Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
18.1. - 20.1.
Ensi viikonloppuna
25.1. - 27.1.

Aina edulliset hotellit – Pattaya

Grande Centre Point Pattaya 95 €
Grande Centre Point Pattaya

Grande Centre Point Pattaya

456, 777, 777/1 M.6 Na Kluea, Pattaya
   
  1,0
  /5 (1 arvostelua)
  5.0 kautta 5.0

  Luksusluokan hotelli, jonka lähellä sijaitsee Tiffany's Show, Art in Paradise (3D-taidemuseo) ja Hard Rock Cafe (ravintola). Lähistöllä ovat myös Pattayan Beach Road ja Bangkok Pattaya -sairaala.

  Dusit Thani Pattaya 77 €
  Dusit Thani Pattaya

  Dusit Thani Pattaya

  240/2 Pattaya Beach Road, Pattaya
    
   4,1
   /5 (23 arvostelua)
   4.5 kautta 5.0

   Tiffany's Show ja Pattaya Beach (ranta) ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Pattayan Beach Road ja Art in Paradise (3D-taidemuseo) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   Centara Grand Mirage Beach Resort Pattaya 129 €
   Centara Grand Mirage Beach Resort Pattaya

   Centara Grand Mirage Beach Resort Pattaya

   277-8 Moo 5 Naklua, Pattaya
     
    4,8
    /5 (6 arvostelua)
    5.0 kautta 5.0

    Wong Amat Beach ja Pattaya Beach (ranta) ovat 2 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta lomakeskuksesta. Bamboo Beach ja Crescent Moonin ranta ovat myös 2 kilometrin päässä.

    Cape Dara Resort 111 €
    Cape Dara Resort

    Cape Dara Resort

    256 Dara Beach, Soi 20, Pattaya
      
     4,0
     /5 (3 arvostelua)
     5.0 kautta 5.0

     Tiffany's Show ja Pattaya Beach (ranta) ovat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta lomakeskuksesta. Wong Amat Beach ja Pattayan Beach Road ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

     Parhaat edulliset hotellit – Pattaya

     Eastiny Place Hotel 18 €
     Eastiny Place Hotel

     Eastiny Place Hotel

     315/2-3, Soi 8, Pattaya Beach Rd., Pattaya
       
      3,4
      /5 (11 arvostelua)
      3.0 kautta 5.0

      Central Festival Pattaya Beach (ranta) ja Pattayan Beach Road sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Hard Rock Cafe (ravintola) ja Royal Garden Plaza ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

      A-One Star Hotel 24 €
      A-One Star Hotel

      A-One Star Hotel

      115/11 Moo 9 Pattaya Beach Road, Pattaya
        
       3,7
       /5 (6 arvostelua)
       3.0 kautta 5.0

       Pattayan Beach Road ja Pattaya Beach (ranta) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Nallekarhumuseo ja Pattayan kansainvälinen sairaala ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Red Planet Pattaya 27 €
       Red Planet Pattaya

       Red Planet Pattaya

       255/7 Moo 9, Pattaya Sai 2 Road, Pattaya
         
        3,5
        /5 (4 arvostelua)
        3.0 kautta 5.0

        CentralMarinan ostoskeskus ja Pattaya Beach (ranta) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Art in Paradise (3D-taidemuseo) ja Pattayan kansainvälinen sairaala ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Zing 13 €
        Hotel Zing

        Hotel Zing

        192 Moo 10 Thap Phraya Road Soi 7, Pattaya
          
         4,4
         /5 (5 arvostelua)
         3.0 kautta 5.0

         Walking Street (ravintolakatu) ja Pattaya Beach (ranta) sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Wat Chaimongkronin kuninkaallinen luostari ja Pattayan Beach Road ovat myös 2 kilometrin päässä.

         Parhaat luksushotellit – Pattaya

         Hilton Pattaya 144 €
         Hilton Pattaya

         Hilton Pattaya

         333/101 Moo 9 Nong Prue, Pattaya
           
          4,8
          /5 (4 arvostelua)
          5.0 kautta 5.0

          Central Festival Pattaya Beach (ranta) ja Pattaya Beach (ranta) ovat 5 minuutin päässä tästä perheystävällisestä meren rannalla sijaitsevasta hotellista. Pattayan Beach Road ja Mike Shopping Mall ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

          Royal Cliff Beach Terrace Hotel 101 €
          Royal Cliff Beach Terrace Hotel

          Royal Cliff Beach Terrace Hotel

          353 Phra Tamnuk Road, Pattaya
            
           5,0
           /5 (2 arvostelua)
           5.0 kautta 5.0

           Pattayan messukeskus, Peach on 0,2 kilometrin ja Pattaya Beach (ranta) on 2,9 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta lomakeskuksesta. Phrabat-vuori ja Pattayan näköalapaikka ovat myös 2 kilometrin päässä.

