.0 kautta 5.0 353 Phra Tamnuk Road, Pattaya, Chonburi
Royal Cliff Beach Hotel on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Cosy Beach. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 6 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 1974 rakennetussa 5 tähden lomakylässä on 474 huonetta 20 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Pattaya

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Pattaya

Näytä kaikki

Halvat hotellit kohteessa Pattaya

Etsitkö edullista majoitusta kohteessa Pattaya? Onnistuu. Syötä matkasi ajankohta tämän sivun hakukoneeseen, niin saat hetkessä eteesi kaikki hotellit kohteessa Pattaya. Varaus kannattaa tehdä heti – juuri nyt halvin huone maksaa vaivaiset 23 €! Jos taas mielit hieman ylellisemmälle lomalle, arvokkain hotelli valikoimassamme on tällä hetkellä 115 €.

 

Miten löytää paras hotellitarjous kohteessa Pattaya?

Kun matkasi ajankohta on selvillä, tekemällä hotellihaun kohteeseen Pattaya löydät kaikki juuri silloin vapaana olevat huoneet. Jos osa niistä on liian kalliita, hakutulossivun vasemmassa laidassa olevilla suodattimilla saat näkyviin omaan budjettiisi sopivat vaihtoehdot. Kannattaa huomioida myös sivun vasemmasta yläkulmasta aukeava karttatoiminto. Se näyttää kohteen Pattaya halvat hotellit kartalla, mikä helpottaa sekä valintaa että matkan suunnittelua. Hakutulosten listalla näkyy usein myös vihreällä ja oranssilla merkityt ebookers-tarjoukset. Niitä et löydä mistään muualta!

 

Miksi varata hotelli ebookersin kautta?

Tarjoamme kaiken, mitä tarvitset: lyömättömän valikoiman, halvat hinnat sekä kattavat lisäpalvelut. ebookersin kautta löydät peräti 3714 majoitusliikettä kohteessa Pattaya, ja hotellivaraukseen on helppo lisätä myös lennot, vuokra-auto tai vaikka aktiviteetteja. Kun tiedät mitä haluat, koko paketin saa varattua vain minuuteissa. Varauksen tehtyäsi voit jo keskittyä matkasi suunnitteluun. Lähetämme sinulle automaattisesti kaikki varauksesi tiedot, joten sinun ei tarvitse huolehtia mistään.

 

Miten viettää edullinen hotelliloma kohteessa Pattaya?

Rahoistaan tarkka voi lomailla ja yöpyä kohteessa Pattaya verrattain halvalla. Pientä suunnittelua se tosin vaatii. Aluksi sinun kannattaa laatia matkallesi budjetti. Kun se on valmis, kannattaa tutkia, mistä ja miten euroille saa parhaan vastineen käyttämällä ebookersin hakukonetta.

Halvimmat hotellit kohteessa Pattaya löydät yleensä hieman kauempana keskusalueista. Vaikka syrjäisempi sijainti voi ensin arveluttaa, kannattaa huomata, että halvan huonehinnan lisäksi se tarjoaa myös muita säästöjä. Hieman syrjässä esimerkiksi ravintolat ovat yleensä huomattavasti ydinaluetta edullisempia, samoin kaupat ja muut palvelut. Lisäksi tunnelma on ydinkeskustaa rauhallisempi, ja vastaan tulee taatusti myös paikallisia. Matkat ydinkeskustaan ja nähtävyyksille taittuvat helposti julkisilla. Usein niillä pääsee myös kauemmas, missä maisemat ja luonto saattavat yllättää.

Varaa edullinen hotelli kohteessa Pattaya nyt – elämyksiä saa myös halvalla!

Viimeksi varatut hotellit Pattaya

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.