Pääosion alkuosa

Suositut Majatalot – Pattaya

Secrets Pattaya 15 €
Secrets Pattaya

Secrets Pattaya

316/147 Moo 10 Soi Buakaow, Pattaya, Pattaya
   
  2.5 kautta 5.0 Tähteä

  Secrets Pattaya sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta CentralFestival Pattaya Beach -ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kuivapesulapalvelut. Tässä 2,5 tähden majatalossa on 4 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

  Lito Bangsaen 16 €
  Lito Bangsaen

  Lito Bangsaen

  102 Bangsaen Tai Road, Sansuk, Chonburi
    
   2.5 kautta 5.0 Tähteä

   Lito Bangsaen sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bangsaenin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 2,5 tähden majatalossa on 8 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.

   Chaiyapoon Inn 19 €
   Chaiyapoon Inn

   Chaiyapoon Inn

   383/78 Soi Chaiyapoon, Third Rd. No. 25, Pattaya, Chonburi
     
    2.0 kautta 5.0 Tähteä

    Chaiyapoon Inn on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Soi L K Metron ostosalue. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja baarin. Tässä 2 tähden majatalossa on 14 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.

    Baan Sarai Talay 29 €
    Baan Sarai Talay

    Baan Sarai Talay

    157/2 Moo 7 T.Naklua, A.Banglamung, Koh Lan, Chonburi
      
     2.5 kautta 5.0 Tähteä

     Baan Sarai Talay on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Na Baanin laituri. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2,5 tähden majatalossa on 10 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

     SlowLife Resort 30 €
     SlowLife Resort

     SlowLife Resort

     235/17 Moo 7 Nakrua, Koh Larn, Koh Lan, Chonburi
       
      2.5 kautta 5.0 Tähteä

      SlowLife Resort on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Na Baanin laituri. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2,5 tähden majatalossa on 6 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.

      Baan Term Fun Saensuk 27 €
      Baan Term Fun Saensuk

      Baan Term Fun Saensuk

      281, 283 Long Had Bangsaen Road, Saen Suk, Chonburi
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Baan Term Fun Saensuk on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bangsaenin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden majatalossa on 11 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

       Chill House Koh Larn 23 €
       Chill House Koh Larn

       Chill House Koh Larn

       210/13 Moo 7 T.Naklue,, A. Banglamung, Koh Larn, Koh Lan, Pattaya
         
        2.5 kautta 5.0 Tähteä

        Chill House Koh Larn sijaitsee lähellä kohdetta Tawaenin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 2,5 tähden majatalossa on 5 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

        Happa Residency 13 €
        Happa Residency

        Happa Residency

        Soi 13/3, Pattaya, Chonburi
          
         2.5 kautta 5.0 Tähteä

         Happa Residency sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pattayan rantakatu. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä 2,5 tähden majatalossa on 9 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi taulutelevision ja jääkaapin.

         Walking Street Encore Hotel 15 €
         Walking Street Encore Hotel

         Walking Street Encore Hotel

         27 Thanon Pattaya Tai, Pattaya, Chonburi
           
          2.5 kautta 5.0 Tähteä

          Walking Street Encore Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Walking Street (ravintolakatu). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja kuivapesulapalvelut. Tässä 2,5 tähden majatalossa on 15 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

          Sangwan Guest House 15 €
          Sangwan Guest House

          Sangwan Guest House

          247/104, M.10, Soiyensabai, Nongprue, Banglamung, Pattaya, Pattaya, Chonburi
            
           2.5 kautta 5.0 Tähteä

           Sangwan Guest House sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Wat Chaimongkronin kuninkaallinen luostari. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2,5 tähden majatalossa on 15 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.

           Baan Kun Tuad Ko Si Chang 30 €
           Baan Kun Tuad Ko Si Chang

           Baan Kun Tuad Ko Si Chang

           2 Moo.2 Tha Thewawong, Ko Sichang
             
            2.5 kautta 5.0 Tähteä

            Baan Kun Tuad Ko Si Chang sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ko Sichangin sairaala. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja kahvila. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 2,5 tähden majatalossa on 4 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

            @ Mangoes 24 €
            @ Mangoes

            @ Mangoes

            71/1 moo 5 Na Jomtien, Sattahip
              
             2.0 kautta 5.0 Tähteä

             @ Mangoes sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Cartoon Network Amazone. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä 2 tähden majatalossa on 10 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja patiot.

             Löydä kohteen Pattaya halvimmat Majatalot

             Ennen kuin alamme esittelemään kaikkia niitä muita hyötyjä ja mukavuuksia, joita kohteen Pattaya Majatalot sinulle tarjoavat, lienee paikallaan mainita niiden olevan äärimmäisen edullisia. Etenkin hyvää hinta-laatusuhdetta etsiville majatalot ovatkin suorastaan erinomainen valinta, sillä monissa niistä huoneet, palvelut ja mukavuudet ovat todella kovaa luokkaa. Usein ainoa majatalon hotellista erottava seikka onkin sijainti. Siinä missä ensin mainittu löytyy yleensä turistialueen, rannan tai kaupungin ytimestä, majatalo on usein hieman etäämmällä. Etenkin omaa rauhaa ja ainutlaatuisia lomakokemuksia kaipaaville syrjäinen sijainti voi kuitenkin olla suoranainen onnenpotku.