           Amari Nova Suites 41 €
           Amari Nova Suites

           Amari Nova Suites

           254 Moo 9 Soi Petchtrakool, Pattaya
             
            3,9
            /5 (20 arvostelua)
            4.5 kautta 5.0

            Alcazar Cabaret (kabaree) ja Pattaya Beach (ranta) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan huoneistohotellista. Pattayan kansainvälinen sairaala ja Big C Extra ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

            Royal Cliff Beach Hotel 101 €
            Royal Cliff Beach Hotel

            Royal Cliff Beach Hotel

            353 Phra Tamnuk Road, Pattaya
              
             4,1
             /5 (10 arvostelua)
             5.0 kautta 5.0

             Pattayan messukeskus, Peach on 0,2 kilometrin ja Pattaya Beach (ranta) on 2,9 kilometrin päässä tästä rannan tuntumassa historiallisella alueella sijaitsevasta lomakeskuksesta. Phrabat-vuori ja Pattayan näköalapaikka ovat myös 2 kilometrin päässä.

             Kartta

             Viimeksi varatut hotellit - Pattaya

             Parhaat hotellit kohteen Pattaya eri alueilla

             Pattayan keskusta

             Na Chom Thian

             Pohjois-Pattaya

             Pratumnakin mäki

             Ban Bang Saen

             Etelä-Pattaya

             Ban Thung Sukla

             Ang Sila

             Nong Prue

             Huai Kapi

             Pong

             Don Hua Lo

             Huai Yai

             Makham Yong

             Hotellit Pattayalla – Siaminlahden lomakeitaassa

             Pattaya on Thaimaan eteläosissa, Siaminlahden itärannikolla, sijaitseva kaupunki ja erittäin suosittu lomakohde erityisesti Pohjois-Eurooppalaisten turistien keskuudessa. Itse Pattayan kaupungin alue alkoi muodostua kaupankäynnin pienoiseksi keskukseksi niinkin varhain kuin 1700-luvun puolivälissä, ja on alkuajoistaan lähtien kasvanut koossa runsaasti niin turismin kuin maan sisäisen muuttoliikkeenkin ansiosta. Vierailijoille Pattaya tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia aktiviteetteja sekä luonnollisesti tasaisen annoksen auringonpaistetta. Hotellit Pattayalla ovat tasokkaita – jokainen vierailija löytää sieltä varmasti omaan tarpeeseen, budjettiin sekä mieltymyksiin sopivan majoitusvaihtoehdon.

             Viikko, kaksi tai puoli vuotta Pattayalla? – sopiva yösija löytyy satavarmasti!

             Hotellit Pattayalla sijaitsevat pääasiassa aivan rannassa välittömässä läheisyydessä, sillä useimmat vierailijat arvostavat meren läheisyyttä ja lisäksi suurin osa kaupungin tarjoamista palveluista ja aktiviteeteista sijaitsee rannalla. Hotellihintojen puolesta paras aika on matkustaa sadekauden aikoihin (heinä-lokakuussa), jolloin turistien määrä on keskimääräisesti huomattavasti alhaisempi. Jos taas et välitä hieman korkeammista hinnoista, ja haluat taattua lämpöä sekä auringonpaistetta, kannattaa sinun ajoittaa matka marras-helmikuulle. Hotellit Pattyalla vastaavat hinnoiltaan muiden Thaimaan lomakohteiden, esimerkiksi Cha Aminhintoja. Kyseiseen vuodenaikaan lämpötilat saattavat päivisin hipoa jopa 40 asteen rajaa, ja sateen todennäköisyys on melko alhainen. Varaa hotelli Pattayalta, pakene sadetta/lumista talvea, lähde kesälomalle tai työmatkalle!

             Aurinkoa, aurinkoa ja aurinkoa

             Miksi ihmiset matkustavat Pattayalle? Yleisin syy on luonnollisesti tasainen auringonpaiste, jota joka puolella maailmaa ei ole selvien vuodenaikojen vuoksi tarjolla. Kaupungin kaksi suurinta rantaa, Pattaya Beach ja Jomtien Beach, tarjoavat matkailijoille mahdollisuuden nauttia pehmeästä hiekasta, kauniista merinäkymästä sekä polttavan kuumasta auringosta. Vesiurheiluun liittyvät aktiviteetit ovat suuressa suosiossa, ja esim. sukellus, snorklaus ja vesijeteillä ajelu ovat vain muutamia vaihtoehtoja loputtoman laajassa tarjonnassa. Kalastusreissut, benji- ja laskuvarjohypyt auringon alla, golfailu ja temppelinähtävyydet saavat loma-ajan päivät kulumaan nopeasti ja vaivattomasti. Hieman vähemmän tekemistä kaipaavat voivat suunnata esim. Pattaya Beachin pohjoispuolella sijaitsevalle, erittäin puhtaalle, Wong Amat Beachille, jossa ei ole kärkkäitä rantakauppiaita tuputtamassa kaikennäköistä tavaraa.

             Päiväreissuja ja matkalaukun täytettä

             Hotellit Pattayalla ovat rannan tuntumassa, josta pääset kätevästi myös tutustumaan lähisaarten kuten Koh Lanin, Koh Krokin ja Koh Sahin tarjontaan. Pattayan kaupungin alueella sijaitsee useita isoja ostoskeskuksia, joten jätä matkalaukkuusi hieman tilaa tuliaisille. Kävelykatu (Walking Street) sekä pääkadut Beach Road ja Second Road sivukatuineen antavat yöelämästä pitäville mahdollisuuden nauttia eurooppalaisittain verrattain halvoista juomahinnoista sekä pitkistä lämpimistä illoista.

             Viimeisimmät hotelliarvostelut – Pattaya

             Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.