Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.9. - 27.9.
Ensi viikonloppuna
2.10. - 4.10.

Varatuimmat hotellit Ko Yao

48 €
Santhiya Koh Yao Yai Resort & Spa

Santhiya Koh Yao Yai Resort & Spa

5.0 kautta 5.0 88 Moo 7, Prunai, Ko Yao, Phang Nga
Santhiya Koh Yao Yai Resort & Spa on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Loh Paretin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä 2 ulkouima-allasta ja 6 ravintolaa. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 5 tähden lomakylässä on 148 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
326 €
TreeHouse Villas - Adults Only

TreeHouse Villas - Adults Only

5.0 kautta 5.0 24 Moo 4, T.Koh Yao Noi, A.Koh Yao, Ko Yao, Phang Nga
TreeHouse Villas - Adults Only on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ao Phang-ngan kansallispuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 2 baaria. Tässä vuonna 2018 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 32 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
565 €
Six Senses Yao Noi

Six Senses Yao Noi

5.0 kautta 5.0 56 Moo 5, Ko Yao, Phang Nga
Six Senses Yao Noi on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Ko Hong (Krabi). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 3 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylä. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 5 tähden lomakylässä on 56 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
49 €
Paradise KohYao

Paradise KohYao

4.5 kautta 5.0 24 Moo 4, T. Koh Yao Noi, A. Koh Yao, Ko Yao, Phang Nga
Paradise KohYao on saanut loistavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ao Phang-ngan kansallispuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 2 ravintolaa. Tässä 4,5 tähden lomakylässä on 70 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
197 €
Koyao Island Resort

Koyao Island Resort

4.5 kautta 5.0 24/2 Moo 5, Tambon Koh Yao, Ko Yao, Phang Nga
Koyao Island Resort on saanut mahtavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Ko Hong (Krabi). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2002 rakennetussa 4,5 tähden lomakylässä on 26 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja minibaarin.
125 €
Cape Kudu Hotel

Cape Kudu Hotel

5.0 kautta 5.0 25/54-55 Moo 5, Phangnga, Ko Yao
Cape Kudu Hotel on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Ko Hong (Krabi). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 56 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
59 €
GLOW Elixir Koh Yao Yai

GLOW Elixir Koh Yao Yai

4.0 kautta 5.0 99 Moo 3, Prunai, Ko Yao, Phang Nga
GLOW Elixir Koh Yao Yai on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 4 tähden lomakylässä on 40 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja patiot.
60 €
Koh Yao Yai Village

Koh Yao Yai Village

4.5 kautta 5.0 78 Moo 4, Ko Yao, Phang Nga
Koh Yao Yai Village on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Loh Paretin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 67 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja patiot.
26 €
Thiw Son Beach Resort

Thiw Son Beach Resort

3.0 kautta 5.0
Thiw Son Beach Resort on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Manoh'n ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3 tähden hotellissa on 20 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.
49 €
Purana Resort Koh Yao Noi

Purana Resort Koh Yao Noi

3.5 kautta 5.0 9/9 Moo 7, Ko Yao, Phang Nga
Purana Resort Koh Yao Noi sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ao Phang-ngan kansallispuisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 8 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
78 €
Les Palm Beach Front Koh Yao Yai

Les Palm Beach Front Koh Yao Yai

4.0 kautta 5.0 128 Moo. 7, Prunai, Ko Yao, Phang Nga
Les Palm Beach Front Koh Yao Yai sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Loh Paretin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä 4 tähden hotellissa on 189 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja takat.
Hae hinnat
Coconut Grove Villas

Coconut Grove Villas

3.5 kautta 5.0 57/9 Moo 4, Ko Yao
Coconut Grove Villas sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Loh Paretin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä ulkouima-altaan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden hotellissa on 8 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
9 Hornbills Tented Camp

9 Hornbills Tented Camp

4.0 kautta 5.0 54/8 Moo 5, T. Koh Yao Noi, Ko Yao
9 Hornbills Tented Camp sijaitsee lähellä kohdetta Manoh'n ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ulkouima-altaan. Tässä 4 tähden hotellissa on 10 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityiset uima-altaat.
Hae hinnat
OYO 759 Sunglobe

