Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
14.8. - 16.8.
Ensi viikonloppuna
21.8. - 23.8.

Varatuimmat hotellit Chalong

Hae hinnat
OYO 303 Phoomjai House

OYO 303 Phoomjai House

3.0 kautta 5.0 Thanon Patak, Chalong
OYO 303 Phoomjai House sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Chalongin lahti. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden majatalossa on 12 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Bora Bora Villa Phuket

Bora Bora Villa Phuket

4.0 kautta 5.0 7 moo 5 soi Ta-Iad Chalong, Chalong, Phuket
Bora Bora Villa Phuket on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Chalongin temppeli. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 4 tähden hotellissa on 50 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
66 €
Wanawalai Luxury Villa

Wanawalai Luxury Villa

5.0 kautta 5.0 789 Moo 4, Chalong, Phuket
Wanawalai Luxury Villa sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Chalongin temppeli. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 5 tähden hotellissa on 30 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
244 €
Acasia Pool Villas Resort Phuket

Acasia Pool Villas Resort Phuket

3.5 kautta 5.0 Soi Jaofa 49, Soi Jaofa 49, Chalong, Phuket
Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Chalongin satama. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä ulkouima-altaan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden huvilassa on 18 huvilaa. Huvila tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
39 €
Suuko Wellness & Spa Resort

Suuko Wellness & Spa Resort

4.0 kautta 5.0 5/10 Moo 3, Chaofa (West) Rd., Vichit, Chalong, Phuket
Suuko Wellness & Spa Resort on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Iso Buddha. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 4 tähden lomakylässä on 24 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityiset porealtaat.
287 €
The Iris Pool Villa

The Iris Pool Villa

3.5 kautta 5.0 32/29 Moo 2, Soi Palai 2, Chaofa Rd, Chalong, Phuket
Tämä huvila on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Chalongin lahti. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä 3,5 tähden huvilassa on 12 huvilaa. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
Hae hinnat
Villa Zolitude Resort & Spa

Villa Zolitude Resort & Spa

5.0 kautta 5.0 53/25 Moo5 Soi Bann Nai Trok, Chaofa Nok Rd, Chalong, Phuket
Villa Zolitude Resort & Spa on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Jungceylonin ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 5 tähden lomakylässä on 30 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityiset uima-altaat.
42 €
Coco Retreat Phuket Resort & Spa

Coco Retreat Phuket Resort & Spa

4.0 kautta 5.0 19/27 Moo. 4, Chalong, Phuket
Coco Retreat Phuket Resort & Spa on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Chalongin temppeli. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä 4 tähden hotellissa on 45 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
14 €
OYO 451 Samran​ Resort

OYO 451 Samran​ Resort

2.5 kautta 5.0 27, Soi Jaofa 49, Chalong, Phuket
OYO 451 Samran​ Resort sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Chalongin lahti. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä 3 tähden hotellissa on 62 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
24 €
Phuket Muay Thai House

Phuket Muay Thai House

3.0 kautta 5.0 10/10 Mu.5 Jao Fa Rd., Chalong, Phuket
Phuket Muay Thai House sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Phuketin eläintarha. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3 tähden hotellissa on 20 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
21 €
Supergreen Hotel

Supergreen Hotel

2.5 kautta 5.0 42/14-15, Sunrise road, Chalong, Phuket
Supergreen Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Chalongin lahti. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä 2,5 tähden majatalossa on 8 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
71 €
The 8 Pool Villa

The 8 Pool Villa

3.5 kautta 5.0 Moo 3, Soi Palai, Chalong, Phuket
The 8 Pool Villa on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Chalongin lahti. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden huvilassa on 8 huvilaa. Kaikki huvilat tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityiset uima-altaat.
36 €
Arch39 Phuket Beach Front

Arch39 Phuket Beach Front

3.5 kautta 5.0 99/9 Moo 9, Soi Chaofa 39, Chalong Beach, Chalong, Phuket
Arch39 Phuket Beach Front sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Chalongin lahti. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 44 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
22 €
Dent Station Stylish Residence

Dent Station Stylish Residence

3.0 kautta 5.0 45/1-2 Soi Ta-ied Moo.4, Tambon Chalong, Amphoe Mueang, Chalong
Dent Station Stylish Residence on saanut mainiota palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Phuketin eläintarha. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kuivapesulapalvelut. Tässä 3 tähden hotellissa on 12 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
19 €
The Elysium Residence

The Elysium Residence

3.5 kautta 5.0 87/63 Moo 10, Soi Chaofa 45, Chalong, Phuket
The Elysium Residence on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja HomePro Villagen ostosalue on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 32 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Chalong

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Chalong

Näytä kaikki

Kohteen Chalong hotellit


Harkitsetko retkeä kohteeseen Chalong? Jos haluat löytää yöpymispaikan, joka on lähellä nähtävyyksiä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoituspaikan, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä kuten Chalongin temppeli ja Phuket Butterfly Garden and Insect World. Voit valita 116 hotellista ja muusta majoitustilasta kohteessa Chalong löytääksesi itsellesi sopivan yöpymispaikan.


Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Chalong, perhelomalle sopivia majoitusliikkeitä tai paikkoja, joihin voit ottaa lemmikkisi mukaan, Chalong tarjoaa useita erilaisia majoituspaikkoja, jotta sinä voit löytää itsellesi sopivan vaihtoehdon:

 • 31 lentokenttähotellia
 • 2 halpaa hotellia
 • 31 lapsiystävällistä hotellia
 • 4 luksushotellia

Kohteeseen Chalong tutustuminen


Syrjäinen Chalong on tunnettu kylpylöistään. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Chalong ja sen lähellä kuuluu:

 • Chalongin temppeli
 • Phuket Butterfly Garden and Insect World
 • Chalongin eläinsairaala
 • Phunakan golfkenttä
 • Phuket Bird Park
 • Dolphins Bay -delfinaario
 • Phuketin eläintarha

Kun järjestät lomaa kohteeseen Chalong, voit varata ebookersin kautta myös lennot kohteeseen Phuket (HKT-Phuketin kansainvälinen lentokenttä). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaimman vaihtoehdon.


Milloin on paras aika vierailla kohteessa Chalong?


Jos mietit parasta mahdollista aikaa matkustaa kohteeseen Chalong, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista lomaasi suunnitellessasi. Maaliskuu ja helmikuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Chalong, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä helmikuu ja tammikuu. Marraskuu ja lokakuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas helmikuu ja tammikuu ovat kuivimmat.


Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 34°C ja öisin 22°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 10 cm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 34°C päivisin ja 24°C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 20 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin heinäkuusta syyskuuhun on 31°C ja öisin 24°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 19 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 31°C ja 23°C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 25 cm.
 • Vuoden keskimääräinen sademäärä kohteessa Chalong on 74 cm.
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.