Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Ko Yao – Matkat

Ainutlaatuinen loma kohteessa Ko Yao on hyvä idea monestakin syystä – miksi et pakkaisi matkalaukkuja ja suuntaisi kohti uusia seikkailuja? Lukemalla lisää voit tutustua kaupungin hienoihin käyntikohteisiin ja nähtävyyksiin.

Ko Yao – Matkat

Suuntaamalla siitä 660 km pohjoiseen pääset koko maan pääkaupunkiin (Bangkok). Jos kuitenkin päätät seikkailla 13 km kaakkoon, pääset tutustumaan lähimpään kaupunkiin, joka on Ko Dam Hok.

Vietä rentouttava iltapäivä meren äärellä kohteissa Fasain ranta ja Loh Paretin ranta. Keräile näkinkenkiä, tee kävelyretki rannikkoa pitkin tai istu alas ja ihastele näköaloja.

At Lamiyan moskeija on yksi alueen tärkeimmistä uskonnollisista kohteista, ja se tarjoaa matkailijoille myös tilaisuuden rauhoittumiseen.

Loh Jark Pier on useimpien lomailijoiden pakollisten nähtävyyksien listan kärkipäässä. Varmistathan siis, että lisäät tämän kohteen myös omaan matkasuunnitelmaasi.

Ko Yao – Hotellit

Ei kannata turhaan huolehtia majoituksen varaamisesta: ebookersin sivustolla on tarjolla yli 38 majoitusliikettä. Tästäkin huolimatta on aina parempi toimia hyvissä ajoin!

Jos olet aina ajatellut, että kulutat matkabudjettisi mieluummin ainutlaatuisiin elämyksiin kuin hotellimaksuihin, Payang Bungalow ja J2B Beach Bungalows ovat tutustumisen arvoisia majoitusliikkeitä. Jos silti haluat vain nauttia parhaasta mahdollisesta palvelusta lomapäivien aikana, Six Senses Yao Noi ja Phulay Bay, a Ritz-Carlton Reserve ovat varma valinta. Voit jättää stressin kotiin ja antaa näiden huippuhotellien ystävällisen henkilökunnan huolehtia kaikesta.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Ko Yao

Katso kaikki 12 aktiviteettia kohteessa Ko Yao

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Ko Yao

Näytä kaikki 5 318 majoitusliikettä kohteessa Ko Yao
Santhiya Koh Yao Yai Resort & Spa

Santhiya Koh Yao Yai Resort & Spa

88 Moo 7, Prunai, Ko Yao, Phang Nga
  5.0 kautta 5.0
   
   
  4,6/5 (35 arvostelua)

  Santhiya Koh Yao Yai Resort & Spa on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Loh Paretin ranta. Majoitusliike tarjoaa ...

  Santhiya Koh Yao Yai Resort & Spa156 €

  Santhiya Koh Yao Yai Resort & Spa156 €
  Koh Yao Yai Village

  Koh Yao Yai Village

  78 Moo 4, Ko Yao, Phang Nga
   4.5 kautta 5.0
    
    
   4,5/5 (2 arvostelua)

   Koh Yao Yai Village on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Loh Paretin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ...

   Koh Yao Yai Village115 €

   Koh Yao Yai Village115 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.