Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Dublin

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tieto lennoista

Kohdelentokenttä Dublin

Lennot Dublin

Irlannin pääkaupunki Dublin on suomalaiseen makuun kodikas ja miellyttävä kaupunkikohde, sillä on lähes Helsingin kokoinen. Dublin onkin ihanteellinen kohde pitkälle viikonlopulle. Dublin tarjoaa perinteiseen kaupunkilomaan kuuluvia kohteita museoiden, arkkitehtuurin ja historiallisten nähtävyyksien osalta. Dublinin ehkäpä suurin kuuluisuus Guinness-olut vetää myös matkaajia kaupunkiin. Olitpa lähdössä Dubliniin viikonlopuksi tai hieman pidemmäksikin aikaa, kannattaa sinun kääntyä eBookersin puoleen. eBookersin avulla löydät parhaat lennot dubliniin nopesti ja helposti markkinoiden parhaan hakukoneen avulla.

Saapuminen Dubliniin

Lentäessäsi Dubliniin saavut Dublinin kansainväliselle lentokentälle, noin 10 kilometrin päähän Dublinin keskustasta. Lentoasemalta keskustaan pääsee kätevimmin Aircoach-lentokenttäbussilla, jonka tunnistaa sen sinisestä väristään. Aircoach kuljettaa matkustajat keskustaan ja suurimpien hotellien luo. Matkalippu maksaa 7€ yhteen suuntaan, mutta meno-paluun saa 12 eurolla. Kaupungin bussiyhtiöllä on keskustaan oma lentokenttälinja, AirLink, jolla matka maksaa 6€. Mikäli et ole kiireessä, ja haluat säästää muutaman euron, kannattaa matkustaa paikallisbussilla. Matka kestää n. 15 minuuttia pidempään, mutta maksaa vain 1,90€. Mikäli matkustat isommalla porukalla kannattaa harkita taksia, sillä se maksaa 20-30€ keskusta-alueelle. Muista pyytää kuitti matkastasi, muuten taksikuskit saattavat yrittää huijata sinua!

Dublin on viehättävä kaupunki, joka tarjoaa samanlaista tehtävää ja nähtävää kuin muutkin Euroopan maiden pääkaupungit. Pääset liikkumaan kaupungissa kätevästi jalan, jolloin näet ja koet paremmin myös paikallisten elämän. Me eBookersilla haluamme tehdä Dublinin matkastasi mahdollisimman mukavan tarjoamalla sinulle halvimmat lennot matkallesi Dubliniin. Syötä haluamasi matkustuspäivät viereiseen hakukoneeseen ja aloita matkasi tarkempi suunnittelu heti!

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Dublin?

SAS, Air Baltic, Lufthansa, Air France, KLM

Kartta

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.