Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
25.9. - 27.9.

Varatuimmat hotellit Ko Yao Yai

48 €
Santhiya Koh Yao Yai Resort & Spa

Santhiya Koh Yao Yai Resort & Spa

5.0 kautta 5.0 88 Moo 7, Prunai, Ko Yao, Phang Nga
Santhiya Koh Yao Yai Resort & Spa on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Loh Paretin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä 2 ulkouima-allasta ja 6 ravintolaa. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 5 tähden lomakylässä on 148 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
59 €
GLOW Elixir Koh Yao Yai

GLOW Elixir Koh Yao Yai

4.0 kautta 5.0 99 Moo 3, Prunai, Ko Yao, Phang Nga
GLOW Elixir Koh Yao Yai on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 4 tähden lomakylässä on 40 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja patiot.
60 €
Koh Yao Yai Village

Koh Yao Yai Village

4.5 kautta 5.0 78 Moo 4, Ko Yao, Phang Nga
Koh Yao Yai Village on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Loh Paretin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 67 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja patiot.
26 €
Thiw Son Beach Resort

Thiw Son Beach Resort

3.0 kautta 5.0
Thiw Son Beach Resort on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Manoh'n ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3 tähden hotellissa on 20 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.
78 €
Les Palm Beach Front Koh Yao Yai

Les Palm Beach Front Koh Yao Yai

4.0 kautta 5.0 128 Moo. 7, Prunai, Ko Yao, Phang Nga
Les Palm Beach Front Koh Yao Yai sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Loh Paretin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä 4 tähden hotellissa on 189 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja takat.
163 €
Coconut Grove Villas

Coconut Grove Villas

3.5 kautta 5.0 57/9 Moo 4, Ko Yao
Coconut Grove Villas sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Loh Paretin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä ulkouima-altaan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden hotellissa on 8 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
44 €
Koh Yao Heaven Beach Resort

Koh Yao Heaven Beach Resort

3.0 kautta 5.0 9/1 Moo 3 Tambon Prunai, Ko Yao, Phang Nga
Koh Yao Heaven Beach Resort on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 33 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
218 €
Artisan Koh Yao Yai

Artisan Koh Yao Yai

3.5 kautta 5.0 16/6 Moo.1 Tambon Phrunai Amphur, Ko Yao, Phang Nga
Artisan Koh Yao Yai sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Loh Paretin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 9 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.
Hae hinnat
Saeng Suree Villas

Saeng Suree Villas

57/9 Moo.4, T. Koh Yao Yai, Ko Yao, Phang Nga
Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Manoh'n ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä huvilassa on 14 huvilaa. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen porealtaan.
Hae hinnat
Koh Yao Yai Hillside Resort

Koh Yao Yai Hillside Resort

4.0 kautta 5.0 57 Moo 4, Phang-Nga, Ko Yao, Phang Nga
Koh Yao Yai Hillside Resort on saanut hyvää palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Manoh'n ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 13 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvan.
36 €
Baan Taranya Koh Yao Yai

Baan Taranya Koh Yao Yai

3.5 kautta 5.0 69/8 Moo 4, Baan Klong Bon, Ao Hin Kong, Ko Yao, Phang Nga
Baan Taranya Koh Yao Yai on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Klong Hian laituri. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 18 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Ani Private Resort Thailand

Ani Private Resort Thailand

5.0 kautta 5.0 54.6 Moo 5, Koh Yao Noi, Ko Yao, Phang Nga
Ani Private Resort Thailand sijaitsee lähellä kohdetta Loh Paretin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä 5 tähden lomakeskuksessa on 10 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
76 €
Resting Place Koh Yao Yai

Resting Place Koh Yao Yai

3.0 kautta 5.0 21/7 Moo 2, Ko Yao, Phang Nga
Resting Place Koh Yao Yai sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Klong Hian laituri. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 5 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
28 €
Relaxing House Koh Yao Yai