OYO 759 Sunglobe

3.0 kautta 5.0 21/3 M.3, Koh Yao Noi, Ko Yao, Phang-nga
OYO 759 Sunglobe tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3 tähden hotellissa on 28 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
30 €
Koh Yao Heaven Beach Resort

Koh Yao Heaven Beach Resort

3.0 kautta 5.0 9/1 Moo 3 Tambon Prunai, Ko Yao, Phang Nga
Koh Yao Heaven Beach Resort on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 33 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Ko Yao

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Ko Yao

Näytä kaikki

Halvat hotellit kohteessa Ko Yao

Etsitkö edullista majoitusta kohteessa Ko Yao? Onnistuu. Syötä matkasi ajankohta tämän sivun hakukoneeseen, niin saat hetkessä eteesi kaikki hotellit kohteessa Ko Yao. Varaus kannattaa tehdä heti – juuri nyt halvin huone maksaa vaivaiset 26 €! Jos taas mielit hieman ylellisemmälle lomalle, arvokkain hotelli valikoimassamme on tällä hetkellä 565 €.

 

Miten löytää paras hotellitarjous kohteessa Ko Yao?

Kun matkasi ajankohta on selvillä, tekemällä hotellihaun kohteeseen Ko Yao löydät kaikki juuri silloin vapaana olevat huoneet. Jos osa niistä on liian kalliita, hakutulossivun vasemmassa laidassa olevilla suodattimilla saat näkyviin omaan budjettiisi sopivat vaihtoehdot. Kannattaa huomioida myös sivun vasemmasta yläkulmasta aukeava karttatoiminto. Se näyttää kohteen Ko Yao halvat hotellit kartalla, mikä helpottaa sekä valintaa että matkan suunnittelua. Hakutulosten listalla näkyy usein myös vihreällä ja oranssilla merkityt ebookers-tarjoukset. Niitä et löydä mistään muualta!

 

Miksi varata hotelli ebookersin kautta?

Tarjoamme kaiken, mitä tarvitset: lyömättömän valikoiman, halvat hinnat sekä kattavat lisäpalvelut. ebookersin kautta löydät peräti 6825 majoitusliikettä kohteessa Ko Yao, ja hotellivaraukseen on helppo lisätä myös lennot, vuokra-auto tai vaikka aktiviteetteja. Kun tiedät mitä haluat, koko paketin saa varattua vain minuuteissa. Varauksen tehtyäsi voit jo keskittyä matkasi suunnitteluun. Lähetämme sinulle automaattisesti kaikki varauksesi tiedot, joten sinun ei tarvitse huolehtia mistään.

 

Miten viettää edullinen hotelliloma kohteessa Ko Yao?

Rahoistaan tarkka voi lomailla ja yöpyä kohteessa Ko Yao verrattain halvalla. Pientä suunnittelua se tosin vaatii. Aluksi sinun kannattaa laatia matkallesi budjetti. Kun se on valmis, kannattaa tutkia, mistä ja miten euroille saa parhaan vastineen käyttämällä ebookersin hakukonetta.

Halvimmat hotellit kohteessa Ko Yao löydät yleensä hieman kauempana keskusalueista. Vaikka syrjäisempi sijainti voi ensin arveluttaa, kannattaa huomata, että halvan huonehinnan lisäksi se tarjoaa myös muita säästöjä. Hieman syrjässä esimerkiksi ravintolat ovat yleensä huomattavasti ydinaluetta edullisempia, samoin kaupat ja muut palvelut. Lisäksi tunnelma on ydinkeskustaa rauhallisempi, ja vastaan tulee taatusti myös paikallisia. Matkat ydinkeskustaan ja nähtävyyksille taittuvat helposti julkisilla. Usein niillä pääsee myös kauemmas, missä maisemat ja luonto saattavat yllättää.

Varaa edullinen hotelli kohteessa Ko Yao nyt – elämyksiä saa myös halvalla!

Viimeksi varatut hotellit Ko Yao

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.