Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
30.10. - 1.11.

Varatuimmat hotellit Ko Yao Noi

323 €
TreeHouse Villas - Adults Only

TreeHouse Villas - Adults Only

5.0 kautta 5.0 24 Moo 4, T.Koh Yao Noi, A.Koh Yao, Ko Yao, Phang Nga
TreeHouse Villas - Adults Only on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ao Phang-ngan kansallispuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 2 baaria. Tässä vuonna 2018 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 32 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
1,000 €
Six Senses Yao Noi

Six Senses Yao Noi

5.0 kautta 5.0 56 Moo 5, Ko Yao, Phang Nga
Six Senses Yao Noi on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Ko Hong (Krabi). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 3 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylä. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 5 tähden lomakylässä on 56 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
49 €
Paradise KohYao

Paradise KohYao

4.5 kautta 5.0 24 Moo 4, T. Koh Yao Noi, A. Koh Yao, Ko Yao, Phang Nga
Paradise KohYao on saanut loistavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ao Phang-ngan kansallispuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 2 ravintolaa. Tässä 4,5 tähden lomakylässä on 70 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
195 €
Koyao Island Resort

Koyao Island Resort

4.5 kautta 5.0 24/2 Moo 5, Tambon Koh Yao, Ko Yao, Phang Nga
Koyao Island Resort on saanut mahtavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Ko Hong (Krabi). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2002 rakennetussa 4,5 tähden lomakylässä on 26 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja minibaarin.
124 €
Cape Kudu Hotel

Cape Kudu Hotel

5.0 kautta 5.0 25/54-55 Moo 5, Phangnga, Ko Yao
Cape Kudu Hotel on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Ko Hong (Krabi). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 56 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
135 €
Purana Resort Koh Yao Noi

Purana Resort Koh Yao Noi

3.5 kautta 5.0 9/9 Moo 7, Ko Yao, Phang Nga
Purana Resort Koh Yao Noi sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ao Phang-ngan kansallispuisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 8 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
OYO 759 Sunglobe

OYO 759 Sunglobe

3.0 kautta 5.0 21/3 M.3, Koh Yao Noi, Ko Yao, Phang-nga
OYO 759 Sunglobe tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3 tähden hotellissa on 28 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
224 €
9 Hornbills Tented Camp

9 Hornbills Tented Camp

4.0 kautta 5.0 54/8 Moo 5, T. Koh Yao Noi, Ko Yao
9 Hornbills Tented Camp sijaitsee lähellä kohdetta Manoh'n ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ulkouima-altaan. Tässä 4 tähden hotellissa on 10 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityiset uima-altaat.
285 €
The Hideout - Koh Yao Noi

The Hideout - Koh Yao Noi

3.0 kautta 5.0 37/3 Moo 2, Ko Yao
The Hideout - Koh Yao Noi on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Ao Phang-ngan kansallispuisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ulkouima-altaan, ravintolan ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 4 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille syvät kylpyammeet ja parvekkeet/patiot.
27 €
OYO 669 Koh Yao Beach Bungalows

OYO 669 Koh Yao Beach Bungalows

2.5 kautta 5.0 52 Moo 5 (Pasai Beach), Koh Yao, Ko Yao
OYO 669 Koh Yao Beach Bungalows sijaitsee lähellä kohdetta Ko Hong (Krabi). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 20 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
27 €
Holiday Resort Ko Yao

Holiday Resort Ko Yao

2.5 kautta 5.0 25/25 Moo 5, Ko Yao, Phang Nga
Holiday Resort Ko Yao sijaitsee lähellä kohdetta Ko Hong (Krabi). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 2,5 tähden majatalossa on 22 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapit.
95 €
Dan's Koyao Retreat

Dan's Koyao Retreat

3.5 kautta 5.0 53-53/1 Moo 5 Koh Yao Noi, Ko Yao, Phang Nga
Dan's Koyao Retreat sijaitsee lähellä kohdetta Ko Hong (Krabi). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden hotellissa on 3 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.
203 €
Koyao Bay Pavilions

Koyao Bay Pavilions

4.0 kautta 5.0 46/7 Moo 5, Ko Yao, Phang Nga
Koyao Bay Pavilions on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Ko Hong (Krabi). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 5 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2005 rakennetussa 4 tähden lomakylässä on 9 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja minibaarit.
Hae hinnat
OYO 657 Yada Resort Koh Yao Noi

