Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
14.8. - 16.8.
Ensi viikonloppuna
21.8. - 23.8.

Varatuimmat hotellit Rawai

192 €
CasaBay Luxury Pool Villa

CasaBay Luxury Pool Villa

5.0 kautta 5.0 56/65 Moo 4, Soi Suksan 2, Viset Rd, Rawai Sub-District, Rawai, Phuket
CasaBay Luxury Pool Villa on saanut loistavaa palautetta perheystävällisistä palveluistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Chalongin lahti. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 5 tähden huvilassa on 11 huvilaa. Kaikki huvilat tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityiset uima-altaat.
33 €
Baan Krating Phuket Resort

Baan Krating Phuket Resort

3.0 kautta 5.0 11/3 Moo 1, Wiset Road, Rawai, Ao Sane Beach, Karon, Phuket
Baan Krating Phuket Resort on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Chalongin lahti. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä 3 tähden lomakylässä on 64 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille parvekkeet ja satelliittikanavat.
Hae hinnat
Villa Miriama

Villa Miriama

4.0 kautta 5.0 23/98 Moo 1, Rawai, Phuket
Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Chalongin lahti. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
Hae hinnat
Best Western Plus The Beachfront

Best Western Plus The Beachfront

4.0 kautta 5.0 25/46, Moo 5, Wiset Rd, Amphoe Mueang, Rawai, Phuket
Best Western Plus The Beachfront on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Chalongin lahti. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2018 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 179 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
The Nai Harn

The Nai Harn

5.0 kautta 5.0 23/3 Vises Road, Nai Harn Beach, Rawai, Phuket
The Nai Harn on saanut mahtavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Naiharnin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ravintolaa. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 120 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja digitaalikanavat.
44 €
Stay Wellbeing & Lifestyle Resort

Stay Wellbeing & Lifestyle Resort

5.0 kautta 5.0 56/80 Soi Suksan 2, Vised Road, Rawai, Phuket
Stay Wellbeing & Lifestyle Resort on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Chalongin lahti. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä vuonna 2019 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 162 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
133 €
The Vijitt Resort Phuket

The Vijitt Resort Phuket

5.0 kautta 5.0 16 Moo 2, Viset Road, Rawai, Phuket
The Vijitt Resort Phuket on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Chalongin lahti. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 5 tähden lomakylässä on 92 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
33 €
Rawai Palm Beach Resort

Rawai Palm Beach Resort

4.0 kautta 5.0 66/2 Viset Road, Rawai, Phuket
Rawai Palm Beach Resort on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rawain ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 4 tähden lomakylässä on 196 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
87 €
Saturdays Residence by Brown Starling

Saturdays Residence by Brown Starling

4.5 kautta 5.0 Soi Saiyuan, Rawai, Phuket
Saturdays Residence by Brown Starling on saanut mahtavaa palautetta huoneistojen tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Chalongin lahti. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset rantakuljetukset ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 4,5 tähden huoneistohotellissa on 40 huoneistoa 4 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ulkona olevat kylpyaltaat.
53 €
Utopia Naiharn

Utopia Naiharn

4.5 kautta 5.0 3/133 Moo 1, Soi Suan Wat, Mueang, Rawai, Phuket
Utopia Naiharn on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Rawain ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 2018 rakennetussa 4,5 tähden huvilassa on 119 huvilaa 5 kerroksessa. Jokainen huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
37 €
Friendship Beach Resort & Atmanjai Wellness Centre

Friendship Beach Resort & Atmanjai Wellness Centre

3.5 kautta 5.0 27/1 Soi Mittraphap, Friendship Beach, Rawai, Phuket
Friendship Beach Resort & Atmanjai Wellness Centre on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Chalongin lahti. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 3,5 tähden lomakylässä on 29 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
21 €
Naiharn Beach Resort

Naiharn Beach Resort

3.5 kautta 5.0 14/29 Moo 1 Naiharn Beach, Rawai, Phuket
Naiharn Beach Resort on saanut loistavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Naiharnin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 20 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet/patiot.
Hae hinnat
Serenity Resort & Residences Phuket

Serenity Resort & Residences Phuket

4.5 kautta 5.0 14 Moo 5, Viset Road, Rawai, Phuket
Serenity Resort & Residences Phuket on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Chalongin lahti. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä 4,5 tähden lomakylässä on 55 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
108 €
Two Villas Holiday Phuket Onyx Style Nai Harn Beach

Two Villas Holiday Phuket Onyx Style Nai Harn Beach

4.0 kautta 5.0 136/275-276 Saiyuan – Kata Road, Rawai, Phuket
Two Villas Holiday Phuket Onyx Style Nai Harn Beach on saanut loistavaa palautetta majoitusliikkeen yleiskunnosta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Chalongin lahti. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 4 tähden huvilassa on 10 huvilaa 1 kerroksessa. Jokainen huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
Hae hinnat
Aqua Resort Phuket

Aqua Resort Phuket

4.0 kautta 5.0 555 Moo 5, Muang, Rawai, Phuket
Aqua Resort Phuket on saanut hyvää palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Chalongin lahti. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä 4 tähden hotellissa on 53 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Rawai

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Rawai

Näytä kaikki

Kohteen Rawai hotellit


Harkitsetko lomaa kohteeseen Rawai? Jos haluat löytää yöpymispaikan, joka sijaitsee nähtävyyksien lähellä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoitusliikkeen, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä kuten Promthepin niemi. Voit valita 467 hotellista ja muusta majoitustilasta kohteessa Rawai löytääksesi itsellesi sopivan yöpymispaikan.


Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Rawai, perhelomalle sopivia majoitusliikkeitä tai paikkoja, joihin voit ottaa lemmikkisi mukaan, Rawai tarjoaa runsaasti erilaisia majoituspaikkoja, jotta sinä voit löytää itsellesi sopivan vaihtoehdon:

 • 89 lentokenttähotellia
 • 9 halpaa hotellia
 • 121 lapsiystävällistä hotellia
 • 17 luksushotellia
 • 8 lemmikkiystävällistä hotellia

Kohteeseen Rawai tutustuminen


Rentouttava Rawai on tunnettu uimisesta, veneilystä ja rannoistaan. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Rawai ja sen lähellä kuuluu:

 • Promthepin niemi
 • Simpukkamuseo
 • Rawain ranta
 • Laem Kan ranta
 • Naiharnin ranta
 • Näköalapaikka
 • Yanuin ranta

Kun järjestät lomaa kohteeseen Rawai, voit varata ebookersin kautta myös lennot kohteeseen Phuket (HKT-Phuketin kansainvälinen lentokenttä). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi tarpeitasi vastaavan vaihtoehdon.


Milloin on paras aika vierailla kohteessa Rawai?


Jos mietit parasta mahdollista aikaa matkustaa kohteeseen Rawai, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista lomaasi suunnitellessasi. Maaliskuu ja helmikuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Rawai, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä helmikuu ja tammikuu. Marraskuu ja lokakuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas helmikuu ja tammikuu ovat kuivimmat.


Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 34°C ja öisin 22°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 10 cm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 34°C päivisin ja 24°C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 20 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin heinäkuusta syyskuuhun on 31°C ja öisin 24°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 19 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 31°C ja 23°C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 25 cm.
 • Vuoden keskimääräinen sademäärä kohteessa Rawai on 74 cm.

Viimeksi varatut hotellit Rawai

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.