Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
14.8. - 16.8.
Ensi viikonloppuna
21.8. - 23.8.

Varatuimmat hotellit Wichit

310 €
Sri Panwa Phuket Luxury Pool Villa Hotel

Sri Panwa Phuket Luxury Pool Villa Hotel

5.0 kautta 5.0 88 Moo 8, Sakdidej Road, Muang, Wichit, Phuket
Sri Panwa Phuket Luxury Pool Villa Hotel on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Phuketin akvaario. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen valet-pysäköinti. Tässä vuonna 2006 rakennetussa 5 tähden lomakylässä on 89 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
146 €
Amatara Wellness Resort

Amatara Wellness Resort

5.0 kautta 5.0 84 Moo 8 Sakdidej Road, Wichit, Phuket
Amatara Wellness Resort on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Phuketin akvaario. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja 3 ravintolaa. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 5 tähden lomakylässä on 105 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja sisällä olevat kylpyaltaat.
82 €
Pullman Phuket Panwa Beach Resort

Pullman Phuket Panwa Beach Resort

5.0 kautta 5.0 44/5 Moo 8 Sakdidesh Road, Wichit, Phuket
Pullman Phuket Panwa Beach Resort on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Chalongin lahti. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja ilmaiset ostoskeskuskuljetukset. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 5 tähden lomakylässä on 211 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
40 €
Panwa Boutique Beachfront

Panwa Boutique Beachfront

4.0 kautta 5.0 5/3 Moo 8, Ao-Yon Bay, Wichit, Phuket
Panwa Boutique Beachfront on saanut mainiota palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Chalongin lahti. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 2 baaria. Tässä vuonna 2005 rakennetussa 4 tähden lomakylässä on 77 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
13 €
OYO 241 Rattana Hotel Sakdidet

OYO 241 Rattana Hotel Sakdidet

3.5 kautta 5.0 24/41 Sakdidet Rd, Muang, Wichit, Phuket
OYO 241 Rattana Hotel Sakdidet on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Bangkok Hospital Phuket. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 66 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Sea view Panwa Cottage Hostel

Sea view Panwa Cottage Hostel

2.5 kautta 5.0 8/9 Soi Prachauthit, Moo 8,Wichit,Muang, Wichit, Phuket
Sea view Panwa Cottage Hostel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Chalongin lahti. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 rantabaaria. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 24 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa parvekkeen.
1,350 €
Cape Panwa Hotel

Cape Panwa Hotel

5.0 kautta 5.0 27, 27/2 Mu 8, Sakdidej Road, Wichit, Phuket
Cape Panwa Hotel on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Phuketin akvaario. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 1987 rakennetussa 5 tähden lomakylässä on 205 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
96 €
My Beach Resort Phuket

My Beach Resort Phuket

4.5 kautta 5.0 105 Aow Yon Road, Moo 8, Panwa Cape, Wichit, Phuket
My Beach Resort Phuket on saanut mahtavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Chalongin lahti. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 82 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
166 €
Korsiri Villas

Korsiri Villas

4.0 kautta 5.0 39/32 Moo 6, Panwa Beach, Wichit, Phuket
Korsiri Villas on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Chalongin lahti. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä 4 tähden huvilassa on 10 huvilaa. Kaikki huvilat tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityiset uima-altaat.
Hae hinnat
Crowne Plaza Phuket Panwa Beach

Crowne Plaza Phuket Panwa Beach

5.0 kautta 5.0 9/99 Moo 7, Sakdidech Road, Vichit Sub-District, Muang, Wichit, Phuket
Crowne Plaza Phuket Panwa Beach on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, ja Chalongin lahti sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti, 2 ulkouima-allasta ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 224 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet/patiot.
Hae hinnat
Bandara Phuket Beach Resort

Bandara Phuket Beach Resort

4.0 kautta 5.0 98 Moo 8, Wichit, Phuket
Bandara Phuket Beach Resort on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Chalongin lahti. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 4 tähden hotellissa on 116 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Bandara Villas Phuket

Bandara Villas Phuket

4.5 kautta 5.0 96 Moo 8, Wichit, Phuket
Bandara Villas Phuket on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Chalongin lahti. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 4,5 tähden lomakylässä on 33 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.
17 €
PRIME TOWN - Posh & Port Hotel PHUKET

PRIME TOWN - Posh & Port Hotel PHUKET

3.5 kautta 5.0 29/12 Moo4 Chaofah Tawan-ok Rd Wichit, Wichit, Phuket
PRIME TOWN - Posh & Port Hotel PHUKET sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Central Festival Phuket -ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 104 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
55 €
Kantary Bay Hotel, Phuket

Kantary Bay Hotel, Phuket

4.0 kautta 5.0 31/1 Mu 8, Sakdidej Road, Cape Panwa, Wichit, Phuket
Kantary Bay Hotel, Phuket on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Phuketin akvaario. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 1992 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 104 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
23 €
Mai Morn Resort

Mai Morn Resort

4.0 kautta 5.0 43/291 Moo 1 Pattanateongtin Road, Wichit, Phuket
Mai Morn Resort sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Chalongin lahti. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 4 tähden hotellissa on 50 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Wichit

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Wichit

Näytä kaikki

Kohteen Wichit hotellit


Harkitsetko lomaa kohteeseen Wichit? Jos haluat löytää yöpymispaikan, joka sijaitsee nähtävyyksien lähellä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoitusliikkeen, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä kuten Phuketin akvaario. Voit valita 85 hotellista ja muusta majoitustilasta kohteessa Wichit löytääksesi itsellesi sopivan yöpymispaikan.


Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Wichit, perhelomalle sopivia majoitusliikkeitä tai paikkoja, joihin voit ottaa lemmikkisi mukaan, Wichit tarjoaa useita erilaisia majoituspaikkoja, jotta sinä voit löytää itsellesi sopivan vaihtoehdon:

 • 25 lentokenttähotellia
 • 12 halpaa hotellia
 • 36 lapsiystävällistä hotellia
 • 11 luksushotellia
 • 4 lemmikkiystävällistä hotellia

Kohteeseen Wichit tutustuminen


Rentouttava Wichit on tunnettu rannoistaan, merinäköaloista ja ravintoloista. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Wichit ja sen lähellä kuuluu:

 • Phuketin akvaario
 • Khao Khadin näköalatorni
 • Saphan Hin
 • Panwa Beach
 • King Powerin ostoskeskus
 • Phuketin viikonloppumarkkinat
 • Surakul-stadion

Kun suunnittelet lomaasi kohteessa Wichit, voit varata ebookersin kautta myös lennot kohteeseen Phuket (HKT-Phuketin kansainvälinen lentokenttä). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaimman vaihtoehdon.


Milloin on paras aika vierailla kohteessa Wichit?


Jos mietit parasta mahdollista aikaa vierailla kohteessa Wichit, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista lomaasi suunnitellessasi. Maaliskuu ja helmikuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Wichit, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä helmikuu ja tammikuu. Marraskuu ja lokakuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas helmikuu ja tammikuu ovat kuivimmat.


Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 34°C ja öisin 22°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 10 cm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 34°C päivisin ja 24°C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 20 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin heinäkuusta syyskuuhun on 31°C ja öisin 24°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 19 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 31°C ja 23°C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 25 cm.
 • Keskimääräinen sademäärä vuodessa kohteessa Wichit on 74 cm.

Viimeksi varatut hotellit Wichit

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.