Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.9. - 27.9.
Ensi viikonloppuna
2.10. - 4.10.

Varatuimmat hotellit Hvar

70 €
Amfora Hvar Grand Beach Resort

Amfora Hvar Grand Beach Resort

4.0 kautta 5.0 Ulica biskupa Jurja Dubokovića 5, Hvar
Amfora Hvar Grand Beach Resort on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Stari Grad Plain on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 4 tähden lomakylässä on 324 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
313 €
Palace Elisabeth, Hvar Heritage Hotel

Palace Elisabeth, Hvar Heritage Hotel

5.0 kautta 5.0 Trg Sv. Stjepana 5, Hvar
Palace Elisabeth, Hvar Heritage Hotel on saanut mainiota palautetta alueen yöelämästä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Stari Grad Plain. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 1899 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 45 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
52 €
Bonkan

Bonkan

3.0 kautta 5.0 Dinka Novaka 17, Hvar, Hrvatska
Bonkan on saanut loistavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Stari Grad Plain. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 9 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
Hae hinnat
Podstine Hotel

Podstine Hotel

4.0 kautta 5.0 Put Podstina 11, Hvar
Podstine Hotel on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Stari Grad Plain. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 rantabaaria. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 52 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa Select Comfort -patjallisen sängyn ja LCD-television.
96 €
Heritage Hotel Dea Hvar

Heritage Hotel Dea Hvar

4.0 kautta 5.0 Hvarskih bratovština 4, Hvar, Splitsko-dalmatisnka
Heritage Hotel Dea Hvar on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Stari Grad Plain. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä 4 tähden aamiaismajoituksessa on 8 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevisiot.
42 €
Villa Milton Hvar

Villa Milton Hvar

3.0 kautta 5.0 Jelke Bucic 14, Hvar
Villa Milton Hvar on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Stari Grad Plain. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja omatoiminen pysäköinti (lisämaksusta). Tässä 3 tähden majatalossa on 6 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.
Hae hinnat
Apartmani Ivanovic

Apartmani Ivanovic

3.0 kautta 5.0 Ivana Buzolica 9, Hvar
Apartmani Ivanovic on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Stari Grad Plain. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 3 tähden huoneistohotellissa on 6 huoneistoa 2 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
105 €
Adriana Hvar Spa Hotel

Adriana Hvar Spa Hotel

4.0 kautta 5.0 Obala Fabrika 28, Hvar
Adriana Hvar Spa Hotel on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Stari Grad Plain. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 baaria ja täyden palvelun kylpylä. Tässä 4 tähden hotellissa on 59 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
Rooms Vinka Tudor

Rooms Vinka Tudor

3.0 kautta 5.0 Jelke Bucic 20, Hvar
Rooms Vinka Tudor sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Stari Grad Plain. Tässä 3 tähden majatalossa on 5 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.
Hae hinnat
Pharos Hvar Bayhill Hotel

Pharos Hvar Bayhill Hotel

3.0 kautta 5.0 Ulica Dinka Kovačevića 10, Hvar
Pharos Hvar Bayhill Hotel on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Stari Grad Plain. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja 2 baaria. Tässä 3 tähden hotellissa on 202 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
36 €
Edi Centrally Located

Edi Centrally Located

3.0 kautta 5.0 Dolac 17, Hvar
Edi Centrally Located sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Stari Grad Plain. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden majatalossa on 3 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
105 €
Hotel Park Hvar

Hotel Park Hvar

4.0 kautta 5.0 Bankete BB, Hvar
Hotel Park Hvar on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Stari Grad Plain. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 5 rantabaaria ja ravintolan. Tässä vuonna 1590 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 15 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
51 €
B&B Dela

B&B Dela

3.0 kautta 5.0 Mice Marchija 30, Hvar
B&B Dela on saanut hyvää palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Stari Grad Plain. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja baarin. Tässä 3 tähden pensionaatissa on 14 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapit.
Hae hinnat
J & B Holiday House

J & B Holiday House

3.0 kautta 5.0 Podstine, Ivana Bozitkovica 28, Hvar
J & B Holiday House on saanut loistavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Stari Grad Plain. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3 tähden hotellissa on 6 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.
137 €
Riva Hvar Yacht Harbour Hotel

Riva Hvar Yacht Harbour Hotel

4.0 kautta 5.0 Obala Riva 27, Hvar
Riva Hvar Yacht Harbour Hotel on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Stari Grad Plain. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja venesataman. Tässä 4 tähden hotellissa on 54 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Hvar

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Hvar

Näytä kaikki

Kohteen Hvar hotellit


Harkitsetko retkeä kohteeseen Hvar? Jos haluat löytää majoitusliikkeen, joka on nähtävyyksien lähellä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoitusliikkeen, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä kuten Hvarin linnoitus. Voit valita 180 hotellista ja muusta majoitustilasta kohteessa Hvar löytääksesi itsellesi sopivan yöpymispaikan.


Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Hvar, perhelomalle sopivia majoitusliikkeitä tai paikkoja, joihin voit ottaa lemmikkisi mukaan, Hvar tarjoaa monia erilaisia majoituspaikkoja, jotta sinä voit löytää itsellesi sopivan vaihtoehdon:

 • 14 lentokenttähotellia
 • 9 halpaa hotellia
 • 34 lapsiystävällistä hotellia
 • 6 luksushotellia
 • 21 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Hvar


Kun etsit yöpymispaikkaa kohteessa Hvar, voit käyttää ebookersin sivustoa löytääksesi hotellin, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, uima-altaan tai ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Voit käyttää suodattimia rajataksesi hotellihakuasi, jotta näet vain sinulle tärkeät palvelut, kuten ilmastoinnin ja huoneessa olevan keittiön.


Asiakkaat pitävät näistä hotelleista kohteessa Hvar niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Delfin Hvar Hotel
 • Pharos Hvar Bayhill Hotel
 • Podstine Hotel

Nämä kohteen Hvar hotellit ovat suosittuja matkailijoiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Villa Dane
 • VILLA M&M
 • Villa Mare Alpeilla, 50 Metrin Päässä Pieni Pebble Beach, Hvar, Kroatia

Asiakkaat, jotka yöpyivät näissä hotelleissa kohteessa Hvar pitivät paikan päällä olevasta kuntosalista:

 • Hotel Croatia
 • Adriana Hvar Spa Hotel
 • Amfora Hvar Grand Beach Resort

Kohteeseen Hvar tutustuminen


Hvar on tunnettu rannoistaan, merinäköaloista ja satamastaan. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Hvar ja sen lähellä kuuluu:

 • Hvarin linnoitus
 • Trg Svetog Stjepana
 • Hvarin kaupungin arsenaali
 • Pyhän Tapanin katedraali
 • Benediktiiniluostari
 • Herttuan palatsi
 • Hvarin loggia

Kun suunnittelet matkaasi kohteeseen Hvar, voit varata ebookersin kautta myös lennot kohteeseen Bračin saari (BWK). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.


Milloin on paras aika vierailla kohteessa Hvar?


Jos mietit parasta mahdollista aikaa vierailla kohteessa Hvar, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista lomaasi suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Hvar, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Joulukuu ja lokakuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas heinäkuu ja kesäkuu ovat kuivimmat.


Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 16°C ja öisin 5°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 7 cm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 28°C päivisin ja 9°C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 6 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin heinäkuusta syyskuuhun on 30°C ja öisin 16°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 7 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 23°C ja 6°C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 12 cm.
 • Vuosittainen keskimääräinen sademäärä kohteessa Hvar on 32 cm.

Viimeksi varatut hotellit Hvar

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.