             Kohteen Pattaya Majatalot – ainutlaatuista tunnelmaa täysin mukavuuksin

             ebookersin Majatalot tarjoavat huikean määrän vaihtoehtoja, joten niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva majapaikka. Se voi olla esimerkiksi romanttinen sviitti historiaa huokuvassa kartanossa tai tyylikäs, upealla pylvässängyllä varustettu huone loisteliaassa kivilinnassa. Loiston oheen tarjolla on toki myös suuri määrä hieman vaatimattomampia majapaikkoja. Usein löydät sellaisen hieman kohteesi ydinalueen ulkopuolelta, mutta poikkeuksiakin löytyy.

             Jokainen majatalo on erilainen, ja niissä on aina roppakaupalla tunnelmaa. Tunnelma kumpuaa usein majapaikan pitkästä historiasta ja sen varrella paikan päälle kertyneistä kalusteista, esineistä ynnä muusta. Usein paikan isäntä tai emäntä pyrkii lisäksi korostamaan nimenomaan majoitusliikkeensä erikoisempia piirteitä. Kaiken tämän ansiosta majatalot sopivatkin täydellisesti niille, jotka haluavat lomaansa tutun ohella myös hieman erikoisempaa sisältöä. Jos olet yksi heistä, kohteen Pattaya Majatalot voivat tehdä lomastasi todella ikimuistoisen.

             Toisin kuin moni luulee, majatalot ovat lähes poikkeuksetta äärimmäisen puhtaita ja hyvin varusteltuja. Itse asiassa siisteydestä huolehditaan usein jopa hotelleja paremmin, sillä tilojen koosta johtuen omistaja valvoo niitä usein melkeinpä haukan lailla. Myös asiakkaiden antama palaute menee taatusti perille. Siisteyden ohella omistajan kädenjälki näkyy poikkeuksetta myös majatalon varusteissa ja palveluissa. Etenkin niiden saralla majatalo voi yllättää toden teolla. Tarjolla voi olla esimerkiksi täysin asiakkaan toiveiden pohjalta valmistettu aamiainen tai vaikka art deco -tyylinen aulabaari. Tai sitten suurella takalla varustettu takkahuone, jossa paikan omistaja kertoo sen historiasta kaikille asiasta kiinnostuneille...

             Tutustu ebookersin kattavaan valikoimaan ja löydä parhaat Majatalot kohteessa Pattaya

             Kätevän karttatyökalun avulla näet kerralla kaikki kohteen Pattaya Majatalot. Halutessasi voit valita kartalle vain parhaat arvostelut saaneet majapaikat tai kohdentaa sen vain tietylle alueelle tai tiettyyn kaupunginosaan. Sivustomme työkalut sopivat täydellisesti sekä suunnitelmansa lukkoon lyöneille että niille, joiden matkakuume on vasta nousemassa. Kattavasta valikoimastamme löytyy sopivia vaihtoehtoja niin häämatkalaisille, perheille kuin reppureissaajillekin. Sinun tarvitsee vain syöttää haluamasi matkapäivämäärät, niin ebookers hoitaa loput.

             Löydä kohteen Pattaya halvimmat Majatalot

             Ennen kuin alamme esittelemään kaikkia niitä muita hyötyjä ja mukavuuksia, joita kohteen Pattaya Majatalot sinulle tarjoavat, lienee paikallaan mainita niiden olevan äärimmäisen edullisia. Etenkin hyvää hinta-laatusuhdetta etsiville majatalot ovatkin suorastaan erinomainen valinta, sillä monissa niistä huoneet, palvelut ja mukavuudet ovat todella kovaa luokkaa. Usein ainoa majatalon hotellista erottava seikka onkin sijainti. Siinä missä ensin mainittu löytyy yleensä turistialueen, rannan tai kaupungin ytimestä, majatalo on usein hieman etäämmällä. Etenkin omaa rauhaa ja ainutlaatuisia lomakokemuksia kaipaaville syrjäinen sijainti voi kuitenkin olla suoranainen onnenpotku.

             Kohteen Pattaya Majatalot – ainutlaatuista tunnelmaa täysin mukavuuksin

             ebookersin Majatalot tarjoavat huikean määrän vaihtoehtoja, joten niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva majapaikka. Se voi olla esimerkiksi romanttinen sviitti historiaa huokuvassa kartanossa tai tyylikäs, upealla pylvässängyllä varustettu huone loisteliaassa kivilinnassa. Loiston oheen tarjolla on toki myös suuri määrä hieman vaatimattomampia majapaikkoja. Usein löydät sellaisen hieman kohteesi ydinalueen ulkopuolelta, mutta poikkeuksiakin löytyy.

