Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
4.12. - 6.12.

Suosituimmat Majatalot Pattaya

Hae hinnat
OYO 1025 Lamer Guesthouse

OYO 1025 Lamer Guesthouse

2.5 kautta 5.0 108/39-40 Bangsaenlang Road, Chonburi, Chonburi
OYO 1025 Lamer Guesthouse sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bangsaenin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Baan Hai Bangsaray

Baan Hai Bangsaray

2.5 kautta 5.0 48/18, Moo 1, Bang Sare, Sattahip, Chonburi
Baan Hai Bangsaray sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bang Sarayn ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pation.
Hae hinnat
OYO 1021 Chang Chang Mansion

OYO 1021 Chang Chang Mansion

2.5 kautta 5.0 125/22-23, Pattaya, Sattahip, Chonburi
OYO 1021 Chang Chang Mansion sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Bang Sarayn ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
28 €
SlowLife Resort

SlowLife Resort

2.5 kautta 5.0 235/17 Moo 7 Nakrua, Koh Larn, Koh Lan, Chonburi
SlowLife Resort on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Na Baanin laituri. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
Hae hinnat
Baanchidhaad

Baanchidhaad

2.5 kautta 5.0 108/30 Soi 12/1 Bangsaen Lang Rd, Muang, Chonburi
Baanchidhaad sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bangsaenin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja pyykinpesutilat. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
19 €
@ Mangoes

@ Mangoes

2.0 kautta 5.0 71/1 moo 5 Na Jomtien, Sattahip
@ Mangoes sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Cartoon Network Amazone. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pation.
43 €
Baan Sai Thong

Baan Sai Thong

2.5 kautta 5.0 199 Moo.7, T.Na Klua, A.Banglamung, Koh Lan, Chonburi
Baan Sai Thong on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tawaenin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja aamiaisen (lisämaksusta). Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
36 €
Baan Plasai Koh Larn

Baan Plasai Koh Larn

2.5 kautta 5.0 109/2 Moo 7,T.Na Klua, Bang Lamung, Koh Lan, Chonburi
Baan Plasai Koh Larn sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Na Baanin laituri. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset lauttaterminaalikuljetukset. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
OYO 1027 Patumnak Beach Guesthouse

OYO 1027 Patumnak Beach Guesthouse

3.0 kautta 5.0 352/85-86 Phra tumnak Soi 5, Pattaya, Chonburi
OYO 1027 Patumnak Beach Guesthouse on saanut hyvää palautetta ravintolaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Dongtan Beach. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Sea Beach Koh Larn 2

Sea Beach Koh Larn 2

2.5 kautta 5.0 159/1 Moo 7, Koh Lan, Chonburi
Sea Beach Koh Larn 2 on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Na Baanin laituri. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapin.
25 €
Nava Boutique Guesthouse

Nava Boutique Guesthouse

2.5 kautta 5.0 352/192 Moo 12, Phratamnak Soi 5, Nongprue Banglamung, Pratumnak Hill, Pattaya, Chonburi
Nava Boutique Guesthouse sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Dongtan Beach. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.
Hae hinnat
Walking Street Encore Hotel

Walking Street Encore Hotel

2.5 kautta 5.0 27 Thanon Pattaya Tai, Pattaya, Chonburi
Walking Street Encore Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Walking Street (ravintolakatu). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, aamiainen (lisämaksusta) ja kuivapesulapalvelu. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
25 €
Baan Term Fun Saensuk

Baan Term Fun Saensuk

3.0 kautta 5.0 281, 283 Long Had Bangsaen Road, Saen Suk, Chonburi
Baan Term Fun Saensuk on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bangsaenin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja aamiainen (lisämaksusta). Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
AA Guesthouse @ Kho Pai Soi 4

AA Guesthouse @ Kho Pai Soi 4

2.0 kautta 5.0 586/102 Moo 10, Soi Ko Phai 4, Nongprue, Banglamung, Pattaya, Chonburi
AA Guesthouse @ Kho Pai Soi 4 sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Walking Street (ravintolakatu). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
Hae hinnat
j Room bangsaen

j Room bangsaen

2.5 kautta 5.0 106 bangsaenlang, Chonburi
J Room bangsaen sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bangsaenin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja kattoterassi. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Löydä kohteen Pattaya halvimmat Majatalot