OYO 657 Yada Resort Koh Yao Noi

2.5 kautta 5.0 11/1, Local Road, Koh Yao Noi, Ko Yao, Phang Nga
OYO 657 Yada Resort Koh Yao Noi sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Manoh'n ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 7 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
459 €
Coastal Escape - Koh Yao Noi

Coastal Escape - Koh Yao Noi

4.5 kautta 5.0 54/1-4, Moo 5, Ko Yao, Phang Nga
Coastal Escape - Koh Yao Noi sijaitsee lähellä kohdetta Ko Hong (Krabi). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 4,5 tähden lomakylässä on 4 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityiset uima-altaat.

Parhaat luksushotellit Ko Yao Noi

Näytä kaikki

Halvat hotellit kohteessa Ko Yao Noi

Etsitkö edullista majoitusta kohteessa Ko Yao Noi? Onnistuu. Syötä matkasi ajankohta tämän sivun hakukoneeseen, niin saat hetkessä eteesi kaikki hotellit kohteessa Ko Yao Noi. Varaus kannattaa tehdä heti – juuri nyt halvin huone maksaa vaivaiset 27 €! Jos taas mielit hieman ylellisemmälle lomalle, arvokkain hotelli valikoimassamme on tällä hetkellä 1,000 €.

 

Miten löytää paras hotellitarjous kohteessa Ko Yao Noi?

Kun matkasi ajankohta on selvillä, tekemällä hotellihaun kohteeseen Ko Yao Noi löydät kaikki juuri silloin vapaana olevat huoneet. Jos osa niistä on liian kalliita, hakutulossivun vasemmassa laidassa olevilla suodattimilla saat näkyviin omaan budjettiisi sopivat vaihtoehdot. Kannattaa huomioida myös sivun vasemmasta yläkulmasta aukeava karttatoiminto. Se näyttää kohteen Ko Yao Noi halvat hotellit kartalla, mikä helpottaa sekä valintaa että matkan suunnittelua. Hakutulosten listalla näkyy usein myös vihreällä ja oranssilla merkityt ebookers-tarjoukset. Niitä et löydä mistään muualta!

 

Miksi varata hotelli ebookersin kautta?

Tarjoamme kaiken, mitä tarvitset: lyömättömän valikoiman, halvat hinnat sekä kattavat lisäpalvelut. ebookersin kautta löydät peräti 1920 majoitusliikettä kohteessa Ko Yao Noi, ja hotellivaraukseen on helppo lisätä myös lennot, vuokra-auto tai vaikka aktiviteetteja. Kun tiedät mitä haluat, koko paketin saa varattua vain minuuteissa. Varauksen tehtyäsi voit jo keskittyä matkasi suunnitteluun. Lähetämme sinulle automaattisesti kaikki varauksesi tiedot, joten sinun ei tarvitse huolehtia mistään.

 

Miten viettää edullinen hotelliloma kohteessa Ko Yao Noi?

Rahoistaan tarkka voi lomailla ja yöpyä kohteessa Ko Yao Noi verrattain halvalla. Pientä suunnittelua se tosin vaatii. Aluksi sinun kannattaa laatia matkallesi budjetti. Kun se on valmis, kannattaa tutkia, mistä ja miten euroille saa parhaan vastineen käyttämällä ebookersin hakukonetta.

Halvimmat hotellit kohteessa Ko Yao Noi löydät yleensä hieman kauempana keskusalueista. Vaikka syrjäisempi sijainti voi ensin arveluttaa, kannattaa huomata, että halvan huonehinnan lisäksi se tarjoaa myös muita säästöjä. Hieman syrjässä esimerkiksi ravintolat ovat yleensä huomattavasti ydinaluetta edullisempia, samoin kaupat ja muut palvelut. Lisäksi tunnelma on ydinkeskustaa rauhallisempi, ja vastaan tulee taatusti myös paikallisia. Matkat ydinkeskustaan ja nähtävyyksille taittuvat helposti julkisilla. Usein niillä pääsee myös kauemmas, missä maisemat ja luonto saattavat yllättää.

Varaa edullinen hotelli kohteessa Ko Yao Noi nyt – elämyksiä saa myös halvalla!

Viimeksi varatut hotellit Ko Yao Noi

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.