             Jokainen majatalo on erilainen, ja niissä on aina roppakaupalla tunnelmaa. Tunnelma kumpuaa usein majapaikan pitkästä historiasta ja sen varrella paikan päälle kertyneistä kalusteista, esineistä ynnä muusta. Usein paikan isäntä tai emäntä pyrkii lisäksi korostamaan nimenomaan majoitusliikkeensä erikoisempia piirteitä. Kaiken tämän ansiosta majatalot sopivatkin täydellisesti niille, jotka haluavat lomaansa tutun ohella myös hieman erikoisempaa sisältöä. Jos olet yksi heistä, kohteen Pattaya Majatalot voivat tehdä lomastasi todella ikimuistoisen.

             Toisin kuin moni luulee, majatalot ovat lähes poikkeuksetta äärimmäisen puhtaita ja hyvin varusteltuja. Itse asiassa siisteydestä huolehditaan usein jopa hotelleja paremmin, sillä tilojen koosta johtuen omistaja valvoo niitä usein melkeinpä haukan lailla. Myös asiakkaiden antama palaute menee taatusti perille. Siisteyden ohella omistajan kädenjälki näkyy poikkeuksetta myös majatalon varusteissa ja palveluissa. Etenkin niiden saralla majatalo voi yllättää toden teolla. Tarjolla voi olla esimerkiksi täysin asiakkaan toiveiden pohjalta valmistettu aamiainen tai vaikka art deco -tyylinen aulabaari. Tai sitten suurella takalla varustettu takkahuone, jossa paikan omistaja kertoo sen historiasta kaikille asiasta kiinnostuneille...

             Tutustu ebookersin kattavaan valikoimaan ja löydä parhaat Majatalot kohteessa Pattaya

             Kätevän karttatyökalun avulla näet kerralla kaikki kohteen Pattaya Majatalot. Halutessasi voit valita kartalle vain parhaat arvostelut saaneet majapaikat tai kohdentaa sen vain tietylle alueelle tai tiettyyn kaupunginosaan. Sivustomme työkalut sopivat täydellisesti sekä suunnitelmansa lukkoon lyöneille että niille, joiden matkakuume on vasta nousemassa. Kattavasta valikoimastamme löytyy sopivia vaihtoehtoja niin häämatkalaisille, perheille kuin reppureissaajillekin. Sinun tarvitsee vain syöttää haluamasi matkapäivämäärät, niin ebookers hoitaa loput.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Pattaya

             Näytä kaikki 3 111 majoitusliikettä kohteessa Pattaya
             Grande Centre Point Pattaya 103 €
             Grande Centre Point Pattaya

             Grande Centre Point Pattaya

             456, 777, 777/1 M.6 Na Kluea, Pattaya, Chonburi
               
              5.0 kautta 5.0 Tähteä

              Tiffany's Show ja Art in Paradise (3D-taidemuseo) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä meren rannalla sijaitsevasta hotellista. Pattayan rantakatu ja Hard Rock Cafe ovat myös 2 kilometrin päässä.

              Mercure Pattaya Ocean Resort 70 €
              Mercure Pattaya Ocean Resort

              Mercure Pattaya Ocean Resort

              463/100 Moo 9, Nongprue, Banglamung, Pattaya, Chonburi
                
               4.0 kautta 5.0 Tähteä

               Art in Paradise (3D-taidemuseo), Tiffany's Show ja Pattayan rantakatu sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä meren rannalla sijaitsevasta hotellista. Terminal 21 Pattayan ostoskeskus ja Hard Rock Cafe ovat myös 2 kilometrin päässä.

               LK The Empress Pattaya 75 €
               LK The Empress Pattaya

               LK The Empress Pattaya

               240/1 M. 10, Soi 12, Pattaya Beach Road, Banglamung, Pattaya, Chonburi
                 
                4.0 kautta 5.0 Tähteä

                Mike Shopping Mall, Pattayan rantakatu ja Pattayan ranta ovat vain muutaman askeleen päässä tästä rannan tuntumassa huvielämän keskuksessa sijaitsevasta hotellista. Walking Street (ravintolakatu) ja CentralFestival Pattaya Beach -ostoskeskus ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

                Siam@Siam Design Hotel Pattaya 78 €
                Siam@Siam Design Hotel Pattaya

                Siam@Siam Design Hotel Pattaya

                390 Moo 9, Tambon Nong Prue, Amphur Banglamung, Pattaya, Chonburi
                  
                 4.5 kautta 5.0 Tähteä

                 Alcazar Cabaret (kabaree) ja Art in Paradise (3D-taidemuseo) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Pattayan ranta ja Terminal 21 Pattayan ostoskeskus ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.