Pääosion alkuosa
Menopaluumatkan kuvake
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halpoja menopaluulentoja kohteeseen Dublin

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Dublin olivat annetulla aikavälillä 91 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 100 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lennot Dublin

Irlannin pääkaupunki Dublin on suomalaiseen makuun kodikas ja miellyttävä kaupunkikohde, sillä on lähes Helsingin kokoinen. Dublin onkin ihanteellinen kohde pitkälle viikonlopulle. Dublin tarjoaa perinteiseen kaupunkilomaan kuuluvia kohteita museoiden, arkkitehtuurin ja historiallisten nähtävyyksien osalta. Dublinin ehkäpä suurin kuuluisuus Guinness-olut vetää myös matkaajia kaupunkiin. Olitpa lähdössä Dubliniin viikonlopuksi tai hieman pidemmäksikin aikaa, kannattaa sinun kääntyä eBookersin puoleen. eBookersin avulla löydät parhaat lennot dubliniin nopesti ja helposti markkinoiden parhaan hakukoneen avulla.

Saapuminen Dubliniin

Lentäessäsi Dubliniin saavut Dublinin kansainväliselle lentokentälle, noin 10 kilometrin päähän Dublinin keskustasta. Lentoasemalta keskustaan pääsee kätevimmin Aircoach-lentokenttäbussilla, jonka tunnistaa sen sinisestä väristään. Aircoach kuljettaa matkustajat keskustaan ja suurimpien hotellien luo. Matkalippu maksaa 7€ yhteen suuntaan, mutta meno-paluun saa 12 eurolla. Kaupungin bussiyhtiöllä on keskustaan oma lentokenttälinja, AirLink, jolla matka maksaa 6€. Mikäli et ole kiireessä, ja haluat säästää muutaman euron, kannattaa matkustaa paikallisbussilla. Matka kestää n. 15 minuuttia pidempään, mutta maksaa vain 1,90€. Mikäli matkustat isommalla porukalla kannattaa harkita taksia, sillä se maksaa 20-30€ keskusta-alueelle. Muista pyytää kuitti matkastasi, muuten taksikuskit saattavat yrittää huijata sinua!

Dublin on viehättävä kaupunki, joka tarjoaa samanlaista tehtävää ja nähtävää kuin muutkin Euroopan maiden pääkaupungit. Pääset liikkumaan kaupungissa kätevästi jalan, jolloin näet ja koet paremmin myös paikallisten elämän. Me eBookersilla haluamme tehdä Dublinin matkastasi mahdollisimman mukavan tarjoamalla sinulle halvimmat lennot matkallesi Dubliniin. Syötä haluamasi matkustuspäivät viereiseen hakukoneeseen ja aloita matkasi tarkempi suunnittelu heti!

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Dublin?

✔️ Lennot kohteeseen Dublin maksavat yleensä 100 €–133 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Dublin, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 91 €. Halpaa lentoa kohteeseen Dublin etsiessäsi kannattaa ottaa huomioon, että toukokuussa on halvin kuukausi.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Dublin?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Dublin on elokuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Dublin?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Dublin helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Dublin saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Dublin?

✔️ Voit muuttaa kohteen Dublin lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista .

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Dublin?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Dublin helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Dublin lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Dublin, tulet huomaamaan, että tähän kohteeseen lentää useita lentoyhtiöitä. Yksi näistä on SAS, Finnair, Air Baltic, Lufthansa. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

Dublin Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodiDUB
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
LentoyhtiötSAS, Finnair, Air Baltic, Lufthansa
Halvin lento100 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Dublin?

SAS, Finnair, Air Baltic, Lufthansa

Kartta

Paras aika lentää kohteesta

Lähtöpaikka Määränpää Matkustuspäivät Lennot kohteesta*
LHR Dublin 6.5. - 16.5. 133 €
*Hinnat sisältävät verot ja maksut

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

Katso kaikki kohteen Dublin vuokra-autot

^Säästöt perustuvat kaikkiin lento + hotelli -pakettivarauksiin ebookers.fi-sivustolla tammikuusta joulukuuhun 2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.