Relaxing House Koh Yao Yai

2.5 kautta 5.0 31/8 Tambon Prunai, Ko Yao, Phang Nga
Relaxing House Koh Yao Yai sijaitsee lähellä kohdetta Loh Paretin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja kuivapesulapalvelut. Tässä vuonna 2019 rakennetussa 2,5 tähden hotellissa on 3 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevisiot.
Hae hinnat
BJ&Radisson Sea View Resort Koh Yao Yai

BJ&Radisson Sea View Resort Koh Yao Yai

3.5 kautta 5.0 128 Moo 7, Prunai, Ko Yao, Phangnga
BJ&Radisson Sea View Resort Koh Yao Yai sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Loh Paretin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ulkouima-allas ja ravintola. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 200 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Ko Yao Yai

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Ko Yao Yai

Näytä kaikki

Halvat hotellit kohteessa Ko Yao Yai

Etsitkö edullista majoitusta kohteessa Ko Yao Yai? Onnistuu. Syötä matkasi ajankohta tämän sivun hakukoneeseen, niin saat hetkessä eteesi kaikki hotellit kohteessa Ko Yao Yai. Varaus kannattaa tehdä heti – juuri nyt halvin huone maksaa vaivaiset 26 €! Jos taas mielit hieman ylellisemmälle lomalle, arvokkain hotelli valikoimassamme on tällä hetkellä 218 €.

 

Miten löytää paras hotellitarjous kohteessa Ko Yao Yai?

Kun matkasi ajankohta on selvillä, tekemällä hotellihaun kohteeseen Ko Yao Yai löydät kaikki juuri silloin vapaana olevat huoneet. Jos osa niistä on liian kalliita, hakutulossivun vasemmassa laidassa olevilla suodattimilla saat näkyviin omaan budjettiisi sopivat vaihtoehdot. Kannattaa huomioida myös sivun vasemmasta yläkulmasta aukeava karttatoiminto. Se näyttää kohteen Ko Yao Yai halvat hotellit kartalla, mikä helpottaa sekä valintaa että matkan suunnittelua. Hakutulosten listalla näkyy usein myös vihreällä ja oranssilla merkityt ebookers-tarjoukset. Niitä et löydä mistään muualta!

 

Miksi varata hotelli ebookersin kautta?

Tarjoamme kaiken, mitä tarvitset: lyömättömän valikoiman, halvat hinnat sekä kattavat lisäpalvelut. ebookersin kautta löydät peräti 5367 majoitusliikettä kohteessa Ko Yao Yai, ja hotellivaraukseen on helppo lisätä myös lennot, vuokra-auto tai vaikka aktiviteetteja. Kun tiedät mitä haluat, koko paketin saa varattua vain minuuteissa. Varauksen tehtyäsi voit jo keskittyä matkasi suunnitteluun. Lähetämme sinulle automaattisesti kaikki varauksesi tiedot, joten sinun ei tarvitse huolehtia mistään.

 

Miten viettää edullinen hotelliloma kohteessa Ko Yao Yai?

Rahoistaan tarkka voi lomailla ja yöpyä kohteessa Ko Yao Yai verrattain halvalla. Pientä suunnittelua se tosin vaatii. Aluksi sinun kannattaa laatia matkallesi budjetti. Kun se on valmis, kannattaa tutkia, mistä ja miten euroille saa parhaan vastineen käyttämällä ebookersin hakukonetta.

Halvimmat hotellit kohteessa Ko Yao Yai löydät yleensä hieman kauempana keskusalueista. Vaikka syrjäisempi sijainti voi ensin arveluttaa, kannattaa huomata, että halvan huonehinnan lisäksi se tarjoaa myös muita säästöjä. Hieman syrjässä esimerkiksi ravintolat ovat yleensä huomattavasti ydinaluetta edullisempia, samoin kaupat ja muut palvelut. Lisäksi tunnelma on ydinkeskustaa rauhallisempi, ja vastaan tulee taatusti myös paikallisia. Matkat ydinkeskustaan ja nähtävyyksille taittuvat helposti julkisilla. Usein niillä pääsee myös kauemmas, missä maisemat ja luonto saattavat yllättää.

Varaa edullinen hotelli kohteessa Ko Yao Yai nyt – elämyksiä saa myös halvalla!

Viimeksi varatut hotellit Ko Yao Yai

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.