Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Bosnia ja Hertsegovina suosituimpiin kaupunkeihin

Halvat menopaluulennot Bosnia ja Hertsegovina

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Bosnia ja Hertsegovina olivat annetulla aikavälillä 103 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 217 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Paras aika lentää kohteeseen

Useimmille ensimmäinen mielikuva Bosnia-Hertsegovinasta ei liity matkailuun, mutta mielikuville alkaa olla korkea aika antaa kyytiä.

Ja mikäpä olisi parempi tapa päivittää pölyttyneet uskomukset kuin Bosnia-Hertsegovinan-matkat itse koettuna? Pienen, monikulttuurisen maan luonto on kuvankaunis ja tarjoaa loistavat puitteet esimerkiksi vuorikiipeilyyn, patikointiin ja koskenlaskuun metsäisissä vuoristomaisemissa. Pääkaupunki Sarajevon tunnelma on vilkas ja eläväinen. Kahvilat, kauniit minareetit ja elämä ulkoilmassa kiehtoo paatuneempaakin matkailijaa. Mostarin kaupunki taas tunnetaan upeasta Mostarin sillasta, joka rakennettiin uudelleen vuonna 2004. Se on tärkeä rauhan symboli. Bosnia-Hertsegovina on ympärivuotinen matkakohde, ja hyviä lentotarjouksia löytää samoin kaikkina vuodenaikoina. Ilmastoltaan maa on yhdistelmä mantereista ja välimerellistä. Kesät ovat todella kuumia, ja elohopea näyttää usein jopa yli 40 astetta. Lumisten ja kylmien talvien ansiosta Bosnia-Hertsegovinassa voi harrastaa laskettelua ja muita talvilajeja. Jos etsit jotain ääripäiden väliltä, matkusta Bosnia-Hertsegovinaan joko keväällä, alkukesällä tai syksyllä – silloin maa on upeimmillaan, ja matkailu on säiden puolesta mukavaa ja vaivatonta. Bosnia-Hertsegovinan-matkoja kannattaa suunnitella hyvissä ajoin ennen matkaa, ja omatoimisuus on matkalla ehdoton valtti.

Halvat lennot Bosnia-Hertsegovinaan

Helsingistä Sarajevoon on edullisinta lentää tammi- ja marraskuussa. Eniten kysyntää on kesä- ja heinäkuussa, joten silloin lennot ovat kalleimmillaan. Viikonpäivistä sunnuntai on kallein ja tiistai halvin. Pidä myös mielessä, että halvimmat lennot Bosnia-Hertsegovinaan myydään viimeistään noin 60 päivää ennen matkaa. Suoria lentoja Helsingistä Sarajevoon ei ole saatavilla, mutta matka taittuu silti kätevästi esimerkiksi Lufthansan lennoilla Münchenin kautta, Croatia Airlinesilla Zagrebin kautta tai Finnairilla ja Austrian Airlinesilla Wienin kautta. Nopeimmilla yhteyksillä olet perillä reilussa 5–7 tunnissa. Tarjolla on myös kahden välilaskun yhteyksiä, mutta ne eivät välttämättä ole lainkaan edullisempia ja aikaa tuhraantuu reilusti enemmän, jopa yli 20 tuntia. Bosnia-Hertsegovinassa voi lentää myös maan itäosassa sijaitsevaan Tuzlaan, joka tunnetaan koko Balkanin maiden tärkeimpiin kuuluvana halpalentoyhtiöiden suosikkikenttänä. Lentokenttä löytyy myös maan etelärannikon tuntumassa sijaitsevasta Mostarista (OMO) ja Banja Lukasta (BNX), joka on Bosnia-Hertsegovinaan kuuluvan Bosnian serbitasavallan puolella. Jos sopivia lentoja Bosnia-Hertsegovinaan ei löydy ja etenkin jos olet matkalla maan eteläosiin, voit etsiä lentoja myös Kroatian puolella sijaitsevaan Dubrovnikiin tai Splitiin, joista on hyvät yhteydet Bosnia-Hertsegovinaan. Unkarin Budapest ei ole kaukana sekään, ja sinne saa lentoja usein huippuhalvalla.

Perille Bosnia-Hertsegovinaan

Sarajevon kansainvälinen lentokenttä (SJJ) sijaitsee noin kuuden kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Keskustaan pääsee joko terminaalirakennuksen edustalta lähtevällä bussilla tai taksilla. Taksitolppa löytyy B-terminaalin edustalta. Taksimatkan hinnasta kannattaa sopia etukäteen, mutta se ei saa ylittää taksamittarin osoittamaa summaa. Tuzlan kansainvälinen lentokenttä (TZL) on Bosnia-Hertsegovinan toiseksi suurin lentokenttä. Sieltä pääsee kaupunkeihin, kuten Banja Lukaan ja Sarajevoon, lähinnä Wizz Airin minibussilla tai taksilla. Minibussit kulkevat tiettyjen aikataulujen mukaisesti, ja lentojen saapumisajat on huomioitu niissä. Monet laihemmalla budjetilla liikkuvat varaavat lennot nimenomaan Tuzlaan ja jatkavat sieltä matkaa Sarajevoon, muualle Bosnia-Hertsegovinaan tai muihin Balkanin maihin.

Halvat lennot Bosnia-Hertsegovinaan tarjoavat mahdollisuuden tutustua maahan, joka on vielä monelle tuntematon. Mikäli mahdollista, auton vuokraaminen kannattaa, sillä julkinen liikenne on melko vähäistä ja Sarajevon ulkopuolella on paljon mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa. Jonkinlainen bussiverkosto maassa tosin on, ja myös junalla voi liikkua Sarajevon, Banja Lukan ja Mostarin välillä. Sarajevon kaupungissa voit liikkua kävellen ja lisäksi viehättävän vanhanaikaisella raitiovaunulla. Majoitus on Bosnia-Hertsegovinasta helppo löytää – voit valita hotellin tai hostellin, ja lisäksi tarjolla on paikallisten perheiden tarjoamaa yksityismajoitusta huokeaan hintaan.

Kartta

Autonvuokraustarjoukset Bosnia ja Hertsegovina

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.