Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
14.8. - 16.8.
Ensi viikonloppuna
21.8. - 23.8.

Varatuimmat hotellit Ratsada

Hae hinnat
Phuket Siray Hut Resort

Phuket Siray Hut Resort

2.5 kautta 5.0 25 Moo 1, Thepprathan Road, Amphur Muang, Ratsada, Phuket
Phuket Siray Hut Resort sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Ratsadan satama. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ulkouima-altaan, ravintolan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 2012 rakennetussa 2,5 tähden hotellissa on 18 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
84 €
The Westin Siray Bay Resort & Spa, Phuket

The Westin Siray Bay Resort & Spa, Phuket

5.0 kautta 5.0 21/4 Moo 1 A.Muang, Ratsada, Phuket
The Westin Siray Bay Resort & Spa, Phuket on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Koh Sireyn temppeli. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 3 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 5 tähden lomakylässä on 257 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
Phimpraphai Place1

Phimpraphai Place1

3.0 kautta 5.0 9/134 Moo 3, A.Muang, Ratsada, Phuket
Phimpraphai Place1 sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Phuket Rajabhatin yliopisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 47 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
Ratana Apart-Hotel at Rassada

Ratana Apart-Hotel at Rassada

4.0 kautta 5.0 58/888 Moo 6,Thepkrasattri Rd, Ratsada, Phuket
Ratana Apart-Hotel at Rassada sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Phuket Rajabhatin yliopisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä 4 tähden hotellissa on 76 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
OYO 792 Omsaga Phuket Hotel

OYO 792 Omsaga Phuket Hotel

4.0 kautta 5.0 19/173 Moo.3, Radsadanusorn Road, Tambon Radsada, Amphoe Mueang, Ratsada
OYO 792 Omsaga Phuket Hotel sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Phuket Rajabhatin yliopisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 4 tähden hotellissa on 62 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
AJ Residence

AJ Residence

2.5 kautta 5.0 8/133 Moo 3, Ratsada Subdistrict, Muang District, Ratsada, Phuket
AJ Residence on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Phuket Rajabhatin yliopisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja pyykinpesutilat. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 56 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
Hilltop Hotel by the Lantern Group

Hilltop Hotel by the Lantern Group

4.0 kautta 5.0 138/2 Moo 5, Ratsada, Phuket
Hilltop Hotel by the Lantern Group on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Siam Niramit Phuket. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 4 tähden hotellissa on 42 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
12 €
OYO 355 Shyne Place

OYO 355 Shyne Place

3.0 kautta 5.0 34/108 Moo 3 Soi Chujit Ruampatthana Rd., Ratsada, Phuket
OYO 355 Shyne Place sijaitsee lähellä kohdetta Bangkok Hospital Phuket. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja kuivapesulapalvelut. Tässä vuonna 2 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 15 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
The Pago Design Hotel Phuket

The Pago Design Hotel Phuket

4.0 kautta 5.0 88 Moo 2, Muang, Ratsada, Phuket
The Pago Design Hotel Phuket on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Phuket Rajabhatin yliopisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 80 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet.
Hae hinnat
OYO 596 Baan Kim lian

OYO 596 Baan Kim lian

2.5 kautta 5.0 20/6, Trang Rd., Ratsada, Phuket
OYO 596 Baan Kim lian sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Phuket Rajabhatin yliopisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 19 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
246 €
The Nchantra Pool Suite Phuket

The Nchantra Pool Suite Phuket

4.5 kautta 5.0 41/44 Moo 1 Sirey Beach, Muang, Ratsada, Phuket
The Nchantra Pool Suite Phuket on saanut mahtavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Bangkok Hospital Phuket. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset ostoskeskuskuljetukset. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 4,5 tähden huoneistohotellissa on 53 huoneistoa 3 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
CA Hotel and Residence Phuket

CA Hotel and Residence Phuket

3.5 kautta 5.0 88 M.6 Prachasamukkee Rd., Ratsada, Phuket
CA Hotel and Residence Phuket on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Phuket Rajabhatin yliopisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 65 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
Phuketa Hotel

Phuketa Hotel

4.0 kautta 5.0 24/5 Moo 6, Thepkrasatri Rd., Ratsada, Phuket
Phuketa Hotel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Phuket Rajabhatin yliopisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 4 tähden hotellissa on 57 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
Hae hinnat
OYO 435 Frame Residence

OYO 435 Frame Residence

3.0 kautta 5.0 75/32 Yaowarad Rd., Ratsada, Ratsada, Ratsada, Phuket
OYO 435 Frame Residence sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Phuket Rajabhatin yliopisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 3 tähden hotellissa on 15 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
A2 Pool Resort

A2 Pool Resort

4.0 kautta 5.0 117 Chalermprakiat Road (By Pass), Ratsada, Phuket
A2 Pool Resort sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Bangkok Hospital Phuket. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 4 tähden lomakylässä on 52 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Ratsada

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Ratsada

Näytä kaikki

Kohteen Ratsada hotellit


Harkitsetko matkaa kohteeseen Ratsada? Jos haluat löytää majoitusliikkeen, joka on nähtävyyksien lähellä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoituspaikan, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä. Voit valita 49 hotellista ja muusta majoitustilasta kohteessa Ratsada löytääksesi itsellesi sopivan yöpymispaikan.


Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Ratsada, perhelomalle sopivia majoitusliikkeitä tai paikkoja, joihin voit ottaa lemmikkisi mukaan, Ratsada tarjoaa monia erilaisia majoituspaikkoja, jotta sinä voit löytää itsellesi sopivan vaihtoehdon:

 • 9 lentokenttähotellia
 • 2 halpaa hotellia
 • 13 lapsiystävällistä hotellia
 • 3 luksushotellia

Kohteeseen Ratsada tutustuminen


Rentouttava Ratsada on tunnettu merinäköaloista, kauniista saarinäkymistä ja kylpylöistään. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Ratsada ja sen lähellä kuuluu:

 • Ratsadan satama
 • Koh Sireyn temppeli
 • Phuketin orkideapuutarha ja thaikylä
 • Aphrodite Cabaret Show
 • Patongin ranta
 • Phuket Butterfly Garden and Insect World
 • Chalongin temppeli

Kun järjestät lomaa kohteeseen Ratsada, voit varata ebookersin kautta myös lennot kohteeseen Phuket (HKT-Phuketin kansainvälinen lentokenttä). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.


Milloin on paras aika vierailla kohteessa Ratsada?


Jos mietit parasta mahdollista aikaa matkustaa kohteeseen Ratsada, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista lomaasi suunnitellessasi. Maaliskuu ja helmikuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Ratsada, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä helmikuu ja tammikuu. Marraskuu ja toukokuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas helmikuu ja tammikuu ovat kuivimmat.


Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 34°C ja öisin 22°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 10 cm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 34°C päivisin ja 24°C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 20 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin heinäkuusta syyskuuhun on 31°C ja öisin 24°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 19 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 31°C ja 23°C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 25 cm.
 • Vuoden keskimääräinen sademäärä kohteessa Ratsada on 74 cm.
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.