Ennen kuin alamme esittelemään kaikkia niitä muita hyötyjä ja mukavuuksia, joita kohteen Pattaya Majatalot sinulle tarjoavat, lienee paikallaan mainita niiden olevan äärimmäisen edullisia. Etenkin hyvää hinta-laatusuhdetta etsiville majatalot ovatkin suorastaan erinomainen valinta, sillä monissa niistä huoneet, palvelut ja mukavuudet ovat todella kovaa luokkaa. Usein ainoa majatalon hotellista erottava seikka onkin sijainti. Siinä missä ensin mainittu löytyy yleensä turistialueen, rannan tai kaupungin ytimestä, majatalo on usein hieman etäämmällä. Etenkin omaa rauhaa ja ainutlaatuisia lomakokemuksia kaipaaville syrjäinen sijainti voi kuitenkin olla suoranainen onnenpotku.

Kohteen Pattaya Majatalot – ainutlaatuista tunnelmaa täysin mukavuuksin

ebookersin Majatalot tarjoavat huikean määrän vaihtoehtoja, joten niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva majapaikka. Se voi olla esimerkiksi romanttinen sviitti historiaa huokuvassa kartanossa tai tyylikäs, upealla pylvässängyllä varustettu huone loisteliaassa kivilinnassa. Loiston oheen tarjolla on toki myös suuri määrä hieman vaatimattomampia majapaikkoja. Usein löydät sellaisen hieman kohteesi ydinalueen ulkopuolelta, mutta poikkeuksiakin löytyy.

Jokainen majatalo on erilainen, ja niissä on aina roppakaupalla tunnelmaa. Tunnelma kumpuaa usein majapaikan pitkästä historiasta ja sen varrella paikan päälle kertyneistä kalusteista, esineistä ynnä muusta. Usein paikan isäntä tai emäntä pyrkii lisäksi korostamaan nimenomaan majoitusliikkeensä erikoisempia piirteitä. Kaiken tämän ansiosta majatalot sopivatkin täydellisesti niille, jotka haluavat lomaansa tutun ohella myös hieman erikoisempaa sisältöä. Jos olet yksi heistä, kohteen Pattaya Majatalot voivat tehdä lomastasi todella ikimuistoisen.

Toisin kuin moni luulee, majatalot ovat lähes poikkeuksetta äärimmäisen puhtaita ja hyvin varusteltuja. Itse asiassa siisteydestä huolehditaan usein jopa hotelleja paremmin, sillä tilojen koosta johtuen omistaja valvoo niitä usein melkeinpä haukan lailla. Myös asiakkaiden antama palaute menee taatusti perille. Siisteyden ohella omistajan kädenjälki näkyy poikkeuksetta myös majatalon varusteissa ja palveluissa. Etenkin niiden saralla majatalo voi yllättää toden teolla. Tarjolla voi olla esimerkiksi täysin asiakkaan toiveiden pohjalta valmistettu aamiainen tai vaikka art deco -tyylinen aulabaari. Tai sitten suurella takalla varustettu takkahuone, jossa paikan omistaja kertoo sen historiasta kaikille asiasta kiinnostuneille...

Tutustu ebookersin kattavaan valikoimaan ja löydä parhaat Majatalot kohteessa Pattaya

Kätevän karttatyökalun avulla näet kerralla kaikki kohteen Pattaya Majatalot. Halutessasi voit valita kartalle vain parhaat arvostelut saaneet majapaikat tai kohdentaa sen vain tietylle alueelle tai tiettyyn kaupunginosaan. Sivustomme työkalut sopivat täydellisesti sekä suunnitelmansa lukkoon lyöneille että niille, joiden matkakuume on vasta nousemassa. Kattavasta valikoimastamme löytyy sopivia vaihtoehtoja niin häämatkalaisille, perheille kuin reppureissaajillekin. Sinun tarvitsee vain syöttää haluamasi matkapäivämäärät, niin ebookers hoitaa loput.

Suosituimmat hotellit Pattaya

Näytä kaikki
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.